The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena | PC

Insomniac-3.gif

شرکت سازنده : Starbreeze AB
شرکت پخش کننده : Atari
تاریخ عرضه : April 7, 2009
ژانر : Shooter
اسکرین شات | تریلر

در ادامه بازی پرفروش Riddick این شماره گیم پلی و قابلیت های جدیدی را به پلتفرم های نسل آینده ( Next-gen ) می آورد. شخصیت اصلی بازی Vin Diesel ، یک ضد قهرمان که از قابلیت شنوایی و بینایی بسیار بهتری نسبت به انسان های معمولی می باشد، است. شما باید از خطرناک ترین و مرگبار ترین زندان کهکشان با دیدی اول شخص فرار کنید.

در تاریخ 18 فروردین 88 آماده فرار از زندان باشید...

سلام ، هنوز چندضلعی های بدن ریدیک کم هستن! :دی هنوز دستش شکسته شکسته ست و هنوز مثلث مثلث یه تیکه های از بازوش غیب میشه! ، هنوز انیمیشن ها مشکل دارن ، هوش مصنوعی بدتر شده ، بازی رو شرایطی که گرافیکش برابر با نسخه قبل باشه ، 10 برابر قبلی سیستم میخواد!! ، با سیستمی که کرایسیس رو کشید ، بازی رو اجرا کردم ، گزاشتم رو بالاترین ، در حد کرایسیس سیستم میخواست. تکسچر ها ضعیفن،دسته 360 فول ساپورت نیست
بازی فقط 16:9 ساپورته و رو بقیه مانیتور ها خط سیاه بالاپایینش میاد
واقعا بیرون دادن همچین افتضاحی از Starbreeze بعید بود ، پورت نسخه PC ، کار خودش بوده؟

منم بالاخره بازی رو دانلود کردم.مهمترین چیزی که فقط هست روند بسیار زیبای Butcher bay هست (البته من خودم نسخه قبلی رو بازی نکرده بودم) ولی خیلی قشنگه. در مورد Dark athena هم تا یه جاهایی بازی کردم اما چیزه خاصی ندیدم.
نظرها در مورد گرافیک بازی خیلی متفاوت است اما نظر من هم این است که گرافیک بازی چندان بالا هم نیست . و به نظر من درست و حسابی موتور بازی بهینه شنده و در اجرای بازی مشکلات زیاد است و البته من خودم با نصب Drive 185 nvidia خیلی بیشتر خوب جواب گرفتم. اما در کل تکسچرها به نظرم خوب نیستند و مقداری پیشترفته تر از Darkness به نظر میرسه . به نظر من شخصیتها خوب طراحی شده اند.
و در نهایت اینکه اون چیزی که ازش انتظار داشتم نشد ولی خوشبختانه Butcher bay از نظر روند عالی است.

چیزی که من دیدم روی EFBB زیاد از لحاظ بصری روش کار نشده و فقط یک افکت motion blur بهش اضافه شده که انقدر زیاد هست آدم سردرد میگیره..هنوز Dark athena رو بازی نکردم چون دفعه قبل EFBB رو کامل بازی نکرده بودم...

پ.ن:الان نگاه کردم میانگین امتیاز بازی روی PC از کنسول ها بیشتر شده.

ویرایش : اگر از Nvidia استفاده می کنید حتما درایور های سری 185 رو دانلود کنید.25% افزایش performance خواهید داشت...البته بسته به سیستم و تنظیماتی که سیستم شما بتونه بکشه.

• Accelerates performance in several 3D applications. The following are examples of improvements measured with Release 185 drivers vs. Release 182 drivers (results will vary depending on your GPU, system configuration, and game settings):
    • Up to 25% performance increase in The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
    • Up to 22% performance increase in Crysis: Warhead with antialiasing enabled
    • Up to 11% performance increase in Fallout 3 with antialiasing enabled
    • Up to 14% performance increase in Far Cry 2
    • Up to 30% performance increase in Half-Life 2 engine games with 3-way and 4-way SLI
    • Up to 45% performance increase in Mirror’s Edge with antialiasing enabled

آخرین ویرایش:
ا سیستمی که کرایسیس رو کشید ، بازی رو اجرا کردم ، گزاشتم رو بالاترین ، در حد کرایسیس سیستم میخواست. تکسچر ها ضعیفن،دسته 360 فول ساپورت نیست
مطمئنی؟ من با همین سیستمی که دارم راحت بازی میکنم افت هم ندارم. همچین سیستم قولی هم نیست. به Gaming Rigــم مراجعه کن میخوای ببینی چی هست

بازی سنگین نیس من رو دوتا سیستم یکی 280gtx خودم و یکی 4870 برا یکی از رفقا تست کردم 1050*1680 همه high روونه روونه من تو crysis سی چهل فریم داشتم این راحت 60 تارو میده ولی مورد جالب اینکه رو 4870 بهتر از 280 خودم بود :eek: و این اولین بازیه که اینطوریه ضمنا 185 روهم نصب کردم؟

اصولا مقایسه کردن این بازی با Crysis از پایه مشکل داره...اصولا سیستمی نیست که بتونه Crysis با full setting فقط با 1 کارت گرافیک فرم مطلوبی بده.

قضیه تفاوت فرم دهی بین ATI و nvidia رو من جایی نخوندم.:confused: چه قدر روی ATI بیشتر فرم گرفتی ؟

100% نمیشه مقایسه کرد اینو واسه این گفتم که دوستمون بالا گفته بود CRYSIS رو اجرا کرده ولی این بازی سنگینتر بوده که خوب درست نیس.رو ATI فریم ثابت بود ولی 280 بعضا افت فرم میداد البته در حد کمتر از ثانیه ولی زیاد بررسی نکردم بیشتر حس بود.

نه عزيزم,تازه نفهميدم.
از همون اولي كه اين اتفاقها افتاد,در جريانم.اما اولين بار بود كه اين مشكل براي من بيش اومد.
هميشه بازيها رو راحت بيدا ميكردم,اما جالبه كه هموني كه دفعه بيش فير 2 رو آخرين بار ازش كرفتم و هميشه مشتريشم هم بهم جواب سر بالا داد.

خوب من هر دو نسخه EFBB و Dark Athena رو تموم کردم ونظرم رو میگم:

1.EFBB:
اولین چیزی که به چشم میاد تغییرات گرافیکی هستند که در ظاهر زیبا ولی با باگهایی همراهند، مثلا خود ریدیک به قول دوستان مثلث مثلث های بدنش محو و ظاهر میشن که تا اونجایی که یادمه تو نسخه اصلی همچین چیزی نبود و از اون بدتر اصلاح نشدن چندضلعی های بدن ریدیک هست که دوستان هم اشاره کردند، همچنین وقتی یک Minigun به دست میگیرید میتونید بدون توقف شلیک کنید در حالی که در نسخه اصلی 4000 گلوله مهمات داشت و بعد از اتمام میبایست سلاح را رها و سپس بردارید تا دوباره 4000 گلوله دیگر آماده شود، همچنین یک میان پرده از پیش رندر شده هم اواسط بازی نمایش داده میشه که قابل دیدن نیست(انگار رفتی تو حالت دابل اسلوموشن!) در حالی که قبلا اینگونه نبود، البته صداگذاری بعضی سلاح ها که قبلا روی اعصاب بود کاملا اصلاح شده، این ریزه کاری ها با اینکه باعث جذابیت بیشتر بود ولی متاسفانه برای ساده شدن بازی برداشته شده اند.
2.Dark Athena:
مشکلات:
در اولین نگاه بسیار زیبا و عالی ولی بعد از مدتی می بینید کلی اشکال به بازی اضافه شده، مثلا دیگه Side Missionیی وجود نداره، بازی کاملا سرراسته، در مراحل مخفی کاری مشکلی از لحاظ مهمات ندارید، مبارزه با بعضی Droneهای عظیم الجثه(هر چند باید راه کشتنشون رو پیدا کنید) سطحی و بچه گانه شده، داستان بسیار ناقص و ضعیف هست به طوری که بعد از اتمام بازی نه تنها هیچ معمایی برای شما حل نمیشه بلکه کلی سوال بی پاسخ براتون باقی می مونه(مثلا چه حوادثی برای Johns اتفاق افتاد؟)
بهبودها:
افکت های گرافیکی آب و امواج بسیار عالی کار شده، چند سلاح جدید گرم و سرد به لیست سلاح های قبلی اضافه شده، صداگذاری شخصیت ها اینبار بسیار بسیار عالی کار شده و همچنین حرکات لب و دهان و چهره هر شخصیت هنگام حرف زدن بسیار عالی و طبیعی کار شده، موزیک های پیش زمینه جدید و زیبایی داره
مشکلات کلی:
گاهی اوقات سلاح بعضی نگهبان ها بعد از کشتن روی هوا باقی می ماند، گاهی اوقات اجساد به یک گوشه گیر کرده و مدام تکان می خورند، گاهی اوقات شخصی که قرار است کار خاصی انجام دهد یا به مکان دیگری برود به گوشه و کنار گیر کرده یا پس از مدتی حرکت مورد نظر را انجام می دهد.

آخرین ویرایش:
مطمئنی؟ من با همین سیستمی که دارم راحت بازی میکنم افت هم ندارم. همچین سیستم قولی هم نیست. به Gaming Rigــم مراجعه کن میخوای ببینی چی هست

خب ، درایور جدیده رو که نصب کردم اوضاع خیلی فرق کرد
حالا هیچ مشکلی از لحاظ فریم دهی ندارم به جز این Ambient Occlusion لعنتی! ، رو High میزارمش ، زیر 30 میشه!
AA خاموش.

من یک جا گیر کردم .
اونجایی که با یک نفر زخمی که در یک جا مثله بیمارستان بستری هست صحبت میکنیم بعد ازمون میخاد که بکشیمش . بعد از کشتنش به جاهای دیگه ایی میریم تا اینکه به یک جا میرسیم که از یک ارتفاع و سه متری به پایین میپریم . بعد از پریدن دشمن ها یکی یکی از دستگاهایی که روی سقف هست جدا شده و به پایین میپرن . بعد از اینکه همه دشمن ها رو کشتیم دیگه مشخص نیست که چی کار کنیم ؟
البته riddick میگه need to speek with dacher اما اصلا نمیشه از اینجا بیرون رفت که با داچر صحبت کنیم .

کسی نمیدونه من چی کار کنم ؟

فکر کنم اون قسمت از بازی یه مشکل کوچیک داره اون بالا یه مانیتور هست از همونه که قبلا باهاشون با dacher حرف زدی ولی منم یه بار که رفتم نمیشد از دستگاه استفاده کرد موندم!! دوباره که load کردم جلو اون دستگاه بهت میگه که e رو بزنی و ادامه بازی...

واسه منم E نمیومد.یه خورده گیج شدم :confused:بعدش دیدم یه دونه از اون سربازایی که از بالا پریده یه گوشه تو تاریکی گیر کرده نمیومد جلو منو بکشو منم خلاصش کردمو E ظاهر شد واسمو با داچر حرف زدم!بعدشم که یه در باز میشه . . .
من همین 2 ساعت پیش تموم کردم معمولی بود به قول یکی از همین بچه ها داستانشم چنگی به دل نمیزد!چه جوری اون زنرو تو کشتی فضایی کشتیم دوباره اخر بازیم کشتیمش؟:cheesygriشاید من داستانو نگرفتم.:confused:
امواج دریا عالی بود!!ولی در کل خیلی بهتر میتونست باشه!
دیالوگه اخرش جالب بود :وقتی من میگم GOODBYE یعنی واسه همیشه خداحافظ!:cheesygri

فکر کنم اون قسمت از بازی یه مشکل کوچیک داره اون بالا یه مانیتور هست از همونه که قبلا باهاشون با dacher حرف زدی ولی منم یه بار که رفتم نمیشد از دستگاه استفاده کرد موندم!! دوباره که load کردم جلو اون دستگاه بهت میگه که e رو بزنی و ادامه بازی...

من همه سربازهارو میکشم ولی نمیتونم به مانیتوره دسترسی پیدا کنم . چون ارتفاعش یه کم بالاست از هیچ طرفی نمیشه رفت بالا تا به مانیتوره رسید .
شما از کدوم قسمت تونستید خودتونو بکشید بالا ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or