The Binding of Isaac | PC

developer: Team Meat
publisher: Team Meat
genre: Action RPG Shooter
platform: PC
release date: 28 September 2011

20799.JPG

با دیدن تصاویر این بازی به یاد کدوم بازی می افتید؟ بله درست حدس زدید, بازی معروف Super Meat Boy . شرکت سازنده ی آن بازی یعنی Team Meat با یک بازی جدید و انحصاریه PC بازگشته.

BoI یک بازی شوتر دوبعدیه که بر پایه ی دنیای سیاه چاله ای بازیه Zelda ساخته شده و دارای المان های RPG تصادفی همراه با تعداد زیادی آیتم گوناگون است.

البته در این بازی از سیستم لول گونه ی موجود در دیگر بازیهای RPG استفاده نشده و بجایش از سیستم آیتمی استفاده شده طوری که در هر مرحله تعدادی آیتم منحصربفرد در اتاقها و مغازه های های بازی وجود داره که با جمع آوری آنها می توان بر قدرت شخصیت بازی افزود.

در کل بیش از 70 مرحله ی متنوع شامل 6 سیاهچاله, 6 غولآخر, 36 دشمن و 4 شخصیت قابل بازی در انتظار شماست که ممکن است این تعداد تا زمان انتشار یازی بیشتر هم بشود.

بازی در همین ماه و احتمالا با قیمت 5 دلار در Steam بفروش میرسد.

وبسایت رسمی

آخرین ویرایش:
آقا این بازی چرا اینطوریه!؟ هر چی لینک دانلود ازش تو نت هست یا بن شده یا حذف شده !!!؟؟؟ یکی یه لینک بده بابا جونم به لبم رسید از بس تعریفشو کردید :d
بفرماييد اين هم لينك دانلود از مديافاير :
http://www.mediafire.com/?4b2wxa3mco5g8cd
اين لينك را آقا وحيد تو صفحه اول گذاشته بودن كه من دوباره اينجا گذاشتم ( با اجازه آقا وحيد )

منم بالاخره بازی رو تموم کردم :d
ولی یک چیزی :d میگفتید پایان فرعی داره و ... یعنی چی ؟ :d
من بعد از کشتن باس آخر فقط اینو دیدم :d

ایزاک تو گوشه گیر کرده بود و نزدیک بود توسط مامانش ترور بشه که انجیل از رو قفسه خورد تو سر مامانه و افتاد رو زمین :d ایزاکم خوشحالی میکرد :d بعد دوربین از رو کاغذ اومد بالا و ایزاک در حال لبخند زدن رو نشون میداد که یکهو در اتاق باز شد و مامانش چاقو به دست ... :d
این همه بازی کردم تازه امروز 2 نوع دشمن جدید به تورم خورد! :d آخر کار هم که شکل و اسم دشمنا رو میزد یکی از باس ها شبیه شیطون بود و قرمز رنگ :d ، تا حالا ندیده بودمش :d
دوباره که بازی کنی و تا آخرش بری پایان جدید میبینی ! :دی بعد از اون دوباره هم که بازی کنی باز چیزای جدید میبینی ! :دی دشمن ها و آیتم ها هم خیلی بیشتر از چیزی هستن که فکر میکنی !! :دی من چهار تا پایان دیدم و هنوز به آیتم های جدید میرسیدم ! :دی حیف که بازی قبلیم ترکید و رفتم یکی دیگه دانلود کردم ولی کنترلش مشکل داره و جایی هم برای درست کردنش نیست. saveـم هم حفظ شده ولی همه آیتم هایی که توی صفحه مخصوص نشون میده پاک شده :|

مراحل هم بیشتر شدن :d قبلا 6 تا بود ولی الان 8 تا شده :d (سخته !!! :d همون بار اول رو هم با قرصی که خون رو پر میکنه و اون یارو آبیه که میاد دنبالمون تمومش کردم :d یعنی ته خوش شانسی بود :d )

این که چیزی نیست من دوبار دیگه با شخصیت Judas(همون که یک قلب داره اما دمیجش زیاده) بازی رو تموم کردم که دوتا آیتم جدید داد:
اولیش یه سکه 25 سنتی بود که توی مکان معامله با شیطان دیدمش اما 3 تا قبل آبی میخواست و منم 2 تا بیشتر نداشتم:|
2. توی پایان بعدی یدونه جنین داخل یه شیشه پیدا کردم که درواقع بچگی های غول آخر SMB یعنی DR.Fetus بود که البته دیگه باهاش مواجه نشدم این یکی رو.
در کل پیشنهاد من اینه که با Judas برید و اصلا هم آیتم هایی که با Space استفاده میشن رو برندارید یعنی همون کتابش رو بزارید بمونه و فقط دنبال Life-Up بگردید، کلا این 4-5 بار آخر که بازیش کردم یه تنه تا آخرش رفتم و حتی یه بارش هم نباختم انصافا خیلی آسون میشه بازیش!

الان دارم به خودم میخندم :d
اون 6 مرحله رو فکر کردم پایان اصلی بود و زدم مامانش رو ترکوندم! ولی ضایع شدم :d پایان اصلی 8 مرحله ای بود :d به به :d خوب یکبار هم بازی رو کامل تموم کردم بالاخره!
Judas هم باز شدش :d 76 آیتم جمع کردم :d و همین دیگه! :d در آینده امیدوارم که بازم بتونم تمومش کنم و حال کنم دیگه باهاش :d فقط من آخر داستان قرص ها رو نفهمیدم! هردفعه یک کاری رو انجام میدن! :d یک قرص یه بار میاد جون رو پر میکنه، دفعه ی بعد میاد سرعت رو زیاد میکنه :d

تو عمرم بازی به این بامزگی بازی نکرده بودم :d فعلا Rage رو ول کردمه چسبیدمه به این :d

چند سوال:

1. چجوری میشه آیتمایی که روی یه سکو وسط یه پرتگاهن رو گرفت؟
2. اون چوب لباسی که تو سر آیزاک فرو رفته به چه دردی میخوره :d ؟
3. اون شورت قرمز رنگ (:d) به چه دردی میخوره؟
4. چرا بازی بعضی وقتا کند میشه و کنترلش از دستم خارج میشه، طوری که اصلا نمیشه آیزاک رو حرکت داد؟ گیر میکنه یه گوشه و کتکا رو میخوره :d !!!
1. یا باید آیتم "نردبان" رو بخری یا پیداش کنی یا آهن ربا داشته باشی که آیتم ها رو بکشه به سمتت و یا اینکه بال های شیطانی داشته باشی که بتونی به همه جا پرواز کنی.
2. اون چوب لباسی و کلا آیتم هایی که Tears Up میدن هم سرعت اتک ها و هم تعداد اتک های آیزاک در هر ثانیه رو افزایش میده.
3. اون شورت هم به Range ایزاک اضافه میکنه، اگه درست یادم باشه.
4. منم بعضی وقتا دچار افت فریم میشدم وقتی صحنه شلوغ میشد ولی فکر کنم این مشکلاتش وی این ورژن های جدید درست شده باشه.

• Like
Reactions: MOSTAFA VI
بعد از Plant vs Zombies بالاخره یک بازی رو PC پیدا شد که منو معتاد کنه :d ( SMB رو گرفتم ولی کرک درست حسابی نداشتم دو مرحله میرفتم بعدش میترکید :d )
یکبار دیگه هم تمومش کردم!
این بال های شیطانی رو از اتاق شیطون باید بخریم،یا جزو این کارتاست ، یا مثل خیلی از آیتم ها تو اتاق های مخفی و درهای طلایی و بعد از کشتن باس ها میشه پیداشون کرد ؟ :d

راستی یک چیزم تازه(دیروز :d ) کشف کردم!شاید بعضیا ندونن! یک سری از سنگ ها رنگشون تیره تره و به جای خاکستری بیشتر میشه گفت سیاه هستن! این سنگها رو اگر بترکونید توش ممکنه سکه یا جون باشه و بعضی مواقع هم یک سنگ که قدرت ضربه ها رو افزایش میده! تا حالا 2 بار گرفتمش ولی امروز که برای بار دوم گرفتمش وقتی میزدم به دشمن ها ، اونا خشکشون میزد! :d و راحت میشد ترورشون کرد! :d (فکر کنم به خاطر مخلوط شدن با آیتم های دیگه باشه! )
هر دفعه که میرم چیزی جدیدی میبینم! واقعا خوشم اومده از بازی :d

راستی این آپدیتی که قرار بود شخصیت جدید و دشمن و ... توش باشه چی شد؟ اومد ؟ :d

بال های شیطانی فقط توی مکان معامله با شیطانه و میشه گفت خیلی آیتم با ارزشیه، بعد بنظرم بهترین آیتمش هم که use میشه همون دستگاه GameBoy هست که پیدا میکنه و باهاش دشمناش رو میخوره:d
قرص ها هم هر دفعه محتویات و عملکردشون فرق میکنه.

این بال های شیطانی رو تجربش رو نداشتم متاسفانه ولی طناب دار هم چیز خیلی خفنیه :d راحت از روی چاله ، سنگ و تیغ ها رد میشی! یعنی راحت راحت! احتمالا مثل همین بال ها هستش :d
این یارو آیتمه که شبیه دندون هستشم خیلی خوبه! بپره رو باس ها راحت نصف جونشون هم میشه! :d (البته برای اینا که هی میپرند ممکنه عمل نکنه! :d )

برای بار هشتم هم بازی رو تموم کردم ، جالبه این بار آخری یه boss جدید به تورم خورد!!!
بهترین آیتمی که تا حالا دیدم همون مکعب گوشتیه که دورتون میچرخه البته اگه بتونید 3بار آپدیتش کنید...بار اول یه کله قرمز میشه که همراتون شلیک میکنه. بار دوم دست و پا در میاره میره خودشو به دشمنا میچسبونه از جونشون کم میکنه. بار سوم هم بزرگتر میشه هم سرعت و قدرتش به شدت بالا میره........boss آخر رو به کمک همین بدون خوردن هیچ ضربه ای کشتم!:d

10بار بازی رو تموم کردم شخصیت پنجم برام باز شد....
بازی با این یکی فوق العاده سخته....از همون اول کار فقط 3تا قلب شیشه ای دارید و نمی تونید هیچ قلب قرمزی رو بردارید.
yahoo_13.gif
هیچ قدرت خاصی هم نداره.در حال حاضر در تلاشم بازی رو با این تموم کنم.....
yahoo_4.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or