The Crew شش سال است که در حال ساخت و توسعه می باشد

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
42504447158478002224.jpg
به نقل از وبسایت جدیدی که به منظور اطلاع رسانی درمورد تور hands-on بازی ایجاد شده است، The Crew عنوان Racing و Open world شرکت یوبی سافت شش سال است که در حال ساخت و توسعه می باشد.
در توضیحات وبسایت Route 909 آمده است که:
پس از شش سال توسعه، The Crew بیشتر از همیشه آماده رسیدن به دست گیمر ها است. از شانزدهم ماه "می" یک ورژن در حال ساخت در 8 مرکز منتخب گیمینگ در سرتاسر جهان در دسترس قرار خواهد گرفت.
The Crew مخلوطی از یک بازی اتوموبیل رانی مهیج و یک MMORPG تکامل یافته است که تا به حال نظیر آن دیده نشده است. سخت است که بتوان فهمید بازی چگونه است مگر اینکه آن را حداقل چند ساعت بازی کنید ... و حتی اگر شما بتوانید با قوه تخیل قدرتمندتان بفهمید که The Crew چیست برایتان باور اینکه چگونه بازی توانسته تمام جوانب را به درستی ارئه دهد بسیار سخت خواهد بود.
بازیباز های انگلستانی می توانند در Meltdown Bar لندن بازی را امتحان کنند. این مراسم در شهر های پاریس، کپنهاگ، دوبی، نیویورک، مونترال، لس آنجلس و سائوپائولو نیز برگزار خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وبسایت مربوطه مراجعه کنید.
The Crew پاییز امسال به صورت رسمی بر روی PC،Xbox One و PS4 عرضه خواهد شد.
منبع

بله اگر طرف فن یه کنسول باشه مسلما فن انحصاریش (انحصار مایکروسافت) هم هست و هر طور شده با ضعف های اون بازی کنار میاد!
حداقلش اینه که نمیاد تو تاپیک های اون بازی از گرافیک تاریخ گذشتش انتقاد کنه !
کنار اومدن با ضعف با راضی بودن فرق داره . هر کی فن TF هست معنیش این نیست که به نظرش گرافیک بازی خیلی خوبه ...
منطقی باشید یکم :|

منظورش اینه 6 ساله که کنسل شده هر سال . و امسال جشن تولد 7 سالگیشو میخوان بگیرن .

واقعا جلو خودمو نمیتونم بگیرم »: LLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL

تنها چیزی جالبی که از این بازی دیدم همون دمویی بود کمه ماشین با تمام جزئیات کاستومایز میشد والا خود بازیش نه فیزیک داشت نه حیجان انگار داری need for speed run بازی میکنی اه اه

با توجه به اینکه شما بازیه تایتن فل با گرافیک تاریخ گذشته رو واسه آواتار خودتون انتخاب کردید مشخصه که فن این بازی هستید و از اونجایی که گرافیک تو بازی های شوتر اول شخص اهمیت بالایی داره و اینکه شما هم احتمالا از گرافیگ این که در حد خیلی از بازی های چند سال پیش هم نیست، راضی هستید و از ایرادی که الان از گرافیک The Crew می گیرید مشخصه که مشکل شما گرافیک این بازی نیست!
شما یا ما رو سرکار گذاشتی یا اینکه کلا با یوبیسافت مشکل داری که تو هر تاپیک یه مشت خزعبلات در مورد بازی های این شرکت سرهم می کنید! (که در دو احتمال هم وجود داره!)
قبلا هم گفتم عذر این بازی برای گرافیک موجه هست! بهتره به یه مسئله دیگه برای گیر دادن بیخود به بازی هایه یوبیسافت فکر کنید! مثل اینکه دموی دیویژن تو مراسم E3 فیک بوده، یا مقایسه واچ داگز با GTAV و چرت و پرت های دیگه :)
حالا جالبه یه همچین پست هایی هم میده:|
شما یک لطف بکن اسم تایتان نزار جفت COD و Battlefield فعلا همین تایتان یک تو دهنی خیلی محکم زد توی دهن اکیتویژن و سازندگان گوست. سازندگان با تایتان به اینا نشون دادن خلاقیت حرف اول میزنه و توی گرافیک یا محبوبیت یک بازی خلاصه نمیشه

تنها چیزی جالبی که از این بازی دیدم همون دمویی بود کمه ماشین با تمام جزئیات کاستومایز میشد والا خود بازیش نه فیزیک داشت نه حیجان انگار داری need for speed run بازی میکنی اه اه
* هیجان
سبک بازی هم Racing Simulator نیست، عزیز دل :bighug:
قرار نیست توقع فیزیک و گیم‌پلی Forza / GT ازش داشته باشید

ـــــــــــ

واقعا شرکتی مثل یوبیسافت هست که اینقدر تنوع IP داشته باشه؟

کنار اومدن با ضعف با راضی بودن فرق داره . هر کی فن TF هست معنیش این نیست که به نظرش گرافیک بازی خیلی خوبه ...
منطقی باشید یکم :|
پس خواهشا شما هم منطقی باش! اولا اگه نگاه کنی نوشتم "احتمالا از گرافیگ این که در حد خیلی از بازی های چند سال پیش هم نیست"
این احتمال نشونه چیه؟
دوما، خودت هم میدونی درد اونایی که از بازی های یوبیسافت ایراد می گیرند، اصلا خود بازی نیست، فقط میخوان یه گیری به بازی های یوبی داده باشن! این تایتان فل رو هم برای این مثال زدم، با اینکه گرافیکش تاریخ گذشته هست ولی هیچکدوم از فن های مایکروسافت بهش خورده نمیگیرند! اگر The Crew الان انحصاری بود قضیه فرق میکرد!
همین آقا مشابه همین پست ها رو تو تاپیک واچ داگز زده و مسلما در مورد بازی های دیگه یوبی هم گفته!
جالب اینجاست که میگه گرافیک براش اهمیت نداره (احتمالا بخاطر تایتن فل) بعد میگه ولی گرافیک این بازی ...

از همین میشه نتیجه گرفت که چقدر با امکانات نسل هشتم سازگاری داره و چقدر تونستن از قدرت این کنسولها استفاده کنند =))
کلا فکر کنم 6 ماه نباشه نسل 8 آغاز شده

چرا این طور می کنید ؟ خوب FFXV هم 8 سال یا بیشتر که در حال ساخته ! البته اون زمون قرار بود برای PS3 بیاد .

پس خواهشا شما هم منطقی باش! اولا اگه نگاه کنی نوشتم "احتمالا از گرافیگ این که در حد خیلی از بازی های چند سال پیش هم نیست"
این احتمال نشونه چیه؟
دوما، خودت هم میدونی درد اونایی که از بازی های یوبیسافت ایراد می گیرند، اصلا خود بازی نیست، فقط میخوان یه گیری به بازی های یوبی داده باشن! این تایتان فل رو هم برای این مثال زدم، با اینکه گرافیکش تاریخ گذشته هست ولی هیچکدوم از فن های مایکروسافت بهش خورده نمیگیرند! اگر The Crew الان انحصاری بود قضیه فرق میکرد!
همین آقا مشابه همین پست ها رو تو تاپیک واچ داگز زده و مسلما در مورد بازی های دیگه یوبی هم گفته!
جالب اینجاست که میگه گرافیک براش اهمیت نداره (احتمالا بخاطر تایتن فل) بعد میگه ولی گرافیک این بازی ...

من فن مایکروسافت هستم و گرافیک TF ( فن TF هم هستم ) به نظرم اصلا خوب نیست . اما برای من تو بازی نه گرافیک مهمه نه گیم پلی نه ... چیزی که برای من مهمه سرگرم کننده بودن بازیه که TF توش 10 می گیره . اما اینکه گرافیک برام مهم نیست دلیل نمی شه که به گرافیک TF یا در اینجا The Crew اعتراض نکنم حرف این دوستمونم همینه . جایی نگفته خود بازی بده ، گفته گرافیکش بده ( همونطور که گرافیک TF بده )...

آخرین ویرایش:
من فن مایکروسافت هستم و گرافیک TF ( فن TF هم هستم ) به نظرم اصلا خوب نیست . اما برای من تو بازی نه گرافیک مهمه نه گیم پلی نه ... چیزی که برای من مهمه سرگرم کننده بودن بازیه که TF توش 10 می گیره . اما اینکه گرافیک برام مهم نیست دلیل نمی شه که به گرافیک TF یا در اینجا The Crew اعتراض نکنم حرف این دوستمونم همینه . جایی نگفته خود بازی بده ، گفته گرافیکش بده ( همونطور که گرافیک TF بده )...
مشخصه که شما هم فن مایکروسافت هستی ولی من اصلا به شما کاری ندارم!
بعد برای بار هزارم گفتم این بازی به نسبت وسعتی که داره گرافیکش قابل قبول هست(به تاپیک ارتباطی نداره ولی توجیه تایتن فل چیه؟)! اما این اصلا مهم نیست، طرف میاد از هک واچ داگز ، تریلر هایی که یوبی از بازی منتشر کرده و ... ایراد میگیره و بعد تو تاپیک این بازی هم میاد از گرافیک این بازی ایراد میگره در صورتی که تا بحث یه بازی دیگه میشه که گرافیک قابل قبلو نیست، میگه گرافیک برای اهمیت نداره ولی باز رو حرفش پافشاری میکنه!
بحث من اینه که اصلا بازی های یوبی برای مهم نیست، مهم مشکلیه که با یوبی داره!
در مورد تایتن فل هم یه پست به من نشون بده که این آقا از گرافیک بازی ایراد گرفته باشه؟

آخرین ویرایش:
من باز هم تاکید میکنم!‌که توی E3 2013 به احتمال زیاد روی Xone بازی شده و مردم دیدن آخه دسته ی Xone بود دسته بازیکنی که داشت بازی میکرد. البته شاید هم PC بوده باشه و دسته ی Xone رو به PC وصلیدن. اگه رو Xone بودش من به این بازی امید وارم (:

* هیجان
سبک بازی هم Racing Simulator نیست، عزیز دل :bighug:
قرار نیست توقع فیزیک و گیم‌پلی Forza / GT ازش داشته باشید

ـــــــــــ

واقعا شرکتی مثل یوبیسافت هست که اینقدر تنوع IP داشته باشه؟

یه نگاه به تریلر هایی که از این بازی امده بنداز طرف با 180 سرعت سر چهار راه خیلی راحت می پیچه حتی دریف هم نمیکشه !
این دیگه ربطی به شبیه ساز بود و این حرفا نداره
هرکسی که یه بار سوار ماشین شده باشه اینو میدونه
تنها نکته مثبت این بازی کاستمایز فوق تصور و نقشه بزرگش هست

یه نگاه به تریلر هایی که از این بازی امده بنداز طرف با 180 سرعت سر چهار راه خیلی راحت می پیچه حتی دریف هم نمیکشه !
داداش شما تو خیابون دستی میکشی؟‌ D:

خب سبک بازی شبیه ساز نیست دیگه:|
بازی آرکید هست و از این مسائل (مثل خیلی از ریسینگ های آرکید) توش دیده میشه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or