The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena | PC

Insomniac-3.gif

شرکت سازنده : Starbreeze AB
شرکت پخش کننده : Atari
تاریخ عرضه : April 7, 2009
ژانر : Shooter
اسکرین شات | تریلر

در ادامه بازی پرفروش Riddick این شماره گیم پلی و قابلیت های جدیدی را به پلتفرم های نسل آینده ( Next-gen ) می آورد. شخصیت اصلی بازی Vin Diesel ، یک ضد قهرمان که از قابلیت شنوایی و بینایی بسیار بهتری نسبت به انسان های معمولی می باشد، است. شما باید از خطرناک ترین و مرگبار ترین زندان کهکشان با دیدی اول شخص فرار کنید.

در تاریخ 18 فروردین 88 آماده فرار از زندان باشید...

مشکل در بازی

یه قول مشنگی هست تو مرحله 55 - Bazaar چه جوری میمیره که روی یکی از شونه هاش رگبار و توی دست دیگش موشک انداز

بله شما بايد با اون اسلحه ي Scar پنج بار بهش شليك كني ( سعي كن بيشتر شليك هات نزديك سرش باشه ) و بعد همزمان همه رو منفجر كني . بعد طرف ميشينه زمين بايد سريع بري طرفش و با اكشن باتن با چاقو ترتيبش رو بدي :laughing:
اگر با پنج تا اولي نمرد پنجا دگيه بزن و همزمان بتركون ميميره !

دوستان تو یه مرحله باید یک ماسک گاز رو برای یه پیرمرد ببیریم که وقتی ماسک رو پیشش میبریم میبینیم کشتنش.
بعد خودمون رو میرسونیم به اونور رودخانه و اونجا بعد از یک درگیری با یک غول که دو تا اسلحه دستش هست مواجه میشیم .
من اون غول رو کشتم اما بعدش کمی گیج شدم و یه مقدار که گشتم نتونستم راهی پیدا کنم .
بعد از کشتن اون غول باید چی کار کنیم ؟

دوستان تو یه مرحله باید یک ماسک گاز رو برای یه پیرمرد ببیریم که وقتی ماسک رو پیشش میبریم میبینیم کشتنش.
بعد خودمون رو میرسونیم به اونور رودخانه و اونجا بعد از یک درگیری با یک غول که دو تا اسلحه دستش هست مواجه میشیم .
من اون غول رو کشتم اما بعدش کمی گیج شدم و یه مقدار که گشتم نتونستم راهی پیدا کنم .
بعد از کشتن اون غول باید چی کار کنیم ؟

دوست عزيز غول كه كشته شد شما ميري نزديكش و ميتوني از نارنجك هاييك ه انداخته استفاده كني !
يعني پرتشون كني تا بتركن
محلي كه غول وارد بازي ميشه ( همونجايي كه ديوار رو ميشكونه ) همونجا رو با نارنجك هدف بگير و بتركون . گوشه ي ديوار ميشكنه و ميتوني از زير در بري تو !
موفق باشي ;)

کسی هست این بازی و Condemned رو بازی کرده باشه و بتونه مقایسه کنه کدوم بهتره و من که هردو شماره Condemned رو تموم کردم, خریدن این بازی ارزش داره یا نه؟

دوست عزيز غول كه كشته شد شما ميري نزديكش و ميتوني از نارنجك هاييك ه انداخته استفاده كني !
يعني پرتشون كني تا بتركن
محلي كه غول وارد بازي ميشه ( همونجايي كه ديوار رو ميشكونه ) همونجا رو با نارنجك هدف بگير و بتركون . گوشه ي ديوار ميشكنه و ميتوني از زير در بري تو !
موفق باشي ;)

دستت درد نکنه ردش کردم

دوستان این بازی افت فریم داره یا روی سیستم من اینجوریه!؟
اکثرا جاهای بازی 40-35 فریم میگیرم ولی یک دفعه تا 14 تا هم پایین میاد روی پایین ترین تنضیمات هم باز همینجوریه.

دوستان اون زنه که دشمن اصلی ریددیک هست رو چه جوری میشه کشت ؟
من هر چی تیر بهش میزنم نمیمیره . روش خاصی داره ؟

اقا عرض كنم خدمت شما دوست عزيزم كه شما تا حدي كه ميتوني ازش دور بشو و فاصله بگير ( به سمت عقب برگرد )
و البته قبلش اون دكمه ي اسانسور رو بزن كه در اسانسور باز بشه
و بعد فاصله بگير ازش
ميبيني كه زنه ميره و وسط وا ميسته جلوي در اسانسور
بعد با اون اسلحه ي جديدت يه تير بهش بزن و بعد تيره رو منفجر كن !
و خواهي ديد كه تلو تلو ميخوره و ميوفته ! سريع يكي دوبار همين كارو بكني از اونجا ميوفته پائين و دمو ميشه !
اينجا هم موفق باشيد ;)

اکثرا جاهای بازی 40-35 فریم میگیرم ولی یک دفعه تا 14 تا هم پایین میاد روی پایین ترین تنضیمات هم باز همینجوریه.

اقا مشكل از كارت گرافيكتونه ! يه مقدار ضعيفه

اقا مشكل از كارت گرافيكتونه ! يه مقدار ضعيفه . پيشنهاد ميكنم اخرين اپديت كارت گرافيك رو كه اگر اشتباه نكنم صد و هشتاد و هفت و خورده اي بود رو بگيري بي تاثير نخواهد بود !

اقا مشكل از كارت گرافيكتونه ! يه مقدار ضعيفه . پيشنهاد ميكنم اخرين اپديت كارت گرافيك رو كه اگر اشتباه نكنم صد و هشتاد و هفت و خورده اي بود رو بگيري بي تاثير نخواهد بود !

آخرین درایور دارم(185.85).کارتمم تا آخرین حد اوره.
اکثرا فریم بین 40-35 ولی بعضی از جاها خیلی بد جور افت فریم داره میره تو اعصاب.
فکر نکنم مشکل از کارت باشه تنظیمات بازی رو هم تا آخرین حد پایین میارم ولی باز همون جاها کم فریم میده.

آخرین ویرایش:
تو قسمت Butchers Bay اولین بار که یه روبات میبینی ، از آسانسور میاد پایین
تو قسمت قبلی بازی من میرفتم تو آسانسور دکمه رو میزدم و اون تا بیاد روش رو برگردونه من رفتم
اینجا هرچی دکمه آسانسور رو میزنم کار نمی کنه

تو قسمت Butchers Bay اولین بار که یه روبات میبینی ، از آسانسور میاد پایین
تو قسمت قبلی بازی من میرفتم تو آسانسور دکمه رو میزدم و اون تا بیاد روش رو برگردونه من رفتم
اینجا هرچی دکمه آسانسور رو میزنم کار نمی کنه
جواب:
یه قسمتی هست چند تا جعبه روی هم هستن ازشون برو بالا و وایستا روی یه جایی شبیه بالکون هست از اونجا منتظر بمون تا رباتِ به پشت برگرده بعد با اسلحه به پشتش شلیک کن

آخرین درایور دارم(185.85).کارتمم تا آخرین حد اوره.
اکثرا فریم بین 40-35 ولی بعضی از جاها خیلی بد جور افت فریم داره میره تو اعصاب.
فکر نکنم مشکل از کارت باشه تنظیمات بازی رو هم تا آخرین حد پایین میارم ولی باز همون جاها کم فریم میده.

منم زماني كه انتي انالايزينگ رو ميذارم روي چهار دقيقا بعضي جاها اوفت فريم شديد دارم ( يعني داشتم )
اما ميذاشتم روي 2 ديگه مشكل برام بوجود نميومد !
حدس من اين بود كه مشكل كارت گرافيكه ! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or