TGS 2010 | کپکام سرانجام تایید کرد: یک DMC جدید از Ninja Theory

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
dmc43.jpg

کپکام بالاخره تایید کرد که یک Devil May Cry جدید به نام DMC توسط Ninja Theory ساخته خواهد شد.

در تریلری که نشان داده شد، دانته، شخصیت محبوب این سری، کاملا جوان به نظر می‌رسید و در جایی شبیه به یک تیمارستان ایستاده بود. عکسی از تریلر

او سریعا به دور خود می‌چرخد و با هفت‌تیر‌های دوقلوی معروفش به یک دشمن حمله می‌کند.

بعد از آن یک گوی مکانیکی به دانته نگاه می‌کند و می‌پرسد " نام تو چیست؟" و در جواب می‌شوند" اسم من دانته‌ست".

Keiji Inafune می‌گوید که فعلا برای صحبت در مورد تاریخ انتشار خیلی زود است.

Source

این کپکام قیافه دانته رو هر سری عوض میکنه به خودم که با دانته dmc 4 بیشتر ارتباط برقرار کردم گفتم تو این سری اسپاردا رو میبینم ولی..... من که میگم دانته همیشه موهاش سفید بوده احتمالا جوونیاش برای اینکه مسخرش نکنن موهاشو رنگ میکرده :d
ولی احتمالا ویرجیل هم هست فکر میکنم اون زمان روابطشون تیره نبوده و خیلی درباره گردنبند نمیدونستن

دوستان مقداری به خودتون مسلط باشین :دی این بازی Reboot ـی از Devil May Cry ـه اصلی هست و همه جا هم Capcom گفته که با عنوان اصلی مقایسه نشه! در ضمن یچزی که Capcom خیلی روش تاکید داشته اسم بازی هست اسم دقیق بازی Devil may Cry هست نه Devil May Cry! الان همه به عناوین اصلی میگن DMC اما Capcom داره تاکید میکنه به این نسخه بگین DmC! حالا دلیلش رو نمیدونم

تنها کار درستی که کپکام انجام داده توی این نسل به نظر من همین یه کار بود!:دی
قیافه دانته بدک نیست حداقل ازون مکس پین که خیلی بهتره
بزارید یه تریلر چیزی بیاد همه چی مشخص میشه
من که تا اینجاش بدم نیومد
دوستان فراموش نکنن به این ریبوت می گن!قرار نیست همون شخصیت ها دقیقا توی یه بازی ریبوت شده به همون شکل بیاد
البته باید تریلر گیم پلی هم بیاد ببینیم چی به چیه

دوستان از همون اول که این عکس رو دیدم (ای کاش نمی دیدم)اون حالت بیباکی و شوخ بودن دانته رفته و یک چهره یی که تو دعواها زیاد جوگیر می شه اومده!!!
من اون دانته بیباک رو میخوام.DmC کیلو چنده ؟؟؟ :((

سلام!
مثل اینکه سازنده های بازی از طرفداران سری Twilight هستند :دی

98941318718641438609.jpg

===
من به شخصه از بازی خوشم اومده، فکر کنم Ninja Theory بتوانه این سری را به روزهای اوجش برگردونه.

So Long My Friend!

Farewell Dear Dante & Devil May Cry!

Fack Capcom & Ninja Theory Both

من امید داشتم این یارو واقعا دیوونه باشه و فکر کنه جای دانته هست اما گویا کلا کپکام زده این سری رو ریبوت کرده!

اینجایت که باید واقعا با عقل مسوولین کپکام شک کرد! ریبوت کردن عنوانی که شخصیت اینقدر طرفدار داره و همه انها حاضرن حتی به خاطر این شخصیت آشغالی به اسم DMC4 رو بخرن چه معنی داره؟ من که این بازی اگه خدا هم بشه نمیخرمش...

اینجاست که این شعر رو باید برای DmC جدید خوند:

سرنگ و مواد برای دانته

کپکان نم کشیده

پول رنگ مو جدا، پول شنل جدید جدا

و دیگر هیچ!

آخرین ویرایش:
اینا جالبه :d

مقایسه Lead Designer و شخصیت بازی :d :

newdante.jpg

اینم مقایسه دو تا دانته :d :

hha.jpg

قصد توهین ندارم :d اما Ninja Theory واقعا یه استودیو افتضاح هست :d البته نظر شخصیم هست و نمی دونم چرا با بازی هاش حال نمی کنم پس گیر ندین :d

سلام!
مثل اینکه سازنده های بازی از طرفداران سری Twilight هستند :دی

98941318718641438609.jpg

===
من به شخصه از بازی خوشم اومده، فکر کنم Ninja Theory بتوانه این سری را به روزهای اوجش برگردونه.

=))
خداوکیل ته خندس =))
وقتی میخوان غربیش کنن باید منتظر همچین چیزایی هم باشن

پ.ن: من کلن از سبک شرقی ها بدم میاد اما وقتی میبینم به فن های بازی اهمیت نمی دن اینطوری میشم :|

دوستان احتمالاً اينم قراره رقيب گاو 3 بشه حتماً :دی

ولی به نظر من باحال شده تيپش خوبه ولی يکم زيادی به قول معروف خوشگل شده دانته با جو بازی نميخونه :دی

پ.ن:کليفی حتماً اين بازيو ميخره :دی

من که هیچوقت این سری رو دوست نداشتم اما با دانته به شدت حال میکردم (به دلیل اینکه ژاپنی ها تمام عقده هاشون رو تو این شخصیت خالی کرده بودن!:d)
اما مثل اینکه خرابش کردن! تمام ابهتش به شمشیرش بود! خدا بیامرزتش!

ببین یکم تو نت نبودم چقدر خبر خوب اومد:d من الان تریلر رو هم دیدم و به نظرم باحال خواهد بود و از دانته جدید هم بدم نیومد:d احتمالا این قضیه m به خاطر این هست که دوران کوچیکی دانته رو شاهد هستیم:d

من تا زمانی که یه ویدئوی درست حسابی از گیم پلی اش نبینم در موردش قضاوت نمیکنم.
فقط چیزی که عجیبه اینه که چرا کپکام تصمیم به ریبوت کردنش گرفت!!هنوز خیلی چیزها و نکات داستانی بود که مشخص نشده بود!
مسلما این دانته,اونی نیست که همه منتظرش بودن.فقط امیدوارم از لحاظ کیفی بازی خوبی از آب در بیاد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or