The Binding Of Isaac Rebirth | PC

Developer: McMillen
Publisher: Steam
Platforms: PC - PS3 - PS4 - PSVita
Release Date:
4 نوامبر 2014
Genre: Action

بعد از انتشار موفق بازی Binding of Isaac در سال 2011 برای PC, مک میلن بر آن شده که این بازی را با تغییراتی دوباره و تعویض موتور, بار دیگر برای PC و چندین کنسول دیگر منتشر کند. بدون شک مهمترین تغییر این بازسازی, خارج کردن بازی در استفاده از موتور Flash و استفاده از یک موتور جدید با مشکلات کمتر است. همچنین آیتمها و دشمنان در بازی دوباره تعادلسازی شده‌اند و گرافیک بازی نیز به حالت پیکسلی (16-bit) در آمده. (البته میتوان با فــیـلتر یا فـیــلترهایی که در قسمت تنظیمات بازی موجود هست, بازی را از حالت پیکسلی خارج کرد). دشمنان و آیتم های جدید, پشتیبانی از گیم پد و احتمالاً حالت دو نفره نیز از دیگر اضافات این بازسازیست.

420px-The_Binding_of_Isaac_Rebirth_Teaser.jpg

بازی توسط شرکت Nicalis در حال ساخت است; همان شرکتی که دو بازی خوش ساخت Cave Story Remakes و NightSky را در کارنامه ی خود دارد. تمام قابلیتهایی که در بازی اصلی و اضافه شونده اش (Wrath) وجود داشت, در این بازسازی نیز وجود دارند بعلاوه ی یکسری قابلیتهای جدید به اندازه ی همان اضافه شونده ی قبلی مانند یک غولآخر و پایان جدید, دو شخصیت قابل بازی دیگر و آیتمها و موارد جدید دیگر. در‌ واقع هدف آن است که ارزش انجام چند باره ی بازی با ایجاد احساسی جدید و تازه, بالاتر رود.

Tumblr_mebmdqzGwA1rq0wgw.jpg

همچنین یکسری مواردی که به علت محدودیتها از نسخه ی قبلی حذف شده بود, به این بازسازی اضافه شده اند. قابلیت دو نفره ی بازی تنها بصورت آفلاین است و موزیکهای بازی ریمیکسی از آهنگهای قبلی بهمراه یک آهنگ جدید از Danny B است. انتظار می‌رود که این بازسازی تا پایان 2014 (نوامبر) منتشر شود.

هنوز تصاویر اصلی این نسخه ی بازسازی شده منتشر نشده‌اند و این‌ها تنها تصاویر ابتدایی این بازیست. (احتمالاً تصاویر نهایی تفاوتهای بسیاری با این تصاویر اولیه خواهند داشت)

Tumblr_mebme43ZMS1rq0wgw.jpg

Tumblr_mej8adW0hD1rq0wgw.jpg

tumblr_nagv7eNBKk1tu8wtco1_500.jpg

سیستم مورد نیاز و پیشنهادی:

sys.jpg

ســـیدهای معرفی شده توسط دوستان (در منوی انتخاب شخصیت, با زدن Tab وارد کنید):
----------------------------------------------------------------------------------------------------
W7PK G7RA
1337 HAXR
LREJ 4Q2C
ABEC 17YN
MT86 1844
ZPTS 841S
NQQ3 J9RP

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه، یه بار دیگه با این کدها امتحانش میکنم ببینم چی میشه. :دی شاید اون بخش آخر رو اشتباه رفتم، دقیق یادم نیست کجای مبارزه با Satan ترکیدم!
ولی کلاً این بخش آخر خیلی حرص درمیاره. آدم معمولاً وقتی آیتم های خفنی داره میتونه تا اونجاها برسه و خیلی سخته که بخوای به زور بمیری و ادامه ندی. دست اول که میخواستم همین بخش آخر رو برم، وضعیت خیلی خوبی داشتم و حیفم اومد بمیرم و Satan رو کشتم، در نهایت هم فکر کنم همون دست بود که برای اولین بار رسیدم به Mega Satan و منهدمش کردم. :دی

دوستان این بازی سیو نداره ؟
من کلی کاراکترم قوی شد ولی وقتی از بازی بیرون رفتم , از بین رفت همش !!! :((

یه کد هم داده بود که وارد میکنم هیچ فرقی نمیکنه ...

آخرین ویرایش:
دوستان یه لینک از ورژن جدید این بازی میدید؟
البته بچه ها یکی دو تا لینک دادن اما چون ورژن هاشون فرق میکرد، سر در گم شدم
راستی لطفا تورنت نباشه
ممنون

دوستان این بازی سیو نداره ؟من کلی کاراکترم قوی شد ولی وقتی از بازی بیرون رفتم , از بین رفت همش !!! :((یه کد هم داده بود که وارد میکنم هیچ فرقی نمیکنه ...
اگه نمیری بازیت سیو میشه.یعنی از بازی بیای بیرون وسط بازیت بعدش میتونی کانتینیو رو بزنی و بری همونجا که بودی.اون کد هم سید هست که چند صفحه پیش توضیح دادم چیه ...

بعد از کلی پارگی Mom's Heart‌رو هم زدم :d بعدش یه دره مخفی باز شد به جای اینکه برم End 1 رو ببینم فضولیم گل کرد دیدم سر از یک منطقه ی جدید (اسمش یادم نی) درآوردم و درانتها مردم..با کلی عصبانیت رفتم تو بخش Endings دیدم End 1‌ باز شده....:d بعد از کلی پارگی:d

دوستان بد نیست وقتی ایتمهای عجیب و کمیاب میگیرید یا کمبو های خاصی میسازید seedش رو به همراه عکس یا توضیحات اینجا قرار بدین تا بقیه هم بتونن تجربه شما رو تکرار کنند.
seed کلنگ W7PK G7RA . این رو من امروز پیدا کردم و تابحال ندیده بودم. کارکترم هم ازازیل بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or