اقا دستت درد نکنه !!! اون 80 دیه رو دانلود کنم ؟؟؟

آقا دی وی دی بوت رو چه چوری نسب میکنم .(موقعخرید مرده یه چیزی به من داد گفت قبل هر دفعه اون را بزارم)

یک افتضاح به تمام معنا.
گرافیکش عین PS2.(الان با یه عده میان میگن گرافیک مهم نیست مهم گیم پلی هست)
من نمیدونم اگر گرافیک مهم نیست پس این شرکت ها مخشون تاب داره هی کنسول جدید میسازن:confused:
گیم پلیش شدیدا قدیمی و تکراری و در آخرین قدم برای گند زدن به این شاهکار اومدن کمی از سلطان FIGHTING یعنی DEAD OR ALIVE تقلید کردن که فوق العاده بد این کارو کردن.
خلاصه این که سلطان FIGHTING بازیه DEAD OR ALIVE هست.من 4 سال پیش که رفتم 360 بخرم فروشنده برام DEAD OR ALIVE رو گذاشت و دستگاه رو تست کرد منم که عاشق FIGHT همونجا دستگاه رو خریدم.یادش بخیر![]()
بلعکس ! تا دلت بخواد من این بازی رو قبول دارم !خیلی برام جالبه نظر شما درباره ی Street Fighter که تقریبا هیچکس قبول نداره بدونم :biggrin1:
Tekken رو که تقریبا همه قبول دارن از پیرمرد 98 ساله گرفته تا بچه ی دو ساله:biggrin1:یک افتضاح به تمام معنا.
گرافیکش عین PS2.(الان با یه عده میان میگن گرافیک مهم نیست مهم گیم پلی هست)
من نمیدونم اگر گرافیک مهم نیست پس این شرکت ها مخشون تاب داره هی کنسول جدید میسازن:confused:
گیم پلیش شدیدا قدیمی و تکراری و در آخرین قدم برای گند زدن به این شاهکار اومدن کمی از سلطان FIGHTING یعنی DEAD OR ALIVE تقلید کردن که فوق العاده بد این کارو کردن.
خلاصه این که سلطان FIGHTING بازیه DEAD OR ALIVE هست.من 4 سال پیش که رفتم 360 بخرم فروشنده برام DEAD OR ALIVE رو گذاشت و دستگاه رو تست کرد منم که عاشق FIGHT همونجا دستگاه رو خریدم.یادش بخیر![]()
بــله ! + 6 کرکتر جدید !دوستان همه ی شخصیت های قبلی توش هستن؟
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدایا !دوستان در تیکن های قبلی وقتی میرفتیم مسابقات ARCADE و با یک کاراکتری اون رو تموم میکردیم ویدیو اون شخص رو نشون میداد و در GALLERY هم ذخیره میشد.ولی در این سری من هرچی تموم میکنم هیچ اتفاقی نمیفته چرا؟:confused: