Tekken 6: Bloodline Rebellion

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها اگر scenario mode رو با کسی غیر از لارس بری خط داستانی عوض میشه یا دموها تغییر میکنن؟؟؟
دوستان من جایی شنیدم میگن بعضی کاراکترها 2 یا چند تا ending movie دارن . حقیقت داره؟؟؟
اگر داره چجوریه؟؟؟؟
نه فقط دیالوگ هایی که اول بازی میگن تغییر میکنه !
مورد دوم هم فکر کنم Ak و Jin فقط اینطوری باشن !

دوستان من چرا هر چی زور میزنم آنلاین بازی کنم نمیشه؟:دی از بچه های ایرانی که کسی نیست باش بازی کنیم. با بقیه هم که بخوایم بازی کنیم هرچی Search میکنه هیچی پیدا نمیکنه. تازه جالب اینجاست خودم هم نمیتونم Lobby بسازم:eek:

دوستان من چرا هر چی زور میزنم آنلاین بازی کنم نمیشه؟:دی از بچه های ایرانی که کسی نیست باش بازی کنیم. با بقیه هم که بخوایم بازی کنیم هرچی Search میکنه هیچی پیدا نمیکنه. تازه جالب اینجاست خودم هم نمیتونم Lobby بسازم:eek:
سرعت اینترنتت جالب نیست که اینطوریه عزیز .:cool:

دوستان من دیروز تیکن رو گرفتم بعد یارو باهاش یه DVD داد .گفت که هر سری مخوای بازی کنی این رو بنداز بعد دربیار و بازی رو بزار .وقتی که اون رو میزاری یه صفحه ی سفید با نوشته های ژاپنی و انگلیسی میاد و در میاری تیکن رو میزاری یه ارم xbox 360 میاد و همین طوری میمونه؟؟؟

چی کار کنم ؟؟؟؟

سلام .ببخشيد دو تا سوال داشتم اگه كسي ه كدومش رو ميدونست جواب بده ممنون ميشم .
1. چرا من هر چه قدر زور ميزنم تو بازي افلاين درجه ام از 1st dan بيشتر نميشه ؟ چطوري بايد درجه هاي بالاتر بگيرم ؟
2. بعد از تموم كردن scenerio campaign mode حالا تو arena هنوز 3 نفر باز نشدن . (البته اون مرحله ي اضافي رو كه باز ميكنه نتونستم تموم كنم . )چطوري اون 3 نفر رو باز كنم ؟(yoshimitso,devil jin ,muko jin)
3. كسي استراتژي خاصي براي رد كردن مرحله ي اضافي داره كه بگه ؟

سلام .ببخشيد دو تا سوال داشتم اگه كسي ه كدومش رو ميدونست جواب بده ممنون ميشم .
1. چرا من هر چه قدر زور ميزنم تو بازي افلاين درجه ام از 1st dan بيشتر نميشه ؟ چطوري بايد درجه هاي بالاتر بگيرم ؟
2. بعد از تموم كردن scenerio campaign mode حالا تو arena هنوز 3 نفر باز نشدن . (البته اون مرحله ي اضافي رو كه باز ميكنه نتونستم تموم كنم . )چطوري اون 3 نفر رو باز كنم ؟(yoshimitso,devil jin ,muko jin)
3. كسي استراتژي خاصي براي رد كردن مرحله ي اضافي داره كه بگه ؟
1-بقیه ی لول ها ماله آنلاین هست !
2و3- هم رجوع کنید به تاپیک اچیومنت بازی !:دی

دوستان من دیروز تیکن رو گرفتم بعد یارو باهاش یه DVD داد .گفت که هر سری مخوای بازی کنی این رو بنداز بعد دربیار و بازی رو بزار .وقتی که اون رو میزاری یه صفحه ی سفید با نوشته های ژاپنی و انگلیسی میاد و در میاری تیکن رو میزاری یه ارم xbox 360 میاد و همین طوری میمونه؟؟؟

چی کار کنم ؟؟؟؟

من هم همین مشکل رو دارم !! من کنسولم خاموش نمیکنم دستگاه هم رو تابستون اپدیت کردم.......
MW2 رو هم گرفتم اپدیتشم نصب کردم ولی هی میاد که اپدیت کن.

سلام دوستان
مي خواستم بدونم راهي هستش كه قسمت داستاني بازي را نريم وفقط قسمت مبارزه تك به تكش را رفت هموني كه بعد از5.6 مبارزه يه دمو نشون مي ده
اگه نه رمزي هست يا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or