The Crew شش سال است که در حال ساخت و توسعه می باشد

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
42504447158478002224.jpg
به نقل از وبسایت جدیدی که به منظور اطلاع رسانی درمورد تور hands-on بازی ایجاد شده است، The Crew عنوان Racing و Open world شرکت یوبی سافت شش سال است که در حال ساخت و توسعه می باشد.
در توضیحات وبسایت Route 909 آمده است که:
پس از شش سال توسعه، The Crew بیشتر از همیشه آماده رسیدن به دست گیمر ها است. از شانزدهم ماه "می" یک ورژن در حال ساخت در 8 مرکز منتخب گیمینگ در سرتاسر جهان در دسترس قرار خواهد گرفت.
The Crew مخلوطی از یک بازی اتوموبیل رانی مهیج و یک MMORPG تکامل یافته است که تا به حال نظیر آن دیده نشده است. سخت است که بتوان فهمید بازی چگونه است مگر اینکه آن را حداقل چند ساعت بازی کنید ... و حتی اگر شما بتوانید با قوه تخیل قدرتمندتان بفهمید که The Crew چیست برایتان باور اینکه چگونه بازی توانسته تمام جوانب را به درستی ارئه دهد بسیار سخت خواهد بود.
بازیباز های انگلستانی می توانند در Meltdown Bar لندن بازی را امتحان کنند. این مراسم در شهر های پاریس، کپنهاگ، دوبی، نیویورک، مونترال، لس آنجلس و سائوپائولو نیز برگزار خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وبسایت مربوطه مراجعه کنید.
The Crew پاییز امسال به صورت رسمی بر روی PC،Xbox One و PS4 عرضه خواهد شد.
منبع

یعنی هیچ کس این پست صادق را نخوند؟:-/ :
البته معنیش مشخصاً این نیست از همون 6 سال پیش یک استدیو با 500 کارمند زبده و کاربلد افتاده بودن روی بازی. مفهوم اولیه اینکه چی میخوان و به چه چیزهایی احتیاج دارن و مدل سازی های اولیه اینها هم جز مسیر طراحیه.
حالا بحث حمایتش نیست، بیان یه روند بود.
یا اینکه بعضیا می خوان فقط یه پستی داده باشن :)

6 سال درباره بازی فکر کردن و 6 ماه ساخت رو شروع کردن
فک کنم منظور این باشه
ولی جدا از شوخی ببالاخره مدل سازی گرافیکی و طراحی نقشه و مسیر به نسل ربطی نداره و بالاخره روش از خیلی وقت قبل باید کار بشه

یعنی هیچ کس این پست صادق را نخوند؟:-/ :

یا اینکه بعضیا می خوان فقط یه پستی داده باشن :)

کار به این نداریم که 5 نفر بودن یا 500 نفر خود سازنده اومده داره میگه 6 سال در حال توسعه بودیم بعدش به این بازی اصلا نمیاد یک سالم باشه دارن میسازن بعدش 6 سال کمی مسخره نیست؟ به نظرم سازنده ها باید برخی حرف ها رو دیگه توی دلشون بریزن اینطوری خیلی بهتره

خوب نیس :\؟ حتماً میخواید بگید گرافیک Titanfall از این بهتره ؟‌

شما و تعدادی از کاربرا نمیدونم مشکلتون با اواتار بنده چیه بعد E3 عوض میکنم ببینم راحت میشید بعدشم اصلا چه ربطی داشت ما کی همچین حرفی زدیم؟

- - -ویرایش - - -

من گرافیک بازی رو دیدم، شما نقشه بازی رو دیدی؟

ما گرافیک دیدیم برای یک بازی نسل هشتمی تاکید میکنم اصلا خوب نیست(بحث بزرگ بودن نقشه هم باشه یک بازی میارم وسط 2 برابر این گرافیک داره اونم روی نسل هفتم)

Screen202013-08-23209.44.28%20AM.png

آخرین ویرایش:
بعد اون تریلر که 2 ماه قبل منتشر شد بهش یکم امیدوار شدم ، اگرچه هیچ وقت به چیزی که این کمپانی نشون میده دل خوش نکنید چراکه اون چیزی که خواهید دید کلا زمین تا اسمون فرق داره . اما گرافیکش بدک نبود ، ی چیزی در حد test drive اما سرعتی تر و باز هم افت فریم لعنتیش همراهش بود .
به هر ترتیب از ریسینگ استقبال میشه اونم ریسینگی که یوبی سافت بسازه .
منو یاد trackmania انداخت با اون گیم پلی مزخرف .
شاید اینم مابین test drive و trackmania باشه حالا چطور ریسینگ میتونه Mmorpg بشه خدا داند :))

شما و تعدادی از کاربرا نمیدونم مشکلتون با اواتار بنده چیه بعد E3 عوض میکنم ببینم راحت میشید بعدشم اصلا چه ربطی داشت ما کی همچین حرفی زدیم؟- - -ویرایش - - -ما گرافیک دیدیم برای یک بازی نسل هشتمی تاکید میکنم اصلا خوب نیست(بحث بزرگ بودن نقشه هم باشه یک بازی میارم وسط 2 برابر این گرافیک داره اونم روی نسل هفتم)
Screen202013-08-23209.44.28%20AM.png
شما یک بازی ریسینگ بیار که اینقدر نقشش بزرگ باشه و گرافیکش خیلی زیاد باشه!یوبی سافتم میخواسته با وجود مپ بزرگ فریم دهی خوبی رو کنسول داشته باشه! وگرنه ساخت گرافیک وحشتناک برای یک بازی واسه یوبی سافت کاری نداره!

شما یک بازی ریسینگ بیار که اینقدر نقشش بزرگ باشه و گرافیکش خیلی زیاد باشه!یوبی سافتم میخواسته با وجود مپ بزرگ فریم دهی خوبی رو کنسول داشته باشه! وگرنه ساخت گرافیک وحشتناک برای یک بازی واسه یوبی سافت کاری نداره!

من اصلا گرافیک واسم مهم نیست داداش ولی این جدی میگم خدایی این دیگه گرافیکش برای یک بازی نسل هشتمی خیلی پایینه شما تریلر ها رو ببین ما نگفتیم یک گرافیک شاخ داشته باشه ولی یکمی از این چیزی که هست باید بیشتر می بود(اره کاری نداره اولین نمایش گرافیک عالی عالی نمایش ها اخری همین طوری میاد پایین)

من اصلا گرافیک واسم مهم نیست داداش ولی این جدی میگم خدایی این دیگه گرافیکش برای یک بازی نسل هشتمی خیلی پایینه شما تریلر ها رو ببین ما نگفتیم یک گرافیک شاخ داشته باشه ولی یکمی از این چیزی که هست باید بیشتر می بود(اره کاری نداره اولین نمایش گرافیک عالی عالی نمایش ها اخری همین طوری میاد پایین)
با توجه به اینکه شما بازیه تایتن فل با گرافیک تاریخ گذشته رو واسه آواتار خودتون انتخاب کردید مشخصه که فن این بازی هستید و از اونجایی که گرافیک تو بازی های شوتر اول شخص اهمیت بالایی داره و اینکه شما هم احتمالا از گرافیگ این که در حد خیلی از بازی های چند سال پیش هم نیست، راضی هستید و از ایرادی که الان از گرافیک The Crew می گیرید مشخصه که مشکل شما گرافیک این بازی نیست!
شما یا ما رو سرکار گذاشتی یا اینکه کلا با یوبیسافت مشکل داری که تو هر تاپیک یه مشت خزعبلات در مورد بازی های این شرکت سرهم می کنید! (که در دو احتمال هم وجود داره!)
قبلا هم گفتم عذر این بازی برای گرافیک موجه هست! بهتره به یه مسئله دیگه برای گیر دادن بیخود به بازی هایه یوبیسافت فکر کنید! مثل اینکه دموی دیویژن تو مراسم E3 فیک بوده، یا مقایسه واچ داگز با GTAV و چرت و پرت های دیگه :)

با توجه به اینکه شما بازیه تایتن فل با گرافیک تاریخ گذشته رو واسه آواتار خودتون انتخاب کردید مشخصه که فن این بازی هستید و از اونجایی که گرافیک تو بازی های شوتر اول شخص اهمیت بالایی داره و اینکه شما هم احتمالا از گرافیگ این که در حد خیلی از بازی های چند سال پیش هم نیست، راضی هستید و از ایرادی که الان از گرافیک The Crew می گیرید مشخصه که مشکل شما گرافیک این بازی نیست!
شما یا ما رو سرکار گذاشتی یا اینکه کلا با یوبیسافت مشکل داری که تو هر تاپیک یه مشت خزعبلات در مورد بازی های این شرکت سرهم می کنید! (که در دو احتمال هم وجود داره!)
قبلا هم گفتم عذر این بازی برای گرافیک موجه هست! بهتره به یه مسئله دیگه برای گیر دادن بیخود به بازی هایه یوبیسافت فکر کنید! مثل اینکه دموی دیویژن تو مراسم E3 فیک بوده، یا مقایسه واچ داگز با GTAV و چرت و پرت های دیگه :)
الان یعنی هر کی فن هر چیزی باشه کاملا ازش راضیه ؟؟:|=p~
حرف منطقی تر پیدا نکردین ؟:lol:

الان یعنی هر کی فن هر چیزی باشه کاملا ازش راضیه ؟؟:|=p~
حرف منطقی تر پیدا نکردین ؟:lol:
بله اگر طرف فن یه کنسول باشه مسلما فن انحصاریش (انحصار مایکروسافت) هم هست و هر طور شده با ضعف های اون بازی کنار میاد!
حداقلش اینه که نمیاد تو تاپیک های اون بازی از گرافیک تاریخ گذشتش انتقاد کنه !

اینکه یه بازی 6 سال در دست ساخته یا N سال اصلا مهم نیست. موقعی که بازی عرضه شد از روی کیفیتش میفهمیم. همینجوری پیشگویی نکنین (که خدا رو شکر کم هم نیستین)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or