Tekken 6: Bloodline Rebellion

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میگم این دسته به نظر میاد از خود دسته ی 360 اوضاش ویخیم تره:-"

وخیم تر نیست ! نسخه 360 ـش سفیده ، نسخه PS3 ـشم مشکی ! به خوبی هم طراحی شده ! خود IGN هم مثنکه امتحان کرده و کلی تعریف کرده و گفته همون حس Arcade رو میده به ادم !

======================
a.REWER جان این تصاویر خیلی قدیمیه ! همون تریلر کافی بود

اونا دسته نیستن. استیک هستند و چون برای این بازی ساخته شدند پس به مراتب راحت تر از دسته است. (ممخصوصا دسته 360)
یادش بخیر. کِرـه دسته نیوجیو ـه.
اقا میگوئل عجب بزن بهادُری و من خبر نداشتم. هرچقدر که از اون Lars بدم اومد از این خوشم اومده.

یادش بخیر. کِرـه دسته نیوجیو ـه.
اقا میگوئل عجب بزن بهادُری و من خبر نداشتم. هرچقدر که از اون Lars بدم اومد از این خوشم اومده.
چی فکر کردی فریدون:biggrin1: ابهت این بشر رو توی آواتار نگاه کنی متوجه همه چی میشی:biggrin1:

سلام ميشه اسم شخصيت ها رو زير عكسشون بنويسيد آخه من اين دو سه تا آخري رو بازي نكردم!
البته چندتاشون رو ميشناسم منظورم اين جديد تر هاست

آخرین ویرایش:
این دسته ها یکم سخت نیست کار باهاش؟
اولش سخته. البته شاید چند ماه طول بکشه تا باهاش قشنگ عادت کنی.

البته اینو هم بگم که بعضی‌ها میگن Tekken با خودِ گیم‌پد PS2 یا PS3 کلاً راحت‌تره و به مشکل بر نمی‌خوری. اما خو مثلاً اگه استیک بگیری، کلاً به درد همه‌ی گیم‌های فایتینگ می‌‍‌خوره.
این استیک ها چند هستن ؟
ارزون نیست. فک کنم باندِلِ Tekken 6 با استیک، قیمتش 150 دلار ایناست. تازه برای ساخت این استیک، از بهترین جنس‌های موجود در بازار استفاده نکردن، وگر نه گرون‌تر هم در میومد.

یه مورد این دسته ها تو دست هم جا میشه؟!! :laughing:

قیمت هم اگه 150 دلار باشه یه کم غیرمنطقیه چون توی طراحیش که فکر نمی کنم کار چندان سخت تری نسبت به دسته ی خود xbox کرده انجام داده باشن.

یه مورد این دسته ها تو دست هم جا میشه؟!! :laughing:

قیمت هم اگه 150 دلار باشه یه کم غیرمنطقیه چون توی طراحیش که فکر نمی کنم کار چندان سخت تری نسبت به دسته ی خود xbox کرده انجام داده باشن.
نه خیر تو دست جا نمیشه ! میزاری رو زانوت بازی میکنی !:cheesygri
کلا با این استیک انتظار نداشته باش بتونی چیزی جز فایتینگ بازی کنی
این استیک همراه با بازیش 150 دلاره نه خودش !
البته استیک هایی هم هست که قیمتشون به 150 دلار میرسه !:-"

من موندم این namco خودشو مسخره کرده یا بازیبازهای محترم رو.
احتمالا تو ژاپن زلزله اومده که این شرکتا اینجوری شدن اون از کونامی اینم از نامکو:biggrin1:
من سه تا تریلر hd دیدم از این بازی.
هیچ چیزه جدیدی ندیدم حتی انیمیشن ضربات مثلا law همونجوری بود و همون فنهایی رو میزد که تو تیکن 3 میزد انگار یک DLC باشه.

منم همين نظر رو دارم انگار با تيكن 5 فرق خاصي نداره :confused: من فك ميكردم اين شماره ديگه ميتركونه :(
نه گرافيكش نه محيطش نميدونم شايد انتظار ما ازش بالا رفته بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or