The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena | PC

Insomniac-3.gif

شرکت سازنده : Starbreeze AB
شرکت پخش کننده : Atari
تاریخ عرضه : April 7, 2009
ژانر : Shooter
اسکرین شات | تریلر

در ادامه بازی پرفروش Riddick این شماره گیم پلی و قابلیت های جدیدی را به پلتفرم های نسل آینده ( Next-gen ) می آورد. شخصیت اصلی بازی Vin Diesel ، یک ضد قهرمان که از قابلیت شنوایی و بینایی بسیار بهتری نسبت به انسان های معمولی می باشد، است. شما باید از خطرناک ترین و مرگبار ترین زندان کهکشان با دیدی اول شخص فرار کنید.

در تاریخ 18 فروردین 88 آماده فرار از زندان باشید...

آهااا
از اون لحاظ ! :biggrin1:
بوچر بِي كه همون قبليست ديگه درسته ؟ :confused:
Scape From Butcherbay
همين بود ديگه ؟
من اون رو رد كردم . قبلا بازي كرديم ديگه ! :laughing:

من یه مشکلی در مورد سینک بودن صدا و تصویر برام پیش اومده.زمانی که انتی الیاسینگ رو رو شن می کنم و Screen Space Ambient occlusion خود به خود OFF میشه صدا و تصویر سینک نیستن و صدا عقبتر از تصویر هست ولی زمانی که Screen Space Ambient occlusion رو روی مدیوم می زارم و انتی الیاسینگ Off میشه کمی بهتر میشه ولی کاملا سینک نمی شه.این افکت Screen Space Ambient occlusion غیر از اینکه بازی رو سنگین کنه و یه خورده هایلایت در لبه سایه ها ایجاد می کنه فکر نمی کنم کاره دیگه ای بکنه.برای همین من ترجیح می دم که انتی الیاسینگ رو ON کنم تا این افکت رو.راه حلی برای این مشکل هست؟

آخرین ویرایش:
من تو يك مرحله كه يك غول داره و مدام آتيش پرت ميكنه گير كردم اگه كسي اين مرحله رو رد كرده راهنمايي كنيد

اقا كم كم خودتو اماده كن ها . بعد از اونجا مثل نقل و نبات از اينا مياد :laughing:
يه اسلحه داري كه اسمش ياد رفت :confused:
كه تير مينداختي بعد تيرش رو با ذايت كليلك ميتركوندي !
پنج تا از اونا بنداز طرفش يهو بتركونشون . يكي دوبار اين كارو بكني ميشينه زمين
بعد سريع برو طرفش و Action bottun رو بزن كه همون دكمه ي اينتر هست
خودش ميكشتش
موفق باشي ;)

DOWNLOAD: NVIDIA GeForce 185.85 WHQL

این بازی frame کامل نمیگریره واسه من چی کارش کنم

بهبودها و پيشرفت هاي گرافيكي:
Up to 25% performance increase in The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
- Up to 22% performance increase in Crysis: Warhead with antialiasing enabled
- Up to 11% performance increase in Fallout 3 with antialiasing enabled
- Up to 14% performance increase in Far Cry 2
- Up to 30% performance increase in Half-Life 2 engine games with 3-way and 4-way SLI
- Up to 45% performance increase in Mirror’s Edge with antialiasing enabled
Automatically installs the new PhysX System Software version 9.09.0408.
Supports GeForce Plus Power Pack #3

با اینا مشکلت حل میشه​

آخرین ویرایش:
الان درست شد ولی بازیش 1 جوری هست :confused: گرافیکش زشته 1 مشت تنظیمات هم داره که من سر در نمیارم میشه بگین با این سیستم چی کارش کنم تا درست بشه گرافیکش

8600GT
ram:2 ta 1 gig geil
cpu:e4500

الان درست شد ولی بازیش 1 جوری هست گرافیکش زشته 1 مشت تنظیمات هم داره که من سر در نمیارم میشه بگین با این سیستم چی کارش کنم تا درست بشه گرافیکش

8600GT
ram:2 ta 1 gig geil
cpu:e4500
اول بگو روی چه رزولوشنی بازی می کنی؟
اون افکت Screen Space Ambient occlusion کلا Off کن چون خیلی سنگینه.البته من هنوز این درایور آخری رو نگرفتم.شاید با این سبک بشه

من که تا به حال همچین گرافیکی رو تو هیچ بازی ندیدم، نورپردازی ها و همچنین بافت ها فوق العاده خیره کننده هستن، فقط کافیه شما رو به ساحل بایستید و منظره فوق العاده زیبای امواج دریا رو تماشا کنید، واقعا دلم نمیاد این جا رو ترک کنم(53.Culvert)، واقعا سازنده ها حق دارن از بهترین و قویترین قفل برای نسخه PC استفاده کنن چون علاوه بر مراحل جدید خود بازی اصلی هم دستخوش تحولات گرافیکی قرار گرفته و تصمیم دارم بعد از Dark Athena، فرار از بوچربی رو هم برای سومین بار بازی کنم.

من یک جا گیر کردم .
اونجایی که با یک نفر زخمی که در یک جا مثله بیمارستان بستری هست صحبت میکنیم بعد ازمون میخاد که بکشیمش . بعد از کشتنش به جاهای دیگه ایی میریم تا اینکه به یک جا میرسیم که از یک ارتفاع و سه متری به پایین میپریم . بعد از پریدن دشمن ها یکی یکی از دستگاهایی که روی سقف هست جدا شده و به پایین میپرن . بعد از اینکه همه دشمن ها رو کشتیم دیگه مشخص نیست که چی کار کنیم ؟
البته riddick میگه need to speek with dacher اما اصلا نمیشه از اینجا بیرون رفت که با داچر صحبت کنیم .

دوستان براي جي بازار اينجوري شده?
من امروز بدرم در اومد تا بازي رو بيدا كنم.جالبه كه بعضي جاها اصلا از وجود جنين بازي اي خبر نداشتند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or