Multi Platform Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

x_mlk3.jpg

کی میگه انتقام چیز قشنگی نیست ؟ یا اصلا این حرف از کجا اومده که لذتی که در گذشت هست در انتقام نیست ...
می خوام بدونم این مضخرفات رو کی داخل مغزتون فرو کرده ؟ ..انتقام خیلی هم خوب و شیرین و لذت بخشه ..!! انتقام ممکنه شرورانه باشه ولی وقتی قدرتش رو داری و می تونی انتقام بگیری ، باید به بهترین روش و بدترین شکل این کارو انجام بدی ..

اصلا الان وقت ، وقت انتقامه ..انتقام از تمامی کسانی که طی 30 سال زخم بر دل طرفداران مجموعه لاک پشت های نینجا نهادند یا در این کار دخیل بودند ، خون به جگرشان کردند و خونابه از چشم هاشون روان ساختند... حالا این زخم کهنه سر باز کرده و بذر کینه 30 ساله جوانه زده ..و اینبار دست انتقام از آستین DOTEMU بیرون اومده تا به فضل خدا و نام نامی شردر کبیر ،انتقامی سخت توسط Tribute games گرفته بشه...

picture17-min_sbr4.png

ویژگی ها:

• داستان بازی از حمله بیباب و راکستدی به شبکه 6 خبر برای سرقت سر و جمع آوری قطعات یدکی بدن رباتیک کرنگ آغاز میشه و با مجاهدت برای گردآوری سایر اعضا و جوارح ایشون در سایر مناطق شهر ادامه می یابه..
  • 7 شخصیت دربازی قابل کنترل هستند...شامل لئوناردو, رافائل, مایکل آنجلو, دانوتلو ، استاد اسپلینتر ، آپریل اونیل و کیسی جونز ...
  • بازی به دستان هنرمند TRIBUTE GAMES واقع در مونترال ،سازنده عناوینی چون scott pilgrim و TMNT GBA ساخته میشه و ناشر DOTEMU هست که عناوین موفقی چون Street of rage 4 رو در کارنامه داره...
  • بازی از co op آفلاین و آنلاین تا سقف 6 نفر بهره می بره..
  • برای بازی بیش از 20 باس فایت از جهش یافته های معروف مجموعه انیمیشن در نظر گرفته شده..که بعضی از اونها برای اولین بار در بازی ها حضور می یابند...
  • تا این لحظه مبارزه با این شخصیت ها به عنوان غول آخر تایید شده است : Wingnut , Metalhead, , Tempestra, Bebop ,Rockstedy ,Tokka, Razhar, Rat king, dirtbag , leatherhead ,Shredder ,Krang, Baxter Stockman ....
  • برای هر یک از 7 شخصیت یک نوار انرژی یا اسپشیال در نظر گرفته شده که با وارد کردن ضربه به دشمنان تا 3 درجه شارژ خواهد شد.. که برای انجام اسپیشیال اتک ها و سوپر اتک ها مورد استفاده قرار میگیره..
  • در بازی چند نفره لاک پشت ها از تکنیک ها و ضربه های ترکیبی به کمک یکدیگر و بصورت همکاری استفاده می کنند تحت نام co op moves...
  • در بازی علاوه بر جعبه های پیتزای شفابخش! پیتزای افزایش قوای جنس..!.. جسمی و پیتزای فوق العاده انرژی زا با دوره کوتاه مدت در نظر گرفته شده است..به علاوه پیتزای مخصوص پارتی که همه رو سیر میکنه..
  • بازی به عمد بصورت پیکسلی و 16 بیت کار شده تا معنویت عناوین کلاسیک رو حفظ کنه و دنباله ای درخور برای اونها باشه..
  • برای اولین بار در بازی های مجموعه برای لاک پشت ها قابلیت taunt یا طعنه و تیکه انداختن به دشمن ها در نظر گرفته شده که با انجام صحیح و بجای اون یک نوار انرژی پر میشه..
  • سعی شده در بازی حال و هوای مجموعه انیمیشن 1987 تا حد امکان حفظ بشه برای همین مرحله ها در مکان های قدیمی و معروف انیمیشن مثل کانال 6 خبر ،فاضلاب و مترو نیویورک ، شهر بازی و باغ وحش مرکزی .. خیابان ها و پشت بام ها... در کل از منهتن و کُنی آیلند گرفته تا احتمالا Dimension X
  • بازی دارای دو حالت آرکید و داستانی است که برای حالت داستانی یک نقشه از نیویورک در نظر گرفته شده که میشه آزادانه درش حرکت کرد و مراحل رو انتخاب و تکرار کرد و برای هر مرحله چلنج ها و کالکتیبل های مخفی در نظر گرفته شده......
  • در حالت آرکید تعداد جونها محدوده و باید با توکل به خدا یک کله بازی رو تموم کنید و این مود به سبب سختی بیشتر بدرد رترو بازها می خوره ولی در حالت داستانی با پوینت هایی که بدست می آورید می تونید جان اضافی (هر 200 تا فونت نینجای ضایعاتی یک جون اضافی) سلامتی بیشتر و حرکات اضافی تهیه کنید..و جنبه مدرن قضیه خودشو نشون میده...
  • از صداپیشه های قدیمی انیمیشن برای صداگذاری محدود بازی استفاده شده..
  • کار موسیقی متن بازی به عهده برادر Tee Lopes بوده که دستی هم در موسیقی سونیک مانیا شورش در شهر 4 و متال اسلاگ تاکتیک داشته...
  • و آقای mike patton خواننده تصنیف های محلی امریکایی! یک دهن تم قدیمی و اصلی مجموعه رو دوباره به سبک خودش خونده..
  • بازی در روز 16 ژوئن 2022 مصادف با 26 خرداد عرضه میشه و در روز عرضه بر روی گیم پس قرار خواهد گرفت..

picture14-min_k9fg.png

picture13-min_lvic.png

picture10-min_(1)_ax4.png

nn-min_atqe.png

آخرین ویرایش:
نخیرم قبول نیست....![-(
شما گفتید اون شبه...!! :D

ezgif.com-gif-maker_(2)_6gow.gif
اون کار من نبود. @Jill-Valntine بخاطر اینکه فهمیده بود جیل رفته با کارلوس، اومده بود تو رو اذیت کنه.بهش گفته بودم جیل به کسی وفا نمیکنه، گوش نکرد
بالاخره 4 تا جوراب و شورت ما بیشتر از شما جوانان پاره کردیم.بعدم چون داشتی به وصال یارت، میرسیدی، اومد حالتو بگیره. نمیدونم چجوری به یوزر و پس من دسترسی پیدا کرد وازت انتقام گرفت.
این همه سال پای جیل نشست، تهش رفت با کارلوس.

sample-df748745e734aac02abcfc80b07c2c7a.jpg a010d73b5e5bc54c8bffdba72ac3ae60.jpg

عکسها حاوی صحنه های غیراخلاقی میباشد و سانسور شده است.

a7-min_wkdt.png

یا معین الضعفـا....یـــا معیـــــن الـــضعفـــــــــــــــــا..!!

تاریخ انتشار بازی رو گفتــــــــــــند... تاریخ انتشار بازی رو گفتـــــــــند... تاریخ انتشار بازی رو گفتند...
تاریخ.. انتشار...باز..ی رو.... ...آخ گَلبم...!!
....
...
..
کیسی جونز..............کله چرمی....آخ دوباره گَلبم...

پ.ن: آآآ...حالا تاریخش دقیقا کی شد..؟!! :-/:-/
راستش تا تریلر به نمایش دراومد من اینقدر هیجان داشتم ، یادم رفت تاریخ رو درست ببینم...!!
------------------ ------------------- ---------------------
آپدیت: فهمیدم... فهمیدم...زحمت نکشید...همون 16 june...یعنی کمتر از یک هفته دیگه...!!

آخرین ویرایش:
تو تریلر دیشبی چند تا نکته قلمبه زد بیرون ..البته چیز خاصی نیستا فقط گفتم محض دور هم بودن بد نیست بهش اشاره کنیم..
پیش پیش ببخشید.. ..!! :">

اولین نکته بازگشت ربات های پشه ای بود..که با نام علمی Tubular Transports شناخته میشند..و در ژاپن به TV Bug شهره هستند...که فقط چند حضور کوتاه در داخل شماره آرکید و مرحله تکنودروم شماره سوم کلاسیک داشتند ...

وای ترکوندن اینا مصیبت بود..بخاطر الگوی پرواز نامنظم و بدتر از اون مشخص نبودن محل ضربه خوری شون !! داخل صفحه...قدیما فقط باید از روی سایه شون مکان درست ضربه زدن رو پیدا میکردید...یک 20 دقیقه ای طول میکشید 4 تا از اینا رو کله پا کنیم..! امیدوارم الان راحت انفجار حاصل بشه. حداقل داخل تریلر که این جور به نظر می اومد..

b1-min_e67e.png

آقا وانت بار بیباب یا همون turtle tenderizer به معنی نرم کننده لاک پشت!! رو که پارسال همون اول دیدیم و درباره اش گفتیم ولی دیشب دیدیم که به عنوان غول آخر یا غول وسط باهاش مبارزه داریم ..و همینطور اسکیت بورد وسط اتوبان که دیوان عالی آمریکا بعد از نسخه آرکید به این ور تقریبا ممنوع کرده بودش...

بیباب فقط قبلا یک بار پشت فرمون این عروسک نشسته ! اونم داخل شماره سوم بود که می اومد از پنجره ماشین آشغال نارنجک پرت میکرد بیرون...!! ( بچه ها خیلی کار زشتیه.. تو رو خدا شما آشغالاتون رو از پنجره ماشین بیرون نریزید حتی اگه نارنجکی بود که ضامن نداشت..!! بگذارید کنار دست تون ،اگه عمرتون به دنیا بود و پیاده شدید بندازید روی زمین..!!..)
بعدشم پیاده میشد نمی گذاشت نزدیک ماشینش بشید و خط روش بندازید..آخه بیباپ خیلی ماشین بازه ! حق هم داره به خاطر اینکه از این ماشین همین یک مدله اونم داخل بازی! حتی سر فیلمبرداری انیمیشن هم حاضر نشده ببره..

حالا می خواستم اینو بگم مگه ما یکبار داخل شبکه خبر بیباپ رو نزدیم ..پس بچه پررو دوباره چرا اومد ؟ پس احتمال داره راکستدی هم دوباره بیاد؟ ..اصلا الان کی پشت فرمونه؟ .. چه خوب میشد که بیباپ و راکستدی دوباره با هم بیان...اون طرف 6 نفر بعد این ور تنها تنها ..! به این خاطر می گم که چون یک تصویر هم قبلا درز کرده از بازی که اینا باهم ته کوچه بن بست خفت شدند ...

b2-min_zuvf.png

دوستان به نظرتون 6 نفره بازی کردن یک مقدار زیادی احترام به مخاطب نیست ،6 نفره خیلی شلوغ پلوغ نمیشه؟.. من نهایت فکر می کردم 4 نفره بشه..آخه SOR 4 هم نهایت 4 نفره میشه...
اگه خاطر مبارکتون باشه دو سال پیش battletoads اومد 3 نفره که بازی میکردید بعضی جاها بخاطر ازدحام جمعیت سگ صاحابشو گم میکرد...

اینجا برای هر پلیر دوتا فوت نینجا هم در نظر بگیریم میشه 18 تا کاراکتر در صحنه، حالا یکی هم بخواد لنگ و لقد بندازه دیگه چی معلوم میشه...حالا فرض کنید friendly fire هم روشن بشه و یک دوست عزیز عقده ای هم اون وسط بخوره به تورتون ...!!
امیدوارم خوب درش بیارن ..و گزک و بهونه نشه دست 4 تا جوجه منتقد عقده ای از خدابی خبر که بیان نمره از بازی کم کنند...

اما خوش به حال خانواده های پر جمعیت ..احتمالا سر این بازی کلی می خندند و به هم فحش میدن..!! من خیلی دلم میخواست 6 نفره بازی کنم...ولی نهایت با پدر و مادرم بازی کنم ..تازه میشیم 3 تا...دیشب تا صبح فکر کردم کاش بچه سرراهی بودم و یک جفت پدر مادر دیگه پیدا میکردم..اونوقت می شدیم تازه 5 تا...!!

می مونه مهم ترین نکته که تایید حضور حماسی آقای کله چرمی یا Leatherhead بود که الان حال ندارم بمونه برای یک پست دیگه...

هِیــــ.. ..یع .... تمام این چهار صد و شصت و چند روز از معرفی تا الان یک طرف، این چند روز باقی مونده یک طرف..
واقعا صبر کردن برای این چند روز خیلی خیلی سخته..
کودک درون دهه نودی من، از سر شب که فهمیده بازی چند روز دیگه میاد ، زجه میزنه و عر میکشه که الـــان مـــی خـوام :((...بخر برام... :-s
هر چی میگم عزیزم، قربونت برم..بی صاحاب بشی الهی..! بگذار بازی بیاد، بعد ..پدرمو درآورده و گرفتارم کرده بخدا...دیشب اصلا نتونستم بخوابم همش از تو بهم لگد میزد...!!

11_vdyw.jpg

a1-min_hmu.png
نمی دونم داستان شهری رو که از موش پر میشه رو شنیدید ، خوندید یا حتی انیمیشنش رو دیدید یا نه...یک داستان آلمانی به نام نی‌نواز هاملن که چند تا روایت هم داره..

همون شهری که ( بلا نسبت Dunwall ) حاکمش میاد هر کاری می کنه نمی تونه در پاکسازی شهر از موش ، کاری از پیش ببره تا اینکه یک روز یک مرد فلوت زن میاد و میگه مشکل موش گرفتگی شهر شما با تدبیر و کمی امید قابل حله و کلید حلش هم دست منه ..! فقط باید مردم شهر نفری یک مقدار پول بدید..هیچی دیگه نی لبکش رو در میاره شروع میکنه نواختن .. موش ها با شنیدن صدای موسیقی تسخیر می شند و با همراهی مرد به بیرون شهر برده میشند...
بعد مرده میاد میگه پول منو بدین من برم ! مردم میگن پولتو با یخ می خواهی یا بی یخ..!! و پولشو نمیدن... مرده هم میگه پس اینجوریاس...دوباره دست می کنه تو شلوارش و نی لبکش رو در میاره...! اینجا دو روایت داریم..یکی اینه که میره بیرون دوباره موش ها رو میاره داخل شهر...ویکی دیگه اینه که یک تصفیف دیگه می نوازه و اینبار بچه های شهر رو افسون میکنه و با خودش از شهر میبره...

خب حالا خوابتون نبره اینا رو نگفتم چرت قیلوله تحویلم بدید ..می خواستم نیم نگاهی داشته باشیم به یکی از منابع الهام نویسندگان برای خلق شخصیت rat king ..احتمالا میدونید که یدونه rat king هم داخل last 2 داریم ..
اما عمرا اگه می دونستید که ما یدونه rat king هم ما داخل محل مون داریم..!! یک موش سیاه چاق و بزرگ هست که دوره می افته تو کوچه ها وگربه های سفید و خوشگل رو به کنیزی می بره حرمسراش...!!

از اونجا که بخشی از فضای مجموعه لاک پشت های نینجا در آمیخته شده با فضای عِطرآگین فاضلاب و موش ها ..و از اون مهم تر، مستر اسپلینتر هم یک موش جهش یافته هست...وجود چنین شخصیتی که دقیقا با نواختن موسیقی اقوام! کنترل موش ها و چه بسا استاد رو در دست میگیره از اوجب واجبات بوده که بهش پرداخته شده..

نوع موسیقیایی این شخصیت در انیمیشن 1987 فردی بی خانمان هست وتعریف ازش نباشه دستی بر چاقو کشی و ترقه بازی هم داره....! در کمیک قدیمی همین ظاهر کل کثیف رو داره با موهای پر کلاغی ولی هنرمند نیست و کارهای منتال و روانشناسی شخصیت انجام میده..

a2-min_(1)_f6nw.png

پادشاه موش ها در انیمیشن 2003 یک نوع سایبورگه بیولوژیکی قاتله که توسط مامور بیشاپ ساخته میشه تا در مقابل تهدید بیگانگان ،بجنگه .. برای محکم کاری ، مقداری از اس پرم که.. نه! زشته عیبه! دی ان ای مستر اسپلینتر هم توش میریزن!... بعد آزمایشگاه می ترکه و این بابا تالاپی می افته تو فاضلاب چند روز اونجا بیهوش لا به لای چیزها ! غوطه وره ، بعد پا میشه حافظه اش بهم میریزه و میشه رت کینگ...اینجا شبیه مومیایی هست و ظاهر باند پیچی شده داره ...داخل شماره سوم از بازی های مجموعه 2003 در نسل 6 به عنوان باس فایت هست..

این برادر عزیز در مجموعه 2012 به عنوان یک دکتر به نام ویکتور فالکو،نمایش داده میشه که روی یک ماده شیمیایی عصبی کار میکنه ، و به دلایلی مجبور میشه داخل یک آزمایشگاه مخفی و کثیف که موش از در و دیوارش بالا میره ، تحقیقات شیطانیش رو ادامه بده ..بعد یک روز یک موشه خر! میاد سیم برق رو گاز میگیره ! آقای دکتر هل میشه و ماده شیمیایی از دستش میریزه زمین و خلاصه آزمایشگاه میره رو هوا..
ایشون بعد از نجات یافتگی..! به درجه رفیع جانبازی از ناحیه چشم نائل میشه و نابینایی جزئی از وجود نازنینش میشه... اما خداوند عزوجل به جای اینکه یدونه نی لبک بده دستش بره سر چهارراه گدایی! بهش قدرت کنترل ذهن موش ها رو میده...ظاهر خیلی مخوفی و ترسناکی هم داره که داخل انیمیشن چندبار آپگرید هم میشه...

داخل کمیک idw کلا قصه یک چیز دیگست. ایشون از خانواده Pantheon هست ..این خانواده محترم، یک جور نیمه خدایان حیوانی و باستانی هستند که روی یک مجموعه حیوانات کنترل دارند و از قبل خلقت انسان ها بودند، احتمالا تصاویر کیتسونه و جگوار رو از این خانواده زیاد دیده باشید که خواهر هاش هستند...بنابراین اینجا بسیار قدرتمنده و در کنار فلوت از جادوجمبل هم استفاده میکنه ..
اون بخش از داستان ابتدایی که گفتم فلوت زن میاد بچه ها رو جادو میکنه می بره داخل یکی از کمیک هاش استفاده شده ....به این بازی ربطی نداره پس زیاد درگیرش نشید...

فقط می مونه نقش آفرینی دوست خوبمون در بازی های کلاسیک به عنوان باس فایت ،که یک بار رویارویی با ایشون داشتیم نمی دونم حس کردید یا نه چون فقط داخل لاک پشت ها در زمان نسخه snes هست سوار یک هاورکرفت در فاضلاب... در بازی تورنمنت فایتر نسخه snes هم حضور داره...در بازی جدید هم که به فضل خدا به همراه ارتش موشیش! حضوری درخشان خواهد داشت انشاالله..

a3-min_(1)_pv3a.png

سعید جان ' ینی ماشالله ت باشه واقعا :D این همه هیجان و انرژی برای عنوان مورد علاقه و انتظارت ستودنیه . من آخرین باری که همچین حسی داشتم واقعا یادم نمیاد . شاید 14 سال پیش سر عرضه mgs4 و یا gears of war 2 بود که هردوشونم 2008 منتشر شدن . بهرحال شور و اشتیاقت و آپدیت های پروپیمونت باعث شد من هم دنبال کننده اخبار بازی باشم و تو لیست خرید استیمم قرارش بدم تا در اولین فرصت خریداریش کنم .

تاپیک هم مهم میشه '

تو تریلر دیشبی چند تا نکته قلمبه زد بیرون ..البته چیز خاصی نیستا فقط گفتم محض دور هم بودن بد نیست بهش اشاره کنیم..
پیش پیش ببخشید.. ..!! :">

اولین نکته بازگشت ربات های پشه ای بود..که با نام علمی Tubular Transports شناخته میشند..و در ژاپن به TV Bug شهره هستند...که فقط چند حضور کوتاه در داخل شماره آرکید و مرحله تکنودروم شماره سوم کلاسیک داشتند ...

وای ترکوندن اینا مصیبت بود..بخاطر الگوی پرواز نامنظم و بدتر از اون مشخص نبودن محل ضربه خوری شون !! داخل صفحه...قدیما فقط باید از روی سایه شون مکان درست ضربه زدن رو پیدا میکردید...یک 20 دقیقه ای طول میکشید 4 تا از اینا رو کله پا کنیم..! امیدوارم الان راحت انفجار حاصل بشه. حداقل داخل تریلر که این جور به نظر می اومد..

b1-min_e67e.png

آقا وانت بار بیباب یا همون turtle tenderizer به معنی نرم کننده لاک پشت!! رو که پارسال همون اول دیدیم و درباره اش گفتیم ولی دیشب دیدیم که به عنوان غول آخر یا غول وسط باهاش مبارزه داریم ..و همینطور اسکیت بورد وسط اتوبان که دیوان عالی آمریکا بعد از نسخه آرکید به این ور تقریبا ممنوع کرده بودش...

بیباب فقط قبلا یک بار پشت فرمون این عروسک نشسته ! اونم داخل شماره سوم بود که می اومد از پنجره ماشین آشغال نارنجک پرت میکرد بیرون...!! ( بچه ها خیلی کار زشتیه.. تو رو خدا شما آشغالاتون رو از پنجره ماشین بیرون نریزید حتی اگه نارنجکی بود که ضامن نداشت..!! بگذارید کنار دست تون ،اگه عمرتون به دنیا بود و پیاده شدید بندازید روی زمین..!!..)
بعدشم پیاده میشد نمی گذاشت نزدیک ماشینش بشید و خط روش بندازید..آخه بیباپ خیلی ماشین بازه ! حق هم داره به خاطر اینکه از این ماشین همین یک مدله اونم داخل بازی! حتی سر فیلمبرداری انیمیشن هم حاضر نشده ببره..

حالا می خواستم اینو بگم مگه ما یکبار داخل شبکه خبر بیباپ رو نزدیم ..پس بچه پررو دوباره چرا اومد ؟ پس احتمال داره راکستدی هم دوباره بیاد؟ ..اصلا الان کی پشت فرمونه؟ .. چه خوب میشد که بیباپ و راکستدی دوباره با هم بیان...اون طرف 6 نفر بعد این ور تنها تنها ..! به این خاطر می گم که چون یک تصویر هم قبلا درز کرده از بازی که اینا باهم ته کوچه بن بست خفت شدند ...

b2-min_zuvf.png

دوستان به نظرتون 6 نفره بازی کردن یک مقدار زیادی احترام به مخاطب نیست ،6 نفره خیلی شلوغ پلوغ نمیشه؟.. من نهایت فکر می کردم 4 نفره بشه..آخه SOR 4 هم نهایت 4 نفره میشه...
اگه خاطر مبارکتون باشه دو سال پیش battletoads اومد 3 نفره که بازی میکردید بعضی جاها بخاطر ازدحام جمعیت سگ صاحابشو گم میکرد...

اینجا برای هر پلیر دوتا فوت نینجا هم در نظر بگیریم میشه 18 تا کاراکتر در صحنه، حالا یکی هم بخواد لنگ و لقد بندازه دیگه چی معلوم میشه...حالا فرض کنید friendly fire هم روشن بشه و یک دوست عزیز عقده ای هم اون وسط بخوره به تورتون ...!!
امیدوارم خوب درش بیارن ..و گزک و بهونه نشه دست 4 تا جوجه منتقد عقده ای از خدابی خبر که بیان نمره از بازی کم کنند...

اما خوش به حال خانواده های پر جمعیت ..احتمالا سر این بازی کلی می خندند و به هم فحش میدن..!! من خیلی دلم میخواست 6 نفره بازی کنم...ولی نهایت با پدر و مادرم بازی کنم ..تازه میشیم 3 تا...دیشب تا صبح فکر کردم کاش بچه سرراهی بودم و یک جفت پدر مادر دیگه پیدا میکردم..اونوقت می شدیم تازه 5 تا...!!

می مونه مهم ترین نکته که تایید حضور حماسی آقای کله چرمی یا Leatherhead بود که الان حال ندارم بمونه برای یک پست دیگه...

هِیــــ.. ..یع .... تمام این چهار صد و شصت و چند روز از معرفی تا الان یک طرف، این چند روز باقی مونده یک طرف..
واقعا صبر کردن برای این چند روز خیلی خیلی سخته..
کودک درون دهه نودی من، از سر شب که فهمیده بازی چند روز دیگه میاد ، زجه میزنه و عر میکشه که الـــان مـــی خـوام :((...بخر برام... :-s
هر چی میگم عزیزم، قربونت برم..بی صاحاب بشی الهی..! بگذار بازی بیاد، بعد ..پدرمو درآورده و گرفتارم کرده بخدا...دیشب اصلا نتونستم بخوابم همش از تو بهم لگد میزد...!!

11_vdyw.jpg

من با نسخه نینتندو یا همون میکرو زمان خودمون زندگی کردم
با داداشم co-op میزدیم واقعا سر هر حرکت باید مراقب بودی وگرنه هیچوت نمیشد تا آخرش بری

امیدوارم مثل Street of rage چیز خوبی از کار دربیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or