alirahati
کاربر سایت
انشاالله که درست میشه!منم همين نظر رو دارم انگار با تيكن 5 فرق خاصي نداره :confused: من فك ميكردم اين شماره ديگه ميتركونه
نه گرافيكش نه محيطش نميدونم شايد انتظار ما ازش بالا رفته بود
یعنی خدا کنه که درست بشه!!!
انشاالله که درست میشه!منم همين نظر رو دارم انگار با تيكن 5 فرق خاصي نداره :confused: من فك ميكردم اين شماره ديگه ميتركونه
نه گرافيكش نه محيطش نميدونم شايد انتظار ما ازش بالا رفته بود
تقریبا متوجه هستم منظورت چیه. اون ویدئو رو ندیدم ولی تا الان این مورد رو در پائُل، لارس، ماشاالله (دوستان سلام
یه موردی هست که گفتم شاید اینجا جاشه که بگم
تو این گیم پلی که مبارزه میگئول با جین شیطانی بود یه نکته عجیبی رو دیدم.
مسئله تو ضربه هاست. ضربه ها جدا ضعیف هستند!
منظورم اینه که تقریبا طرفو داره ناز میکنه! فقط با بدن یارو دستش تماس پیدا میکنه یارو نصف جونش میره!(کنایه)کلا یک ضربه ای که میزنه یارو رو پرت میکنه اونور صحنه اصلا اون حس قدرت رو تو اون ضربه من که ندیدم!
بازم من نمیدونم شاید اشتباه دیدم
به هر حال...
یا حق
اینم لینکشتقریبا متوجه هستم منظورت چیه. اون ویدئو رو ندیدم ولی تا الان این مورد رو در پائُل، لارس، ماشاالله () ندیدم. ضربه ها خوب به تنشون میچسبه و فشار وارده قابله لمسه، بنظرم.
اصلا بهتره در مورد این بازی فنا شده صحبت نکنید![]()

T5 + کلی کرکتر جدید و قدیم= T6
:confused:
کجای این بازی فنا شده ؟ :confused:
گرافیک از نظر شما یعنی همه چی ؟ یعنی اصلا گیم پلی برای دکور محسوب میشه ؟ :confused:
ولی حقیقت رو باید قبول کرد.حرفهای تکراری نگید.شما چه چیزه جدیدی تو گیم پلیش دیدی.اصلا چی داشت که بخوایم بگیم نسل جدیدی شده.
:confused:
کجای این بازی فنا شده ؟ :confused:
گرافیک از نظر شما یعنی همه چی ؟ یعنی اصلا گیم پلی برای دکور محسوب میشه ؟ :confused:
حرفهای تکراری نگید.شما چه چیزه جدیدی تو گیم پلیش دیدی.اصلا چی داشت که بخوایم بگیم نسل جدیدی شده.

کامنت دادن و دوتا "LOL"بستن اول و اخرش فقط کدورت ایجاد میکنه a.REWER جان. همونطوری که شما ندیده گیم پلیش رو تائید میکنی ( که شکی درش ندارم ) KHASTE -TANHA جان هم یه جورائی تکذیبش میکنه ( چالش! ). دلخوری نداره.میخوای گیمپلی بازی رو عوض کنن ؟
بابا تو فقط بحث را میندازی تو تاپیک ها با اون نظرات ...بس کن دیگه ...
بعدشم ببخشید که شما این بازی رو زود تر از بقیه بازی کردی ومیدونی چیزی به گیمپلی اضافه نشده ... :laughing::laughing:
میخوای گیمپلی بازی رو عوض کنن ؟
بابا تو فقط بحث را میندازی تو تاپیک ها با اون نظرات ...بس کن دیگه ...
بعدشم ببخشید که شما این بازی رو زود تر از بقیه بازی کردی ومیدونی چیزی به گیمپلی اضافه نشده ... :laughing::laughing:
کامنت دادن و دوتا "LOL"بستن اول و اخرش فقط کدورت ایجاد میکنه a.REWER جان. همونطوری که شما ندیده گیم پلیش رو تائید میکنی ( که شکی درش ندارم ) KHASTE -TANHA جان هم یه جورائی تکذیبش میکنه ( چالش! ). دلخوری نداره.
دقیقا چیزی که من ازش می ترسم همینه !!!آخه نمیدونم یک بازی باید از نظر ایشون تو هر نسخه مخصوصا بازی های فایتینگ سبکشو عوض کنه و از اصالتش در بیاد ؟