آقا بخش کمپین هم داره بگیرم؟کمپینش داستانیه؟با 29 سال سابقه گیمینگ عرض میکنم .
بازی 10 از 10 هستش .
YESآقا بخش کمپین هم داره بگیرم؟کمپینش داستانیه؟
کاستوم هاشون زیباسوضعیت پوشش بانوهای مکرمه بازی چطوریه؟ با بانو نینا و آنا خاطرات خوبی داشتم تو جوونیام
یادمه بانو آنا یه صحنه داشت که برای این که با دقت بیشتری نگاه کنیم دکمه ایجکت ps1 و میزدیم صحنه همونجا فیریز میشدوضعیت پوشش بانوهای مکرمه بازی چطوریه؟ با بانو نینا و آنا خاطرات خوبی داشتم تو جوونیام
Bloody Roar 2 هم میشد . من برای Jenny این کار رو میکردم .یادمه بانو آنا یه صحنه داشت که برای این که با دقت بیشتری نگاه کنیم دکمه ایجکت ps1 و میزدیم صحنه همونجا فیریز میشد
حالا که گفتی منم یه خاطره بگم قدیم طرفای آزادی یه پارکی بود الانم هست البته به نام پارک المهدی یه مرکز ارکید داشت کلی بازی هم داشت ما هم بچه بودیم اون موقع یادمه تکن 2 رو اورده بود اگه یادت باشه انا ویلیامز اندینگ اخرش تو حموم لخت بود .هر کس اونو بر میداشت همه عین قوم مغول حمله میکردن دور و بر یارو تا اندینگ انا را ببیننما بچه بودیم میرفتیم کلوپ حق نداشتیم کاراکترهایی که دلبری میکردند برمیداشتیم وگرنه بیرونمون میکرد صاحب کلوپ حالا وضع برای wwe بدتر میشد . ماهم کودک بودیم و کنجکاو
خدا رو شکر فعلا کاراکتر های خفن خیلی قوی هستن به شدت منتظرم ویدیو های گیم پلی JDCR و Father هم برسن
یکم کینگ سلطان لیل ماجین رو ببینید جگرتون حال بیاد
کلا رو Auto هست چیزی رو دست نزدم. با نت ایرانسلم بازی میکردم اوکی بود.دوست عزیز من اکانت پرمیوم این سرویس رو خریدم . سرورهای مختلفی امتحان کردم . فقط فرقش با قبلش اینه که ارور اول بازی رو دیگه نمیده و گزینه های آنلاین روشن هستن . اما تو مچ میکینگ همچنان ناموفقه .
میشه بگی از چه سرور و پروتکلی استفاده میکنید ؟
فدای سرت .کلا رو Auto هست چیزی رو دست نزدم. با نت ایرانسلم بازی میکردم اوکی بود.
شرمنده دیر جواب دادم دسترسی نداشتم!
یه مدته کلا خراب کردن هر منطقه یه نتی جواب میده و سرویسا و v..nها هم چرخشیه. برا هرکی یچی جواب میده.همینی که من دارمم همیشگی خوب نیست ولی تنها چیزیه که میتونم باهاش آنلاین بزنم.فدای سرت .
خریده بودم اکانت پرمیومشو متاسفانه برای من جواب نداد، اشتراک رو کنسل کردم.