Tekken 6: Bloodline Rebellion

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من از کل تکن ها فقط نسخه 3 و4ش بازی کردم!یادم اونموقع عاشق هوارانگ بودم... خونه یکی از اقوام رو پلی2 تکن 4 زدیم اونجا شخصیت های جدید اضافه شده بود اونموقع من از استیو هم خوشمو اومد به خاطر اینکه سبکش بوکس یود .حالا این پسره سرگی دراگونوو رو دیدم(عکسشو.)خیلی ازش خوشم اومد.برا همین شخصیت های مورد علاقه من به ترتیب:
1_sergei dragunov
2_hworang
3_steve

آخرین ویرایش:
ممد میشه منبع بذاری ؟! اخه توی Tekken 5 جینپاشی میشیما ( بابای هیهاجی :biggrin1: ) Final Boss بازی بود که خوب با اومدن Azazel و Nancy اون دیگه نیست و کلا شخصیت ها بدون اون میشن 43 نفر که توی لیست اصلی کرکتر های بازی هم حرفی از جینپاشی نشده
اگه جینپاشی هم باشه میشه 44 نفر
الان توی سایت رسمی تکن دیدم زده 43 تا اون 44 تا رو من توی OPM دیده بودم که اونجا جینپاشی رو تایید کرده بود حالا نمیدونم کدوم رو میشه منبع اصلی گرفتش البته حرف سایت رسمی به نظر منطقی تره

اي بابا :biggrin1: فريدون تو ADSL نداري اين تاپيك خوابيده :biggrin1:
داشتم توي نت ميچرخيدم چشمم به اين 4 تا تريلر جديد افتاد گفتم بزارم :
51935-t_tekken6_excl_asukak_hd_blank.jpg

نميدونم چرا بعد از ديدن تريلر استيو بدجوري با استايلش حال كردم :biggrin1: پيشناهاد ميشه :smile:

اي بابا :biggrin1: فريدون تو ADSL نداري اين تاپيك خوابيده :biggrin1:
داشتم توي نت ميچرخيدم چشمم به اين 4 تا تريلر جديد افتاد گفتم بزارم :
51935-t_tekken6_excl_asukak_hd_blank.jpg

نميدونم چرا بعد از ديدن تريلر استيو بدجوري با استايلش حال كردم :biggrin1: پيشناهاد ميشه :smile:
از یوشیمیتسو فیلم نیومده ؟ :((

آسوکا!! ای جون اسوکا. این شخصیت های زن تکن نافرم سگ تشریف دارن :دی. بینشون جولیا بیشتر بهم میسازه تا بیقه، بعدش اسوکا جان :دی. ای دورش بگردم 6-7 ضرب کانتر داره از زمین و هوا میزه :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or