Multi Platform Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

x_mlk3.jpg

کی میگه انتقام چیز قشنگی نیست ؟ یا اصلا این حرف از کجا اومده که لذتی که در گذشت هست در انتقام نیست ...
می خوام بدونم این مضخرفات رو کی داخل مغزتون فرو کرده ؟ ..انتقام خیلی هم خوب و شیرین و لذت بخشه ..!! انتقام ممکنه شرورانه باشه ولی وقتی قدرتش رو داری و می تونی انتقام بگیری ، باید به بهترین روش و بدترین شکل این کارو انجام بدی ..

اصلا الان وقت ، وقت انتقامه ..انتقام از تمامی کسانی که طی 30 سال زخم بر دل طرفداران مجموعه لاک پشت های نینجا نهادند یا در این کار دخیل بودند ، خون به جگرشان کردند و خونابه از چشم هاشون روان ساختند... حالا این زخم کهنه سر باز کرده و بذر کینه 30 ساله جوانه زده ..و اینبار دست انتقام از آستین DOTEMU بیرون اومده تا به فضل خدا و نام نامی شردر کبیر ،انتقامی سخت توسط Tribute games گرفته بشه...

picture17-min_sbr4.png

ویژگی ها:

• داستان بازی از حمله بیباب و راکستدی به شبکه 6 خبر برای سرقت سر و جمع آوری قطعات یدکی بدن رباتیک کرنگ آغاز میشه و با مجاهدت برای گردآوری سایر اعضا و جوارح ایشون در سایر مناطق شهر ادامه می یابه..
  • 7 شخصیت دربازی قابل کنترل هستند...شامل لئوناردو, رافائل, مایکل آنجلو, دانوتلو ، استاد اسپلینتر ، آپریل اونیل و کیسی جونز ...
  • بازی به دستان هنرمند TRIBUTE GAMES واقع در مونترال ،سازنده عناوینی چون scott pilgrim و TMNT GBA ساخته میشه و ناشر DOTEMU هست که عناوین موفقی چون Street of rage 4 رو در کارنامه داره...
  • بازی از co op آفلاین و آنلاین تا سقف 6 نفر بهره می بره..
  • برای بازی بیش از 20 باس فایت از جهش یافته های معروف مجموعه انیمیشن در نظر گرفته شده..که بعضی از اونها برای اولین بار در بازی ها حضور می یابند...
  • تا این لحظه مبارزه با این شخصیت ها به عنوان غول آخر تایید شده است : Wingnut , Metalhead, , Tempestra, Bebop ,Rockstedy ,Tokka, Razhar, Rat king, dirtbag , leatherhead ,Shredder ,Krang, Baxter Stockman ....
  • برای هر یک از 7 شخصیت یک نوار انرژی یا اسپشیال در نظر گرفته شده که با وارد کردن ضربه به دشمنان تا 3 درجه شارژ خواهد شد.. که برای انجام اسپیشیال اتک ها و سوپر اتک ها مورد استفاده قرار میگیره..
  • در بازی چند نفره لاک پشت ها از تکنیک ها و ضربه های ترکیبی به کمک یکدیگر و بصورت همکاری استفاده می کنند تحت نام co op moves...
  • در بازی علاوه بر جعبه های پیتزای شفابخش! پیتزای افزایش قوای جنس..!.. جسمی و پیتزای فوق العاده انرژی زا با دوره کوتاه مدت در نظر گرفته شده است..به علاوه پیتزای مخصوص پارتی که همه رو سیر میکنه..
  • بازی به عمد بصورت پیکسلی و 16 بیت کار شده تا معنویت عناوین کلاسیک رو حفظ کنه و دنباله ای درخور برای اونها باشه..
  • برای اولین بار در بازی های مجموعه برای لاک پشت ها قابلیت taunt یا طعنه و تیکه انداختن به دشمن ها در نظر گرفته شده که با انجام صحیح و بجای اون یک نوار انرژی پر میشه..
  • سعی شده در بازی حال و هوای مجموعه انیمیشن 1987 تا حد امکان حفظ بشه برای همین مرحله ها در مکان های قدیمی و معروف انیمیشن مثل کانال 6 خبر ،فاضلاب و مترو نیویورک ، شهر بازی و باغ وحش مرکزی .. خیابان ها و پشت بام ها... در کل از منهتن و کُنی آیلند گرفته تا احتمالا Dimension X
  • بازی دارای دو حالت آرکید و داستانی است که برای حالت داستانی یک نقشه از نیویورک در نظر گرفته شده که میشه آزادانه درش حرکت کرد و مراحل رو انتخاب و تکرار کرد و برای هر مرحله چلنج ها و کالکتیبل های مخفی در نظر گرفته شده......
  • در حالت آرکید تعداد جونها محدوده و باید با توکل به خدا یک کله بازی رو تموم کنید و این مود به سبب سختی بیشتر بدرد رترو بازها می خوره ولی در حالت داستانی با پوینت هایی که بدست می آورید می تونید جان اضافی (هر 200 تا فونت نینجای ضایعاتی یک جون اضافی) سلامتی بیشتر و حرکات اضافی تهیه کنید..و جنبه مدرن قضیه خودشو نشون میده...
  • از صداپیشه های قدیمی انیمیشن برای صداگذاری محدود بازی استفاده شده..
  • کار موسیقی متن بازی به عهده برادر Tee Lopes بوده که دستی هم در موسیقی سونیک مانیا شورش در شهر 4 و متال اسلاگ تاکتیک داشته...
  • و آقای mike patton خواننده تصنیف های محلی امریکایی! یک دهن تم قدیمی و اصلی مجموعه رو دوباره به سبک خودش خونده..
  • بازی در روز 16 ژوئن 2022 مصادف با 26 خرداد عرضه میشه و در روز عرضه بر روی گیم پس قرار خواهد گرفت..

picture14-min_k9fg.png

picture13-min_lvic.png

picture10-min_(1)_ax4.png

nn-min_atqe.png

آخرین ویرایش:
عاشقتم چقد باحال مینویسی 😍

منم ساموئل رو تو نسخه های قدیمی بخاطر همون کوچیک بودن سایز چیزش:D سای هاش:p هیچوقت دوس نداشتم :D
ولی وقتی اون عکسارو دیدم دلم سوخت میخوام وقتی بازی عرضه شد بخرم فقط با ساموئل بازی کنم:bash:
فدای محبت شما دوست بزرگوار و نازنین...:x خیلی ممنون...^:)^
بخدا قصد جسارت ندارما ...و همینطور کاملا مطمئنم اشتباه تایپی بوده.. ولی خب ساموئل یکی دیگه است..!!
1-min_(1)_xx56.png

3-min_(1)_795z.png

چندتا خبر بیات و بدردنخور اومده که گفتن نداره، ولی نگفتنش هم صلاح نیست..

خبر اول اینکه سایز بازی روی سوییچ مشخص شده 917 MB ناچیز ...

خبردوم مربوط میشه به شایعه تاریخ عرضه بازی که یک جایی به نام PlayStation Game Size با بررسی دیتا بیس پلی استیشن سر زبون ها انداخته... June 16th 2022...یعنی تقریبا دو هفته دیگه..که خیلی بعیده ،ولی گویا فاصله بیان تاریخ انتشار شورش در شهر 4 تا ریلیز بازی فقط 13 روز بوده پس dotemu سابقه گند زدن به مارکتینگ رو داره... هر چند این بازی نیازی به تبلیغات نداره و هر کس که میخواسته بخره از همون تریلر معرفی تصمیمش رو گرفته...
Limited run games هم 6 june برنامه داره و می خواد 30 تا بازی نشون بده..گفته میشه اونجا ممکنه تاریخ واقعی بزنه بیرون ولی به نظرم با استناد به دلایل مُتقن و براهین روشن گذشتگان و با اتکا به پارتنر های summer games fest ...و حضور dotemu... برای تاریخ عرضه فقط و فقط چشمتون به دهان مبارک جف کیلی باشه ...
اوکی قبول یک متال اسلاگ هم زیر دست dotemu هست و هر آینه امکان داره یدونه تبر طلایی هم ول بده وسط...ولی باز تاکید موکد میکنم چشم تون به لب و لوچه جف کیلی باشه ..
محض رضای خدا، محض رضای خدا، برای یک بار چشم از سینه های خانم sydnee goodman بردارید...
قبول اون خانم داخل گیمز اوارد هست و اینجا نیست..ولی من به شما اعتماد ندارم دوباره میرید نگاه می کنید...!!

capture_44t0.jpg

خبر سوم اینکه سازنده ها تایید کردند که هنگام عرضه فقط همین 6 کاراکتر قابل بازی در دسترس هست و عملا خط بطلان بر نظریه وجود کیسی جونز کشیدند.. امــا ، عدم وجود DLC رو رد نکردند و گفتند باید فکرهامون رو بکنیم...
آپدیت: گول مون زدند کیسی جونز هم تایید شد...

و خبر چهارم که خیلی وقته اومده ولی بهش نپرداختیم مربوط میشه به بازگشت صدا پیشه های قدیمی انیمیشن 1987 برای صداگذاری این بازی...
آقایان Cam Clarke صدا پیشه لئو ناردو ، Townsend Coleman مایکل آنجلو ،
Rob Paulsen رافائل و Barry Gordon دونوتلو....
این که بازی تا چه حد صداگذاری داره رو نمی دونم ولی تشکر از دوستان که قبول دعوت کردند و تارهای صوتی پیر، لرزان و گاها پاره پوره خودشون رو در اختیار لاک پشت ها قرار دادند.. و کمک می‌کنند تا حس همان نمایش را بازسازی کنند.
اینا همه شون آدم های خفنی هستندا وا ..کلی انیمیشن و وگیم رو فک زدند..!!
حالا آیا میدانستید صدا پیشه لئوناردو و راکستدی در تمامی قسمت ها یک نفر بوده و ایضا داناتلو! و بیباپ...یعنی از 1987 تا 1996...
و صدا پیشه مایکل آنجلو و رت کینگ و اوساگی یوجیمبو و رازار هم یک نفر بوده حتی ایشون در بعضی قسمت ها جای کرنگ و شردر و اسپلینتر هم حرف زده ...
تعجبم این بود که چرا صدا پیشه شردر رو نیاوردن...من صدای شردر رو خیلی دوست داشتم...اصلا نصف حال انیمیشن به صدای پشت ماسک ایشون بود ...بعد فهمیدم صدا پیشه ایشون یک آقای سیاه پوستی بوده به نام James Avery که بنده خدا 2013 فوت کرده..خدا رحمتش کنه...برای شادی روحش خواهشا صلوات...

sss2-min_0mov.png

آخرین ویرایش:
آقا من دیگه خسته شدم.. اگر بازی تا یک ربع ابتدایی برنامه جف کیلی تاریخ انتشار نخوره...برنامه اینه... 👇 👇

picture16-min_ua16.png

picture12-min_l7yb.png

picture18-min_hab9.png

image_2022-06-05_122603678_1mdw.png

چی شد...؟ اَاَاَه ..سگ تو این اینترنت...داشت میگفتا...لعنت به این isp ها...
نه چرا لعنت به اونا..لعنت به تو جف کیلی..اگه زودتر میگفتی اینطوری نمیشد..
الهی که جر خورده باشی ..الهی تیکه وا تیکه شده باشی...

آقا من دیگه خسته شدم.. اگر بازی تا یک ربع ابتدایی برنامه جف کیلی تاریخ انتشار نخوره...برنامه اینه... 👇 👇

picture16-min_ua16.png

picture12-min_l7yb.png

picture18-min_hab9.png

image_2022-06-05_122603678_1mdw.png

چی شد...؟ اَاَاَه ..سگ تو این اینترنت...داشت میگفتا...لعنت به این isp ها...
نه چرا لعنت به اونا..لعنت به تو جف کیلی..اگه زودتر میگفتی اینطوری نمیشد..
الهی که جر خورده باشی ..الهی تیکه وا تیکه شده باشی...
تاریخ عرضه بازی، هفته دیگه توی مراسم مایکروسافت مشخص می‌شه و آخر تریلر هم می‌نویسن: انتشار روی گیم پس در همان روز اول! :دی
---------------
راستی چند وقت پیش با یکی از دشمنان زیبای TMNT آشنا شدم به نام Pizza Face. گویا توی سری ۲۰۱۲ حضور داشته و خیلی لذت بردم از دیدن قیافه مهربونش! مثل اینکه بنده خدا یه آشپز ایتالیایی به نام آنتونیو بوده که جهش پیدا می‌کنه و تبدیل به یه پیتزای قارچ و پپرونی غول‌پیکر می‌شه! :(
بعیده توی بازی حضور داشته باشه، ولی کلاً چیز مسخره و جالبیه! :دی

p386401_.png

با اجازه دوستان خیلی کوتاه و گذرا، در چند خط ، بپردازیم به تنی چند از شخصیت های بدذات دیگه ، با این تفاوت که این بی وجدان ها از جناب شردر حرف نمی خونند و آقای کرنگ رو به عنوان پیمانکار قبول دارند...
بیشتر به این خاطر که احتمال حضور این اشرار در بازی خیلی زیاده، چون هم در انیمیشن حضور داشتند هم در بازی های کلاسیک...

قبلش برای کسانی که از یک قدمی مجموعه رد نشدند عرض کنم بد نیست مقداری از جغرافیای بُعد اکس یا demention x به عنوان مهد و زادگاه اشرار فوق به علاوه خود کرنگ بدونید..
این بُعد اکس یک جایی هست شبیه مریخ و سرخ گون البته در انیمیشن 2012 صورتی-بنفش کار شده ...یَک آب و هوای مضخرفی هم داره که نگو..ذرات معلق گرد و غبار در هوا و به جهت نبود سیستم شهری فاضلاب ،می توان مدفوع حجیم و بلغمی موجودات زشت فضایی را در گوشه گوشه آن مشاهده کرد به همین خاطر بوی باقالی یکی از عناصر تشکیل دهنده هوای تنفسی اونجاست...همیشه هم ادارات ومدارس تعطیله !کلا جای بدیه ، آب و هواش به ما نمی سازه هر کی رفته قسیون افتاده...

a3-min_nzj5.png
البته این خطه سرخ صورتی همیشه هم موجودات بد تحویل جامعه نداده وا..و درست نیست به عنوان یک سرزمین ارازل پرور بهش نگاه کرد ... ! آدم خوب هم داره بخدا ! نمونه اش Dask, Kala, و Zak که از نسل Neutrinos ها هستند وبه عنوان گروه مقاومت بُعد اکس ، و گروه دوست و برادر، متحد لاک پشت ها علیه کرنگ هستند..., یک وقت داخل بازی جدید چشمتون به جمالشون روشن شد مبادا دست روشون بلند کنید، اینها خودی هستند...

اگه بازی های کلاسیک رو انجام داده باشید موقع مبارزه با کرنگ در تکنودروم ، دیدید همیشه از یک دروازه قرمز رنگ وارد میشه اونجا درب ورودیش به زمین هست ... داخل بازی جدید بعید می دونم ما بریم اون طرف ولی قطعا اونها میان این طرف ...
خب همین مقدار کفایت می کنه...

a1-min_(1)_11h9.png

جناب آقای کرنگ داخل انیمیشن 1987 یک ارتش از سربازانی جان برکف و سنگی داره که با همون دست های پینه بسته اش! از طریق آبیاری صخره های بعد اکس بوسیله ماده جهش زای خودش بوجود آورده که همیشه هم پشت اون دروازه محصوره ..قطعا داخل بازی های کلاسیک مبارزه با سربازهای رو مخ سنگی رو به خاطر دارید..

فرماندهی قرارگاه سربازان بر دوش دو تن از وفادارترین کارگزاران کرنگ به نام ژنرال Traag و سرپاسبان Granitor... هست، Traag معاون کرنگ و گرانیتور یک رتبه نظامی ازش پایین تره ...
و تمامی مسئولیت قرارگاه، از آموزش رزم و خشم شب گرفته تا مدیریت تجهیزات نظامی و حتی امر خطیر ریختن گونی گونی کافور در غذای سربازان سنگی ، به عهده این دوتن هست..خداییش خیلی زحمت میکشند و به حقشون هم نمی رسند ..یک جمله معروف داره کرنگ خطاب به Traag با این مضموم :

"Excellent work, Traag! I'm going to pin a metal on you as soon as I get a pair of hands. "

که میشه ایول تراگ! به محض اینکه یک جفت دست به دست بیارم، یک تکه فلز! رو به سینه ات سنجاق می کنم...

داخل انیمیشن 2012 این دو تن در ابعاد خیلی بزرگ و ظاهری باستانی حضور می یابند و به عنوان نگهبانان سنگی بُعد ایکس معرفی میشند و دیگه شغل نظامی ندارند..!!
می مونه ماجرای کمیکی , اونجا داستان قدری متفاوت هست، این دو تن زیردست یکی از ترایسرایتون ها به نام traxus هستند بعد کرنگ تراگسوس رو میکشه این دوتا از ضرب دستش خوششون میاد ، داوطلبانه به کرنگ ملحق میشند و بعد به دست استاکمن تازه جهش یافته میشند و در هیئت سنگکی در می آیند..
همینطور درون شماره اول بازی آرکید که همون شماره دوم nes باشه، این دو به عنوان باس فایت های مجزا حضور دارند که امید هست بعد از قریب 30 سال این فراغ پایان یابد و این دو عزیز رو دوباره دوشادوش هم در میدانهای رزم باطل علیه حق ببینیم..

a2-min_xjfx.png
Antrax
ایشون داخل هیچ یک از بازی های ویدئویی نبوده ( غیر از Mutant Madness که بازی موبایل هست و اونجا همه هستند و دقت کنید که بحث ما خارج از موبایله) ولی هم در انیمیشن متاخر 1987 و هم معاصر 2012 و هم کمیک IDW حضور نکبتی داره...
و با توجه به رویکرد و عنایت ویژه سازنده ها نسبت به غائبین بازی های کلاسیک احتمال اولین حضورش زیاده ..
حالا این َانت راکس بی پدر کیه؟
همونطور که از نام مبارک مشخصه، مورچه ای است جهش یافته و با نگاهی دقیق تر به پک و پوز و سلاح ضد بشری که حمل میکنه احتمالا متوجه شدید که از شغل شریف جلادی ، روزی حلال برای خودش و زن و بچه اش درمیاره...در واقع نَسَخ چی باشی اعظم ،شخص کرنکه...و هرکسی داخل تکنودروم شلوغی کنه میدن چیزشو ببُره...!

ولی داخل انیمیشن 2012 ایشون به همراه یار گرمابه و گلستانش scumbug سوسکه ، زیر دست های استاکمن هستند و ارتش حشره ای تشکیل میدن...حالا شاید ظاهر قدیمیش مشخص نباشه که چه مقدار مورچه داره..!! ، ولی از ظاهر کریه المنظر و چندشش در مجموعه جدید کاملا مشخصه چقدر مورچه داره..!!
a4-min_wt6m.png

آخرین ویرایش:
دوستان امشب ساعت 30 دقیقه بامداد به وقت محلی، نمایش محصولات و فرآورده های limited run games رو در پیش روی داریم.....
که به گفته خودشون 30 عدد Announcement دارند که نمی دونم همه شون بازی جدید هستند که احتمالا نیستند ! ولی خب همونطور که قبلا گفته بودند از نسخه کالکتور ادیشن TMNT رونمایی و اطلاعات بیشتری در اختیارمون قرار میدند که می تونه شامل تاریخ عرضه هم بشه..
(عـــمراً..!! [-( محــاله ممــکنه! [-x..تاریخ عرضه رو فقط و فقط باید از زیر زبون جف کیلی کشید بیرون...!! )

ezgif.com-gif-maker_gq4e.gif

البته این جور نمایش های لاکچری معمولا با روحیه جهادی و اقتصاد جمادی ، و چه بسا طبیعت قانع و جیب پاره ایرانیان جور درنمیاد! این نمایش برای من یکی که همه اش آه و حسرته..!!
اما چشمم کور،دنده ام نرم ..امشب خواب بر من حرام است! می شینم می بینم،خدا کنه چیزهای خوب خوب نشون بدن ، چون بخاطرش یک شب شعر به علاوه دوتا محفل انس شبانه رو کنسل کردم..!!
من خودم تا پارسال به این نمایش اعتقادی نداشتم تا اینکه داخل برنامه شون از river city girls 2 رونمایی کردند...
ربطی به این تاپیک نداره وا..یعنی اگه beatem up دوست می دارید، چرا ،داره..!
از اونجا که همیشه روابط حسنه ای بین کادر این مجموعه سی دی رایت کن با wayforward برقراره و بده بستون دارند، احتمال اینکه اینجا river city girls 2 تاریخ بخوره هم هست ...
خب دیگه حرف مفت بسه..برم بگیرم بکَپم .. شب ، عملـیــــات داریــم...!!

xz_qx7j.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان امشب ساعت 30 دقیقه بامداد به وقت محلی، نمایش محصولات و فرآورده های limited run games رو در پیش روی داریم.....
خب ساعت یک و سی دقیقه بامداده و سرم از شدت درد داره می ترکه و ایضا مثانه ام کاملا قرمز شده....!!
دیدین گفتم هیچی اینجا نشون نمیـــــــدن...! حالا منو تک کنید بگید اینجا نشون میدن...!!
اصلا اینها رو چه به این غلطا..، یدونه سی دی فروشی دارند بَرِ خیابون اصلی، فکر کردند بازی یکی از بزرگترین فرانچایزهای تاریخ بشریت!! رو میدن اینا تاریخ بزنند...
هیچ چیز فیزیکی هم نشون ندادند حتی یک تریلر جدید هم نشون ندادند، تریلرشون دومین تریلر بازی بود حتی قبل معرفی آپریل..دقیقا از نام بازی سو استفاده کردند تا نمایش مسخره شون رو بندازند وسط...

حتی چندتا بازی wayforward و playtonic هم که منتظرشون بودم به coming soon بسنده کردند..حیف وقتی که گذاشتم پاش..حیف اون شب شعری که کنسل کردم به ادب و هنر این مملکت ضربه زدم...!
ولی خب ..! یدونه چراغ خواب شانتی نشون دادن خوشم اومد..آدم یدونه از اونا بگذاره بالا سرش کل شب رو تو wet dream صبح میکنه...!!

دوستان دوباره تکرار می کنم...فقط و فقط چشمتون به مثانه جف ..!..اَه ..به دهان جف کیلی پدر نامرد باشه همین ..
من سریعا باید برم یک جایی.. دیگه نمی تونم نگه دارم ..از من به شما نصیحت قبل هیچ نمایش و کنفرانسی هندوانه نخورید..!!حتی اگه خیلی خیلی قرمز و شیرین بود...!!

خب ساعت یک و سی دقیقه بامداده و سرم از شدت درد داره می ترکه و ایضا مثانه ام کاملا قرمز شده....!!
دیدین گفتم هیچی اینجا نشون نمیـــــــدن...! حالا منو تک کنید بگید اینجا نشون میدن...!!
اصلا اینها رو چه به این غلطا..، یدونه سی دی فروشی دارند بَرِ خیابون اصلی، فکر کردند بازی یکی از بزرگترین فرانچایزهای تاریخ بشریت!! رو میدن اینا تاریخ بزنند...
هیچ چیز فیزیکی هم نشون ندادند حتی یک تریلر جدید هم نشون ندادند، تریلرشون دومین تریلر بازی بود حتی قبل معرفی آپریل..دقیقا از نام بازی سو استفاده کردند تا نمایش مسخره شون رو بندازند وسط...

حتی چندتا بازی wayforward و playtonic هم که منتظرشون بودم به coming soon بسنده کردند..حیف وقتی که گذاشتم پاش..حیف اون شب شعری که کنسل کردم به ادب و هنر این مملکت ضربه زدم...!
ولی خب ..! یدونه چراغ خواب شانتی نشون دادن خوشم اومد..آدم یدونه از اونا بگذاره بالا سرش کل شب رو تو wet dream صبح میکنه...!!

دوستان دوباره تکرار می کنم...فقط و فقط چشمتون به مثانه جف ..!..اَه ..به دهان جف کیلی پدر نامرد باشه همین ..
من سریعا باید برم یک جایی.. دیگه نمی تونم نگه دارم ..از من به شما نصیحت قبل هیچ نمایش و کنفرانسی هندوانه نخورید..!!حتی اگه خیلی خیلی قرمز و شیرین بود...!!
تقصیر خودته. به حرف من گوش نمیدی، من عکس مراسم جف کیلی رو داشتم

2.jpg

اینجا میگه من پاپ جف دوریتوس کیلی اعلام میکنم هر کس نینجا رو بخره یه نوشیدنی خاک بر سری dew جایزه میگیره.

آخرین ویرایش:
آقا فکر میکنم تاریخ ۱۶ جولای واقعی باشه. صفحه PlayStation Game Size بعد از لیک کردن تاریخ اولیه از طریق دیتابیس پلی استیشن، برگشته گفته آپدیت ۱.۰۱ بازی هم از همین حالا منتشر شده که حدودا ۱۵۰ مگابایته.

@New Shredder دیگه باید ما رو ببخشی از اون سمت فروم اومدیم بخش PC چادر زدیم و اینجا هم همچنان نمیتونیم پلی استیشن رو رها کنیم. :D اما خب حداقل حالا خاطرت جمع هست که تاریخ نهایی به احتمال ۹۹ درصد همینه.

بین خودمون بمونه، من که میدونستم منتظر یه فرصت مناسب بودی تا جف کیلی رو بکنی تو گونی. الان که تقریبا از تاریخ عرضه مطمئن شدیم دیگه نیاز نیست تا بعد از سامر گیم فست به تعویق بندازیش. :>

آقا فکر میکنم تاریخ ۱۶ جولای واقعی باشه....

@New Shredder دیگه باید ما رو ببخشی از اون سمت فروم اومدیم بخش PC چادر زدیم و اینجا هم همچنان نمیتونیم پلی استیشن رو رها کنیم. :D....

بین خودمون بمونه، من که میدونستم منتظر یه فرصت مناسب بودی تا جف کیلی رو بکنی تو گونی. الان که تقریبا از تاریخ عرضه مطمئن شدیم دیگه نیاز نیست تا بعد از سامر گیم فست به تعویق بندازیش. :>
هر چند فکر می کنم جولای باشه ولی عیب نداره 16 ژوئن هم خوبه...
آخه میدونی دلم می خواد زیادتر رو بازی کار کنند و حالا که بعد این همه سال دارن بازی میدن، حداقل یک چیزی تو مایه های elden ringتحویلمون بدن با همون وسعت و مدت زمان گیمپلی..!!!

نه بابا خدا ببخشه ..این حرف ها و کدورت ها مال قدیماست..!! الان که دیگه پی سی و پلی استیشن نداریم ..ما دیگه با هم داداشی هستیم..یک سفره ای سونی پهن می کنه با هم می خوریم..!!

دلت میاد..!! بنده خدا جف..این همه زحمت میکشه آخرشم اینجوری در موردش حرف میزنید..! بــاشه ..اوکی ..حالا که اصرار دارید دستم رو به خون آلوده کنید، اجازه بدید اعتراف کنم دیگه ، فقط جایی درز نکنه..
گفتم که فردا شب تاریخ رسمی رو جف مثل بچه آدم میگه! ولی حالا فرض بر این که جف کیلی بازی درآورد و از بیان تاریخ عرضه امتناع ورزید و دوباره اگه زبونم لال زبونم لال گلاب به روتون نقشه مون به هر دلیلی شکست خورد...میریم سراغ پِلن B ....فقط چون این روزها تهیه مواد اولیه با کیفیت و ارزان یک مقدار سخت شده ممکنه بیافته برای چند روز بعد از نمایش ...پیشاپیش عذرخواهی من رو بپذیرید!!
حالا بیایید یک بار دیگه نقشه رو مرور کنیم ..! به این صورت داریم برایش که ...

11-min_rn6l.png

2-min_cby2.png

3-min_0piq.png

4-min_kjkv.png

5-min_82ae.png

6-min_iwse.png

بچه ها 16 june کم کم داره رنگ حقیقت میگیره...
علاوه بر شواهد و قرائنی که محسن جان :x بهشون اشاره کرد..
امروز گندش دراومده که سایت نینتندو کره ، بازی رو تاریخ زده ...

picture11_1mh1.jpg
닌자 거북이: 슈레더의 복수 (Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge)

اینجوری پیش بره همین امشب بازی شادو دراپ میشه...:D
ولی جدی به دلم افتاده امشب در کنار مشخص شدن تاریخ عرضه یک گیمپلی از مبارزه با Leatherhead هم می بینیم...[-o<[-o<

نسخه های فیزیکی limited run games هم کامل مشخص شد در دو نسخه Classic Edition شامل استیل بوک و استیکر و کوپن پیتزا و VHS...آخه کی الان هنوز ویدئو داره باهاش اینو ببینه...فکر کنم دکوریه..! و نسخه Radical Edition که ته خفنه با قیمت 200 دلار...برای هر 3 کنسول محترم..
و از اونها مهم تر نسخه مخصوص pc تحت نام The PC Big Box Edition..استیل بوک برای pc ..خواب میبینم آیا ..? خیلی خوبه ،کرک همه بازی هامون توش جا میشه و صدمه نمی بینه...!!

نسخه های فیزیکی limited run games هم کامل مشخص شد در دو نسخه Classic Edition شامل استیل بوک و استیکر و کوپن پیتزا و VHS...آخه کی الان هنوز ویدئو داره باهاش اینو ببینه...فکر کنم دکوریه..!
اهم اهم:>
IMG_20220609_165050.jpg
در مورد تاپیک هم دمت گرم خیلی خوبه همینطور با قدرت ادامه بده :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or