Mamad Ripper
کاربر سایت
یکی از آشناهامون قراره از همون کنترلرهایی که به صورت محدود با SF4 باندل بودن برام بیاره میشه باهاش Tekken 6 هم بازی کرد؟
اون کنترل با SF4 مچ شده شما میخوای Tekken بزنی باهاش؟!یکی از آشناهامون قراره از همون کنترلرهایی که به صورت محدود با SF4 باندل بودن برام بیاره میشه باهاش Tekken 6 هم بازی کرد؟
اون کنترلر ها بیشتر برای همون SF4 مناسبه.یکی از آشناهامون قراره از همون کنترلرهایی که به صورت محدود با SF4 باندل بودن برام بیاره میشه باهاش Tekken 6 هم بازی کرد؟
فک کنم 3 آبان میاد، فک کنماقا بازی 27 Oct عرضه میشه کسی گفته بود ؟
شرمنده چون من دقیق صفحه های اولیه ی تاپیک رو نخوندم الان تاریخ عرضه رو گفتم .
با دکتره دایناسور ـه رو هم میشد کشت ولی قلق داشت البته دقیق یادم نیست ولی یه کنترلی چیزی در میاورد که با اون میشد این دایناسوررو زد
این مسابقات لینکی داره؟ دوم کی شد؟تابحال بازی یک استاد در تکن رو با هاورانگ دیدی ؟من که خودم اون مسابقه تکن 5 رو دیدم فقط موندمفن هایی که اون یارو میزد رو من خودم تابحال نزده بودم (نریزین رو سرم
چون جدی جدی فن هاش عجیب قریب بود)
بهترین نوع شروع بازی با هاورانگ هم عقب عقب دایره هست که یدونه با لنگاش میخوابونه توی صورت یارو ، یارو نیم متر میره عقب بعد میتونی استراتژی ـت رو بچینی :biggrin1:
آره واقعا آقا بابک من اصلا حواسم به اینجاش نبوداتفاقا من بهتون قول میدم کنترل این بازی با گیم پد 360 از SF4 سخت تره!
چون تو SF4 بیشتر فنها رو باید با چرخوندن آنالوگ بزنید (که با تمرین حل میشه) ولی تو تکن نصف فنهای خوب با دوبار جلو یا عقب اجرا میشه. دوبار جلو زدن با آنالوگ خیلی سخت تره و با تمرین هم به طور کامل حل نمیشه.(امتحان کنید) مخصوصا وقتی بخوای وسط یه مبارزه ی حساس سریع بزنی.
الان من از تنها چیزی که میترسم همینه.

فریدون فکر نکن فکر نکفک کنم 3 آبان میاد، فک کنم.
میگم که میلاد دقیقیادم نیستکنترل نبود سام
آب شنگولیش بود![]()
دو صفحه قبل گفتم نفر دوم جین شد :biggrin1:این مسابقات لینکی داره؟ دوم کی شد؟
-ایرانیه ها تنها راه حل این مشکل خرید یک عدد PS3 ـه بابی :biggrin1:اتفاقا من بهتون قول میدم کنترل این بازی با گیم پد 360 از SF4 سخت تره!
چون تو SF4 بیشتر فنها رو باید با چرخوندن آنالوگ بزنید (که با تمرین حل میشه) ولی تو تکن نصف فنهای خوب با دوبار جلو یا عقب اجرا میشه. دوبار جلو زدن با آنالوگ خیلی سخت تره و با تمرین هم به طور کامل حل نمیشه.(امتحان کنید) مخصوصا وقتی بخوای وسط یه مبارزه ی حساس سریع بزنی.
الان من از تنها چیزی که میترسم همینه.