The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena | PC

Insomniac-3.gif

شرکت سازنده : Starbreeze AB
شرکت پخش کننده : Atari
تاریخ عرضه : April 7, 2009
ژانر : Shooter
اسکرین شات | تریلر

در ادامه بازی پرفروش Riddick این شماره گیم پلی و قابلیت های جدیدی را به پلتفرم های نسل آینده ( Next-gen ) می آورد. شخصیت اصلی بازی Vin Diesel ، یک ضد قهرمان که از قابلیت شنوایی و بینایی بسیار بهتری نسبت به انسان های معمولی می باشد، است. شما باید از خطرناک ترین و مرگبار ترین زندان کهکشان با دیدی اول شخص فرار کنید.

در تاریخ 18 فروردین 88 آماده فرار از زندان باشید...

من همه سربازهارو میکشم ولی نمیتونم به مانیتوره دسترسی پیدا کنم . چون ارتفاعش یه کم بالاست از هیچ طرفی نمیشه رفت بالا تا به مانیتوره رسید .
شما از کدوم قسمت تونستید خودتونو بکشید بالا ؟
خیلی راحت بالا رفتم یعنی تا اونجاییکه یادمه یه چند تا جعبه بود ازونا رفتم بالا.:p

شيكر ميون كلامتون بچه ها :p
دارك آدينا چند تا اپگريد لايف داره ؟ من يكيشو بيشتر نتونستم پيدا كنم
دوباره دارم بازي رو ميرم ميخوام بگردم قشنگ پيداشون كنم
با تشكر ! :biggrin1:

شيكر ميون كلامتون بچه ها :p
دارك آدينا چند تا اپگريد لايف داره ؟ من يكيشو بيشتر نتونستم پيدا كنم
دوباره دارم بازي رو ميرم ميخوام بگردم قشنگ پيداشون كنم
با تشكر ! :biggrin1:

Dark Athena دارای دو آپگرید سلامتی است
من در دور دوم آپگرید دومی و در دور سوم Sniper Rifle رو بدست آوردم

مرحله قبل از Refinery!
دوست عزیز معذرت می خوام فکر کنم اشتباه کردم:
ویرایش:بعد از گرفتن SCAR Rifle شما یکسری مبارزه دارید تا برسید به جایی که بعد از لودینگ با سه نفر برخورد می کنید که از یکیشون شاتگان و از دیگری مسلسل دستی(سومی هم که یک Drone هست) رو میگیرید،البته اونجا تعدادی نگهبان هم وجود داره همچنین با یک Drone عظیم الجثه دیگه هم میجنگید، منظورم اینجا بود

اقا فكر كنم همونجايي رو ميگيد كه يك ماموريت جانبي هم داره
اونم اينه كه يكي پاي بيسيم ازمون ميخواد پنج تا RADAR JAMMER رو از بين ببريم تا بتونه درخواست كمك كنه !
اگر منظورتون همونجاست كه دو تا نكته برام بوجود اومده !
يكي اينكه بعد از لز بين بردن اون پنج تا بهمون ميگه كه توي Refinary ملاقلتش كنيم !
اين Refinary كجاست دقيقا ؟
قبل از همين نقظه ميشه يا بعدش ؟
يكي هم اينكه من اون اسنايپر رو پيدا نكردم هر چي گشتم ! :biggrin1:

يكي از دوستان من اين بازي رو خريده ولي نميدونه چطوري از كرك بازي استفاده بكنه اونطور كه ميگفت توي پوشه كرك اين چيزا بود
vca.bin
readme.txt
serial.txt
patch.exe
ولي ميگفت نميدونه بايد چه كنه
من هم تا حالا با همچين كركي سركار نداشتم گفتم بيام و اينجا مطرح كنم تا شما راهنمايي كنيد
ممنون

مشکل در بازی

یه قول مشنگی هست تو مرحله 55 - Bazaar چه جوری میمیره که روی یکی از شونه هاش رگبار و توی دست دیگش موشک انداز
بوسیله SCAR Rifle بهش 4-5 شلیک بکنید و همرو همزمان منفجر کنید سپس به سرعت نزدیکش بشید وکارش رو تموم کنید

اقا فكر كنم همونجايي رو ميگيد كه يك ماموريت جانبي هم داره
اونم اينه كه يكي پاي بيسيم ازمون ميخواد پنج تا RADAR JAMMER رو از بين ببريم تا بتونه درخواست كمك كنه !
اگر منظورتون همونجاست كه دو تا نكته برام بوجود اومده !
يكي اينكه بعد از لز بين بردن اون پنج تا بهمون ميگه كه توي Refinary ملاقلتش كنيم !
اين Refinary كجاست دقيقا ؟
قبل از همين نقظه ميشه يا بعدش ؟
يكي هم اينكه من اون اسنايپر رو پيدا نكردم هر چي گشتم ! :biggrin1:
بله دقیقا همون هدف جانبی رو باید انجام بدید، سپس پیشروی کنید تا به Refinery برسید، همونجا Sniper Rifle روی میز قرار داره!

يكي از دوستان من اين بازي رو خريده ولي نميدونه چطوري از كرك بازي استفاده بكنه اونطور كه ميگفت توي پوشه كرك اين چيزا بود
vca.bin
readme.txt
serial.txt
patch.exe
ولي ميگفت نميدونه بايد چه كنه
من هم تا حالا با همچين كركي سركار نداشتم گفتم بيام و اينجا مطرح كنم تا شما راهنمايي كنيد
ممنون
يك عضو از خود گذشته اي پيدا نشد بگه اين كرك چطوري كار ميكنه
اين رفيق ما كه سكته زد اخه:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or