جین قشنگ معلومه داشته چرت میزدهدر نهایت هم یکم از بهترین ویژگی بازی باهم ببینیم و صفا کنیم. نگاه جین عالیه. میگه ای بابا خواهرم این چه وضعشه
View attachment 322231
خلاصه که به نظرم تکن ۸ هم میتونه مثل همیشه بخش آفلاین پر و پیمون و سرگرم کنندهای داشته باشه.
گرافیکش چرا ٬ با این سخت افزار موجود خیلی چیز بهتری میتونستن دربیارن ٬ در حد همون تیزر اولدوستان شما جدا راضی بودید از دمو ؟ یک مقداری بازی Outdated نمیزنه نسبت به رقبا؟ من این سبک رو خیلی دنبال نمیکنم ولی بخوام نظرمو بگم گرافیک بازی راضی کننده نیست و از اونور این بخش Arcade چرا اینقد بی سلیقه طراحی شده؟دیالوگا تو این بخش که اصلا فاجعه هست. من اینپوت لگ هم رو نسخه Ps5 حس میکنم نمیدونم حالا شاید چون از Tekken دور بودم برام اینجوریه یا واقعا این مشکل هست.
ادیت: این لباس دیفالت Raven رو چرا اینجوری طراحی کردند. بنده خدا شده عین رقصنده های دیسکوهای G.
دوستان شما جدا راضی بودید از دمو ؟ یک مقداری بازی Outdated نمیزنه نسبت به رقبا؟ من این سبک رو خیلی دنبال نمیکنم ولی بخوام نظرمو بگم گرافیک بازی راضی کننده نیست و از اونور این بخش Arcade چرا اینقد بی سلیقه طراحی شده؟دیالوگا تو این بخش که اصلا فاجعه هست. من اینپوت لگ هم رو نسخه Ps5 حس میکنم نمیدونم حالا شاید چون از Tekken دور بودم برام اینجوریه یا واقعا این مشکل هست.
ادیت: این لباس دیفالت Raven رو چرا اینجوری طراحی کردند. بنده خدا شده عین رقصنده های دیسکوهای G.
دقیقاااا منم همین حس رو گرفتمیعنی یه طوریه که حس میکنی اصن تو برنامه نبوده ولی SF6 رو دیدن و گفتن یه چیزی بسازیم مثل اونا ولی خب خروجیش شده اینی که میبینیم
من اخرین تکنی که به صورت حرفهای بازی کردم تکن ۳ رو مرحوم ps1 بود. اون یه بخشی داشت مث شورش در شهر میرفتی جلو تو خیابون آدم میکشتی الان اون واسه این نسخه هم تایید شده؟
این نسخه نه eddie رو داره و نه christe؟فهرست عناوین منتشر شده تا به امروز همراه با جزییات
View attachment 322570View attachment 322571View attachment 322572View attachment 322573View attachment 322574View attachment 322575View attachment 322576View attachment 322577View attachment 322578View attachment 322579View attachment 322580View attachment 322581View attachment 322583View attachment 322584View attachment 322585View attachment 322586View attachment 322587
تکن 7 با 38 کرکتر ریلیز شد و با 4 تا Season Passتعداد کارکترها شد 52، ایشون هم به همین شکل خواهد بود و برخی بانوان مکرمه! در آینده قطعا معرفی می شناین نسخه نه eddie رو داره و نه christe؟
چرا هرچی بانوی خوبه ازش حذف کردن