Tekken 6: Bloodline Rebellion

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم همين نظر رو دارم انگار با تيكن 5 فرق خاصي نداره :confused: من فك ميكردم اين شماره ديگه ميتركونه :(
نه گرافيكش نه محيطش نميدونم شايد انتظار ما ازش بالا رفته بود
انشاالله که درست میشه!
یعنی خدا کنه که درست بشه!!!

دوستان سلام
یه موردی هست که گفتم شاید اینجا جاشه که بگم
تو این گیم پلی که مبارزه میگئول با جین شیطانی بود یه نکته عجیبی رو دیدم.
مسئله تو ضربه هاست. ضربه ها جدا ضعیف هستند!
منظورم اینه که تقریبا طرفو داره ناز میکنه! فقط با بدن یارو دستش تماس پیدا میکنه یارو نصف جونش میره!(کنایه)کلا یک ضربه ای که میزنه یارو رو پرت میکنه اونور صحنه اصلا اون حس قدرت رو تو اون ضربه من که ندیدم!
بازم من نمیدونم شاید اشتباه دیدم
به هر حال...

یا حق

دوستان سلام
یه موردی هست که گفتم شاید اینجا جاشه که بگم
تو این گیم پلی که مبارزه میگئول با جین شیطانی بود یه نکته عجیبی رو دیدم.
مسئله تو ضربه هاست. ضربه ها جدا ضعیف هستند!
منظورم اینه که تقریبا طرفو داره ناز میکنه! فقط با بدن یارو دستش تماس پیدا میکنه یارو نصف جونش میره!(کنایه)کلا یک ضربه ای که میزنه یارو رو پرت میکنه اونور صحنه اصلا اون حس قدرت رو تو اون ضربه من که ندیدم!
بازم من نمیدونم شاید اشتباه دیدم
به هر حال...

یا حق
تقریبا متوجه هستم منظورت چیه. اون ویدئو رو ندیدم ولی تا الان این مورد رو در پائُل، لارس، ماشاالله (:دی) ندیدم. ضربه ها خوب به تنشون میچسبه و فشار وارده قابله لمسه، بنظرم.

:eek::eek:
:confused:
کجای این بازی فنا شده ؟ :confused:
گرافیک از نظر شما یعنی همه چی ؟ یعنی اصلا گیم پلی برای دکور محسوب میشه ؟ :confused:
حرفهای تکراری نگید.شما چه چیزه جدیدی تو گیم پلیش دیدی.اصلا چی داشت که بخوایم بگیم نسل جدیدی شده.

حرفهای تکراری نگید.شما چه چیزه جدیدی تو گیم پلیش دیدی.اصلا چی داشت که بخوایم بگیم نسل جدیدی شده.

میخوای گیمپلی بازی رو عوض کنن ؟
بابا تو فقط بحث را میندازی تو تاپیک ها... :mad:
بعدشم ببخشید که شما این بازی رو زود تر از بقیه بازی کردی ومیدونی چیزی به گیمپلی اضافه نشده ...

آخرین ویرایش:
میخوای گیمپلی بازی رو عوض کنن ؟ :mad:
بابا تو فقط بحث را میندازی تو تاپیک ها با اون نظرات ... :mad: بس کن دیگه ... :mad:
بعدشم ببخشید که شما این بازی رو زود تر از بقیه بازی کردی ومیدونی چیزی به گیمپلی اضافه نشده ... :laughing::laughing:
کامنت دادن و دوتا "LOL"بستن اول و اخرش فقط کدورت ایجاد میکنه a.REWER جان. همونطوری که شما ندیده گیم پلیش رو تائید میکنی ( که شکی درش ندارم ) KHASTE -TANHA جان هم یه جورائی تکذیبش میکنه ( چالش! ). دلخوری نداره.

میخوای گیمپلی بازی رو عوض کنن ؟ :mad:
بابا تو فقط بحث را میندازی تو تاپیک ها با اون نظرات ... :mad: بس کن دیگه ... :mad:
بعدشم ببخشید که شما این بازی رو زود تر از بقیه بازی کردی ومیدونی چیزی به گیمپلی اضافه نشده ... :laughing::laughing:

اره اگه بازي برا ps2 ميومد حرفت درست بود نه براي يه كنسول با قابليتهاي نسل بعد وقتي تيكن ۵ اومد جلو كور ميزاشتيش پيشرفتو توش ميديد موتور گرافيكي قوي فنون تازه محيطاي جالب اون شماره رو مثل شماره ۳ قوي كرد اما اين شماره چي ؟ بلاخره ماهيچكدوم بازي نكرديم اما دموهاشو ديديم مثلا چه فرقي با شماره ۵ داره؟!!
بازي كه همه چيزش تو نسل قبلم اجرا ميشده
صحبت سر اينه كه بعد از اينكه بازي سازاش هي ميومدن ميگفتن حجم ديسك ۳۶۰ جواب نميده مشكل ۶۰ فريم برا نسخه ۳۶۰ بازي داريم براي اين بازي بود؟! با دقت دموهاشو نگاه كنيد ببينيد چيزاي جديدشو به ماهم بگيد ديگه مام بفهميم بده اين مدت با اين بازي چيكار كردن يه شماره ۷ هم ميزنن با سه چار تا شخصيت جديد ميدن بيرون كي به كيه ! اين شركتا از خداشونه طرفداراشون مثل بعضيها باشن كه فقط داشتن نام taken براشون مهم باشه با اين چيزايي كه ما از بازي ديديم واقعا اين بازي در سطح يه تيكن برا نسل بعد نبود حيف اين بازي ۰۰۰

کامنت دادن و دوتا "LOL"بستن اول و اخرش فقط کدورت ایجاد میکنه a.REWER جان. همونطوری که شما ندیده گیم پلیش رو تائید میکنی ( که شکی درش ندارم ) KHASTE -TANHA جان هم یه جورائی تکذیبش میکنه ( چالش! ). دلخوری نداره.

فریدون جان من بحثم اینه که این آقای خسته-تنها هر تاپیکی میرن میگن این بازی این مشکل رو داره به درد نمیخوره ... یعنی من هیچ بازی ندیدم که ایشون ازش خوششون بیاد و فقط vs راه میندازن و بحث ...
آخه نمیدونم یک بازی باید از نظر ایشون تو هر نسخه مخصوصا بازی های فایتینگ سبکشو عوض کنه و از اصالتش در بیاد ؟
درسته گرافیک بازی اونطور که باید نیست ولی دلیل نمیشه که آدم بگه دور این بازی رو خط بکشین ...

نامبر جان, به نظرم در صورتي براي ps2 ميومد بايد ازش خرده كرفت.بازي تغيير خاصي نكرده,اما خيلي ها هم ps2‎ ‎يا xbox ‎‏ ندارن يا ازشون استفاده نمي كنن(من خودم دادم به فاميلمون) اين بازي فقط ميخواد يه نسخه هم به اين نسل بده,كه بد هم نيست.

آخه نمیدونم یک بازی باید از نظر ایشون تو هر نسخه مخصوصا بازی های فایتینگ سبکشو عوض کنه و از اصالتش در بیاد ؟
دقیقا چیزی که من ازش می ترسم همینه !!!
این که گیم پلی رو عوض کنن و بازی رو از اصالت خودش دربیارن !!!
همین که از هر نظر ( چه گرافیک و چه کارکتر ها و کمبو ها و غیره ) پیشرفتی هر چند کم داشته باشه عالیه !!! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or