کاربران یک ویش لیست درست کردن برای کارکترهای مهمان، تیفا با اختلاف در صدر خواسته ها قرار گرفته
هارادا هم موافقت کنه باید دو تا کمپانی ابتدا به توافق برسنخیلی وقته پلیرا درخواست دارن که تیفا و کیریو (شخصیت اصلی سری یاکوزا) به تکن اضافه بشن ولی خب هارادا واسش مهم نیست
SE رو نمیدونم ولی سگا و نامکو رابطه خوبی دارن و قبلا سگا تو Virtua Fighter با تکن کراس اور داشتههارادا هم موافقت کنه باید دو تا کمپانی ابتدا به توافق برسن
دوست عزیز من اکانت پرمیوم این سرویس رو خریدم . سرورهای مختلفی امتحان کردم . فقط فرقش با قبلش اینه که ارور اول بازی رو دیگه نمیده و گزینه های آنلاین روشن هستن . اما تو مچ میکینگ همچنان ناموفقه .با xv.n و نت ایرانسل
بهترین راه برای انلاین دادن گیم سرویس گیراپ هستش من خودم امروز چند دست رنکد زدم با گیراپ هیچ مشکلیم نبود تا رنک اولیه فایترم رفتم توی گپ الکترو خودم بشخصه پیام دادم و خیلی ها هم همینطور پیام دادن بابت تیکن هشت ایشالله جوری بشه که با دی ان اس بشه همه بازی کنندوست عزیز من اکانت پرمیوم این سرویس رو خریدم . سرورهای مختلفی امتحان کردم . فقط فرقش با قبلش اینه که ارور اول بازی رو دیگه نمیده و گزینه های آنلاین روشن هستن . اما تو مچ میکینگ همچنان ناموفقه .
میشه بگی از چه سرور و پروتکلی استفاده میکنید ؟
برای اپلیکیشنه dns فرق خاصی ایجاد نمیکنه .ظاهرا الان یه پیامی دیدم که دی ان اس الکترو اوکی شده رو تیکن هشت یه تست بزنین ببینین اوکی شده یا خیر!
واقعا بازی بی نظیره بخش کاستومایزش یکی از بهترین قسمتاس برای من هر وقدر از این بخش بگم بازم کمه از بس دست پلیر باز میذاره برای کاستومایز کردن کارکتر مورد علاقت برعکس مورتال جدید که کلا به چند چیز خاص کلا تقسیم میشه.واقعا هر دست که امروز زدم ادرنالین خالص بود تازه حقیقتش احساس کردم برام تیکن اسونتر از مورتاله(بدون فعال کردن حالت اسون کنندش)کمبو های کارکترا خیلی زیاده ولی راحت دستتون میاد اگر چند دست بازی کنین و حتی بخش اموزشی خوبش هم در نظر بگیریم که من تستش نکردم نیازی ندیدم ولی از بازی هر چیزی بگم بازم کمه براش واقعا فوقالعادس کاش فقط سریعتر وضعیت سرورا بهتر بشه دیگه نورالانور بشه.چقدر سوت و کوره اینجا
10 سالی بود هیچ فایتینگی اینقدر به من حال نداده بود
بی نظیره همه چیز بازی
از دستش ندین