The Binding Of Isaac Rebirth | PC

Developer: McMillen
Publisher: Steam
Platforms: PC - PS3 - PS4 - PSVita
Release Date:
4 نوامبر 2014
Genre: Action

بعد از انتشار موفق بازی Binding of Isaac در سال 2011 برای PC, مک میلن بر آن شده که این بازی را با تغییراتی دوباره و تعویض موتور, بار دیگر برای PC و چندین کنسول دیگر منتشر کند. بدون شک مهمترین تغییر این بازسازی, خارج کردن بازی در استفاده از موتور Flash و استفاده از یک موتور جدید با مشکلات کمتر است. همچنین آیتمها و دشمنان در بازی دوباره تعادلسازی شده‌اند و گرافیک بازی نیز به حالت پیکسلی (16-bit) در آمده. (البته میتوان با فــیـلتر یا فـیــلترهایی که در قسمت تنظیمات بازی موجود هست, بازی را از حالت پیکسلی خارج کرد). دشمنان و آیتم های جدید, پشتیبانی از گیم پد و احتمالاً حالت دو نفره نیز از دیگر اضافات این بازسازیست.

420px-The_Binding_of_Isaac_Rebirth_Teaser.jpg

بازی توسط شرکت Nicalis در حال ساخت است; همان شرکتی که دو بازی خوش ساخت Cave Story Remakes و NightSky را در کارنامه ی خود دارد. تمام قابلیتهایی که در بازی اصلی و اضافه شونده اش (Wrath) وجود داشت, در این بازسازی نیز وجود دارند بعلاوه ی یکسری قابلیتهای جدید به اندازه ی همان اضافه شونده ی قبلی مانند یک غولآخر و پایان جدید, دو شخصیت قابل بازی دیگر و آیتمها و موارد جدید دیگر. در‌ واقع هدف آن است که ارزش انجام چند باره ی بازی با ایجاد احساسی جدید و تازه, بالاتر رود.

Tumblr_mebmdqzGwA1rq0wgw.jpg

همچنین یکسری مواردی که به علت محدودیتها از نسخه ی قبلی حذف شده بود, به این بازسازی اضافه شده اند. قابلیت دو نفره ی بازی تنها بصورت آفلاین است و موزیکهای بازی ریمیکسی از آهنگهای قبلی بهمراه یک آهنگ جدید از Danny B است. انتظار می‌رود که این بازسازی تا پایان 2014 (نوامبر) منتشر شود.

هنوز تصاویر اصلی این نسخه ی بازسازی شده منتشر نشده‌اند و این‌ها تنها تصاویر ابتدایی این بازیست. (احتمالاً تصاویر نهایی تفاوتهای بسیاری با این تصاویر اولیه خواهند داشت)

Tumblr_mebme43ZMS1rq0wgw.jpg

Tumblr_mej8adW0hD1rq0wgw.jpg

tumblr_nagv7eNBKk1tu8wtco1_500.jpg

سیستم مورد نیاز و پیشنهادی:

sys.jpg

ســـیدهای معرفی شده توسط دوستان (در منوی انتخاب شخصیت, با زدن Tab وارد کنید):
----------------------------------------------------------------------------------------------------
W7PK G7RA
1337 HAXR
LREJ 4Q2C
ABEC 17YN
MT86 1844
ZPTS 841S
NQQ3 J9RP

آخرین ویرایش:
درباره The lost :

بچه ها کسی اینو باز کرده ؟ مثه اینکه این شخصیت اصلا جون نداره! و جونی هم بهش اضافه نمیشه حتی با خوردن قلب آبی یا آیتمهای اضافه کننده قلب... فقط خوبیش اینه که میشه آیتمهایی که شیطان باهات معامله میکنه رو بدون مُردن خرید.
اگه اینجوری باشه باید بیخیال صد در صد کردن بازی بشیم! امکان نداره بدون اینکه هیچ ضربه ای بخوریم بازیو بشه تموم کرد که! اینم با این وضع یه ضربه بخوره میمیره :( نمیدونم 9 جون گربه بهش اثر داره ؟ تنها امید میتونه اون باشه
کسی خودش تست کرده ؟

تنها راه حلی که به نظر من میرسه استفاده از Holy Mantle هستش . این شکلش
r2iokqh58w32zzchhcby.png

اولین damage که تو هر اتاق بخورین رو از جونتون کم نمیکنه:d من خودم با این تا the womb بدون ضربه خوردن رفتم . خیلی سخته ولی ممکنه!:d

این Mega Satan واقعا سخته، یه بار تا اون مرحله که کلش شبیه استخون میشه هم رفتم ولی بعدش مردم:( بنظرمن تنها راه کشتنش اینه که این ترکیب هارو داشته باشید: Azazel + کله گربه سفید رنگ + باتری شارژی اتوماتیک + قرصی که باعث میشه بجای 1 جون نصف جون کم بشه ازتون و چیزای دیگه که هرچی بیشتر داشته باشید بهتره.

چنتا سوال...:d
1) این رنگین کمونهایی که بعضی مواقع بعد از ترکوندن Goh:d ها میان بیرون چی ان؟؟
2)چرا درابتدای بعضی مراحل جلمه ی "Curse Of The Unknown " میاد؟؟
3)امکان داره بعد از اینکه یک آیتم مزخرف برداشتیم ، اثرش رو از بین ببریم؟؟ چطوری؟ مثلن یه آیتم هست که یه دونه قلب برات میزاره و درعوض 9 تا جون بهت میده..اون 9 تا جون رو نمیشه داد و قلب های ازدست رفته رو پس گرفت؟؟

چنتا سوال...:d
1) این رنگین کمونهایی که بعضی مواقع بعد از ترکوندن Goh:d ها میان بیرون چی ان؟؟
2)چرا درابتدای بعضی مراحل جلمه ی "Curse Of The Unknown " میاد؟؟
3)امکان داره بعد از اینکه یک آیتم مزخرف برداشتیم ، اثرش رو از بین ببریم؟؟ چطوری؟ مثلن یه آیتم هست که یه دونه قلب برات میزاره و درعوض 9 تا جون بهت میده..اون 9 تا جون رو نمیشه داد و قلب های ازدست رفته رو پس گرفت؟؟

1- بعد از گرفتن اون ایتم به Tear ها اگه دقت کنید هر اتاق که می رید شکلشون فرق می کنن
2- وقتی این نوشته میاد شما نمی تونید قلب های بالا سمت چپ رو ببینید
3- این تیپ آیتم ها رو خیر ، هیچ کاریش نمی شه کرد ، یک سری آیتم ها که آرمشون پایین سمت چپ میان رو می شه با آیتم دیگه تعویض کرد

خدایی اون آیتمی که اشک های آیزاک رو مستقیم نمیفرسته سمته دشمن و باید کلی دور بزنه تا شاید بخوره بهش خیلی مسخره س.:| اینهمه تجهیزات داشتم راحت میتونستم یه اندینگ رو باز کنم...فقط داشتم فرار میکردم .. باز به مردونگیه اون پشه ی سبز رنگ :d تا یه ضربه بهم میخورد کله محوطه رو انتحاری :d پاکسازی میکرد.
7i9km1rnl2j22acyr6s5.jpg

خدایی اون آیتمی که اشک های آیزاک رو مستقیم نمیفرسته سمته دشمن و باید کلی دور بزنه تا شاید بخوره بهش خیلی مسخره س.:| اینهمه تجهیزات داشتم راحت میتونستم یه اندینگ رو باز کنم...فقط داشتم فرار میکردم .. باز به مردونگیه اون پشه ی سبز رنگ :d تا یه ضربه بهم میخورد کله محوطه رو انتحاری :d پاکسازی میکرد.
7i9km1rnl2j22acyr6s5.jpg
اتفاقا اون آیتم یکی از بهترین هاس به نظر من.شما تعداد تیری که با اون میزنید رو با هیچ چیزی نمیتونید بزنید فقط یکم باید راه زدنش دستتون بیاد.اگه یه چیزی هم بگیری که damage و سایزش رو بزرگتر کنه خیلی عالی میشه

اتفاقا اون آیتم یکی از بهترین هاس به نظر من.شما تعداد تیری که با اون میزنید رو با هیچ چیزی نمیتونید بزنید فقط یکم باید راه زدنش دستتون بیاد.اگه یه چیزی هم بگیری که damage و سایزش رو بزرگتر کنه خیلی عالی میشه

همه ش آزمون و خطاس...!!:| اتفاقن تو مسیرم کلی آیتم برای آپگرید کردنه این خاصیت ریخته بود.. بعدش یه آیتم گرفتم که باید 2 ثانیه شارژ کنه بعد شلیک کنه که دیگه نورعلی نو شد..8-|.تقریبن هیچ کسو نتونستم بکشم..تجربه شد واسم دیگه برش نمیدارم:)

خفن ترین ایزاکی که تا حالا داشتم:d از ترکیب این چند تا آیتم با هم
17166100881961518679.png
52086508495457848388.png
08248141279931862285.png
97537641157520623971.png

tears و damage هم فول شده بود . این وسط تبدیل به Guppy هم شده بودم!:dهمه دشمنا حتی باس ها توی کسری از ثانیه پودر میشدن:bighug:

12801370161939542824.gif

الان یکی بگه اینی که مشخص کردم چی رو میخاد بگه؟؟ واسه هر ست تغییر میکنه..
xz409560mvdosi9gze2z.jpg

Seed هستش.توی منویی که شخصیت رو انتخاب میکنی تب رو بزنی و اگر اون رو تایپ کنی Ent رو بزنی میتونی بیای دقیقا همین مپ رو بازی کنی.آیتم های اتاق ها و ... همین میمونه ولی اچیومنت نمیتونی آزاد کنی...

این آیتمو کسی داشته تابحال؟؟؟ ینی کیف کردم باهاش:d
y37fz8404pw69d08p1v8.jpg

فقط حیف که رفتم تو یه اتاق قرمز رنگ و این قدرتو ازم گرفت یه قدرت دیگه بهم داد که باید شارژ میشد اشکهام بعد شلیک = مسخره:|

این آیتمو کسی داشته تابحال؟؟؟ ینی کیف کردم باهاش:d
y37fz8404pw69d08p1v8.jpg
فقط حیف که رفتم تو یه اتاق قرمز رنگ و این قدرتو ازم گرفت یه قدرت دیگه بهم داد که باید شارژ میشد اشکهام بعد شلیک = مسخره:|
آیتم Daddy's Love هست که از Dlc اولین ایزاک( Wrath of the lamb) هست.اون اتاقی هم که رفتی اتاق رندوم هست که اگه بری روی اون تاس وسط اتاق احتمالش هست تمام آیتمات عوض شن ...

به به! expansion ـی در راه است!:bighug::دی

منبع
من کلی بازی کردم، ولی هنوز بعضی وقت ها دشمن های جدید میبینم، چه برسه به آیتم ها که خیلی مونده تا همه رو بگیرم. :دی
این کاراکتر Lost رو میشه همین طوری هر وقت خواستیم با بقیه کاراکترها بازی کنیم تا آزاد بشه یا باید پشت سر هم این کار رو انجام بدیم؟ من همه کارهایی که باید با اون 4،5 تا کاراکتر انجام میشد رو تموم کردم، ولی آزاد نشد! :|

من کلی بازی کردم، ولی هنوز بعضی وقت ها دشمن های جدید میبینم، چه برسه به آیتم ها که خیلی مونده تا همه رو بگیرم. :دی
این کاراکتر Lost رو میشه همین طوری هر وقت خواستیم با بقیه کاراکترها بازی کنیم تا آزاد بشه یا باید پشت سر هم این کار رو انجام بدیم؟ من همه کارهایی که باید با اون 4،5 تا کاراکتر انجام میشد رو تموم کردم، ولی آزاد نشد! :|

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=342570742

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or