میگم این دسته به نظر میاد از خود دسته ی 360 اوضاش ویخیم تره![]()
اونا دسته نیستن. استیک هستند و چون برای این بازی ساخته شدند پس به مراتب راحت تر از دسته است. (ممخصوصا دسته 360)این دسته ها یکم سخت نیست کار باهاش؟
تهش چند در میاد حالا؟اونا دسته نیستن. استیک هستند و چون برای این بازی ساخته شدند پس به مراتب راحت تر از دسته است. (ممخصوصا دسته 360)
یادش بخیر. کِرـه دسته نیوجیو ـه.اونا دسته نیستن. استیک هستند و چون برای این بازی ساخته شدند پس به مراتب راحت تر از دسته است. (ممخصوصا دسته 360)
چی فکر کردی فریدون:biggrin1: ابهت این بشر رو توی آواتار نگاه کنی متوجه همه چی میشی:biggrin1:یادش بخیر. کِرـه دسته نیوجیو ـه.
اقا میگوئل عجب بزن بهادُری و من خبر نداشتم. هرچقدر که از اون Lars بدم اومد از این خوشم اومده.
بازی که اومد یاد میگیری اسمشونو ...سلام ميشه اسم شخصيت ها رو زير عكسشون بنويسيد آخه من اين دو سه تا آخري رو بازي نكردم!
البته چندتاشون رو ميشناسم منظورم اين جديد تر هاست
اولش سخته. البته شاید چند ماه طول بکشه تا باهاش قشنگ عادت کنی.این دسته ها یکم سخت نیست کار باهاش؟
ارزون نیست. فک کنم باندِلِ Tekken 6 با استیک، قیمتش 150 دلار ایناست. تازه برای ساخت این استیک، از بهترین جنسهای موجود در بازار استفاده نکردن، وگر نه گرونتر هم در میومد.این استیک ها چند هستن ؟
نه خیر تو دست جا نمیشه ! میزاری رو زانوت بازی میکنی !:cheesygriیه مورد این دسته ها تو دست هم جا میشه؟!! :laughing:
قیمت هم اگه 150 دلار باشه یه کم غیرمنطقیه چون توی طراحیش که فکر نمی کنم کار چندان سخت تری نسبت به دسته ی خود xbox کرده انجام داده باشن.

نه. فرض کن طول و عرضش یه چی تو مایههای یه خورده کوچیکتر از کیبورده. باید بذاری روی میز یا روی پا.یه مورد این دسته ها تو دست هم جا میشه؟!! :laughing: