The Binding of Isaac | PC

developer: Team Meat
publisher: Team Meat
genre: Action RPG Shooter
platform: PC
release date: 28 September 2011

20799.JPG

با دیدن تصاویر این بازی به یاد کدوم بازی می افتید؟ بله درست حدس زدید, بازی معروف Super Meat Boy . شرکت سازنده ی آن بازی یعنی Team Meat با یک بازی جدید و انحصاریه PC بازگشته.

BoI یک بازی شوتر دوبعدیه که بر پایه ی دنیای سیاه چاله ای بازیه Zelda ساخته شده و دارای المان های RPG تصادفی همراه با تعداد زیادی آیتم گوناگون است.

البته در این بازی از سیستم لول گونه ی موجود در دیگر بازیهای RPG استفاده نشده و بجایش از سیستم آیتمی استفاده شده طوری که در هر مرحله تعدادی آیتم منحصربفرد در اتاقها و مغازه های های بازی وجود داره که با جمع آوری آنها می توان بر قدرت شخصیت بازی افزود.

در کل بیش از 70 مرحله ی متنوع شامل 6 سیاهچاله, 6 غولآخر, 36 دشمن و 4 شخصیت قابل بازی در انتظار شماست که ممکن است این تعداد تا زمان انتشار یازی بیشتر هم بشود.

بازی در همین ماه و احتمالا با قیمت 5 دلار در Steam بفروش میرسد.

وبسایت رسمی

آخرین ویرایش:
تو هر مرحله از اونا هست ولی علامت سوالش سفبید نیست سیاهه

---------- نوشته در 04:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:55 PM ارسال شده بود ----------

اگه هر مرحله که میری اون در مخفییو پیدا کنی ممکنه شیطانه سفید ببینی اون بهت جایزه میده

به نظر من هم بازی سخت تر شده ولی آیتمهای خوبی هم اضافه شده که میتونه آدمو تا غول آخر برسونه :d

چند تا سوال برام بوجود اومده (هر کی بلده یه کمکی برسونه):

1- اون قلب های سفید که همیشه نصفه هستن چه فایده ای دارن؟ (چون تو ابتدای مرحله ی بعدی نابود میشن)

2- اون اتاق های جدیدی که فقط وسطشون یه تیغ دارن, یعنی چه؟

3- چرا بعضی وقتها 2 تا و بعضی وقتها فقط یه دونه از اون آیتمهای جدید (سمت چپ بالا) میشه گرفت؟

همه جوابا رو که دوستمون دادن ولی یه چیزایی رو اضافه کنم.
2-من از رو اون تیغه 3-4 بار رد شدم و بهم آیتم داد!
3-اگه کیف مامانش رو پیدا کنید که دور کمرش آویزون میکنه,میتونید دوتا از اون آیتمها رو داشته باشید.
-------
در مورد کلید طلایی هم نمیدونم.هنوزم ویکیش آپدیت نشده تا اطلاعات بگیریم.

در مورد تموم کردن بازی :
اگه 5 بار تموم کنین ، اون قاب عکسه کامل میشه و بابای Isaac هم توش هست !! :دی ولی بار 6 ام نرفتم که ببینم چی میشه ! :دی شاید پایان جدیدی داشته باشه یا باباش بیاد مثلآ !! :دی

منم يه سوال بپرسم :
كليد طلاي كه كنار كليد خودت اضافه ميشه چيه؟
+ سوال هاي raya2

اون کلید طلایی رو اگه بگیری دیگه از تعداد کلیدهات کم نمیشه و میتونی هر چند تا درب رو که میخوای بازی کنی بدون اینکه از کلیدهات کم بشه!

در مورد تموم کردن بازی :
اگه 5 بار تموم کنین ، اون قاب عکسه کامل میشه و بابای Isaac هم توش هست !! :دی ولی بار 6 ام نرفتم که ببینم چی میشه ! :دی شاید پایان جدیدی داشته باشه یا باباش بیاد مثلآ !! :دی
كدوم قاب عكس؟ يه عكس بزار ببينيم باباشو
اگه باباش تو داستان باشه واقعا چيز جالبي ميشه
(مثلا باباش رفته باشه جنگ و حالا برگرده! )

اون کلید طلایی رو اگه بگیری دیگه از تعداد کلیدهات کم نمیشه و میتونی هر چند تا درب رو که میخوای بازی کنی بدون اینکه از کلیدهات کم بشه!

نه!
الان کلیدرو دوباره پیدا کردم.فقط اون اتاق های گنج رو بدونه کلید وا میکنه.برای بقیه کلید میخواد.

نه!
الان کلیدرو دوباره پیدا کردم.فقط اون اتاق های گنج رو بدونه کلید وا میکنه.برای بقیه کلید میخواد.

آره الان یادم اومد. یکی از این آیتم جدیدهای سمت چپ بالا که شبیه کلیدهای زنگ زده هست, اگه اونو بگیری میتونی همه درب ها رو باز کنی.
کلید طلایی هم فقط برای درب طلایی ها هست...

چند تا نکته رو همینجوری میگم!:d

-دقت کردین بعضی اوقات نقشه به کل ناپدید میشه و فقط یه اتاق با علامت سؤال داخلش مشخصه! من تا حالا فکر میکرد این یکی از باگهای بازیه ولی الآن فهمیدم که این در واقع یکی از طلسم های بازی به اسم Curse of Darkness هستش که مجبورتون میکنه یه مرحله رو بدون استفاده از نقشه تموم کنید!!!:-o

-یکی از این Trinketها هست شکل سکه پهنه! که گوشه چپ تصویر نشون میده. وقتی سکه میخورید براتون کلید طلایی میندازه! خیلی چیز به درد بخوریه مخصوصا اوایل بازی

-یه آیتم هست یکی از این بچه گداها همیشه میاد دنبالتون! سریع میره سکه ها رو برای خودش جمع میکنه!!! هر از گاهی آیتم هم ول میده بیرون!:d

-از اون دستگاه های اهدای خون و Slot Machine ، مدل همراهش هم اینجا وجود داره. خیلی چیز خوبین!:d

-قلب سفید هم یکی از بهترین آیتم هاست که اضافه شده. اگه موفق بشید دو قلب سفید رو بدون از دست دادن خون بدست بیارید تبدیل به یه قلب سرخ اضافی میشه. همچنین اگه با یه نصفه قلب سفید بتونید مرحله جدید رو شروع کنید همون ابتدای شروع مرحله نصفه قلبه تبدیل به یه قلب قرمز کامل میشه!:d ....حواستون باشه وقتی از دستگاه اهدای خون استفاده بکنید اولین قلبی که ازتون میگیره همین قلب سفیده! هر چند قلب شیشه ای هم داشته باشین!!!

-کله گندیده گربه سیاه هم چیز باحالی بود که یه بار پیدا کردم! از قدرت حمله پشه های آبی بهره مند میشید!:d هر اتاق دوباره شارژ میشه و توی هر بار استفاده 2 تا 4 پشه بهتون اضافه میشه! میشه لشکری از پشه های جنگجو بوجود اورد!:d

-بخش Challenges هم حتما برید. هر کدومش شما رو تو شرایط خاصی قرار میده مثلا توی یکیشون از همون ابتدای بازی یه Meat Boy سوپر آپگرید شده همراهتونه!>:d< ولی در عوضش دیگه از در طلایی توی مراحل خبری نیست!:-o بعد تموم کردن هر کدوم هم یه آیتم خفن آزاد میشه!:shrewd:

فعلا همینا رو یادم بود! .... باز هم بر میگردم!:d

آخرین ویرایش:
آره الان یادم اومد. یکی از این آیتم جدیدهای سمت چپ بالا که شبیه کلیدهای زنگ زده هست, اگه اونو بگیری میتونی همه درب ها رو باز کنی.
کلید طلایی هم فقط برای درب طلایی ها هست...

من دوباره بازی کردم اول کلید طلایی رو گیر آوردم دیدم اا همه درا رو داره وا میکنه!بعدش اون کلید فسیله گیرم اومد.کلید طلایی هم نداشتم دیدم هیچ دری رو وا نمیکنه.الان کاملا گیجم :دی

چند تا نکته رو همینجوری میگم!:d

-دقت کردین بعضی اوقات نقشه به کل ناپدید میشه و فقط یه اتاق با علامت سؤال داخلش مشخصه! من تا حالا فکر میکرد این یکی از باگهای بازیه ولی الآن فهمیدم که این در واقع یکی از طلسم های بازی به اسم Curse of Darkness هستش که مجبورتون میکنه یه مرحله رو بدون استفاده از نقشه تموم کنید!!!:-o

-یکی از این Trinketها هست شکل سکه پهنه! که گوشه چپ تصویر نشون میده. وقتی سکه میخورید براتون کلید طلایی میندازه! خیلی چیز به درد بخوریه مخصوصا اوایل بازی

-یه آیتم هست یکی از این بچه گداها همیشه میاد دنبالتون! سریع میره سکه ها رو برای خودش جمع میکنه!!! هر از گاهی آیتم هم ول میده بیرون!:d

-از اون دستگاه های اهدای خون و Slot Machine ، مدل همراهش هم اینجا وجود داره. خیلی چیز خوبین!:d

-قلب سفید هم یکی از بهترین آیتم هاست که اضافه شده. اگه موفق بشید دو قلب سفید رو بدون از دست دادن خون بدست بیارید تبدیل به یه قلب سرخ اضافی میشه. همچنین اگه با یه نصفه قلب سفید بتونید مرحله جدید رو شروع کنید همون ابتدای شروع مرحله نصفه قلبه تبدیل به یه قلب قرمز کامل میشه!:d ....حواستون باشه وقتی از دستگاه اهدای خون استفاده بکنید اولین قلبی که ازتون میگیره همین قلب سفیده! هر چند قلب شیشه ای هم داشته باشین!!!

-کله گندیده گربه سیاه هم چیز باحالی بود که یه بار پیدا کردم! از قدرت حمله پشه های آبی بهره مند میشید!:d هر اتاق دوباره شارژ میشه و توی هر بار استفاده 2 تا 4 پشه بهتون اضافه میشه! میشه لشکری از پشه های جنگجو بوجود اورد!:d

-بخش Challenges هم حتما برید. هر کدومش شما رو تو شرایط خاصی قرار میده مثلا توی یکیشون از همون ابتدای بازی یه Meat Boy سوپر آپگرید شده همراهتونه!>:d< ولی در عوضش دیگه از در طلایی توی مراحل خبری نیست!:-o بعد تموم کردن هر کدوم هم یه آیتم خفن آزاد میشه!:shrewd:

فعلا همینا رو یادم بود! .... باز هم بر میگردم!:d

-این گداهه! اعصابه من رو خورد کرد!من پول میخواستم از شاپ یه چی بگیرم هرچی سکه بود این زودتر جمع میکرد هیچیم نمیداد .:((
-اون مدل همراه اهدای خونم اصلا چیزه خوبی نیست :دی من نمیدونستم چیه همینجور زدم هواسم هم به جونم نبود یهو مردم :دی
-گربه سیاهه و اون پشه آبی ها هم خیلی خوبن. :دی
-------
چندتا مورد هم خودم بگم:
- 3 $ bill خیلی چیزه جالبی با داشتنش وارد هر اطاق میشید یه تیر رندوم بهتون میده.
-اچیوهاشم اضافه شد.
-یکی میگه این عکس خانوادگیشون رو کجا باید دید اصلا پیدا نکردم.

من حس آپدیت به 1.1 رو ندارم :-" :d من فکر میکردم اون علامت سؤاله باگه که مثل اینکه نبود :d حالا شما باگ چی دیدید ؟ اگر اوضاع ممکنه خراب بشه آپ کنم :d

من بیشتر از قبل عاشق بازی شدم :d الان با ؟؟؟ زدم باس آخر رو هم کشتم! با این بشر قلب مامانه رو هم داغون نکرده بودم(رسیده بودم بهش ولی داغون خیر! :d ) یک آیتمم سر اون باز شد!
شیطون هم غیر از با eve فکر کنم ، با بقیه حسابش رو نرسیده بودم! که حالا بعد از تموم کردن این عکس صفحه ی اول سراغ شیطون هم میریم :d کلا جدیدا حریف میطلبم >:) البته این دور هم که ترکوندم،چند عدد dmg up گرفتم + به ازای 3تا قلب شیشه ای Rage رو هم گرفتم از شیطان کبیر :d

این مراحل آخر هم تنم میخارید احساس قدرت بهم دست داده بود،با اینکه در باس رو پیدا کرده بودم، میرفتم بقیه ی اتاق ها رو میگشتم >:) نامرد سر 2تا مرحله ی قبل از مرحله ی آخر (!!!!!) زد مرحله ها رو یکی کرد! ولی بازم نتونستن حالم رو بگیرن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or