The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena | PC

Insomniac-3.gif

شرکت سازنده : Starbreeze AB
شرکت پخش کننده : Atari
تاریخ عرضه : April 7, 2009
ژانر : Shooter
اسکرین شات | تریلر

در ادامه بازی پرفروش Riddick این شماره گیم پلی و قابلیت های جدیدی را به پلتفرم های نسل آینده ( Next-gen ) می آورد. شخصیت اصلی بازی Vin Diesel ، یک ضد قهرمان که از قابلیت شنوایی و بینایی بسیار بهتری نسبت به انسان های معمولی می باشد، است. شما باید از خطرناک ترین و مرگبار ترین زندان کهکشان با دیدی اول شخص فرار کنید.

در تاریخ 18 فروردین 88 آماده فرار از زندان باشید...

سلام بر دوستان عزیز.
من تازه دیروز بازی رو شروع کردم.
به نظرم خیلی سخته.
البته با شاهکار Escape From Butcher Bay به نظرم خیلی فاصله داره.
........................................
ببخشید اگه کسی از دوستان تمومش کرده میتونه بگه چند ساعت گیم پلی داره؟
ممنون.

دوستان من اونجا گیر کردم که از یه زیرزمین که همش زامبی های شبیه اسمیگل هستش:d زد می شم و می رسم به یه مرتیکه شبیه سرخپوست و بعد یه چیزی گیرم میاد شبیه (یادم رفت که محیط رو روشن می کنه)
اونجا باید مسیر رو برگردم؟؟؟ چیکار کنم؟؟

دوستان من اونجا گیر کردم که از یه زیرزمین که همش زامبی های شبیه اسمیگل هستش:d زد می شم و می رسم به یه مرتیکه شبیه سرخپوست و بعد یه چیزی گیرم میاد شبیه (یادم رفت که محیط رو روشن می کنه)
اونجا باید مسیر رو برگردم؟؟؟ چیکار کنم؟؟
فکر کنم یه راه کنار همون جا هست (درست یادم نمیاد شاید همون راه قبلی باشه) باید بری و یه رادیو هست بیاریش برای این چاقه:دی

نه از اسانسور میاد:biggrin1:
والا ربات که تو بازی زیاد هست نمی دونم کدوم میگی:biggrin1:اگه می تونی یک عکسی بذار.
از دست بعضی ها می تونی فرار کنی از دست بعضی ها نه ولی راه کشتن ربات ها اینکه به پشتشون شلیک کنی.

دوستان وقتی سوار اون Ship ـــه هستیم بعد زنه رو فضا بمون شلیک میکنه میریم تو یه سیاره دیگه دقیقا کجای بازیه (چقدر دیگه مونده؟)
من اصلا بازی رو نفهمیدم چی به چیه...:confused:

دوستان وقتی سوار اون Ship ـــه هستیم بعد زنه رو فضا بمون شلیک میکنه میریم تو یه سیاره دیگه دقیقا کجای بازیه (چقدر دیگه مونده؟)
من اصلا بازی رو نفهمیدم چی به چیه...:confused:
لب ساحل منظورته؟
وسط تای بازی هستی.زیاد نمونده سریع تموم میشه.
زیاد به داستان توجه نکن حالا آخر بازی خیلی جالب تر میشه!!!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or