TGS 2010 | کپکام سرانجام تایید کرد: یک DMC جدید از Ninja Theory

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
dmc43.jpg

کپکام بالاخره تایید کرد که یک Devil May Cry جدید به نام DMC توسط Ninja Theory ساخته خواهد شد.

در تریلری که نشان داده شد، دانته، شخصیت محبوب این سری، کاملا جوان به نظر می‌رسید و در جایی شبیه به یک تیمارستان ایستاده بود. عکسی از تریلر

او سریعا به دور خود می‌چرخد و با هفت‌تیر‌های دوقلوی معروفش به یک دشمن حمله می‌کند.

بعد از آن یک گوی مکانیکی به دانته نگاه می‌کند و می‌پرسد " نام تو چیست؟" و در جواب می‌شوند" اسم من دانته‌ست".

Keiji Inafune می‌گوید که فعلا برای صحبت در مورد تاریخ انتشار خیلی زود است.

Source

فعلا که موج منفی وحشتناکی علیه این دانته جدید صورت گرفته. کل اینترنت و فن های بازی دارن شدیدا اعتراض میکنن! اگه همین روند ادامه داشته باشه اصلا بعید نیست این جا هم مثل Infamous 2 دانته اصلی برگرده:دی (تازه سر Infamous دیگه انقدر اعتراض نشد و برگشت!).
واقعا؟
اميدوارم كردي. بچه ها بريم اعتراض.

دوستان please be patient:)
هنوز که چیزی نشده، فقط یکمی یکی از بهترین شخصیت های تاریخ بازی های رایانه ای به فنا رفته.:((
Reboot یعنی چی؟ وقتی فقط 3-4 سال از شماره قبلی گذشته و گره های داستانی زیادی مونده چرا باید همچین کاری بکنند؟
مثلا سری mechwarrior که سال 2002 آخرین بسته الحاقی شماره چهارمش اومد، سال 2009 اومدن گفتن سری ریبوت شده و یک دموی Ingame خوف نشون دادند و دیگه بوت نشدند و خلاص.
من دموی بازی رو دیدم گیم پلی بازی می تونه جالب باشه، اما در غالب یک بازی جدید. شخصیت پردازی ارزشی کمتر از گرافیک و گیم پلی نداره.

تو اصلا میدونی Reboot یعنی چی!!؟:d(میدونم میدونی,کنایه است!:d)اینی که تو میگ میشه Prequel نه ریبوت.
ریبوت یعنی یه سری رو دوباره از اول ساختن و تا حدودی به قولی کُن فَیَکُن شدنه بازی!!:d

اینا یه شکری خوردن :d نمی شه که همه چی رو کن فَیَکُن کنن که ! :d مگه castlevania هستش ؟ :d
اینا هایپشونه اگه بخوان کنفَیکُن کنن به نفع خوده کپکامه یه آی پی دیگه بده جای این !

امیدوارم همونطور که دوستان اشاره کردن فقط در حد یه نمونه ای چیزی باشه وگرنه :(( ولی اگه نمونه هم باشه این Ebony & Ivory دست این چیکا میکنه ؟!
-------------------
البته الآن من دارم بهتر فکر میکنم میبینم همچین بی شباهت هم نیست به دانته ی شماره ی 2 !
بی شوخی خوب دقت کنین ... اگه این آقا دانته جدیده ( چه باحاله ولی خدایی :biggrin1: ) موهاشو سفید کنن و مدلشم مثل اون دانته ی دویل می کرای 2 کنن بی شباهت نیستن به هم ...
نه برادر من نه ! کجا شباهت داره ! دانته چشماش آبیه ! نه قرمز ! اصلا این دانته و ویرجیل و نرو و هر کی هست چشماش آبیه ! مگه اینکه لنز قرمز گزاشته باشه ! اینم دانته ی DMC 2

-------------
توی دمو یک شمشیری نشون میده تو مایه های Rebellion، اما یک کارایی می کونه مثل نیزه ی ژان رنو تو اونیموشا3 و شمشیرهای کریتوس.
همون دیگه به rebellion بودنش شک کردم !

آخرین ویرایش:
قیافه ی داغونش به کنار ! Rebellion کو ؟ :-o
فقط Ebony & Ivory !
امیدوارم همونطور که دوستان اشاره کردن فقط در حد یه نمونه ای چیزی باشه وگرنه :(( ولی اگه نمونه هم باشه این Ebony & Ivory دست این چیکا میکنه ؟!
توی دمو یک شمشیری نشون میده تو مایه های Rebellion، اما یک کارایی می کونه مثل نیزه ی ژان رنو تو اونیموشا3 و شمشیرهای کریتوس.

شرمنده سومی یا چهارمی پستی که تو این تاپیک میزنم ولی مجال صحبت هست هنوز:d
هر چی به این تریلر نگاه میکنم چیزهای بیشتری میفهمم.الان متوجه شدم که قیافه طرف چقدر مثل زورگیرهای قلعه حسن خان ـه:dاحتمالا ایشون به شغل شریف خفت کنی مشغول هستن.خفت کن شیاطین:d

هرچند میدونم که نینجا تئوری به منفورترین استودیوی دنیا تبدیل شده اما دموی Enslaved روی PSN اروپا قرار گرفته. با حجم 1.4 گیگ. NT میتونست یه جواب کوبنده به خاطر انتقادات بده ولی گویا دمو خیلی هم جالب نیست. البته من خودم نگرفتم و از نظرات بقیه میگم. در هر صورت مشخصه که ریبوت dmc با رضایت و تصمیم capcom بوده.

خب اولین تیزر بازی DMC در preshow نمایشگاه آمد.اولین چیزی که در بازی مهم هست گیم پلی هست که با اینکه با چیزی ندیدیم اما با توجه به تریلر تغییری نکرده در impressions گیم اسپات هم این مطلب گفته شده که با این که گیم پلی از بازی دیده نشد اما استیل بازی به همان سبک است.(به نوع اسلحه ها و melee combat ها اشاره کرده و ...)
در مورد داستان هم گفتند بازی reboot شده که عده ای اون رو بی جهت دونستند.به نظر من باید در این مورد صبر کرد.
در مورد گرافیک هم با توجه به ingame بودن تریلر به احتمال زیاد با بازی با گرافیک عالی روبرو هستیم(کپکام نشون داده در هر بخشی از بازی مشکل داشته باشه در این بخش بازی هایی که ip اصلی اش هستند دارای گرافیک خوبی هستند نمونه اش RE5 و DMC4 و SF4 هست)
اما مشکل اصلی(تنها مشکلی که همه می گند و به بخش های دیگه کاری ندارند)تغییر قیافه دانته هست که از پست های صفحه اول به صورت طوطی وار و بدون دلیل همه در حال تکرار هستند.چه کسانی که این بازی را دوست دارند و مثل من از شماره 1 بازی را با تمام فراز و نشیبش دوست داشتند تا کسانی که فقط شماره 4 را به لطف X360 فقط بازی کرده اند.
این مشکل تا جایی پیش رفته که بعضی ها به خاطر تغییر در شکل مو در تریلر اول بازی از همین الان بازی نکردن خودشان را به دیگران اعلام می کنند.
من هم مثل همه شما ها از این موضوع ناراحتم.اما نظرم این هست مانند MGS:R که اخر اون عده شاکی که منطقی هستند پشیمان شدند کمی صبر کنید.(یک عده هم به علت دیگری هنوز حرف خودشان را می زنند)
مطمئن باشید اگر اعتراض ها خیلی زیاد بشه یا مثل INFAMOUS 2 این مشکل را با تغییر در چهره کاراکتر حل می کنند یا با آوردن دلیل و یا نشان دادن تریلر های بعدی در آینده جوابی برای این کار می دهند.
من هم مثل اکثر شما ها دانته خیلی دوست دارم(مسابقه کرکتر هایی که انجام شد این را به خوبی نشون داد و نشون داده از نظر شخصیت پردازی کپکام یکی از بهترین ها است) و از این کار خیلی ناراحتم .اگر این کار را نکردند اون وقت شروع به سر بریدن کپکام و بازی بکنید.
یکی از بچه ها عکس های مقایسه دانته در DMC 1 و این دانته را گذاشته .شباهت های زیادی دیده میشه جز موها که یا توجه به DMC3 عجیب به نظر می رسه.در مورد رنگ چشم هم همین طور.(اول اون مقایسه را ببینید بعد از کلمات کو... و ....G استفاده کنید)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dreadlord
-------------------

نه برادر من نه ! کجا شباهت داره ! دانته چشماش آبیه ! نه قرمز ! اصلا این دانته و ویرجیل و نرو و هر کی هست چشماش آبیه ! مگه اینکه لنز قرمز گزاشته باشه ! اینم دانته ی DMC 2

-------------

همون دیگه به rebellion بودنش شک کردم !
هر چی نداشت rebellion بود
کن عزیز من نکن! ازین مقایسه ها نکن! به اندازه کافی مصیبت به سر این دانته و فناش نازل شده، فقط همین مونده که شخصیت این فیلم f*cking trash به دانته بدبخت شباهت پیدا کنه...
اول که اینا اعلام کردن که قرار فیلم غربی تر بشه فکر کردم خشونتش رو میخوان بیشتر کنن ولی ظاهرا قراره یکی دیگه از عوامل اصلیش که همون شمشیر دانته باشه رو هم ازش بگیرن. هیچ دقت کردید که تو تریلر خبری از کمبو و شمشیر دانته نبود و همش داشت با تفنگ میجنگید!
بابا rebellion که بود دیگه!
.
.
.
من نمی دونم گیمر های bc از رایزینگ درس نگرفتن؟بعدا گشیمون می شن ها.......

آخرین ویرایش:
اگر گیم پلیه بازی همینجوری باشه خوبه.. توی سری های قبلی تفنگ ها در مقابل شمشیر ها با اینکه سلاح گرم بودن خیلی بی مصرف به شمار میامدن و صرفا برای ثابت نگه داشتن تایم کمبو ها کارایی داشتن ولی این جور که از دمو پیداست و ای کاش بازی اصلی هم همینطوری باشه , اسلحه های گرم از دیمیج بالاتری برخوردارند.....

الآن Keiji Inafune توی کنفرانس سونی در مورد DMC گفت که روح Capcom در همه بازیهای این شرکت وجود داره و فرقی نمیکنه که سازنده بازی (منظور همین بازی مجهول الهویت DMC) ژاپنی باشه یا غربی ! :)) بندگان خدا از دیشب تا حالا انقدر بهشون اعتراض کردن باید هرجوری شده کارشون رو توجیه کنن !

دانته رو از زیر 18 چرخ هم رد کنی بازم این شکلی نمیشه..من میگم به احتمال زیاد این دانته نیست

اینی که ما دیدیم بیشتر شکل Jin Kazama هست تا دانته

548113-screen0tatoo_super.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or