The Binding of Isaac | PC

developer: Team Meat
publisher: Team Meat
genre: Action RPG Shooter
platform: PC
release date: 28 September 2011

20799.JPG

با دیدن تصاویر این بازی به یاد کدوم بازی می افتید؟ بله درست حدس زدید, بازی معروف Super Meat Boy . شرکت سازنده ی آن بازی یعنی Team Meat با یک بازی جدید و انحصاریه PC بازگشته.

BoI یک بازی شوتر دوبعدیه که بر پایه ی دنیای سیاه چاله ای بازیه Zelda ساخته شده و دارای المان های RPG تصادفی همراه با تعداد زیادی آیتم گوناگون است.

البته در این بازی از سیستم لول گونه ی موجود در دیگر بازیهای RPG استفاده نشده و بجایش از سیستم آیتمی استفاده شده طوری که در هر مرحله تعدادی آیتم منحصربفرد در اتاقها و مغازه های های بازی وجود داره که با جمع آوری آنها می توان بر قدرت شخصیت بازی افزود.

در کل بیش از 70 مرحله ی متنوع شامل 6 سیاهچاله, 6 غولآخر, 36 دشمن و 4 شخصیت قابل بازی در انتظار شماست که ممکن است این تعداد تا زمان انتشار یازی بیشتر هم بشود.

بازی در همین ماه و احتمالا با قیمت 5 دلار در Steam بفروش میرسد.

وبسایت رسمی

آخرین ویرایش:
یکی از بهترین آیتمهایی که دیدم, اون صلیب قرمزس که بهت بال میده و دیگه با اون میشه از روی تیغها, دره ها راحت پرواز کرد و حتی دیگه سموم روی زمین هم دیگه تاثیری ندارن.

اون گوشت قرمزه مکعبی هم خیلی باحاله (2 بار میشه آپدیتش کرد با گرفتن دوباره ش):

1- اولش فقط همون یه تیکه گوشته که دورت میچرخه و ازت در برابر تیرها, محافظت میکنه
2- بعد تبدیل میشه به یه کله ی قرمز که علاوه بر چرخش, تیر هم میندازه
3- و در نهایت تبدیل میشه به یک آدمک قرمز که باهات همه جا میاد و خودشو میچسبونه به دشمنا و سریع نابودشون میکنه :d

به نظر میرسه که بازی یک پایان اصلی و 10 تا پایان کوتاه داره که توی پایانهای کوتاه معمولا آیتمی چیزی به بازی اضافه میشه

سازنده ی بازی قول داده تا سه هفته ی دیگه آپدیتی برای بازی عرضه کنه که دارای 20 آیتم جدید, 1 شخصیت جدید و تعدادی دشمن جدید هست...

• Like
Reactions: Dinosaur
راستی بازی چندتا شخصیت داره ؟ تو انتخاب شخصیت ها ایزاک و دختره و دزده هستن با یک چیز دیگه که علامت سؤال بیده! اون چیه ؟ :d
دوباره برم یکی دو دست بزنم شاید رد شد :d :d :d

سازنده ی بازی قول داده تا سه هفته ی دیگه آپدیتی برای بازی عرضه کنه که دارای 20 آیتم جدید, 1 شخصیت جدید و تعدادی دشمن جدید هست...
ایول ! :دی خبر خیلی خوبی بود !

راستی بازی چندتا شخصیت داره ؟ تو انتخاب شخصیت ها ایزاک و دختره و دزده هستن با یک چیز دیگه که علامت سؤال بیده! اون چیه ؟ :d
دوباره برم یکی دو دست بزنم شاید رد شد :d :d :d
اون بنده خدا دزد نیست ! :دی مثلآ قابیل هست ! :دی اون دختره هم مریم مجدلیه هست که میگن حضرت عیسی بهش علاقه داشته و این حرفا ! :دی اون علامت سوال هم Judas یا همون یهودا هست که بازی کردن باهاش سخت تر از بقیه هست چون کلآ یدونه قلب داره ! :دی ولی تیرهاش قوی هست !
خود ایزاک هم اسحاق هست که مسیحی ها میگن حضرت ابراهیم اون رو میخواسته قربونی کنه ولی مسلمونا میگن اسماعیل رو میخواسته قربونی کنه ! :دی کلآ Binding of Isaac رو که سرچ کنی همون داستان قربونی کردن اسحاق (برای مسلمونا اسماعیل) میاد ! :دی
کلآ بازی پُر از این جور چیزا هست و توی آیتم ها هم چیزای مذهبی دیده میشه یا چهار سوار آخرالزمان هم توی بازی هستن و ... ! :دی

شبیه دزد دریایی هستش برای همین بهش میگم دزد :d :d :d
پدرم در اومد! تا مرحله 6 بالاخره تونستم برم، یک سری آیتم های خفن هم داشتم! یک کارتم داشتم که میزد همه ی دشمنای توی صفحه رو میکشت ولی خوب پدرم در اومد و نصف جون بیشتر نداشتم :d به مغازه ام رسیدم ولی نامرد نه جون داشت توش نه قرص نه هیچ چیز دیگه ای که به کار بیاد :d رفتم تو اون اتاق باحالا که دستگاه اهدای خون و اون چیز شانسیا :d توشه هرچی پول داشتم رو هم خرج کردم ولی نامرد هیچ جونی در نیمد از توش :d
یک آیتم هم گرفتم جالب بود :d 99 تا کلید بهم داد :d :d :d
خلاصه هیچی دیگه، مرحله ی آخر به خاطر کمبود جون و پیدا نشدن جون(5-6 تا اتاق هم گشت زدیم و یک نیمچه غول هم شکست دادیم :d ) دار فانی رو وداع گفتم و میخواستم بزنم بازی رو بترکونم :d
ولی خداییش آیتم های خفنی بهم داد! حال کردم :d
انشاالله در دور های آینده بالاخره بازی رو رد کنم و پایانش رو ببینم :d

رفتم تو اون اتاق باحالا که دستگاه اهدای خون و اون چیز شانسیا :d توشه هرچی پول داشتم رو هم خرج کردم ولی نامرد هیچ جونی در نیمد از توش :d

اگه بمب داشتی, میزدی اون دستگاهارو میترکوندی. معمولا از توشون جون در میاد...

-----------------------

من تا الان دو تا از پایانهای کوتاهشو رفتم:

1-
یک کلاه قرمز پیدا میکنه که شخصیت چهارم آزاد میشه

-2
یه طنابه دار پیدا میکنه که آیزاک خودشو دار میزنه :d

دو تا سوال برام مونده:

1- اون درهای فلزی که بالاش شمشیره و توی بعضی اتاقها هست, چرا بعضی وقتا بازه و بعضی وقتها بستس ؟ چکار باید کرد که باز بشه ؟ یا شانسیه ؟

2- اون درب شیطانی که بعضی وقتها بعد از کشتن غولها میاد چطور ؟ اون هم شانسی میاد یا راه حلی داره ؟

1- اون درهای فلزی که بالاش شمشیره و توی بعضی اتاقها هست, چرا بعضی وقتا بازه و بعضی وقتها بستس ؟ چکار باید کرد که باز بشه ؟ یا شانسیه ؟

2- اون درب شیطانی که بعضی وقتها بعد از کشتن غولها میاد چطور ؟ اون هم شانسی میاد یا راه حلی داره ؟

1. جونت باید پر باشه تا درشون باز بشه :دی

2. اون شانسیه فکر کنم.

خب توی این مدتی که مسافرت بودم فقط اینو روی لپتاپم بازی میکردم و واقعا ازش لذت بردم!
کلا فکر کنم نزدیک 75 بار بازی کردم و 4 بار هم بازی رو تموم کردم که البته پایان های بعدیش خیلی فرعی و کوتاه هستند و فقط یه آیتم خاص رو توشون پیدا میکنید! یه عکس از صفحه Item Collectionــم میزارم، شما هم بزارید ببینم چه آیتمایی رو تا حالا پیدا نکردم:

راستی توی پایان چهارم یه میخ طویله بهم داد که بعدا توی مکان مبادله با شیطان پیداش کردم، این آیتم میشه گفت خفن ترین آیتمش تا الان هست و دو تا شاخ بزرگ به ایزاک میده و دمیج و رنجش رو خیلی زیاد میکنه.

ای بابا ! :( نمیدونم بازی چه مرگش شده که روش کلیک میکنم هیچ خبری نمیشه ! اصلآ هیچی باز نمیشه و انگار نه انگار ! انقدر بازی کرده بودم و آیتم گرفته بودم دیگه حیفم میاد از اول برم :(
راستی توی پایان چهارم یه میخ طویله بهم داد که بعدا توی مکان مبادله با شیطان پیداش کردم، این آیتم میشه گفت خفن ترین آیتمش تا الان هست و دو تا شاخ بزرگ به ایزاک میده و دمیج و رنجش رو خیلی زیاد میکنه.
من اون رو گرفتم ولی بعدش دیگه توی اون اتاق شیطان نرفتم که ببینم چی کار میکنه و الآن هم بازی پُکیده ! به جز اون یکی از پایان هاش هم بود که خودش رو دار میزد ! :دی

ای بابا ! :( نمیدونم بازی چه مرگش شده که روش کلیک میکنم هیچ خبری نمیشه ! اصلآ هیچی باز نمیشه و انگار نه انگار ! انقدر بازی کرده بودم و آیتم گرفته بودم دیگه حیفم میاد از اول برم :(

آخرین نسخه رو بگیر

Binding.of.Isaac.v1.0r6.cracked-THETA

راست میگیا!!!:d عجب سوتی دادم! من معذرت می خوام:).....حالا همچین داستان خفنی هم نداشت که بخواد اسپویل بشه!!!
خواهش میکنم.
-------------------
نظرم در باره این بازی:
بازی واقعا جالبه ولی جو super meat boy خیلی خوفناک تر از این بود.
این که هر دفعخ آیتم ها و محیط و دشمنا تغییر میکنن باعث میشه یخورده طمع ور داره آدمو.:)

منم بالاخره بازی رو تموم کردم :d
ولی یک چیزی :d میگفتید پایان فرعی داره و ... یعنی چی ؟ :d
من بعد از کشتن باس آخر فقط اینو دیدم :d

ایزاک تو گوشه گیر کرده بود و نزدیک بود توسط مامانش ترور بشه که انجیل از رو قفسه خورد تو سر مامانه و افتاد رو زمین :d ایزاکم خوشحالی میکرد :d بعد دوربین از رو کاغذ اومد بالا و ایزاک در حال لبخند زدن رو نشون میداد که یکهو در اتاق باز شد و مامانش چاقو به دست ... :d
این همه بازی کردم تازه امروز 2 نوع دشمن جدید به تورم خورد! :d آخر کار هم که شکل و اسم دشمنا رو میزد یکی از باس ها شبیه شیطون بود و قرمز رنگ :d ، تا حالا ندیده بودمش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or