The Crew شش سال است که در حال ساخت و توسعه می باشد

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
42504447158478002224.jpg
به نقل از وبسایت جدیدی که به منظور اطلاع رسانی درمورد تور hands-on بازی ایجاد شده است، The Crew عنوان Racing و Open world شرکت یوبی سافت شش سال است که در حال ساخت و توسعه می باشد.
در توضیحات وبسایت Route 909 آمده است که:
پس از شش سال توسعه، The Crew بیشتر از همیشه آماده رسیدن به دست گیمر ها است. از شانزدهم ماه "می" یک ورژن در حال ساخت در 8 مرکز منتخب گیمینگ در سرتاسر جهان در دسترس قرار خواهد گرفت.
The Crew مخلوطی از یک بازی اتوموبیل رانی مهیج و یک MMORPG تکامل یافته است که تا به حال نظیر آن دیده نشده است. سخت است که بتوان فهمید بازی چگونه است مگر اینکه آن را حداقل چند ساعت بازی کنید ... و حتی اگر شما بتوانید با قوه تخیل قدرتمندتان بفهمید که The Crew چیست برایتان باور اینکه چگونه بازی توانسته تمام جوانب را به درستی ارئه دهد بسیار سخت خواهد بود.
بازیباز های انگلستانی می توانند در Meltdown Bar لندن بازی را امتحان کنند. این مراسم در شهر های پاریس، کپنهاگ، دوبی، نیویورک، مونترال، لس آنجلس و سائوپائولو نیز برگزار خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وبسایت مربوطه مراجعه کنید.
The Crew پاییز امسال به صورت رسمی بر روی PC،Xbox One و PS4 عرضه خواهد شد.
منبع

nfs هم آرکید ه ولی سر پیچ ها باید با دریف رد کنی وگرنه میری قاطی باقالیا
ولی این بازی هرچی قانون نقض کرده
همه اینو میدونن که اگه بازی شبیه سازه باید قانون فیزیک رعایت بشه مثل forza و...
اگر هم آرکید حداقل کاری کنن که یکم جذابیت داشته باشه
یه نگاه به تریلر E3 بندازید بعد بگید اینم مثل باقی ریسینگ های آرکید ه

من اصلا گرافیک واسم مهم نیست داداش ولی این جدی میگم خدایی این دیگه گرافیکش برای یک بازی نسل هشتمی خیلی پایینه شما تریلر ها رو ببین ما نگفتیم یک گرافیک شاخ داشته باشه ولی یکمی از این چیزی که هست باید بیشتر می بود(اره کاری نداره اولین نمایش گرافیک عالی عالی نمایش ها اخری همین طوری میاد پایین)
بنظر خودم که گرافیکش اونقدرا بد نیست! درسته نسل بعدی نیست اما باید نسبت به وسعت محیط بسنجی! اگه بازی انحصاری PC میبود هر جور دلشون میخواست میتونستن در بیارن چون محدودیتی وجود نداره ولی وقتی قراره واسه کنسول ریلیز بشه با این وسعت مطمئنن نباید انتظار گرافیکی در حد مثلا NFS Rivals داشته باشیم! چون وسعت این بیشتر از ده برابر اونه و محدودیت اجازه نمیده که یک بازی اپن ورد با وسعت خیلی زیاد با گرافیک خوب ساخته بشه واسه کنسول!

اگه این بازی بخواد 792p و 900p روی 30 فریم برای کنسول ها اجرا بشه اون موقع باید به یوبی سافت ایراد بگیرید که چرا با همچین گرافیکی اینطوری اجرا بشه! ولی من وقتی این گرافیکو دیدم انتظار 60 فریم دارم!

نشستم شونصد بار تریلر E3 به اضافه بقیه تریلرهاش را دیدم!!
تریلر E3 که دوربین همش از نمای کاپوت ماشین بود و اصلا پشت ماشین مشخص نیست که کاملا فهمید ماشین دریفت می کشه یا نه!!
تو بقیه تریلرها هم اصلا همچین چیزی ندیدم!! مطمئنی تریلر همین بازی را دیدی؟:-/

آخرین ویرایش:

شما رانندگیتو بکن چی کار داری چی ساختن آخه..!! 1000کیلومتر جاده من از صبح تا شب توش بچرخم بازم سیر نمیشم..بیخیال باو. طرف 6 سال جون کنده ..حتما یه عنوان خیلی خوب درمیاد..!!

شما رانندگیتو بکن چی کار داری چی ساختن آخه..!! 1000کیلومتر جاده من از صبح تا شب توش بچرخم بازم سیر نمیشم..بیخیال باو. طرف 6 سال جون کنده ..حتما یه عنوان خیلی خوب درمیاد..!!

نمیدونم کسی اشاره کرده یا نه، اما طولانی ترین مسابقه ای که تا الان دیده شده در تاریخ بازیهای ریسینگ هم وجود داره. یه مسابقه ی حدوداً 5 ساعته که از شرق آمریکا به غرب اونه.
البته خیلی کار پر ریسکی هست برای ما شرکت در اون اما با داشتن یه کانکشن درست حسابی واقعاً لذت بخش میشه که شما و 3 هم دستتون به همراه 5 دسته ی دیگه این مسافت رو با هم مسابقه بدید :دی

نمیدونم کسی اشاره کرده یا نه، اما طولانی ترین مسابقه ای که تا الان دیده شده در تاریخ بازیهای ریسینگ هم وجود داره. یه مسابقه ی حدوداً 5 ساعته که از شرق آمریکا به غرب اونه.
البته خیلی کار پر ریسکی هست برای ما شرکت در اون اما با داشتن یه کانکشن درست حسابی واقعاً لذت بخش میشه که شما و 3 هم دستتون به همراه 5 دسته ی دیگه این مسافت رو با هم مسابقه بدید :دی
آره حاجی..خودم اینجا خبرشو زدم...بازی فوق العاده س..!! آفلاین هم میشه همه کار کرد.
http://forum.bazicenter.com/thread78332/page4/#post3152529
http://forum.bazicenter.com/thread78332/page3/#post3151834

بنظر خودم که گرافیکش اونقدرا بد نیست! درسته نسل بعدی نیست اما باید نسبت به وسعت محیط بسنجی! اگه بازی انحصاری PC میبود هر جور دلشون میخواست میتونستن در بیارن چون محدودیتی وجود نداره ولی وقتی قراره واسه کنسول ریلیز بشه با این وسعت مطمئنن نباید انتظار گرافیکی در حد مثلا NFS Rivals داشته باشیم! چون وسعت این بیشتر از ده برابر اونه و محدودیت اجازه نمیده که یک بازی اپن ورد با وسعت خیلی زیاد با گرافیک خوب ساخته بشه واسه کنسول!

اگه این بازی بخواد 792p و 900p روی 30 فریم برای کنسول ها اجرا بشه اون موقع باید به یوبی سافت ایراد بگیرید که چرا با همچین گرافیکی اینطوری اجرا بشه! ولی من وقتی این گرافیکو دیدم انتظار 60 فریم دارم!
یوبی سافت قبلا اعلام کرده بازی 1080 و 30 فریم رو 2 کنسول اجرا میشه. الته به شرطی که مثل واچ داگز رزولوشنو موقع عرضه عوض نکنن.

قرار نیست توقع فیزیک و گیم‌پلی Forza / GT ازش داشته باشید

ـــــــــــ

واقعا شرکتی مثل یوبیسافت هست که اینقدر تنوع IP داشته باشه؟

اولا یوبیسافت نیست. اوبیسافت درستشه.
بعدش کی همچین قراری گذاشته؟ چرا نباید توقع داشته باشیم؟ مگه قیمت این بازی با forza / gt فرق میکنه؟

ـــــــــــ

شرکت اوبیسافت بازی میسازه ، میفروشه و پول در میاره. برای رضای خدا که کار نمیکنه. ماهم پول میدیم و بازی میخریم. صلواتی نمیخریم...
پس نه اوبیسافت و نه هیچ شرکت دیگه ای نمیتونه سر گیمر جماعت منت بزاره

بعدش کی همچین قراری گذاشته؟ چرا نباید توقع داشته باشیم؟ مگه قیمت این بازی با forza / gt فرق میکنه؟

ـــــــــــ

شرکت اوبیسافت بازی میسازه ، میفروشه و پول در میاره. برای رضای خدا که کار نمیکنه. ماهم پول میدیم و بازی میخریم. صلواتی نمیخریم...

هر دو درسته ، تلفظ اسم این کمپانی با لهجه های مختلف اوبی (که تلفظ ی اش تقریبا محوه) ، یوبی و یوبای هست :)

الان خودت لهجه رو لحجه نوشتی
biggrin1.gif

من کلا از بچگی املا ام تعطیل بود :-??

آخرین ویرایش:
هر دو درسته ، تلفظ اسم این کمپانی با لحجه های مختلف اوبی ، یوبی و یوبای هست :)
درسته
ولی بعضیها برای تخریب طرف مقابل در بحث همش دنبال نقطه ضعف میگردن. مثل این آقایی که من ازش ایراد گرفتم.
در اصل من میخواستم مقابله به مثل کنم. از هر کسی میشه غلط املایی در آورد و تخریبش کرد... ولی این شیوه درست بحث کردن نیست.

الان خودت لهجه رو لحجه نوشتی :دی

ـــــــــــ

اساتید زبان دوباره ریختن تو تاپیک!:|

در اینکه بازی داغونه شکی نیست ولی سلیقه ای و یه سری ها میپسندن این بازیو ولی واقعیت در نهایت تغییری نمیکنه!b-)

منتظر متا زیر 70 باشید!:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or