Multi Platform Tekken 8

سازنده
Bandai Namco Studios
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
الان تریلر رینا رو دیدم! واقعا لذت بردم. چقدر خفنه این کرکتر. یه دختر تُخس و مغرور با موومنتای شدیدا خفن و چشم‌نواز. وقتی کازویا رو میکشه رو زمین و بعد میکوبتش به دیوار چقدر عالی بود. سوپرشم خیلی خفن بود :D عجب فایتینگی بشه. سال دیگه ایووی خیلی جذابی پیش رو داریم به لطف SF6 و Tekken 8.

View attachment 318637
افکت ریج آرتش کله هیهاچی ه :))

آقا به نظرتون نسخه اصلی بازی هم مثل بتا ، آنلاینش تحریمه برای ایران ؟
با توجه به اینکه Diablo IV دیگه تحریم نیست و آی پی ایران رو گیر نمی‌ده ، میپرسم.

آقا به نظرتون نسخه اصلی بازی هم مثل بتا ، آنلاینش تحریمه برای ایران ؟
با توجه به اینکه Diablo IV دیگه تحریم نیست و آی پی ایران رو گیر نمی‌ده ، میپرسم.

در نهایت باید منتظر موند تا چندتا از دوستان فداکاری کنن و ببینیم وضعیت سرورش چطوریاس واسه ما :D البته جدای از تحریم و فیلترینگ و هر چی که هست، انگار نت‌کدش خیلی خوب نیست خصوصا اگه با وای‌فای بازی کنی! یعنی استفاده از وای‌فای تو تمام فایتینگا داستان هست اما تو تکن ۸ خیلی اوضاع بدتر میشه. البته که برای من فرق زیادی نداره و این فقط دغدغه‌ی اونور آبیاس :D

• Wow
Reactions: king of north
در نهایت باید منتظر موند تا چندتا از دوستان فداکاری کنن و ببینیم وضعیت سرورش چطوریاس واسه ما :D البته جدای از تحریم و فیلترینگ و هر چی که هست، انگار نت‌کدش خیلی خوب نیست خصوصا اگه با وای‌فای بازی کنی! یعنی استفاده از وای‌فای تو تمام فایتینگا داستان هست اما تو تکن ۸ خیلی اوضاع بدتر میشه. البته که برای من فرق زیادی نداره و این فقط دغدغه‌ی اونور آبیاس :D
ایشالا اوکی باشه :D . من مورتال کمبت و استریت فایتر رو اسکیپ کردم به عشق همین تکن .

• Like
Reactions: NaViiDii
دیگه تهش از تکن ۷ بدتر نیست خدا رو شکر :D پینگ زیر ۱۵۰ باشه خوبه :D
فقط باید دعا کنیم حداقل تحریم باشه نه فیلتر

آقا من بتای بازی رو سری قبل دانلود کردم ولی هر کاری کردم به سرور ها وصل نشد! :D
دوستانی که دمو رو گرفتن لطفاً اطلاع بدن اگه اینم مثل همونه دانلود نکنم. :-"

آقا من بتای بازی رو سری قبل دانلود کردم ولی هر کاری کردم به سرور ها وصل نشد! :D
دوستانی که دمو رو گرفتن لطفاً اطلاع بدن اگه اینم مثل همونه دانلود نکنم. :-"

ای بابا این دمو هم آنلاینه؟ عجب گرفتاری شدیم. گفتم اینو شاید آفلاینم بشه بازی کرد، لااقل گیم‌پلی بازی رو ببینیم چطوریاس!

ای بابا این دمو هم آنلاینه؟ عجب گرفتاری شدیم. گفتم اینو شاید آفلاینم بشه بازی کرد، لااقل گیم‌پلی بازی رو ببینیم چطوریاس!
خب تو Era میگن دمو کامل آفلاینه!
میتونید دانلود کنید. :-"

آقا خیلی خووبه :D گیم‌پلی واقعا عالیه به نظرم. گرافیکش کاملا معمولی از نظر تکنیکی ولی خب خوشگل درش آوردن. زورشون نرسیده نسل نهمیش کنن اما تا تونستن بزک کردنش! ولی گیم‌پلی خیلی لذتبخشه. این افکتای صوتی و بصری که اضافه کردن به این نسخه خیلی خوب جواب داده و بازی رو جذابتر کرده. سنگینی برخورد ضربات خیلی بهتر از قبل حس میشه. ولی از همه مهمتر، اضافه شدن Special Playstyle به این نسخه هستش که حالت اسیست رو داره و شما به صورت محدود میتونید یه سری کمبو‌هارو فقط با زدن یه دکمه اجرا کنید. مثلا با مثلث حریف رو لانچ میکنید هوا بعد چندبار پشت هم مثلث بزنید یه جور کمبو میزنه، اگه دایره و مربع و ضربدر هم بزنید یه جور کمبو دیگه میزنه. با L1 هم میشه فعال و غیر فعالش کرد وسط مچ. البته میتونه زود خسته کننده شه خصوصا اگه مُدام با یه کرکتر بازی کنید اما خب گزینه جالبیه واسه کسانی که خیلی پیگیر و حرفه‌ای نمیخوان تکن ۸ رو بازی کنن. موسیقی بازی هم خیلی خوبه. طراحی استیجا هم عالین. تو این دمو ۴تا کرکتر داریم. پال و جین و کوزوما و نینا. ۳تا هم استیج.

دمو بهتون اجازه میده چپتر اول از استوری رو هم بازی کنید. خیلی خوشم اومد. هم کات‌سینارو قشنگ درست کردن هم خود مبارزات عالیه. مبارزه چند بخش میشه و وسطش کات‌سین مبینید + QTE. به نظرم میتونه خیلی خوب و سرگرم کننده بشه. صداگذاری شخصتیام خیلی خووبه.

بخش آرکید کوئست هم که همون آرکید همیشگی هستش ولی خب یه آواتار دارید و وارد یه محیطی میشی و با بقیه بازی میکنید، پول درمیارید و رنکتون رو میبرید بالا. توی دمو قابلیت کاستومایز آواتار و کرکتر وجود نداره. اینم چیز جدیدی نیست همونطور کع گفتم فقط خواستم یکم شکلش رو عوض کنن! دیالوگا و نیمچه داستانش هم خیلی سخته که بهش اهمیت بدی!

یه حالت گوست هم تو بازی هست که AI مقابل شما با توجه به نوع بازی خودتون، پیشرفت میکنه و میتونید باهاش بازی کنید و یا گوست بقیه رو دانلود کنید و باهاشون بازی کنید و یا اینکه گوستی که خود سازنده‌ها داخل بازی گذاشتن رو تست بزنید!

در نهایت هم یکم از بهترین ویژگی بازی باهم ببینیم و صفا کنیم. نگاه جین عالیه. میگه ای بابا خواهرم این چه وضعشه :D

View attachment 18c69cbb7b262-master_playlist.mp4

خلاصه که به نظرم تکن ۸ هم میتونه مثل همیشه بخش آفلاین پر و پیمون و سرگرم کننده‌ای داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or