افکت ریج آرتش کله هیهاچی هالان تریلر رینا رو دیدم! واقعا لذت بردم. چقدر خفنه این کرکتر. یه دختر تُخس و مغرور با موومنتای شدیدا خفن و چشمنواز. وقتی کازویا رو میکشه رو زمین و بعد میکوبتش به دیوار چقدر عالی بود. سوپرشم خیلی خفن بود عجب فایتینگی بشه. سال دیگه ایووی خیلی جذابی پیش رو داریم به لطف SF6 و Tekken 8.
View attachment 318637
آقا به نظرتون نسخه اصلی بازی هم مثل بتا ، آنلاینش تحریمه برای ایران ؟
با توجه به اینکه Diablo IV دیگه تحریم نیست و آی پی ایران رو گیر نمیده ، میپرسم.
ایشالا اوکی باشه . من مورتال کمبت و استریت فایتر رو اسکیپ کردم به عشق همین تکن .در نهایت باید منتظر موند تا چندتا از دوستان فداکاری کنن و ببینیم وضعیت سرورش چطوریاس واسه ما البته جدای از تحریم و فیلترینگ و هر چی که هست، انگار نتکدش خیلی خوب نیست خصوصا اگه با وایفای بازی کنی! یعنی استفاده از وایفای تو تمام فایتینگا داستان هست اما تو تکن ۸ خیلی اوضاع بدتر میشه. البته که برای من فرق زیادی نداره و این فقط دغدغهی اونور آبیاس
دیگه تهش از تکن ۷ بدتر نیست خدا رو شکر پینگ زیر ۱۵۰ باشه خوبهدر نهایت باید منتظر موند تا چندتا از دوستان فداکاری کنن و ببینیم وضعیت سرورش چطوریاس واسه ما البته جدای از تحریم و فیلترینگ و هر چی که هست، انگار نتکدش خیلی خوب نیست خصوصا اگه با وایفای بازی کنی! یعنی استفاده از وایفای تو تمام فایتینگا داستان هست اما تو تکن ۸ خیلی اوضاع بدتر میشه. البته که برای من فرق زیادی نداره و این فقط دغدغهی اونور آبیاس
آقا من بتای بازی رو سری قبل دانلود کردم ولی هر کاری کردم به سرور ها وصل نشد!
دوستانی که دمو رو گرفتن لطفاً اطلاع بدن اگه اینم مثل همونه دانلود نکنم.
نمیدونم، منم منتظرم یکی بگیره ببینه چطوریه!ای بابا این دمو هم آنلاینه؟ عجب گرفتاری شدیم. گفتم اینو شاید آفلاینم بشه بازی کرد، لااقل گیمپلی بازی رو ببینیم چطوریاس!
خب تو Era میگن دمو کامل آفلاینه!ای بابا این دمو هم آنلاینه؟ عجب گرفتاری شدیم. گفتم اینو شاید آفلاینم بشه بازی کرد، لااقل گیمپلی بازی رو ببینیم چطوریاس!