The Binding of Isaac | PC

developer: Team Meat
publisher: Team Meat
genre: Action RPG Shooter
platform: PC
release date: 28 September 2011

20799.JPG

با دیدن تصاویر این بازی به یاد کدوم بازی می افتید؟ بله درست حدس زدید, بازی معروف Super Meat Boy . شرکت سازنده ی آن بازی یعنی Team Meat با یک بازی جدید و انحصاریه PC بازگشته.

BoI یک بازی شوتر دوبعدیه که بر پایه ی دنیای سیاه چاله ای بازیه Zelda ساخته شده و دارای المان های RPG تصادفی همراه با تعداد زیادی آیتم گوناگون است.

البته در این بازی از سیستم لول گونه ی موجود در دیگر بازیهای RPG استفاده نشده و بجایش از سیستم آیتمی استفاده شده طوری که در هر مرحله تعدادی آیتم منحصربفرد در اتاقها و مغازه های های بازی وجود داره که با جمع آوری آنها می توان بر قدرت شخصیت بازی افزود.

در کل بیش از 70 مرحله ی متنوع شامل 6 سیاهچاله, 6 غولآخر, 36 دشمن و 4 شخصیت قابل بازی در انتظار شماست که ممکن است این تعداد تا زمان انتشار یازی بیشتر هم بشود.

بازی در همین ماه و احتمالا با قیمت 5 دلار در Steam بفروش میرسد.

وبسایت رسمی

آخرین ویرایش:
چقدر متنوع شده !!
این دستگاه های جدید که شبیه همون سکه ای ها هست ، لامصب شاید 50،60 تا سکه انداختم و هنوز کار میکرد ! :دی یعنی از یدونه از این دستگاه ها حدود 7،8 تا آیتم گیرم اومد ولی خب نمیدونم هرکدوم چیکار میکنن. میخوام توی ویکیش هم نرم و خودم کشف کنم !
بازی کلآ سخت تر شده یا من چون یه مدت بازی نکردم برام سخت شده ؟! بخش اصلی رو 2 بار رفتم و مُردم ولی بخش Challenge یدونه رو زدم که بمب مینداخت و خیلی راحت تموم شد ! :دی
این عنکبوت ها هم بد چیزایی هستن ! هم انواع کوچیکشون ، هم بزرگ ترها که کله شبیه آدم دارن ، هم اصل کاری یعنی غوله که آدم رو روانی میکنه ! :دی
راستی این اسلحه توی قبلی هم بود یا جدیده ؟! میشه قشنگ هدف گرفت که موشک کجا بخوره ! البته نیاز به تمرکز بالایی داره و باید هم راه بری و هم هدف بگیری ولی خیلی قدرتش عالیه !!

راستی حکمت این آیتم ها که سمت چپ تصویر میاد چیه ؟ هر کدوم تو وجود کاراکتر یک تغییری ایجاد میکنه یا کلا برا قشنگیه ؟ (من که هرچی دکمه امتحان کردم استفاده که نمیشدن! :d )
هرکدوم یه ویژگی داره ! :دی یعنی به صورت ثابت اون ویژگی همراهت میشه. مثلآ یکی قدرت تیرها رو بیشتر میکنه یا یکی رندوم بهت قرص و اینا میده فکر کنم ! :دی

الآن رفتم نیگاه کردم فایل آپدیتی رو که صفحه قبل گذاشته بودم(حدود 10 ساعت پیش) تا به این لحظه 275 بار دانلود شده!!!!!!:-o:-o مک میلان منو نمی بخشه...:((
===============
بازی یه باگ خیلی بدی داره که تا حالا دو بار گریبانم رو گرفته ... بعد ترکوندن پای مامان هیچ در یا سیاهچاله ای توی تصویر ظاهر نمیشه و باید بازی رو دوباره از اول استارت بزنید
اینجا تبدیل به یکی از خفن ترین موجودات عالم هستی شده بودم! از هر دو چشمم لیزر میومد!:d

خب یه دست دیگه رفتم و این دفعه آیتم های خیلی خوبی گیرم اومد ! :دی تا غول آخر (!!!) هم رسیدم ولی یه اشتباه مسخره کردم و دستی دستی باختم ! :| داشتم میکشتمش و بعد یکی از این کارت ها داشتم که نوشته بود Emperor . یادم نبود که با زدن این میریم پیش غول مرحله و فکر کردم اگه بزنم مثلآ قدرتم بیشتر میشه ! :دی Q رو زدم و دوباره از اول برگشت توی غول ! :| این دفعه باختم. ایشالله دست بعد ! :دی

یه جا هم رسیدم به اتاق ارور و 8 تا (!) قرص ریخته بود اونجا به همراه یه یار جدید ! :دی

میدونی samson جوری ازاد میشه؟
باید از خیر دو تا از اون اتاق های گنج که آیتم های درست حسابی دارن بگذری و مامانه رو هم بکشی ! :دی

:d:d:d:d

غول آخرش کلا با دو تا اتک مرد:d راستی پایانش برای من که همون پایان قدیمی بود پس پایان جدیدش کو؟
تازه بنظرمن بازی خیلی هم آسون تر شده:d

شما چیکار میکنید تیراتون انقدر بزرگ میشه ؟ :d
هرکاری میکنم با این شخصیت جدیده نمیرسم به آخرش ! قدرت خفنی هم داره،برای همین دیگه هیچکدومشون رو هم بر نمیدارم :d سر همینم اون اولاش بسی داغون میشم! :d

راستی قبل اومدن بازی گفتم اگر 2 مرحله ی اول با هم یکی بشن خیلی خوبه! رسما اعلام میکنم من غلط کردم چنین چیزی گفتم! :d جفت درهای اتاق های گنج تو همون مرحله اول کلید میخواد اینجوری! تعداد اتاقاشم احساس میکنم خیلی بیشتر از جمع 2تا مرحله اول بود! :d

بازم برم بازی ببینم چه میکنم :d

غول آخرش کلا با دو تا اتک مرد:d راستی پایانش برای من که همون پایان قدیمی بود پس پایان جدیدش کو؟
بعد کشتن قلب مامانش باید وارد اون هاله ی نوری که از آسمون میاد بشی.بعد اونجا باسش رو بزنی پایان جدید رو میبینی.

yeeeeesssssssssssssssssss !!!!!!! :d
بالاخره تموم شد :d غول آخرش اولش زیاد خشن نبود ولی یکهویی قاط زد :d
عاشق آهنگ مرحله آخرش :d
راستی بعد از کشتن باس آخر بازی،اون صفحه ی اول یک چیزی مثل نقشه و اینا اومده که یک تیکه ـش پیدا شده و به نظر میرسه 5تا دیگه مونده! :d برای بقیش باید با بقیه ی کاراکترها بازی رو تموم کنیم ؟ :d
آها با این شخصیت جدیده هم کشتمش! :d
این دست هم شانسی بود کلا! اولش که شیر کاکائو رو گرفتم میخواستم ولش کنم! کلا با شیرکاکائو میونه ی خوبی ندارم(توی بازی البته :d )،سریع تیر زدن رو به این ترجیه میدم! ولی گفتم حالا میریم ببینیم چی میشه که خوب رفتیم و ترکوندیم کلا :d
آها این دوره علاوه بر این چیزا بالاخره یک چیزی که خیلی تو کفش بودم رو هم بهم داد! :d توی خیلی از عکس هایی که گزاشتید این بشر Meat Boy یا شایدم Super Meat Boy (اینجا اسمش کدوم؟) همراهتونه! تا الان هرچی بازی میکردم تو هیچ وقت 3تا تیکه گوشت گیرم نمیومد و کلا رو 2تا قفل میشد :d ولی ایندفعه بالاخره چشمم به جمال این طرف هم روشن شد! و اینکه تازه 4تا هم گیرم اومد که بزرگترم شد! برای منی که تو کف 3تاش بودم،4تا بسی عجیب بود :d
هرکدوم یه ویژگی داره ! :biggrin1: یعنی به صورت ثابت اون ویژگی همراهت میشه. مثلآ یکی قدرت تیرها رو بیشتر میکنه یا یکی رندوم بهت قرص و اینا میده فکر کنم ! :biggrin1:
آره بعد از اینکه پرسیدم یک دور دیگه رفتم،یکی از اینا رو گرفتم تیرم تغییر کرد،پی بردم خاصیتشون رو! حالا که فکر میکنم قبلا که تک پیک (هرکی رو این علامتای ورق یک اسمی میزاره! ما خودمون پیک نمیگیم:-" ولی اکثرا شنیدم این رو میگن! :d به هر حال اون رنگ مشکیه که گشنیز نیست :d =)) ) رو که گرفته بودم کارت های ورق زیاد بهم میداد! گرچه خاصیاتشون رو نفهمیدم:| دست آخر هم یک تیکه کاغذ رو برداشتم،نمیدونم چی شد یکهویی زد نصف دشمنای توی یکی از اتاق ها رو کشت :d
هرچی شما کشف کردید بیاید اینجا به منم بگید :d

این دندونه خیلی باحاله ! :دی منم یه عکس گرفتم و اومدم پُز بدم ولی این عکسی که گذاشتی نابودمون کرد ! :دی

کلآ این Samson خیلی خفنه ! توی هر اتاق به تدریج تیرهاش قوی تر میشه و اگه در طول بازی چند تا آیتم قدرتی هم بگیرین ، دیگه دشمن له میشه ! یعنی من غول آخرش رو اصلآ نفهمیدم چطوری کشتم انقدر سریع ترکید ! :دی

خب رسمآ بهترین دستی که از اولین لحظه آشنایی با Binding of Isaac داشتم رو این دفعه تجربه کردم ! :دی جوری بود که دلم برای دشمن های بدبخت میسوخت ! :دی مثلآ اون کرم چاقه ، با خوشحالی به سمتم می اومد و من راحت ایستاده بودم و بهش شلیک میکردم ! هم قدرت تیرها خیلی عالی بود ، هم عین یه مسلسل آخرین مدل پشت سر هم تیراندازی میکرد و خفن ترین دشمن ها توی کمتر از 5 ثانیه شهید میشدن ! :دی

نمیدونم باید چند بار تمومش کرد تا اون صفحه اول کامل بشه ، ولی فعلآ که دو بار رفتم ، حدودآ 1/3 یا یه کم بیشتر کامل شده.

آخرین ویرایش:
خداعی دلتون اومد هی پست دادین بدون اسپویلر؟ بد الان من می خوام برم بازی کنم! چطوری دلتون اومد با احساسات یه ناظم که هنوز بازی رو شرو نکرده بازی کنید؟

پ.ن: یالا خودتون ویرایش کنید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or