The Binding Of Isaac Rebirth | PC

Developer: McMillen
Publisher: Steam
Platforms: PC - PS3 - PS4 - PSVita
Release Date:
4 نوامبر 2014
Genre: Action

بعد از انتشار موفق بازی Binding of Isaac در سال 2011 برای PC, مک میلن بر آن شده که این بازی را با تغییراتی دوباره و تعویض موتور, بار دیگر برای PC و چندین کنسول دیگر منتشر کند. بدون شک مهمترین تغییر این بازسازی, خارج کردن بازی در استفاده از موتور Flash و استفاده از یک موتور جدید با مشکلات کمتر است. همچنین آیتمها و دشمنان در بازی دوباره تعادلسازی شده‌اند و گرافیک بازی نیز به حالت پیکسلی (16-bit) در آمده. (البته میتوان با فــیـلتر یا فـیــلترهایی که در قسمت تنظیمات بازی موجود هست, بازی را از حالت پیکسلی خارج کرد). دشمنان و آیتم های جدید, پشتیبانی از گیم پد و احتمالاً حالت دو نفره نیز از دیگر اضافات این بازسازیست.

420px-The_Binding_of_Isaac_Rebirth_Teaser.jpg

بازی توسط شرکت Nicalis در حال ساخت است; همان شرکتی که دو بازی خوش ساخت Cave Story Remakes و NightSky را در کارنامه ی خود دارد. تمام قابلیتهایی که در بازی اصلی و اضافه شونده اش (Wrath) وجود داشت, در این بازسازی نیز وجود دارند بعلاوه ی یکسری قابلیتهای جدید به اندازه ی همان اضافه شونده ی قبلی مانند یک غولآخر و پایان جدید, دو شخصیت قابل بازی دیگر و آیتمها و موارد جدید دیگر. در‌ واقع هدف آن است که ارزش انجام چند باره ی بازی با ایجاد احساسی جدید و تازه, بالاتر رود.

Tumblr_mebmdqzGwA1rq0wgw.jpg

همچنین یکسری مواردی که به علت محدودیتها از نسخه ی قبلی حذف شده بود, به این بازسازی اضافه شده اند. قابلیت دو نفره ی بازی تنها بصورت آفلاین است و موزیکهای بازی ریمیکسی از آهنگهای قبلی بهمراه یک آهنگ جدید از Danny B است. انتظار می‌رود که این بازسازی تا پایان 2014 (نوامبر) منتشر شود.

هنوز تصاویر اصلی این نسخه ی بازسازی شده منتشر نشده‌اند و این‌ها تنها تصاویر ابتدایی این بازیست. (احتمالاً تصاویر نهایی تفاوتهای بسیاری با این تصاویر اولیه خواهند داشت)

Tumblr_mebme43ZMS1rq0wgw.jpg

Tumblr_mej8adW0hD1rq0wgw.jpg

tumblr_nagv7eNBKk1tu8wtco1_500.jpg

سیستم مورد نیاز و پیشنهادی:

sys.jpg

ســـیدهای معرفی شده توسط دوستان (در منوی انتخاب شخصیت, با زدن Tab وارد کنید):
----------------------------------------------------------------------------------------------------
W7PK G7RA
1337 HAXR
LREJ 4Q2C
ABEC 17YN
MT86 1844
ZPTS 841S
NQQ3 J9RP

آخرین ویرایش:
این چلنج !BEANS رو تاحالا کسی تونسته رد کنه؟؟/:) .. فوق العاده سخته الآن چند روزه گرفتارم کرده:d

من تو پست قبلی هم گفتم. این beans سخت ترین چلنج بین این 10-15 تایی هست که برام آزاد شده. من هم یه چند باری سعی کردم ولی نتوستم. خیلی دشواره. مگر این که یه بار شانس خیلی بزرگی به تور آدم بخوره.
من فقط یکبار تونستم تا باس آخر این چلنج برم . دقیقا آخر جونش بود که زد نفلم کرد:| همونجا میخواستم مانیتورو از پنجره اتاق پرتاب کنم بیرون:)
یکبار دیگه هم که آیزاک خفن شده بود و ایمان داشتم که میتونم تمومش کنم یهو مرحله آخر اون قرص کذایی رو خوردم و همه بمب ها رو تبدیل کرد به کلید:|

آخرین ویرایش:
این چلنج !BEANS رو تاحالا کسی تونسته رد کنه؟؟/:) .. فوق العاده سخته الآن چند روزه گرفتارم کرده:d

من تو پست قبلی هم گفتم. این beans سخت ترین چلنج بین این 10-15 تایی هست که برام آزاد شده. من هم یه چند باری سعی کردم ولی نتوستم. خیلی دشواره. مگر این که یه بار شانس خیلی بزرگی به تور آدم بخوره.

--------------------

فعلا تنها امتیاز ثبت شده برای نسخه ی PC این بازی توسط Destructoid ثبت شده که 10 از 10 می باشد :d

The Binding of Isaac: Rebirth for PC Reviews - Metacritic

واقعا همين طوره . اصلا بازي يعني چي و يه بازي چي بايد داشته باشه ؟؟؟ بهترين مثال براي اين تعاريف و سوالات ميشه اين بازي . اصلا آدم سير نميشه ازش . حالا بيا 60 دلار بده به يه بازي فوقش 25 ساعت گيم پلي داشته باشه . اين كجا و 300 ساعت كجا . اونم در بهترين حالت !

نگاه کن تورو خدا:| یه آیتم گرفتم که طبق عکس زیر 9 تا جون بهم هدیه داد..این 9 تا رو تو نیم ساعت ازم گرفت..خیلی ظلم بود.
nco8e9nbftgcdm68okkd.jpg

>> این موجوده سبزرنگه ریزه میزه از هزارتا تفنگ قدرتمند تره:d.. تو باس فایت ها کافیه فقط جاخالی بدین..این خودش غول رو میزنه شتک میکنه:d
vouqll2yu7di1bygtard.jpg

بلاخره Mega Satan رو هم شکست دادم همه 16 تا دمو رو آزاد کردم.الان باید برم دنبال The real platinum god

اینم چندتا عکس اسپویلر از Mega satan :

1024x575.resizedimage

1024x575.resizedimage

1024x575.resizedimage

1024x575.resizedimage

تو مثل اینکه عاشق این بازی هستی!!! من بعد اینکه مادرش رو کشتم دیگه اعصابم نکشید پاکش کردم :">

- - -ویرایش - - -

9blw67ysb3h9qg85dw8i.jpg

اینی که مشخص کردم فازش چیه؟؟نمیشه ازش برداشت کرد؟؟

فکر نکنم بشه برداشت ولی بعضی وقتها که پول داخلش میریزی ایتم بهت میده یه جورایی شانسیه ولی اکثرا پوچه :d

9blw67ysb3h9qg85dw8i.jpg

با پول ریختن یه سری Secret و آیتم باز میشه! و Store آپگرید میشه! :d
برای برداشت کردن باید بمب بزاری! :d با هر بمب حدود 4-5 تا سکه ازش میاد بیرون :d

9blw67ysb3h9qg85dw8i.jpg

همونطور که گفتن با ترکوندنش میتونی ازش پول بگیری ولی با پرکردنش آیتم آزاد میشه:

ترتیبش هم اینحوریه: 10 - 20 - 50 - 100 - 150 - 200 - 400 - 600 - 900 - 999
به هر کدوم از این عدد ها برسی یه آیتم آزاد میشه.من الان 400 هستم ...

تو مثل اینکه عاشق این بازی هستی!!! من بعد اینکه مادرش رو کشتم دیگه اعصابم نکشید پاکش کردم :">

واقعا چیزی ندارم بگم ...

من نسخه ی یکشم هنوز رو سیستمم نصبه,جفتشم ارجینالن.اصلا ایزاک یعنی زندگی یعنی عشق ... . همین نسخش الان دو هفتس اومده من 63 ساعت بازی کردم.از کار و زندگی انداخته منو :|

---------------------

کسی هست The Lost رو آزاد کرده باشه؟

من 15 تا Ending رو باز کردم
برای باز کردن شونزدهمی چیکار باید بکنم؟
وقتی ؟؟؟ یا The Lamb رو میکشم بازی تموم میشه
در طلایی چطور باز میشه؟

آخرین ویرایش:
من 15 تا Ending رو باز کردم
برای باز کردن شونزدهمی چیکار باید بکنم؟
وقتی ؟؟؟ یا The Lamb رو میکشم بازی تموم میشه
در طلایی چطور باز میشه؟

در طلایی دموی 16 هست و باسش هم Mega Satan که عکساش رو گزاشتم صفخه ی پیش.برا باز کردن اون در هم باید :

توی Angel Room ها که میری اون مجسمه ی وسط رو بترکون.و Angel رو بکش وقتی بکشی نصف کلید رو بت میده باید دوبار این کار رو انجام بدی تا کلید رو بدست بیاری

در طلایی دموی 16 هست و باسش هم Mega Satan که عکساش رو گزاشتم صفخه ی پیش.برا باز کردن اون در هم باید :

توی Angel Room ها که میری اون مجسمه ی وسط رو بترکون.و Angel رو بکش وقتی بکشی نصف کلید رو بت میده باید دوبار این کار رو انجام بدی تا کلید رو بدست بیاری

آقا من چند بار تست کردم اینا نترکیدن! البته من تا پایان 14 رفتم و اینبار باید اون آیتم شیطانیو بعد کشتن مامان بگیرم و به پایان 15 برسم
یعنی بعد از پایان 15 اینا میترکن ؟

آقا من چند بار تست کردم اینا نترکیدن! البته من تا پایان 14 رفتم و اینبار باید اون آیتم شیطانیو بعد کشتن مامان بگیرم و به پایان 15 برسم
یعنی بعد از پایان 15 اینا میترکن ؟

الان The Chest رو آزاد کردی؟اون قسمتی که در بزرگه که کلید میخواد توشه؟اگه این آزاد باشه باید اینکاری که من گفتم انجام بشه.شما باید شانست بزنه تو کل بازی تا به اونجا برسی 2بار Angel Room (همونه که یه فرشته وسطشه)برات باز شه بعد یه بمب بکاری پشت اون فرشته تا سنگ پشتش رو بترکونی.وقتی ترکید اون فرشته زنده میشه و میکشیش.با کشتنش نصف کلید رو بت میده دوبار یه فرشته دیگرو زدی نصف دیگرو بت میده هم Dad's Key رو آزاد میکنی و هم میتونی وارد اون اتاق بشی و با Mega Satan مبارزه کنی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or