The Binding of Isaac | PC

developer: Team Meat
publisher: Team Meat
genre: Action RPG Shooter
platform: PC
release date: 28 September 2011

20799.JPG

با دیدن تصاویر این بازی به یاد کدوم بازی می افتید؟ بله درست حدس زدید, بازی معروف Super Meat Boy . شرکت سازنده ی آن بازی یعنی Team Meat با یک بازی جدید و انحصاریه PC بازگشته.

BoI یک بازی شوتر دوبعدیه که بر پایه ی دنیای سیاه چاله ای بازیه Zelda ساخته شده و دارای المان های RPG تصادفی همراه با تعداد زیادی آیتم گوناگون است.

البته در این بازی از سیستم لول گونه ی موجود در دیگر بازیهای RPG استفاده نشده و بجایش از سیستم آیتمی استفاده شده طوری که در هر مرحله تعدادی آیتم منحصربفرد در اتاقها و مغازه های های بازی وجود داره که با جمع آوری آنها می توان بر قدرت شخصیت بازی افزود.

در کل بیش از 70 مرحله ی متنوع شامل 6 سیاهچاله, 6 غولآخر, 36 دشمن و 4 شخصیت قابل بازی در انتظار شماست که ممکن است این تعداد تا زمان انتشار یازی بیشتر هم بشود.

بازی در همین ماه و احتمالا با قیمت 5 دلار در Steam بفروش میرسد.

وبسایت رسمی

آخرین ویرایش:
این اتاق معامله با شیطونه! قیمت هر آیتم رو زیرش زده! به ازای 2تا از قلب هات اون گربه رو میتونی بگیری!
البته پیشنهاد میکنم اون گربه رو اصلا نگیری(البته اگر میخوای آیتم ها رو کامل کنی بگیرش یک دور! :d ) این گربه خاصیتی که داره اینه که تو رو 9 جون میکنه! یعنی تا 9بار که بمیری از اتاق قبل از اونجایی که مردی میارتت ولی... این ولیش خیلی مهمه! جون هات به 1 قلب کاهش پیدا میکنه! یعنی با 2تیر اشهدت رو باید بخونی :d
اون یکی هم یادم نیست!

راستی این دور آخر که میرفتم سر باس آخر یکم کرم ریختم! :d بهش تیر نمیزدم! که یکهو دیدم اونم دیگه تیر نمیزد! (غیر از اون تیر 4تایی ها که هرچند ثانیه یکبار میزنه! )یعنی اگر شما یواش یواش بهش تیر بزنید،اونم کمتر طرف شما تیر میزنه! یعنی کلا خیلی راحت میشه نابودش کرد! :d من دفعه ی های قبل میگفتم این نامرد رحم نمیکنه همینطور داره تیر میزنه! ولی الان دیدم اصلا نیاز به نگرانی نداره! بدون ضربه خوردنم میشه راحت شکستش داد :d (گرچه بعد از اینکه فهمیدم بازم وحشیانه بهش حمله کردم! :d چون گفتم که اعتماد به نفس زیادی بالا بود :d احساس کریتوس بودن بهم دست داده بود :d )

خوب بعد از آپديت، تونستم براي اولين بار بازي را تمام كنم.
بعد از كشتن قلب، راه نوراني برام باز شد و رفتم به ملكوت اعلي!
غول آخر هم كسي نبود جز خود Isaac !!
بعد از زدنش هم، خود آيزاك را نشون كه كتاب به دست جلوي آيينه وايساده و يه دفه خودش تو آيينه مشكي ميشه و يه ذره اين ور اون ور را نگاه كرد و همين!

بازی بسیار سرگرم کننده ای امروز با کلی تجهیزات بالاخره نه نه اسحاق رو کشتم
1.چشم لیزری
2.چشم عنکبوتی
3.بال فرشته
4.عروسک مگس
5.عروسکی که نمی دونم چی بود

در کل یه دکمه می زدم از خودم 6 نوع تیر پرت می شد

هاها

کسی سایت ویکی این بازی رو سراغ نداره آیتم های این بازی رو توضیح بده؟

بازی بسیار سرگرم کننده ای امروز با کلی تجهیزات بالاخره نه نه اسحاق رو کشتم
1.چشم لیزری
2.چشم عنکبوتی
3.بال فرشته
4.عروسک مگس
5.عروسکی که نمی دونم چی بود

در کل یه دکمه می زدم از خودم 6 نوع تیر پرت می شد

هاها

کسی سایت ویکی این بازی رو سراغ نداره آیتم های این بازی رو توضیح بده؟
صفحه قبل گزاشتم!
Items - The Binding of Isaac Wiki
The Binding of Isaac: Wrath of the Lamb - The Binding of Isaac Wiki

با اجازه دوستان من لینک این بازی رو میزارم
75936262137118885293.png

The.Binding.of.Isaac.v1.0r10.cracked-THETA اخرین اپدیت از نسخه کلاسیک
The Binding Of Isaac Wrath Of The Lambs V1.1 اپدیت wrath of the lambs نسخه 1.1

Version 1.1 Bugfixes

Fixed the Mom room glitch on The Depths / Necropolis XL.
Fixed Isaac spawning from the X rocks.
Fixed "Sheol" Stage not playing Background Music
Fixed "Satan" Boss Fight not playing Background Music
Fixed "Challenge" flag carrying over to regular Playthroughs. (Playing "The Purist" with Cain etc.)
Tweaks
​Challenges
​"Lord of the Flies" Challenge now starts with "The Mulligan" and "Infestation" as opposed to earlier only with "Infestation"
"Meat 4 Evar!" Challenge now starts with 4x "Meat Cube" as opposed to earlier with 1x "Meat Cube"
"Spiderboy!" Challenge now starts with "Spider's Bite" and "Mutant Spider" as opposed to earlier with only "Spider's Bite"
"Isaac was good today" Challenge now starts with "Holy Grail" and "The Halo" as opposed to earlier only with "Holy

واقعا بازی فوق العاده ای هستش این عکس یکی از بازیهایی بود که شانس بهم یاز کرده بود بازی رو تموم کردم! خیلی باحال بود یادش بخیر!
58405548973048071119.png

بچه ها هر آیتم باحالی که پیدا کردین بیاین اینجا در موردش توضیح بدین ، این که خودمون قابلیت آیتمها رو کشف کنیم خیلی مزش بیشتره تا بریم از توی ویکی بخونیمشون!:d
یه Trinket هست Cursed Skull به شکل جمجمه ، به محض اینکه خونتون به 1/2 قلب برسه به یه اتاق امن تلپورتِ تون میکنه!:d
یه چیز خفن هم فهمیدم! بیشتر مراحل شامل 2 تا اتاق مخفی هستن!:d اتاق مخفی اول رو که میدونین چجور باید پیدا کنین اما دومیه هر جایی ممکنه باشه!:-o پیدا کردنش خیلی مشکله!!!
اون درا که دورش خار داره جریانش چیه؟ چرا بعضی وقتا که از وسطش رد میشم خونمو کم نمی کنه!!! ترفند خاصی داره برای عبور!؟ :-?
بعد تموم کردن چالش meat 4 ever یه آیتم بهتون میده به اسم (SMB Super Fan) ، اگه بتونید این آیتم رو پیدا بکنید قدرتهای کارکترتون زیاد میشه و ظاهرش شبیه به Super Meat Boy میشه!!!!>:d

آقا جریان این بابای بنده خدا چیه؟؟؟! .... بگید کجا میشه پیداش کرد ما هم بریم زیارتش کنیم!...:d

یک دور دیگه تموم کنم،منم میرم سراغ چلنج هاش :d

اون پدر گرامی هم فکر نمیکنم تو بازی باشه! (حالا شایدم باشه :-" :d ) ولی احتمال میدم خبر از DLC بعدی بازی بده :d :-"

خوب منم یک چیزی در مورد کتاب خونه بگم! این کتاب خونه درسته اسمش روشه ولی بعضی وقت ها ممکنه اصلا کتابی توش نباشه و مثلا 2تا آیتم دیگه توش باشه! البته برام یکبار بیشتر پیش نیمده ولی 2تا آیتم توش بود که قدرت تیر و این چیزام رو زیاد کرد! (قدرت های وجودی رو زیاد کرد نه اسپیس :d ) برای همین توصیه میکنم حتی اگر از آیتمی که برای اسپیس دارید راضی هستی،بازم سعی کنید برید تو این اتاق ها :d

آخرین ویرایش:
سلام
همین الان بازی رو از استیم هم راه با DLC خریدم و دانلودش کردم
بازی رو اجرا کردم و DLC فعال شده ......حالا ۲ تا سوال:
۱.چرا وقتی‌ می‌خوام بازی رو فول اسکرین کنم بازی کرش می‌شه یعنی‌ پیغام restart the program و close the program میده؟

۲.حالا که آپدیت شده همه مراحل شماره قبلی‌ هم جزوش هست؟
ویرایش:
چقدر سخته بازیش ...
هر بار که بمیری مراحل و اتاق ها و دشمن ها و غول آخر ها و کلا همه چیز عوض میشه

آخرین ویرایش:
سلام
همین الان بازی رو از استیم هم راه با DLC خریدم و دانلودش کردم
بازی رو اجرا کردم و DLC فعال شده ......حالا ۲ تا سوال:
۱.چرا وقتی‌ می‌خوام بازی رو فول اسکرین کنم بازی کرش می‌شه یعنی‌ پیغام restart the program و close the program میده؟

۲.حالا که آپدیت شده همه مراحل شماره قبلی‌ هم جزوش هست؟
ویرایش:
چقدر سخته بازیش ...
هر بار که بمیری مراحل و اتاق ها و دشمن ها و غول آخر ها و کلا همه چیز عوض میشه

1-میخوای یه verify کن.نباید مشکل خاصی باشه.
2-همه چیزش جزوش و مشکلی نیست.
مدله بازیشه دیگه,زیاد بازی کنی دستت میاد

بروبچ یکی این آپ جدید رو بزاره ما دانلود کنیم بازی کنیم البته برا من کرکی هست مشکل نیس که ؟!

یا اینکه آپ جدید اوریجه؟

فقط چند تا پست بالاتر لینک بازی و آپدیت گزاشته شده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or