The Binding Of Isaac Rebirth | PC

Developer: McMillen
Publisher: Steam
Platforms: PC - PS3 - PS4 - PSVita
Release Date:
4 نوامبر 2014
Genre: Action

بعد از انتشار موفق بازی Binding of Isaac در سال 2011 برای PC, مک میلن بر آن شده که این بازی را با تغییراتی دوباره و تعویض موتور, بار دیگر برای PC و چندین کنسول دیگر منتشر کند. بدون شک مهمترین تغییر این بازسازی, خارج کردن بازی در استفاده از موتور Flash و استفاده از یک موتور جدید با مشکلات کمتر است. همچنین آیتمها و دشمنان در بازی دوباره تعادلسازی شده‌اند و گرافیک بازی نیز به حالت پیکسلی (16-bit) در آمده. (البته میتوان با فــیـلتر یا فـیــلترهایی که در قسمت تنظیمات بازی موجود هست, بازی را از حالت پیکسلی خارج کرد). دشمنان و آیتم های جدید, پشتیبانی از گیم پد و احتمالاً حالت دو نفره نیز از دیگر اضافات این بازسازیست.

420px-The_Binding_of_Isaac_Rebirth_Teaser.jpg

بازی توسط شرکت Nicalis در حال ساخت است; همان شرکتی که دو بازی خوش ساخت Cave Story Remakes و NightSky را در کارنامه ی خود دارد. تمام قابلیتهایی که در بازی اصلی و اضافه شونده اش (Wrath) وجود داشت, در این بازسازی نیز وجود دارند بعلاوه ی یکسری قابلیتهای جدید به اندازه ی همان اضافه شونده ی قبلی مانند یک غولآخر و پایان جدید, دو شخصیت قابل بازی دیگر و آیتمها و موارد جدید دیگر. در‌ واقع هدف آن است که ارزش انجام چند باره ی بازی با ایجاد احساسی جدید و تازه, بالاتر رود.

Tumblr_mebmdqzGwA1rq0wgw.jpg

همچنین یکسری مواردی که به علت محدودیتها از نسخه ی قبلی حذف شده بود, به این بازسازی اضافه شده اند. قابلیت دو نفره ی بازی تنها بصورت آفلاین است و موزیکهای بازی ریمیکسی از آهنگهای قبلی بهمراه یک آهنگ جدید از Danny B است. انتظار می‌رود که این بازسازی تا پایان 2014 (نوامبر) منتشر شود.

هنوز تصاویر اصلی این نسخه ی بازسازی شده منتشر نشده‌اند و این‌ها تنها تصاویر ابتدایی این بازیست. (احتمالاً تصاویر نهایی تفاوتهای بسیاری با این تصاویر اولیه خواهند داشت)

Tumblr_mebme43ZMS1rq0wgw.jpg

Tumblr_mej8adW0hD1rq0wgw.jpg

tumblr_nagv7eNBKk1tu8wtco1_500.jpg

سیستم مورد نیاز و پیشنهادی:

sys.jpg

ســـیدهای معرفی شده توسط دوستان (در منوی انتخاب شخصیت, با زدن Tab وارد کنید):
----------------------------------------------------------------------------------------------------
W7PK G7RA
1337 HAXR
LREJ 4Q2C
ABEC 17YN
MT86 1844
ZPTS 841S
NQQ3 J9RP

آخرین ویرایش:
قضیه اون دستگاه هایی که پول توش میریزی چیه ؟ مثل اینکه تو هر سری هم تا یه اندازه ای میشه پول توش ریخت . جالبه که برای سری بعدی(یعنی مردن و دوباره بازی رو شروع کردن) پولا توش می مونه. البته تا حالا با ذخیره پول یه چند تا آیتم باز کرده واسم . یعنی کارش همینه فقط؟

اون قلب و ماسک ها هم تا حالا دوبار به پست من خورده ...

قضیه اون دستگاه هایی که پول توش میریزی چیه ؟ مثل اینکه تو هر سری هم تا یه اندازه ای میشه پول توش ریخت . جالبه که برای سری بعدی(یعنی مردن و دوباره بازی رو شروع کردن) پولا توش می مونه. البته تا حالا با ذخیره پول یه چند تا آیتم باز کرده واسم . یعنی کارش همینه فقط؟

اون قلب و ماسک ها هم تا حالا دوبار به پست من خورده ...

این ها دستگاه های شانس هستن! سکه میندازی توشون و بهت آیتم میدن! زیاد هم سکه بندازی، خود بخود منفجر میشن!:دی
یه مدل دیگه هم از اینها هست که هر دفعه یه نصف قلب ازت کم می کنن!
اون سکه ها هم از مراحل قبل نیست! حتی قبل از اینکه خود بخود منفجر بشن هم می تونید با بمب منفجرشون بکنید و احتمالا بمب و سکه یا کلید ازشون میریزه بیرون!:دی

- - -ویرایش - - -

اگه کسی بازی رو اوریج داره من رو تو استیم اد کنه تا از اسکرین شاتهای هم لذت ببریم.
اینم یه جا که خیلی قشنگ ساخته شد :دی :

1024x575.resizedimage

من تو استیم نوب ام! هیچی از استیم بلد نیستم! اگه میشه شما منو اد کنید و اینکه چه جوری میشه از بازی با استیم اسکرین شات گرفت؟:-/:p

این ها دستگاه های شانس هستن! سکه میندازی توشون و بهت آیتم میدن! زیاد هم سکه بندازی، خود بخود منفجر میشن!:دی
اون سکه ها هم از مراحل قبل نیست! حتی قبل از اینکه خود بخود منفجر بشن هم می تونید با بمب منفجرشون بکنید و احتمالا بمب و سکه یا کلید ازشون میریزه بیرون!:دی

منظورش اون دستگاه های شانس نبود، یه وسیله هست که مثل صندوق صدقاته و روش نوشته Donation و همینطوری سکه میندازید توش و گاهی اوقات قاطی میکنه و دیگه نمیشه توش سکه انداخت. من تا حالا 70 تا توش انداختم و چندتا ایتم مختلف رو آنلاک کرد برام فکر کنم به 100 که برسه یه چیز ویژه بده.

بازیش فوق العادس:x.یعنی جلوی خودتو نگیری قشششنگ 7-8 ساعت پاش میشینی:d.فقط من خیلی نوبم تا مرحله سه بیشتر نمیرم ایناج عزیزان مثل اب خوردن تا اخرشو میرن.
فقط یه نکته این بازی خوراک ویتاس.قشنگ هرجا میری میتونی بازی کنی خییییلی حال میده رو ویتا:x

- - -ویرایش - - -

من تو استیم نوب ام! یعنی هیچی از استیم بلد نیستم! اگه میشه شما منو اد کنید و اینکه چه جوری میشه از بازی با استیم اسکرین شات گرفت؟:-/:p
اون دستگاه ها رو نمیگه! :d این دستگاه جدیدا که توی اتاق معامله اضافه شده رو میگه! :d
من بهشون میگم بانک! :-" دورهای بعد میتونید با گذاشتن بمب ازش 4-5تا سکه به ازای هر بمب در بیارید:-" :d

ولی مثل اینکه هرچی بیشتر توی سکه بندازید Store هم آپگرید میشد! چون اگر درست یادم باشه یکی از سکرت هاش چنین چیزی نوشته بود:-"

منظورش اون دستگاه های شانس نبود، یه وسیله هست که مثل صندوق صدقاته و روش نوشته Donation و همینطوری سکه میندازید توش و گاهی اوقات قاطی میکنه و دیگه نمیشه توش سکه انداخت. من تا حالا 70 تا توش انداختم و چندتا ایتم مختلف رو آنلاک کرد برام فکر کنم به 100 که برسه یه چیز ویژه بده.

اون دستگاه ها رو نمیگه! :d این دستگاه جدیدا که توی اتاق معامله اضافه شده رو میگه! :d
من بهشون میگم بانک! :-" دورهای بعد میتونید با گذاشتن بمب ازش 4-5تا سکه به ازای هر بمب در بیارید:-" :d

ولی مثل اینکه هرچی بیشتر توی سکه بندازید Store هم آپگرید میشد! چون اگر درست یادم باشه یکی از سکرت هاش چنین چیزی نوشته بود:-"

پس من هنوز به این دستگاه ها دقت نکردم!:p
من که میرم تو استور 2 3 تا بمب میذارم و پول و سکه ها برمیدارم و میام بیرون!:دی
پول به کسی نمیدم!:دی

آره دقیقا. میشه گفت یه جور بانکه . تازه اضافه شده. من تا حالا 150 سکه توش ذخیره کردم . آیتم های زیادی رو هم برام آنلاک کرده . گفتم شاید کاربرد دیگه ای هم داشته باشه. اگه فهمیدید به ما هم بگین.

من تو استیم نوب ام! هیچی از استیم بلد نیستم! اگه میشه شما منو اد کنید و اینکه چه جوری میشه از بازی با استیم اسکرین شات گرفت؟:-/:p

اد کردم با F12 هم میتونی عکس بندازی

----------------

گله ی الانه من:

1024x575.resizedimage

آخرین ویرایش:
اقا این بازی وقتی مامانو می کشیم تموم میشه ؟؟؟؟؟؟؟ چجوریاست من مامانو کشتم تیتراژ اومد تموم شد

به ظاهر تموم میشه ولی در واقع نمیشه. حالا حالا ها ادامه داره. اگه دقت کنی بعضی وقتها عکس صفحه ی اول انتخاب پروفایل عوض میشه با پیشرفت در داستان بازی. اینقدر باید بری تا تموم 16 تا پایان رو آزاد کنی.

سلام بر دوستان ایزاک باز سه تا سوال اول یکی در مورد کپسولها توضیح بده دوم اون بتن ها با چی میشکنه سنگها رو نمیگم اونایی که مثل بتنه و سوم اتش های ابی با چی خاموش میشه

سلام بر دوستان ایزاک باز سه تا سوال اول یکی در مورد کپسولها توضیح بده دوم اون بتن ها با چی میشکنه سنگها رو نمیگم اونایی که مثل بتنه و سوم اتش های ابی با چی خاموش میشه

-كپسول ها يه سري اثرات دارن ولي راندومه توهر بازي، ممكنه منفي يا مثبت باشه
-بتن ها فكر كنم فقط ميشه از روشون پريد
-اتش هاي ابي بايد منفجر شن با بمب

اون شیشه خالی رو کسی گرفته ؟فکر کنم اسمش SAve life بود. با دکمه Space هم کار نمی کنه . تو ویکی که چیزی نیافتم ...

اگه قلب قرمزت پر باشه وقتی بخوریشون میره تو اون شیشه و هروقت اسپیس رو بزنی همه قلبا رو میریزه بیرون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or