The Binding Of Isaac Rebirth | PC

Developer: McMillen
Publisher: Steam
Platforms: PC - PS3 - PS4 - PSVita
Release Date:
4 نوامبر 2014
Genre: Action

بعد از انتشار موفق بازی Binding of Isaac در سال 2011 برای PC, مک میلن بر آن شده که این بازی را با تغییراتی دوباره و تعویض موتور, بار دیگر برای PC و چندین کنسول دیگر منتشر کند. بدون شک مهمترین تغییر این بازسازی, خارج کردن بازی در استفاده از موتور Flash و استفاده از یک موتور جدید با مشکلات کمتر است. همچنین آیتمها و دشمنان در بازی دوباره تعادلسازی شده‌اند و گرافیک بازی نیز به حالت پیکسلی (16-bit) در آمده. (البته میتوان با فــیـلتر یا فـیــلترهایی که در قسمت تنظیمات بازی موجود هست, بازی را از حالت پیکسلی خارج کرد). دشمنان و آیتم های جدید, پشتیبانی از گیم پد و احتمالاً حالت دو نفره نیز از دیگر اضافات این بازسازیست.

420px-The_Binding_of_Isaac_Rebirth_Teaser.jpg

بازی توسط شرکت Nicalis در حال ساخت است; همان شرکتی که دو بازی خوش ساخت Cave Story Remakes و NightSky را در کارنامه ی خود دارد. تمام قابلیتهایی که در بازی اصلی و اضافه شونده اش (Wrath) وجود داشت, در این بازسازی نیز وجود دارند بعلاوه ی یکسری قابلیتهای جدید به اندازه ی همان اضافه شونده ی قبلی مانند یک غولآخر و پایان جدید, دو شخصیت قابل بازی دیگر و آیتمها و موارد جدید دیگر. در‌ واقع هدف آن است که ارزش انجام چند باره ی بازی با ایجاد احساسی جدید و تازه, بالاتر رود.

Tumblr_mebmdqzGwA1rq0wgw.jpg

همچنین یکسری مواردی که به علت محدودیتها از نسخه ی قبلی حذف شده بود, به این بازسازی اضافه شده اند. قابلیت دو نفره ی بازی تنها بصورت آفلاین است و موزیکهای بازی ریمیکسی از آهنگهای قبلی بهمراه یک آهنگ جدید از Danny B است. انتظار می‌رود که این بازسازی تا پایان 2014 (نوامبر) منتشر شود.

هنوز تصاویر اصلی این نسخه ی بازسازی شده منتشر نشده‌اند و این‌ها تنها تصاویر ابتدایی این بازیست. (احتمالاً تصاویر نهایی تفاوتهای بسیاری با این تصاویر اولیه خواهند داشت)

Tumblr_mebme43ZMS1rq0wgw.jpg

Tumblr_mej8adW0hD1rq0wgw.jpg

tumblr_nagv7eNBKk1tu8wtco1_500.jpg

سیستم مورد نیاز و پیشنهادی:

sys.jpg

ســـیدهای معرفی شده توسط دوستان (در منوی انتخاب شخصیت, با زدن Tab وارد کنید):
----------------------------------------------------------------------------------------------------
W7PK G7RA
1337 HAXR
LREJ 4Q2C
ABEC 17YN
MT86 1844
ZPTS 841S
NQQ3 J9RP

آخرین ویرایش:
یه اتاق خفن! بعد از یه باس فایت!:-s
بعد از اینکه مادر آیزاک را کشتم یه دری مثل در اتاقهای مخفی برام باز شد! البته ابعاد ورودیش بزرگتر بود!!:دی

وارد یه اتاق بزرگ شدم که چهار تا آیتم اون وسطش بود! تا یکیشون را برداشتم بقیهه رفتن!:(

و اتفاق مهم اینکه هر چی Boss دیده بودیم و ندیده بودیم پیدا شدن!!:-s
این هم حموم خونی که بعد از کشتنشون به راه انداختم!:دی

آخرین ویرایش:
دوستان Patch v1.01 اومده
تغیرات
2014-11-07 Patch 1.01
* Fix crash on using FBO in OpenGL 2 contexts
* Fix some issues with Steam Cloud Sync
* Add parameter in Options.ini where you can turn off Steam Cloud
* Add ALT + F2 shortcut on Stats page to import Steam achievements
* Fix Haunt staying invulnerable sometimes
* Fix other gameplay related bugs
* Fix OS X black screen issue
* Fix player position when returning from Black Market
* Fix crash when fighting one of the final bosses
* Add missing files for Soundtrack DLC
* Add some lost items to the item pools
* Fix Xbox 360 controller issues on Linux

دوستان نحوه سیو کردن بازی چجوریه؟
مثلا من تا مرحله 3 4 میرم بعد میبازم دوباره میاد از مرحله اول نمیشه ازهمون مرحله 3 4 شروع کنه؟

دوستان نحوه سیو کردن بازی چجوریه؟
مثلا من تا مرحله 3 4 میرم بعد میبازم دوباره میاد از مرحله اول نمیشه ازهمون مرحله 3 4 شروع کنه؟

این بازی سیستم سیوش با بقیه بازی ها فرق داره!:دی هر جای بازی بمیرید، بازی از اول شروع میشه!!:دی
فقط هر وقت خواستید از بازی بیاید بیرون، بازی همونجا سیو میشه و دفعه بعد که بازی را شروع می کنید، بازی از مکانی که قبلا بودید شروع میشه.

این بازی سیستم سیوش با بقیه بازی ها فرق داره!:دی هر جای بازی بمیرید، بازی از اول شروع میشه!!:دی
فقط هر وقت خواستید از بازی بیاید بیرون، بازی همونجا سیو میشه و دفعه بعد که بازی را شروع می کنید، بازی از مکانی که قبلا بودید شروع میشه.

خوب در کل بازی چند مرحله هست؟یعنی برای تموم کردن بازی چند مرحله باید بریم؟
16 تا پایان داره دیگه؟

16 تا پایان داره دیگه؟

بازی اولش 6 مرحله است!!
بعد از اینکه یه Boss را می کشی، بازی میشه 8 مرحله! (بعضی مواقع هم 9 مرحله!) :دی
16 تا پایان هم داره! + epilogue

16 تا پایان داره دیگه؟

اگه کل بازی رو بخوای بجوییو از همه چیش سر در بیاری 200-300 ساعت لازم داری.
من نسخه ی اول رو بیشتر از 200 ساعت رفتم

اگه کل بازی رو بخوای بجوییو از همه چیش سر در بیاری 200-300 ساعت لازم داری.
من نسخه ی اول رو بیشتر از 200 ساعت رفتم

اره اونجوری در جریانم میخواستم ببینم فقط بخوام بازی تموم کنم معمولی یک دور چقدر میشه که دوست عزیزمون گفتن
بازی بسی فوق العاده است

در مورد شخصیت eden بگم که هر موقع که باهاش بازی می کنید بصورت رندوم ظاهرش متفاوته و اسلحه هاش هم هر دفعه فرق میکنه. یعنی بعضی وقتها بشدت قوی میشه. مثل دفعه ی آخری که رفتم. :)

این هم عکسش. تیری داشتم که آتیشی بود و منفجر هم می کرد بعضی وقتا.

از اونور آیتم شارژیم هم قلب سفید بود می بینید که برای اولین تو بازی جدید, تعداد جونام کل صفحه رو پر کرد:

اینقدر از بازی تعریف کردید که رفتم تو کارش دیگه تا بفهمم چیه این D:

خیلی فانه آقا و خیلی سخت ، مخصوصا مرحله 4 یهو خیلی سخت تر میشه.
واسه خودش دارک سولزیه : ))
آرت استایل بازی و انیمیت ها که بیسته بیست و خنده دار.

باید بیشتر بازی کنم قضیه آیتم ها و تلفیقشون باهم رو بفهمم و فکر کنم هی باید مکاشفات مختلفی انجام داد .... گویا

این جریان Challenge ها چیه ؟ (آخه یکیشو باز کردم شانسی لیزر داشت. این تو بازی عادی هم هست ؟ فکر کنم تلفیق آیتم و ... به این موضوع ربط داره)
رکورد بازی تو Win Streak هستش ؟ اگه آره خب هرکی بذاره ببینیم.
هدف بازی، باز کردن 16 تا ending هاس ؟ که هرکدوم به روش خاصی باز میشن که باید کشف کنیم ؟

و برای باز کردن بقیه کاراکتر ها گفته مثلا 7 تا قلب container داشته باش... منظورش چیه ؟ ماله من 3 تاس... یه بار نمیدونم چی شد 5 تا شد ...

فقط موسیقی بازی میتونست خیلی هیجان انگیزتر باشه.

فکر کنم یه 2 ساعتی بازی کنم جواب سوالام به دست بیاد D:

اینقدر از بازی تعریف کردید که رفتم تو کارش دیگه تا بفهمم چیه این D:

خیلی فانه آقا و خیلی سخت ، مخصوصا مرحله 4 یهو خیلی سخت تر میشه.
واسه خودش دارک سولزیه : ))
آرت استایل بازی و انیمیت ها که بیسته بیست و خنده دار.

باید بیشتر بازی کنم قضیه آیتم ها و تلفیقشون باهم رو بفهمم و فکر کنم هی باید مکاشفات مختلفی انجام داد .... گویا

این جریان Challenge ها چیه ؟ (آخه یکیشو باز کردم شانسی لیزر داشت. این تو بازی عادی هم هست ؟ فکر کنم تلفیق آیتم و ... به این موضوع ربط داره)
رکورد بازی تو Win Streak هستش ؟ اگه آره خب هرکی بذاره ببینیم.
هدف بازی، باز کردن 16 تا ending هاس ؟ که هرکدوم به روش خاصی باز میشن که باید کشف کنیم ؟

و برای باز کردن بقیه کاراکتر ها گفته مثلا 7 تا قلب container داشته باش... منظورش چیه ؟ ماله من 3 تاس... یه بار نمیدونم چی شد 5 تا شد ...

فقط موسیقی بازی میتونست خیلی هیجان انگیزتر باشه.

فکر کنم یه 2 ساعتی بازی کنم جواب سوالام به دست بیاد D:
هدف بازی بیشتر از همه چیز به نظرم پیدا کردن تمام آیتم هاست! :d (که البته تقریبا نشدنیه :-" )

اندینگ ها هم آره...البته زیاد سخت نیستن :d

چلنج ها هم علاوه بر اینکه یک سری شرایطی توشون حکم فرما هست(مثلا صفحه تاریکه، اتاق طلایی نداره و ... ) بعد از تموم کردنشون ممکنه چندتا Secret باز بشه،که اونا خودشون باعث میشن که آیتم های جدیدی رو توی مراحل اصلی پیدا کنی! :d

رکورد بازی...نسخه ی قبل که نداشت! فعلا هم که بیشتر در حال جمع آوری آیتم ها هستیم! هنوز به مرحله ی شروع برای رکوردزنی نرسیدیم! :d فعلا داری کشفیاتمون از بازی رو میزاریم! :d

7 تا قلب هم، فکر کنم کاراکتر دوم بود، اون 7 تا قلب قرمز میخواد ، یکی دیگه از کاراکترها هم فکر کنم 4 تا قلب شیشه ای(آبی) میخواد.
این که جونت از 3 تا شد 5 تا هم به خاطر آیتم هاییه که گرفتی! :d معمولا باس های مرحله ی اول HP Up میدن... البته بعضی آیتم ها یا قرص ها هم هستن که HP یا بقیه ی چیزا و یا حتی All Stats Up مینمایند! :x >:)

---
از اونور آیتم شارژیم هم قلب سفید بود می بینید که برای اولین تو بازی جدید, تعداد جونام کل صفحه رو پر کرد:

من یکبار چنین اشتباهی مرتکب شدم،نتیجش هم توی مبارزه با شیطان دیدم :|
آیتمی که داشتم، بهم قلب سیاه میداد هر چند اتاق یک بار، بعد از شانسم توی این دور همینطور قرص HP Up و آیتم و یا قلب سفید میداد! :d
وقتی کامل پر شد جونم فهمیدم که چه اشتباهی مرتک شدم! و اگر چندتا رو همچنان قلب سیاه نگه میداشتم خیلی به نفعم بود! :| ( حتی قبل از اینکه تمام قلب ها قرمز بشن،همیشه جونم با قلب های شیشه ای و سیاه پر بودن! ) هیچی دیگه! هم آیتم Spaceـم به درد نخور شد! هم شانس خودم برای نابودی راحت تر باس و رد کردن اتاق های اون مرحله به فنا رفت! :(
آخرشم که... :| با 2-3 تا قلب قرمز فقط رسیدم به باس و ... :-" مشخصه نمیشه هیچ کاریش کرد! :d

راستی کسی شیطون رو با لیزر زده؟ میشه زد؟ توی قبلی یادمه بهش اثر نمیکرد اصلا! اینجا هم همین وضعیته و وقتی لیزر داریم،طرف شیطون هم نریم؟ :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or