TGS 2010 | کپکام سرانجام تایید کرد: یک DMC جدید از Ninja Theory

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
dmc43.jpg

کپکام بالاخره تایید کرد که یک Devil May Cry جدید به نام DMC توسط Ninja Theory ساخته خواهد شد.

در تریلری که نشان داده شد، دانته، شخصیت محبوب این سری، کاملا جوان به نظر می‌رسید و در جایی شبیه به یک تیمارستان ایستاده بود. عکسی از تریلر

او سریعا به دور خود می‌چرخد و با هفت‌تیر‌های دوقلوی معروفش به یک دشمن حمله می‌کند.

بعد از آن یک گوی مکانیکی به دانته نگاه می‌کند و می‌پرسد " نام تو چیست؟" و در جواب می‌شوند" اسم من دانته‌ست".

Keiji Inafune می‌گوید که فعلا برای صحبت در مورد تاریخ انتشار خیلی زود است.

Source

سلام!
مثل اینکه سازنده های بازی از طرفداران سری Twilight هستند :biggrin1:

98941318718641438609.jpg

===
من به شخصه از بازی خوشم اومده، فکر کنم Ninja Theory بتوانه این سری را به روزهای اوجش برگردونه.
نکن عزیز من نکن! ازین مقایسه ها نکن! به اندازه کافی مصیبت به سر این دانته و فناش نازل شده، فقط همین مونده که شخصیت این فیلم f*cking trash به دانته بدبخت شباهت پیدا کنه...
اول که اینا اعلام کردن که قرار فیلم غربی تر بشه فکر کردم خشونتش رو میخوان بیشتر کنن ولی ظاهرا قراره یکی دیگه از عوامل اصلیش که همون شمشیر دانته باشه رو هم ازش بگیرن. هیچ دقت کردید که تو تریلر خبری از کمبو و شمشیر دانته نبود و همش داشت با تفنگ میجنگید!

من تا زمانی که یه ویدئوی درست حسابی از گیم پلی اش نبینم در موردش قضاوت نمیکنم.
فقط چیزی که عجیبه اینه که چرا کپکام تصمیم به ریبوت کردنش گرفت!!هنوز خیلی چیزها و نکات داستانی بود که مشخص نشده بود!
مسلما این دانته,اونی نیست که همه منتظرش بودن.فقط امیدوارم از لحاظ کیفی بازی خوبی از آب در بیاد!

خب عزیز من نینجا تئوری احتمالا میخواد یه فضا سازی برا داستان شماره 5 بکنه وقتی تصمیم به ریبوت گرفته ! میخواد چن تا نکته اضافه کنه که بعدن بتونه تو داستان شماره پنجم ازش بهره ببره ! :دی بعدشم یهوسر عنوان 5 رفتن یه خرده براشون گنده بود:d
کپکام هم که تو بحران مالی داره کرال پشت میره بوی پول به مشامش خورده :d

دوران سقوط DMC از نسخه دوم شروع شد ، بهترین شمارش به نظر من نسخه اولش بود با کارگردانی کامیا و تهیه کنندگی شینجی میکانی ( یادش بخیر چه بازی خفنی بود )
نکته جالب تو DMC 5 اینه که مدل سه بعدی چهره دانته تو بازی و concept ش کاملا فرق میکنه
concept چهرش خیلی ظریفه اما مدل سه بعدی چهرش خیلی زمخته

دوست ندارم اینو بگم ولی به نظر من عنوان DMC دیگه یه عنوان سوختس

اينا با خودشون چي فكر كردن؟)x
اين همه منتظر اين شماره بودم اونوقت...............
ولم كنين بزارين برم اين كپكام رو منفجر كنم.ولم كنين.بزارين برم.
دوستان اگه پايه هستين بريم براي اعتراض به كپكام تظاهرات كنيم.

دوران سقوط DMC از نسخه دوم شروع شد ، بهترین شمارش به نظر من نسخه اولش بود با کارگردانی کامیا و تهیه کنندگی شینجی میکانی ( یادش بخیر چه بازی خفنی بود )
نکته جالب تو DMC 5 اینه که مدل سه بعدی چهره دانته تو بازی و concept ش کاملا فرق میکنه
concept چهرش خیلی ظریفه اما مدل سه بعدی چهرش خیلی زمخته

دوست ندارم اینو بگم ولی به نظر من عنوان DMC دیگه یه عنوان سوختس
بهترین نسخه شماره ی سومش بود ... انصافا" کلاس درس بازی سازی بود ... من 100 ساعت یا بیشتر روش وقت گذاشتم ... :دی
شما نگران دویل می کرای نباش ... کپکام یه کاری میکنه که نه سیخ بسوزه ، نه کباب ...

کپکام یه کاری میکنه که نه سیخ بسوزه ، نه کباب ...
سیخ و کباب کجا بود عزیز ه من ؟!
نمیبینی 99 درصد فن ها دارن روانی میشن از دست این بازی ؟
بازی هر چقدرم خوب باشه نمیتونه جای DMC رو برای هیچ کدوم ماها بگیره ! بخدا اگه این بازی اسم دیگه ای داشت الان مورد توجه هم قرار میگرفت تا انقدری که الان داره فحش میخوره !

اینا احتمالا سر ادامه داستان dmc کم آوردن که 5 رو چطوری درست کنن گفتن میکنیمش reboot داستان و دوباره از اول مینویسیم شاید این دفعه فرجی شد تونستیم داستانو ادامه بدیم :d
خلاصه ماست مالی کردن سری قبلیو :d

سیخ و کباب کجا بود عزیز ه من ؟!
نمیبینی 99 درصد فن ها دارن روانی میشن از دست این بازی ؟
بازی هر چقدرم خوب باشه نمیتونه جای DMC رو برای هیچ کدوم ماها بگیره ! بخدا اگه این بازی اسم دیگه ای داشت الان مورد توجه هم قرار میگرفت تا انقدری که الان داره فحش میخوره !
کاملا موافقم ، اگه اسم بازی چیزه دیگه ای بود وضعیت خیلی بهتر بود ، با این اوصاف امیدوارم capcom یه وقت هوس نکنه بره سرغ onimusha
فکرشو بکن سامونوسکرو عینه کریتوس کچل کنن

خب عزیز من نینجا تئوری احتمالا میخواد یه فضا سازی برا داستان شماره 5 بکنه وقتی تصمیم به ریبوت گرفته ! میخواد چن تا نکته اضافه کنه که بعدن بتونه تو داستان شماره پنجم ازش بهره ببره ! :دی بعدشم یهوسر عنوان 5 رفتن یه خرده براشون گنده بود:d
کپکام هم که تو بحران مالی داره کرال پشت میره بوی پول به مشامش خورده :d
تو اصلا میدونی Reboot یعنی چی!!؟:d(میدونم میدونی,کنایه است!:d)اینی که تو میگ میشه Prequel نه ریبوت.
ریبوت یعنی یه سری رو دوباره از اول ساختن و تا حدودی به قولی کُن فَیَکُن شدنه بازی!!:d

منم انزجار خودمو اعلام میکنم.
قیافه اش حداقل تو نگاه اول خیلی تو ذوق میزنه. آخه شیطان هم اینقدر سوسول میشه؟:d
حالا خدا کنه خود بازی خوب از آب دربیاد.

دوستان مقداری به خودتون مسلط باشین :دی این بازی Reboot ـی از Devil May Cry ـه اصلی هست و همه جا هم Capcom گفته که با عنوان اصلی مقایسه نشه! در ضمن یچزی که Capcom خیلی روش تاکید داشته اسم بازی هست اسم دقیق بازی Devil may Cry هست نه Devil May Cry! الان همه به عناوین اصلی میگن DMC اما Capcom داره تاکید میکنه به این نسخه بگین DmC! حالا دلیلش رو نمیدونم
فکر نمیکنم اینجوری باشه یه نگاهی به این لوگو بنداز

Devil May Cry

فعلا که موج منفی وحشتناکی علیه این دانته جدید صورت گرفته. کل اینترنت و فن های بازی دارن شدیدا اعتراض میکنن! اگه همین روند ادامه داشته باشه اصلا بعید نیست این جا هم مثل Infamous 2 دانته اصلی برگرده:دی (تازه سر Infamous دیگه انقدر اعتراض نشد و برگشت!).

فن بوی جماعت همینه ... فقط به قضایا احساساتی نگاه میکنه و منطق رو بلد نیست بنویسه ، چه برسه درکش کنه ...
هنوز نه به داره ، نه به بار جماعتی ماتم الکی گرفتن که یعنی اوهوی ، من فنما ... نیگام کنین ... ناراحتم قیافه ی دانته عوض شده ...(شکلک جلب توجه)
بهتره فعلا خونسرد باشیم و ببینیم کپکام چه میکنه ...
:surrender:Please...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or