TGS 2010 | کپکام سرانجام تایید کرد: یک DMC جدید از Ninja Theory

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
dmc43.jpg

کپکام بالاخره تایید کرد که یک Devil May Cry جدید به نام DMC توسط Ninja Theory ساخته خواهد شد.

در تریلری که نشان داده شد، دانته، شخصیت محبوب این سری، کاملا جوان به نظر می‌رسید و در جایی شبیه به یک تیمارستان ایستاده بود. عکسی از تریلر

او سریعا به دور خود می‌چرخد و با هفت‌تیر‌های دوقلوی معروفش به یک دشمن حمله می‌کند.

بعد از آن یک گوی مکانیکی به دانته نگاه می‌کند و می‌پرسد " نام تو چیست؟" و در جواب می‌شوند" اسم من دانته‌ست".

Keiji Inafune می‌گوید که فعلا برای صحبت در مورد تاریخ انتشار خیلی زود است.

Source

البته الآن من دارم بهتر فکر میکنم میبینم همچین بی شباهت هم نیست به دانته ی شماره ی 2 !
بی شوخی خوب دقت کنین ... اگه این آقا دانته جدیده ( چه باحاله ولی خدایی :دی ) موهاشو سفید کنن و مدلشم مثل اون دانته ی دویل می کرای 2 کنن بی شباهت نیستن به هم ...
ضمنا" دوستان اظهار فضل هاشونو نگه دارن واسه وقتی که یه چیزی از گیم پلی بازی دیدن و اونوقت الفاظ رکیک نثار کپکام و نینجا تئوری کنن ...
بنده خدا اسمشو بلد نیست میگه نینجا فییوری بعد داره بهش تیکه میندازه ! لول ...

F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK F*CK

من رفتم خودکشی کنم ... یکی از 3 سری محبوبم رو همین بالایی ها دادن رفت . خاک بر سرت Capcom ...

ايول حال كردم. Devil May Cry كه غول هست. دانته هم كه فوق العاده بود، الان دوران جوونيش خيلي قيافه غربي تري هم گرفته و مهم تر از همه اينه كه Ninja Theory پشت بازيه.

• Like
Reactions: m0jtaba
واقعا دیدن قیافه Fanboy های عزیز دیدنی هست ملت توقع داشتن Virgil رو به بازی اضاف کنند Dante هم ازشون گرفتن:دی
من که حال میکنم با قیافش یه جوروی نموموس هست:دی و 100 در صد بازی خوبی میشه چون بلاخره کاره capcom هست

این مردک معتاد دیگه کیه؟!!!:-o

جدا از کیفیت نچندان بالای DMC 4 از نظر من جذابترین دانته همون دانته ی جا افتاده بود!

اومدن ابرو رو درست کنن زدن کلا چشم طرفو دراوردن:))

دو هفته بعد :
واکنش CAPCOM به اعتراض طرفداران در مورد DMC
1-شخصیت اصلی همون دانته هستش . ما میخواستیم ببینیم چهره-ی دانته چقدر محبوب بوده . ما چهره-ی دانته رو به صورت اول برمیگردونیم مگه چیمون از ساکر پانچ کمتره ؟!
2-دانته تو تریلر کّتش رو برعکس پوشیده بوده . لباس دانته همون لباس DMC3 هستش
هرچی میخواد باشه باشه . چه REBOOT چه prequel باشه . این چهره اصلا قابل قبول نیست .

خیلی هم خوش تیپه من که لذت بردم بالاخره هر انسانی یه گذشته کثیفی داره :d
رفيق اين كه شبيه دانته نيست اصلا.هرچي باشه ريبوت و اينچيزا بايد حداقل شبيه دانته باشه.اين گردنبند دانته كو اصلا؟اصلا اين بازي بخوره تو ...استغفرالله.
هر كي دانته رو ميشناخت با اون موي سفيد و تيپو قيافش ميشناخت.اين انگار با مشت زدن لهش كردن كه بياد دانته بشه.:d

نمیدونم بازی چطور در میاد و وقتی عرضه د خوشم میاد یا نه ولی در حال حاضر از قیافه و شکل و ظاهر این خیت جدیده خوم نیومده!
88.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or