TGS 2010 | کپکام سرانجام تایید کرد: یک DMC جدید از Ninja Theory

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
dmc43.jpg

کپکام بالاخره تایید کرد که یک Devil May Cry جدید به نام DMC توسط Ninja Theory ساخته خواهد شد.

در تریلری که نشان داده شد، دانته، شخصیت محبوب این سری، کاملا جوان به نظر می‌رسید و در جایی شبیه به یک تیمارستان ایستاده بود. عکسی از تریلر

او سریعا به دور خود می‌چرخد و با هفت‌تیر‌های دوقلوی معروفش به یک دشمن حمله می‌کند.

بعد از آن یک گوی مکانیکی به دانته نگاه می‌کند و می‌پرسد " نام تو چیست؟" و در جواب می‌شوند" اسم من دانته‌ست".

Keiji Inafune می‌گوید که فعلا برای صحبت در مورد تاریخ انتشار خیلی زود است.

Source

تا اینجا که 90% کل Capcom رو دارن مسخره می کنن و نا امید شدن :d:d

آخه واقعا این چه طراحی شخصیتی هست که اینا کردن ؟!!

دیگه مطمئن شدم اصلا از Ninja Theory خوشم نمیاد ، تا اینجا فکر می کردم مشکل از منه که با بازی هاش حال نمی کنم :d

بابا جون دانته که از اول بچه سر به راهی نبوده!کم کم راه ضد شیطانو انتخاب کرده.
ولی لطف کنید از این به بعد یه چیز جدید دیدید سری هول نشید به ناسزا ببندیدش.سر mgs rising هم همه گفتند وای و چی سر سری اومده ....اون هم فقط با یه تیزر که اسم بازی را نشون داد و عکس رایدن را!بعد همه گفتند خیلی خوبه!این هم یکمی منتظر باشید

با تشکر از کپکام عزیز ... !
من یکی که خیلی با قیافه ی جدیدش حال کردم ... یه تکونی به گیم پلیش هم بخوره شاد ترم میشم ... :دی
--------------------------------------------
برای تمامی کسانی هم که ازین تغییر چهره ناراضین صبر جمیل طلب میکنم ...
پ.ن : معتقدم تا زمان عرضه چهرشو تغییر میده کپمام...کاری که ساکر پانچ روی قیافه ی کول انجام داد ...

بابا جون دانته که از اول بچه سر به راهی نبوده!کم کم راه ضد شیطانو انتخاب کرده.
ولی لطف کنید از این به بعد یه چیز جدید دیدید سری هول نشید به ناسزا ببندیدش.سر mgs rising هم همه گفتند وای و چی سر سری اومده ....اون هم فقط با یه تیزر که اسم بازی را نشون داد و عکس رایدن را!بعد همه گفتند خیلی خوبه!این هم یکمی منتظر باشید
دقیقا هیچ ربطی نداره اینا همش بسته به هایپ و نظر شخصی من از وقتی اولین تصویر از MGS Rising رو دیدم کلی اعصابم داغون شد و از بازی متنفر شدم اما بعد هم که گیم پلی بازی رو تو E3 دیدم نه تنها ازش خوشم نیومد بلکه بیشتر حالم رو بهم زد در کل همش برمیگرده به نظر شخصی!
-----------------------------
این قیافه دانته هم به درد عمشون میخوره اصلا نمیخواد ریبوت برای DMC بسازن برن با این استایل مسخره احتمالا موتور گرافیکیش هم همون موتور Enslaved هست! با اون کیفیت تکستچر داغون ، اگه یه بازی رو بخاطر استایل و قیافه شخصیت هاش دوست داشتم اون بازی فقط DMC بود که متاسفانه الان کپکام حسابی خرابش کرد!

اول فکر کردم من به عنوان فن یه بازی خیلی بدبختم که باید شخصیت مورد علاقم چاق و کچل و ریشو شه ، فونت و استایل و داستان بازی هم عوض شه ، بازی از 6 جهت به فــ*ک بنفش بره ، ولی نه
شما ها فن های DMC بدبخت ترین :دی

عجب بدبختيه.اين چيه ديگه؟شايد اين يارو يه اسكليه كه فكر ميكنه دانته هست.تو اوج شهرت دانته.
خدايا به ما صبر بده.كه كپكام روانش پاك شده.مثل SE كه روانش پاك شده بود ولي ما بعد از FFXIII خبر دار شديم.كلا ژاپني ها روانشون دست جمعي پاك شده/.خواستند يه حالي به ما ها بدن.:d
راستي اين چرا اينقدر لباسش مثل لباس نرو هست؟يكم دقت كنيد مثل لباس نرو هست پشتشم آبيه.

آخرین ویرایش:
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
من این عکس دیدم واقعا (جدا) یه بغضی گلوم گرفت!!!!!!!!!!!!!!:(:(:((:((
چرا؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟ چرا کپکام نمی تونست مثل بچه ی آدم خودش بازی و ادامه بده؟؟؟؟چرا؟؟؟؟
ببخشید واقعا ببخشید ر**ده شد تو سری dmc و توسط کپکام و نینجا فییوری به ف*ک باقی رفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی خاک بر سر هر چی کاپکمه واقعا با این گند زدناش ، من دارم خدا خدا میکنم اویل 6 نیاد والا معلوم نیست کدوم بدبختی رو میخوان مثل دانته کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or