The Binding Of Isaac Rebirth | PC

Developer: McMillen
Publisher: Steam
Platforms: PC - PS3 - PS4 - PSVita
Release Date:
4 نوامبر 2014
Genre: Action

بعد از انتشار موفق بازی Binding of Isaac در سال 2011 برای PC, مک میلن بر آن شده که این بازی را با تغییراتی دوباره و تعویض موتور, بار دیگر برای PC و چندین کنسول دیگر منتشر کند. بدون شک مهمترین تغییر این بازسازی, خارج کردن بازی در استفاده از موتور Flash و استفاده از یک موتور جدید با مشکلات کمتر است. همچنین آیتمها و دشمنان در بازی دوباره تعادلسازی شده‌اند و گرافیک بازی نیز به حالت پیکسلی (16-bit) در آمده. (البته میتوان با فــیـلتر یا فـیــلترهایی که در قسمت تنظیمات بازی موجود هست, بازی را از حالت پیکسلی خارج کرد). دشمنان و آیتم های جدید, پشتیبانی از گیم پد و احتمالاً حالت دو نفره نیز از دیگر اضافات این بازسازیست.

420px-The_Binding_of_Isaac_Rebirth_Teaser.jpg

بازی توسط شرکت Nicalis در حال ساخت است; همان شرکتی که دو بازی خوش ساخت Cave Story Remakes و NightSky را در کارنامه ی خود دارد. تمام قابلیتهایی که در بازی اصلی و اضافه شونده اش (Wrath) وجود داشت, در این بازسازی نیز وجود دارند بعلاوه ی یکسری قابلیتهای جدید به اندازه ی همان اضافه شونده ی قبلی مانند یک غولآخر و پایان جدید, دو شخصیت قابل بازی دیگر و آیتمها و موارد جدید دیگر. در‌ واقع هدف آن است که ارزش انجام چند باره ی بازی با ایجاد احساسی جدید و تازه, بالاتر رود.

Tumblr_mebmdqzGwA1rq0wgw.jpg

همچنین یکسری مواردی که به علت محدودیتها از نسخه ی قبلی حذف شده بود, به این بازسازی اضافه شده اند. قابلیت دو نفره ی بازی تنها بصورت آفلاین است و موزیکهای بازی ریمیکسی از آهنگهای قبلی بهمراه یک آهنگ جدید از Danny B است. انتظار می‌رود که این بازسازی تا پایان 2014 (نوامبر) منتشر شود.

هنوز تصاویر اصلی این نسخه ی بازسازی شده منتشر نشده‌اند و این‌ها تنها تصاویر ابتدایی این بازیست. (احتمالاً تصاویر نهایی تفاوتهای بسیاری با این تصاویر اولیه خواهند داشت)

Tumblr_mebme43ZMS1rq0wgw.jpg

Tumblr_mej8adW0hD1rq0wgw.jpg

tumblr_nagv7eNBKk1tu8wtco1_500.jpg

سیستم مورد نیاز و پیشنهادی:

sys.jpg

ســـیدهای معرفی شده توسط دوستان (در منوی انتخاب شخصیت, با زدن Tab وارد کنید):
----------------------------------------------------------------------------------------------------
W7PK G7RA
1337 HAXR
LREJ 4Q2C
ABEC 17YN
MT86 1844
ZPTS 841S
NQQ3 J9RP

آخرین ویرایش:
آقا این در چیه ؟ اولش میام تو اتاق بازه ولی سریع بسته میشه ..

p7v34o0x50cx.jpg

تو عکس های چند پست قبل دیدم ، 12 تا قلب داشت ... آخه چه جوری ؟!! :|
بعضی از آیتم ها و ... روی زمین هایی هستن که اصلا نمیشه رفت اونجا .. سرکارین اونا ؟ یا راه حل داره ؟:d
بعد این آیتم بازیاش چه جوریه ؟ من فقط میدونم هر بار یه چیزی میگیرم باید Q رو بزنم تا فعال بشه. بعضیاش هم که تله اس ...

بعد از چند دست اول که خفن ترین آیتم ها رو پیدا میکردم، بازی بدجوری داره بهم ظلم میکنه! :| هر دست با یه اسحاق فقیر و مظلوم میرم جلو و دریغ از دو تا دونه آیتم خوب. :|

آقا این در چیه ؟ اولش میام تو اتاق بازه ولی سریع بسته میشه ..

p7v34o0x50cx.jpg

تو عکس های چند پست قبل دیدم ، 12 تا قلب داشت ... آخه چه جوری ؟!! :|
بعضی از آیتم ها و ... روی زمین هایی هستن که اصلا نمیشه رفت اونجا .. سرکارین اونا ؟ یا راه حل داره ؟:d
بعد این آیتم بازیاش چه جوریه ؟ من فقط میدونم هر بار یه چیزی میگیرم باید Q رو بزنم تا فعال بشه. بعضیاش هم که تله اس ...
اگه درست یادم باشه این درها دو مدل هستن. یه مدل باید سلامتی کامل داشته باشی تا باز بشن، یه مدل باید جونت کامل نباشه تا باز بشن. :دی
دیگه شانسی هست. :دی یه سری آیتم هستن که قلب ها رو زیاد میکنن و باید اون ها رو گیر بیاری.
نه سر کاری نیستن. :دی یه سری آیتم هست که به Isaac اجازه پرواز میده و میتونه از موانع رد بشه. یا مثلاً یه آیتمی هست که باعث میشه Isaac از روی موانع بپره! اگه آیتم ها پشت سنگ باشن هم که میتونی سنگ ها رو با بمب بترکونی.
3،4 مدل آیتم وجود داره. اونی که عکسش میاد پایین سمت راست، با زدن Q فعال میشه و فقط یه بار میشه استفاده کرد. اونی که پایین سمت چپ میاد، دائمی هست و نیاز به زدن دکمه نداره. اونی هم که بالا سمت چپ میاد، با Space کار میکنه. این مدل محدودیت داره و وقتی یه بار استفاده میکنی، نیاز به شارژ شدن داره (اون علامت سبزی که کنارش هست برای شارژ هست) که بستگی به نوع آیتم، دیر یا زود با رد شدن از اتاق های مختلف شارژ میشه. یه مدل دیگه هم هست که خود به خود یه چیزی به Isaac اضافه میکنه و دیگه تصویری ازش توی HUD دیده نمیشه. :دی

دوستان The Chest توی این نسخه هم هست یا حذف شده؟
من تا الآن The Polaroid ندیدم . کسی گرفته؟

نخیر حذف نشده، برای گرفتن Polaroid باید اول 9 بار Mom's Heart رو بکشی تا It Lives جایگزینش بشه و وقتی اونو کشتی یه در بسوی Cathedral باز میشه که باید 6 بار هم Cathedral رو تموم کنی تا آیتم Polaroid آزاد بشه، البته یادمه توی یکی از پچا بعد از هربار کشتن mom این آیتم دراپ می شد حالا نمیدونم تو این نسخه جدید به همون شیوه قبلیه یا عوض شده.

من و این همه خوشبختی محاله ، محاله :bighug::d
fraps فقط یه فریم از تصویر رو ثبت کرد
ولی توی صفحه بازی حداقل 4 برابر تیر بود . وسط صفحه کاملا پر بود و فقط گوشه های تصویر دیده میشد :d

yi2rkx1lyyho.jpg

نخیر حذف نشده، برای گرفتن Polaroid باید اول 9 بار Mom's Heart رو بکشی تا It Lives جایگزینش بشه و وقتی اونو کشتی یه در بسوی Cathedral باز میشه که باید 6 بار هم Cathedral رو تموم کنی تا آیتم Polaroid آزاد بشه، البته یادمه توی یکی از پچا بعد از هربار کشتن mom این آیتم دراپ می شد حالا نمیدونم تو این نسخه جدید به همون شیوه قبلیه یا عوض شده.

منم میخواستم واسه این نسخه رو بدونم
نسخه قبل فکر کنم 7 بار باید میکشتیم

تازه بازی داره جذاب تر میشه :x
وقتی آپگرید میشه isaac واقعا خیلی حال میده ولی وقتی میبازی اولش ضدحاله که ضعیف شدی ولی چون سریع پیشرفت میکنی باز (که شانسی هم هست) اوکی میشه.... واقعا خوب تونسته این قضیه رو balance کنه که وقتی replay میزنی نمیگی اَه 2 ساعت باید از اول برم و کی حال داره و ... با تعداد مراحل اصلی کم و روند بسیار خوب به تدریج سخت شدن این قضیه رو تونسته حل کنه. چون اگه ضدحالش شدید بود عمرا اینقدر معتاد کننده میشد فکر کنم.

من قلب میخوام :| بهم نمیده ...
این پیشرفت و تنوع آیتم ها و آپگریدها به تدریج باز کردن ending ها هی متنوع تر میشه ؟
بعد یه آیتمی هست شبیه اسپری ، هی هلش میده ، برش نمیداره.

فکر نمیکردم اینقدر دیگه بهش علاقه مند بشم. دمت گرم ادموند :bighug:

تازه بازی داره جذاب تر میشه :xوقتی آپگرید میشه isaac واقعا خیلی حال میده ولی وقتی میبازی اولش ضدحاله که ضعیف شدی ولی چون سریع پیشرفت میکنی باز (که شانسی هم هست) اوکی میشه.... واقعا خوب تونسته این قضیه رو balance کنه که وقتی replay میزنی نمیگی اَه 2 ساعت باید از اول برم و کی حال داره و ... با تعداد مراحل اصلی کم و روند بسیار خوب به تدریج سخت شدن این قضیه رو تونسته حل کنه. چون اگه ضدحالش شدید بود عمرا اینقدر معتاد کننده میشد فکر کنم.من قلب میخوام :| بهم نمیده ... این پیشرفت و تنوع آیتم ها و آپگریدها به تدریج باز کردن ending ها هی متنوع تر میشه ؟ بعد یه آیتمی هست شبیه اسپری ، هی هلش میده ، برش نمیداره.فکر نمیکردم اینقدر دیگه بهش علاقه مند بشم. دمت گرم ادموند :bighug:
شما با باز کردن اندینگ,کشتن بعضی دشمنان یا انجام دادن کارهای خواص (مثل تموم کردن Cave,Depth,Womb بدون ضربه خوردن یا کشتن هر باس با شخصیتهای مختلف و ...) آیتم های جدید و باس های جدید آزاد میکنید.یه نگاه به ویکیا بنداز البته کامل نیست هنوز: Items - The Binding of Isaac Wikiاون آیتم هم اگه باتری منظورته که باتری هست برای آیتم هایی که میگیری و میره سمت چپ صفحه ...

آخرین ویرایش:
یه آیتم جالب گرفتم دیروز, یه اشکی هست که همینجوری رو هواست و کنترلش جدا از هست از حرکت ایزاک. یعنی با سمت چپی ایزاک رو مثل همیشه حرکت میدادم و با راستی باید اشک رو کنترل می کردم. کار خیلی سخت می شد ولی خب خیلی جالب بود:

کسی میدونه این اتاقه که معمولا فقط یه آیتم داره و خیلی هم نادر هست, قضیه ش چیه؟

این هم ایزاک بالدار:

بازي واقعا عاليه ه ه ه ه ه
دوتا mega tear ژشت سر هم گرفتم . اشك ها شدن اندازه ي نيمه ي صفحه !!
واقعا كلا drop شدن آيتم ها شانسيه ؟!
شماها خيلي آيتم خفن گرفتيد ولي من ... :(:-/

تموم کردن چلنج ها آیتم یا چیزه خاصی آزاد میکنه؟

بله که آزاد می کنه. خوب هم آزاد می کنه. من الان 10 تاییشو تموم کردم کلی چیز میز اضافه شده. ولی یکیش خیلی سخته. اونی که باید با گاز ول دادن فقط بری جلو :d

واقعا كلا drop شدن آيتم ها شانسيه ؟!

کاملا شانسیه :)

-----------

راستی اون ماشین donation که تو بعضی فروشگاه ها هست رو من الان تا 306 تا سکه پُرش کردم! تا 200 تا که هر 50 تا, به تعداد آیتمهای فروشگاه اضافه میشه با یه چیزی دیگه که الان یادم نیست. بعد از 200 تا دیگه چیزی اضافه نکرده تا الان. تا 999 تا جا داره!!! ببینم تا کجا میتونم پرش کنم. :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or