Multi Platform Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

x_mlk3.jpg

کی میگه انتقام چیز قشنگی نیست ؟ یا اصلا این حرف از کجا اومده که لذتی که در گذشت هست در انتقام نیست ...
می خوام بدونم این مضخرفات رو کی داخل مغزتون فرو کرده ؟ ..انتقام خیلی هم خوب و شیرین و لذت بخشه ..!! انتقام ممکنه شرورانه باشه ولی وقتی قدرتش رو داری و می تونی انتقام بگیری ، باید به بهترین روش و بدترین شکل این کارو انجام بدی ..

اصلا الان وقت ، وقت انتقامه ..انتقام از تمامی کسانی که طی 30 سال زخم بر دل طرفداران مجموعه لاک پشت های نینجا نهادند یا در این کار دخیل بودند ، خون به جگرشان کردند و خونابه از چشم هاشون روان ساختند... حالا این زخم کهنه سر باز کرده و بذر کینه 30 ساله جوانه زده ..و اینبار دست انتقام از آستین DOTEMU بیرون اومده تا به فضل خدا و نام نامی شردر کبیر ،انتقامی سخت توسط Tribute games گرفته بشه...

picture17-min_sbr4.png

ویژگی ها:

• داستان بازی از حمله بیباب و راکستدی به شبکه 6 خبر برای سرقت سر و جمع آوری قطعات یدکی بدن رباتیک کرنگ آغاز میشه و با مجاهدت برای گردآوری سایر اعضا و جوارح ایشون در سایر مناطق شهر ادامه می یابه..
  • 7 شخصیت دربازی قابل کنترل هستند...شامل لئوناردو, رافائل, مایکل آنجلو, دانوتلو ، استاد اسپلینتر ، آپریل اونیل و کیسی جونز ...
  • بازی به دستان هنرمند TRIBUTE GAMES واقع در مونترال ،سازنده عناوینی چون scott pilgrim و TMNT GBA ساخته میشه و ناشر DOTEMU هست که عناوین موفقی چون Street of rage 4 رو در کارنامه داره...
  • بازی از co op آفلاین و آنلاین تا سقف 6 نفر بهره می بره..
  • برای بازی بیش از 20 باس فایت از جهش یافته های معروف مجموعه انیمیشن در نظر گرفته شده..که بعضی از اونها برای اولین بار در بازی ها حضور می یابند...
  • تا این لحظه مبارزه با این شخصیت ها به عنوان غول آخر تایید شده است : Wingnut , Metalhead, , Tempestra, Bebop ,Rockstedy ,Tokka, Razhar, Rat king, dirtbag , leatherhead ,Shredder ,Krang, Baxter Stockman ....
  • برای هر یک از 7 شخصیت یک نوار انرژی یا اسپشیال در نظر گرفته شده که با وارد کردن ضربه به دشمنان تا 3 درجه شارژ خواهد شد.. که برای انجام اسپیشیال اتک ها و سوپر اتک ها مورد استفاده قرار میگیره..
  • در بازی چند نفره لاک پشت ها از تکنیک ها و ضربه های ترکیبی به کمک یکدیگر و بصورت همکاری استفاده می کنند تحت نام co op moves...
  • در بازی علاوه بر جعبه های پیتزای شفابخش! پیتزای افزایش قوای جنس..!.. جسمی و پیتزای فوق العاده انرژی زا با دوره کوتاه مدت در نظر گرفته شده است..به علاوه پیتزای مخصوص پارتی که همه رو سیر میکنه..
  • بازی به عمد بصورت پیکسلی و 16 بیت کار شده تا معنویت عناوین کلاسیک رو حفظ کنه و دنباله ای درخور برای اونها باشه..
  • برای اولین بار در بازی های مجموعه برای لاک پشت ها قابلیت taunt یا طعنه و تیکه انداختن به دشمن ها در نظر گرفته شده که با انجام صحیح و بجای اون یک نوار انرژی پر میشه..
  • سعی شده در بازی حال و هوای مجموعه انیمیشن 1987 تا حد امکان حفظ بشه برای همین مرحله ها در مکان های قدیمی و معروف انیمیشن مثل کانال 6 خبر ،فاضلاب و مترو نیویورک ، شهر بازی و باغ وحش مرکزی .. خیابان ها و پشت بام ها... در کل از منهتن و کُنی آیلند گرفته تا احتمالا Dimension X
  • بازی دارای دو حالت آرکید و داستانی است که برای حالت داستانی یک نقشه از نیویورک در نظر گرفته شده که میشه آزادانه درش حرکت کرد و مراحل رو انتخاب و تکرار کرد و برای هر مرحله چلنج ها و کالکتیبل های مخفی در نظر گرفته شده......
  • در حالت آرکید تعداد جونها محدوده و باید با توکل به خدا یک کله بازی رو تموم کنید و این مود به سبب سختی بیشتر بدرد رترو بازها می خوره ولی در حالت داستانی با پوینت هایی که بدست می آورید می تونید جان اضافی (هر 200 تا فونت نینجای ضایعاتی یک جون اضافی) سلامتی بیشتر و حرکات اضافی تهیه کنید..و جنبه مدرن قضیه خودشو نشون میده...
  • از صداپیشه های قدیمی انیمیشن برای صداگذاری محدود بازی استفاده شده..
  • کار موسیقی متن بازی به عهده برادر Tee Lopes بوده که دستی هم در موسیقی سونیک مانیا شورش در شهر 4 و متال اسلاگ تاکتیک داشته...
  • و آقای mike patton خواننده تصنیف های محلی امریکایی! یک دهن تم قدیمی و اصلی مجموعه رو دوباره به سبک خودش خونده..
  • بازی در روز 16 ژوئن 2022 مصادف با 26 خرداد عرضه میشه و در روز عرضه بر روی گیم پس قرار خواهد گرفت..

picture14-min_k9fg.png

picture13-min_lvic.png

picture10-min_(1)_ax4.png

nn-min_atqe.png

آخرین ویرایش:
آقا چقدر من رو شرمنده کردی! عذاب وجدان گرفتم! :( :D واقعاً ممنون از محبتی که داری.
این قضیه رافائل موتوری چقدر عجیب بود!!! مغزم منهدم شد! قشنگ می‌تونه سوژه یه موضوع ماورایی باشه در مورد بچه‌هایی که توی کودکی از طرف مادربزرگ، رافائل موتوری گرفتن و بعدش گم شده! :D یعنی مثلاً یه محفلی از مادربزرگان مرموز بوده که به دلایلی این اسباب‌بازی رو به نوه‌هاشون می‌دادن و بعدش هم طی یه سری اتفاقات مخوف، اسباب‌بازی ناپدید می‌شده و بچه بیچاره به فنا می‌رفته! :D
من از این زاویه بهش نگاه نکردم .. :-/ چقدر این قضیه پلیسی و روانشناختی شد..یعنی..الان ...اون رافائلم دست مادر بزرگمه...!! :o
بعد به نظرتون پدر و مادرم می دونستن و این همه سال از من پنهون کردن...!! ~X(

از نظر نقاشی هم عین همدیگه بودیم! :D من یه دورانی، کل کار و زندگی‌م شده بود نقاشی کشیدن از این لاک‌پشت‌ها یا به اصطلاح اون دوران، ترتلز و دشمنان! خاطره هم از این قضیه دارم و مثلاً اون زمان خیلی دوست داشتم چشم‌های اینا رو مثل بتمن سفید بکشم (با اینکه توی کارتون محبوب‌شون، چشم آدمیزادی و غیرسفید داشتن، ولی بعضی جاها مثل کمیک‌ها یا مثلاً طرح جلد بازی فایتینگ، چشم‌هاشون زیر چشم‌بند سفید بود). بعد یه بار خاله‌م گفت چرا چشم این سفیده و یه نقطه بذار وسطش که طبیعی بشه. کلی مقاومت کردم، ولی انقدر اصرار کرد که آخرش نقطه گذاشتم و.....
موافقم لاک پشت چشم سفید ! با ابهت تره... تو انیمیشن 2003 یا کمیک هایی که IDW منتشر میکنه همشون چشم سفیدند..!! :D
به نظرم بکار گیری چشم سفید درجه بندی سنی مخاطب و هم فضای داستان رو هم میبره بالا ،دقت کرده باشید داخل هر دو جا هم لاک پشت ها به نوجوون نمی خورند ، با هیکل های درشت و بازوان ستبرند, بیشتر هم اخمو و عصبانی هستند..به همون نسبت دشمن ها هم ظاهر خشن تر و باطن بیرحم تری دارند...

ولی تو انیمیشن های 1987 یا 2012 یک مشت گاگول دور هم جمع شدن .. چشم سفید تو سرشون بخوره.. :-wاز دشمن ها گرفته تا لاک پشت ها همه شیرین میزنند ..

ولی نکته ای که خیلی مهمه اینه که چشم سفیدی شما در کودکی ..!! :D عذر خواهی میکنم مقاومت شما در برابر سفید نگاه داشتن چشم ها در اون مورد نقاشی که گفتید ، این رو نشون میده که شما از کودکی هم بزرگتر از سن خودتون درک میکردید =D>و در کنار داشتن هوش سرشار ، نگاه جامع تری هم به مسائل داشتید...:love:

در مورد انیمیشن‌ها هم من و داداشم از آلـت تخریب فرهنگی غربی‌ها یعنی ماهــواره می‌دیدیم! :D
عذر خواهی میکنم این یک قسمت رو نمی تونم درک کنم ..چون ما هیچ موقع ماهواره نداشتیم..الان هم نداریم..ایضا داداش هم نداریم...:-<

بنده باید در همین جا اعتراف کنم که فیلم‌های قدیمی TMNT رو ندیدم! :-" یعنی تیکه‌تیکه خیلی جاهاش رو دیدم، ولی اینکه مثل آدمیزاد بشینم از اول تا آخر ببینم، نه. باید حتماً یه روزی برم سراغشون و صفا کنم! یه اعتراف دیگه هم این که توی سری فیلم‌های جدید، اولی رو دیدم و به نظرم انقدرها هم بد نبود! :-"...
فیلم های قدیمی رو هم نبینی چیزی از دست ندادی ..! (:|
من هم فیلم اولی جدید رو دوست داشتم .. بویژه شردرش رو که قد بلند و بی رحم بود ..و اون تیکه مبارزه با اسپلینتر هم خیلی خوب بود....
خوب کاری کردی فیلم دوم رو ندیدی ..منم دیدم پشیمون شدم..!
نمی خوام فیلم دوم رو اسپویل کنم ولی خودشون گند زدن تو همه چیزهای خوبی که درست کرده بودند ..بازیگر شردر عوض شده یک یارو کوتوله بیریخت جاش گذاشتند و ابهتش رو زیر سوال بردند..تو چندتا صحنه سیخ سیخ راه میره و سریع هم از داستان حذف میشه این قدر این موضوع حرصیم کرده بود .. :Censored:
هیچ سکانس مبارزه خفنی هم با اون دو تا احمق نداره..فقط انتخاب بازیگراستاکمنش خوبه...!! داستانش هم مضخرفه ..لاک پشت هایی که این همه سال زور میزنند کسی نبینتشون میان وسط مردم و ...فکر کنم همه چیز رو اسپویل کردم..!!
بی خیال نبینیش بهتره...اگه یک موقع خواستی ببینی بزن بره جلو از اونجایی ببین که شردر دیگه نیست..!!:D

حالا که فضا خودمونیه و همه اهل دل هستن، دو تا عکس هم از کیک‌های تولد برادرم بذارم! :D ایشون حتی از من هم بیشتر فن TMNT بود و دو سال پشت سر هم توی ۵ سالگی و ۶ سالگی، کیک با این طرح‌ها گرفت:...
حالا برادر تون راضی هست عکس هاش رو اینجا گذاشتید ..آخه عکس کیک تولد مثل مسواک یک چیز شخصیه..! ! :D
فردا شر نشه برامون... :-s من از پلیس بویژه fat هاشون خیلی میترسما...

خیلی کیک های ناز و قشنگی هستند از طرف من به داداشی تولدش رو تبریک بگو!! :D:D
این طرح ها برای اون موقع خیلی هم لاکچری هست و از اون مهم تر هنر دسته .. اون رنگ ها هم فدای سرتون حالا چه فرقی میکنه لاک پشت لاک پشته دیگه! اون یکی هم از روی کمیک قدیمیش ساخته شده...!! :D

آریا جان اصلا یک کاری بکن ..شما برو بگو برادر عزیزتون بیاد تو فروم...!!;));))

در مورد بازی‌های TMNT، متأسفانه من از وقتی که سه‌بعدی شدن، یه ذره باهاشون فاصله گرفتم (یه ذره که چه عرض کنم، خیلی بیشتر از یه ذره!). ولی تک‌تک نسخه‌های NES و سگا جنسیس رو زمان خودشون تجربه کردم و با اینکه در مجموع حافظه خوبی ندارم، اکثر بخش‌های اینا رو یادمه، انقدر که خفن بودن!
البته همه‌شون هم خفن نبودن و مثلاً همون نسخه‌ای که توی پستت اشاره کردی و یه جاهایی دوربین از بالا بود و توی مراحل اصلی از کنار، بازی به شدت مشکل‌داری بود و از بعضی جهات، حتی مزخرف! :D ولی همون رو هم توی اون دوران با جون و دل بازی می‌کردم و با اینکه احتمالاً بخشی از ریزش موهام به خاطر همین بازی بوده و بعدها خودش رو نشون داده، ولی تا وقتی که تمومش کردم دست از سرش برنداشتم! :D کلاً هم یه بار تا آخرش رفتم، ولی خاطره‌ش از ذهنم پاک نمی‌شه. چون یه جورایی باعث افتخارم شده بود تموم کردن این بازی و بقیه دوستان و همسایه‌ها نتونسته بودن تا آخرش برن و کاپ قهرمانی به خودم رسیده بود! :D
در کنار نسخه‌های معمولی، اون نسخه فایتینگ رو هم خیلی بازی می‌کردیم با داداشم. اولین بار روی سگا جنسیس توی یکی از این مراکز آرکید دیده بودیم (فکر کنم توی شیراز بود) و بدجوری ذوب شدیم توش! لامصب عجب گرافیکی هم داشت نسبت به اون زمان. شکل و شمایل خود لاک‌پشت‌ها هم خیلی خفن بود و یه حالت عصبانی و بزرگسالانه‌ای داشتن با اون چشم‌های سفید که قبلاً اشاره کردم!
ولی ما اون موقع جنسیس نداشتیم و رفتیم نسخه فقرا رو برای NES خریدیم که کلهم از زمین تا آسمون با نسخه جنسیس متفاوت بود و یه چیزی شبیه تفاوت گرافیک Counter-Strike با Crysis رو می‌شد بین این دو نسخه دید! :D ولی خب کوچیک بودیم و قدرت تخیل بالا بود و بنده توی ذهنم با همون گرافیک جنسیس شبیه‌سازی‌ش می‌کردم و کلی حال می‌کردم باهاش. تا اینکه بعدها اون کنسول رو هم گرفتیم و رفتیم سراغ بازی و بسی لذت بردیم.
ولی من متاسفانه نتونستم دوری گزینم و تمامی نسخه های 3 بعدی رو هم با جون و دل بازی کردم ..!! 8->
آره در حد نام مجموعه نیستند ولی تیکه های خوبی هم داشتند...بویژه یکیشون که اتفاقا خیلی شبیه اون اولیه هست که بدتون میاد...:D
اون نسخه فایتینگ اقتصادی nes هم من خیلی بازی کردم البته تنهایی اونم با کارتریج کرایه ای...!! یادمه یک مدل میشد تورنومنت 4 تایی چید اونم با 7 تا کاراکتر... متاسفانه من به نسخه های فایتینگ سگا حتی اون موقع که مگادرایو هم گرفتم دسترسی نداشتم...بعدا رو کامپیوتر رفتم تو کارشون...
اَه.. اصلا این داداش نداشتن و سیاست های جمعیتی کلی به زندگی من آسیب های جبران ناپذیر وارد کرد و منو عقب انداخت...!![-(
............... ..............

استاد پیشاپیش عذرخواهی من رو پذیرا باشید اگه گستاخی یا جسارتی در متن از من سرزد..^:)^
و تشکر و سپاس بیکران بابت تبادل اشتراکات فرهنگی ..!! :o و اینکه وقت می گذارید و منت بر سر ما گذاشته و داخل این تاپیک محقر و کثیف پست های انفجاری می دید..

از ته قلبم میگم ، این قدر خوندن پست های شما برای من دلنشین ،لذت بخش و آرامش دهنده هست در کنار اینکه کلی بهم انرژی مثبت میده،که حد و حساب نداره... و این باعث مباهات بنده است که با یکی از منتقدین و فعالان به نام و نامی صنعت ویدئو گیم در ایران و خاورمیانه ,هم کلام شدم ...:x:x

دیگه بیشتر از این مصدع اوقات شریف نمیشم و قول قول قول می دم دیگه ریپلای نکنم و حد خودم رو بدونم... :-$:-$ باز هم ممنون...
... ...
....آخ یادم رفت... سلام و ارادت ویژه من رو به برادر گرامی تون برسونید...;)

آخرین ویرایش:
آقا نمیدونی این پستت به خصوص در مورد نسخه 1 ش چقدر جذاب بود برای من! یکی از سخت ترین بازی های میکرو بود. اون زمان من 7 سالم بود تقریبا و ترجیح میدادم بیشتر به بازی برادرم نگاه کنم تا خودم بشینم پاش!
یکی از سخت ترین جاهاش (و در عین حال ساده ترین طراحی) یه اتاقی بود که از دو طرف دیوار تیغ دار داره بهت نزدیک میشه و تو باید خیلی خونسرد باشی و از راه های باریکی که وجود داره بری پایین. انقدر ناگهانی و بدون مقدمه هست که یکی دو بار اول قطعا همون ابتدا میمیری و چند بار بعدش هم باید تمرین کنی! دقیقا بعد از همون قسمت بود که گفتی. یعنی بعد از اونجا که روی ریل ها با جهت های مختلف راه میری و از چپ و راست دشمن میاد جلوت و لیزر هست
مرحله قبل از شردر هم که به شدت سخته. هم دشمن ها جدید هست و آشنایی نداری بهشون و هم واقعا کشتنشون سخته
حقیقتا یادم نمیاد موفق شدم شردر رو اون زمان شکست بدم یا نه! ولی بعد ها روی پی سی با کمک سیو های زیاد کشتمش!
ممنون فدای شما..:x:x

وای اون قسمت نکبتی از مرحله چهارم لعنتی اون بازی کوفتی... کابوس بود ..اینجاها رو منظورتونه احیانا...

picture6-min_(2)_x5re.png

ساید اسکرول عمودی رو به پایین زمان دار مزاجات کننده!! تو کتاب لول دیزاین اثر تیم فیلدز اومده !! این روش کثیف ترین روش ساخت مرحله هست که فقط دیزاینر های عقده ای مریض ازش استفاده میکنن ..خیلی وحشتناک بود اینجاش..خدا ازشون نگذره...:D
اگه تجربه کرده باشید یک همچین چیزی داخل Battletoads هم هست منتها اونجا لقب سخت ترین بازی ها رو بهش دادن.. ولی حق این بازی سرطانی رو خوردن و تو لیست سخت ترین ها قرار ندادن..[-(

نسخه 3 هم که بدون شک بهترین بازی اون نسل بود برای من. ولی آسون تر از نسخه 1 بود. فکر کنم در مجموع یه 10 باری حداقل سر انواع و اقسام کنسول های مختلف بردمش. در این حد اعتیادم رو بگم که زمان دبیرستان (حدود 15-16 سال قبل) روی موبایلم که سیستم عاملش ویندوز موبایل بود و ایمولیتور نصب میشد سرش یه دور دیگه بازی رو تموم کردم! (در مدرسه!)
و اینکه نسخه های مختلف شماره 3 بعد ها فهمیدم درجه سختی متفاوت داره (بنا به ریجن یا نمیدونم چی)
دقیقا گل گفتید :xهرچی اون شماره اول بد بود شماره سوم شاهکار دوران بود ، برای من هم بهترین بازی نسل بود چه بسا حتی نسل های بعد ..واقعا تو مدرسه؟ اونم رو موبایل!! ... آخه اون بازی طولانی هم بود و کنترل با موبایل هم تقریبا افتضاحه... برادر ایول دارید، انصافا کارتون خیلی درسته...^:)^
این بازی از اون بازی هاست که تقریبا سالی چندبار من هم روی pc یا psp باید باید باید، بازیش کنم ...
آره تعداد جون ها و continue هاش فرق داشت ..من خودم کارتریج سخته رو داشتم دوستم آسون شو داشت..
با اینکه من همون بازی رو داشتم بعضی وقت ها که مهمونی ، کسی می اومد خونمون و پایه بازی بود با کلی منت و گردن کج کردن و دادن کارتریج های دیگه ، می رفتم ازش قرض می گرفتم ..تا به هم تیمی ام فشار نیاد ..بالاخره مهمونه دیگه...:D

راستی روی اون میکرو که گفتی زرد بود احیانا یه بازی ای نبود به اسم milk ؟ اسم کاملش گویا Nuts & Milk هست. یه حیوون بامزه بود باید میرسوندی خونه ش! طراحی دستی مراحل هم داشت، میتونستی خودت مرحله رو بسازی. چون دقیقا اولین بازی که روی کنسول من وجود داشت همین سوباسا (به عربی نوشته بود captain majed) و بعدی هم turtles 1
آه این بازیه:x ...اصلا یادم نبود ممنون ... من اینو خیلی بازی میکردم بویژه اون قسمت ساخت و سازش!! البته چیزهایی که میساختم غیر قابل بازی بود... ! هر کی میاومد خونمون من باآجرهاش اسمشون رو رو صفحه تلویزیون مینوشتم و طرف کلی حال میکرد.. :Dماریو میکری بود برا خودش ..فنر هاش هم خیلی حال میداد ..!! من بهش میگفتم پنگوئن ها با اینکه هیچ شباهتی هم نداشتند...
لطفا به خودتون افتخار کنید ، چون اون موقع که لول دیزاین مد نبود ما لول ، دیزاین میکردیم..B-)

picture1-min_qfza.png

دقیقا اولی سوباسا بود دومی لاک پشت ها ..فقط ولی یادم نمیاد چی نوشته بود آخه عربیم اون موقع خیلی ضعیف بود...!!
...آها اون بازی دانکی کونگ 3 رو هم داشت که ماریو( الان بهش میگن استنلی) پیف پاف دستش می گرفت زنبور ها رو میزد بعد نباید اجازه میدادی دانکی کونگ بیاد پایین...
بعد چون کنسول تفنگ داشت یک سری از بازی هاش هم واسه اون بود مثلا همین dock hunt معروف نینتندو...احتمالا کنسول هامون یکی بوده..از این باندل های اون زمان که فروشنده ها نتونسته بودند بازی ها رو از توش دربیارن جدا بفروشن...:-w

آقا بازهم ممنون بابت به اشتراک گذاردن خاطرات زیبا و دلنشین تون...و یادآوری اسم اون بازی دوست داشتنی..تشکر و دم شما گرم...:x
من برم دانلودش کنم یک دستی بهش بزنم...

آخرین ویرایش:
@New Shredder

آقا کنسولت که قدیم داشتی از اینا بود آیا؟ :D :Thinking:

View attachment 254602
آره خود خودشه..ممنون ..کجا بود؟... :D

دست شما درد نکنه بابت عکس...:x
در کنار ps2 همین کنسول تهیه شده از پلاستیک بازیافتی ! بهترین و خاطره ساز ترین کنسول تاریخ بوده برای من..8->

اتفاقا این تصویر یک خاطره دیگه رو هم برای من زنده کرد ... دوباره تشکر ..:x
اون کارتریجی که دست آقاهه هست...اون بازی رو من داشتم ..بوگرمن...
وای یک آقای بی تربیت و آلوده ای بود که خیلی که چه عرض کنم اصلا بهداشت رو رعایت نمی کرد ..و از داخل بینی و گلو و باسن و ..کلا هر نوع سموم و باد و دفعیجاتی که از بدنش خارج میشد به عنوان وسیله ای برای ضربه وارد کردن به دشمنان استفاده میکرد...فضای بازی هم کلا لزج و چسبناک و اَییییی..بازی چندشی بود..
چند سال پیش می خواستن ادامه اش رو بسازن با کیک استارتر ..فکر کنم فاند نشد..حیف..جدیدا مردم چقدر وسواسی و پاستوریزه شدند..!!:-"

• Like
Reactions: Aperture and m.a.t
آره خود خودشه..ممنون ..کجا بود؟... :D

دست شما درد نکنه بابت عکس...:x
در کنار ps2 همین کنسول تهیه شده از پلاستیک بازیافتی ! بهترین و خاطره ساز ترین کنسول تاریخ بوده برای من..8->

اتفاقا این تصویر یک خاطره دیگه رو هم برای من زنده کرد ... دوباره تشکر ..:x
اون کارتریجی که دست آقاهه هست...اون بازی رو من داشتم ..بوگرمن...
وای یک آقای بی تربیت و آلوده ای بود که خیلی که چه عرض کنم اصلا بهداشت رو رعایت نمی کرد ..و از داخل بینی و گلو و باسن و ..کلا هر نوع سموم و باد و دفعیجاتی که از بدنش خارج میشد به عنوان وسیله ای برای ضربه وارد کردن به دشمنان استفاده میکرد...فضای بازی هم کلا لزج و چسبناک و اَییییی..بازی چندشی بود..
چند سال پیش می خواستن ادامه اش رو بسازن با کیک استارتر ..فکر کنم فاند نشد..حیف..جدیدا مردم چقدر وسواسی و پاستوریزه شدند..!!:-"

روی یکی از پیج های اینستاگرام دیدم :D

Login • Instagram

• Like
Reactions: New Shredder
5556_gjtn.jpg

چند روز پیش یک تصویری از بازی پیدا کردم که مربوط میشه به صفحه انتخاب شخصیت...
این تصویر برگرفته شده از نسخه سهمیه دمویی دو مرحله ای، که تعلق می گرفت به دهک خبرنگاران.! که ببرند پشت درهای بسته و پرده های کشیده ، در تاریک ترین قسمت اندرونی خونه شون تنهایی باحاش حال کنند..

همونطور که می بینید برای هر شخصیت 3 المان power ، Range و speed در نظر گرفتند..و کاملا قابل پیش بینی هست که اینجا هم دقیقا مثل نسخ اعصار و قرون گذشته ، رافائل بنده خدا باید از کوچک بودن و کوتاهی سایز چیزش رنج ببره..! سای هاش...
احتمالا پایین ترین رنج و بالاترین قدرت رو داره...
این مشکل پایین بودن رنج سای ها تو همه نسخه ها بوده برا همین شیشکی رافائل رو دوست نداره..!!

11-min_ntq.png

22-min_4syv.png

33-min_8mgg.png

66-min_yrbe.png

1-min_vlri.png

خب یک عدد Behind the scenes اومده..باقلوا ...!! 😘
کلی اطلاعات میشه ازش کشید بیرون ..بیرون کشیدنش پای خودتون ..😉
فقط مرحله پشت بام شماره اول!!برگشته...رازار و توکا هم در معیت تمپسترا رسمی تایید شدند..😎
و از آقایان dirtbag و groundchuck عزیز هم بطور رسمی پرده برداری شد...🥳
نا گفته نماند که این دو تن قبلا در اثر دهن لقی یکی از اعضای تیم توسعه در مصاحبه با pc mag به طور ضمنی تایید شده بودند...😎
وای بازی نقشه overworld داره که میشه توش آزادانه چرخید و مراحل رو تکرار کرد و چلنج زد....😱

1_(2)_vkx4.jpg

1_(1)_x8j.jpg

1_(3)_thda.jpg

آخرین ویرایش:
picture2-min_obda.png

آقا عذر تقصیر ..پیرو پست قبلی ..من چند نکته رو یادم رفت اسپویل کنم...

الان داشتم تو اینترنت دور دور می کردم دیدم صحبت از Wingnut هست...کجا بود؟ کی ؟ چرا ندیدم پس...:o
دوباره فیلم تریلر رو انداختم! اینقدر عقب جلو کردم و دیدم.. اِواااا...بلاگرفته اون پشت مشتا بود در حال بلند کردن بقایای نیمه جان پیکر مقدس کرنگ...دیگه حلال کنید، ندیدم.. شب بود و تاریک ، منم دست تنها! ...به بزرگی خودتون ببخشید...:">

عوضش به این مناسبت مقداری بپردازیم به تذکره ای چند از زندگی این ملعون...:-@

همونطوری که از وجنات ایشون هویداست یک جهش یافته فضایی /ترکیبی با خفاش هست به همراه بال های فلزی و همینطور سوپر هیرو ، لازم نیست که عرض کنم که میشه به چشم هجو و پارودی بتمن هم بهش از دور نگریست ...
به علاوه یک یار غار داره به نام Screwloose که اون هم یک پشه هست (داخل صفحه قبل تصویرش رو قرار دادم) چون اینجا باس ها دوتادوتا هم میان احتمال داره این دوتا رو با هم ببینیم..یک نکته ای که بسیار هائز اهمیت هست اینه که ایشون بسته به نسخه ای که درش حضور داشته هم دوست هست هم دشمن مثل کله چرمی...
مثلا داخل انیمیشن 2012 از یک کتاب کمیک میاد بیرون و متحد لاک پشت هاست ولی داخل کمیک های idw یک موجود مادر ... و خیالتون راحت در انیمیشن 1987 که بازی هم بر پایه اون بنا نهاده شده، از اون بدای روزگاره...داخل این مجموعه یک بیگانه فضایی نااهل نامسلمون هست ولی دست پرورده شردر و استاکمن نیست و راه مرام خودشو طی میکنه...

ایشون داخل بازی های کلاسیک هیچ گاه حائز شرایط نشدند و نتونستند به سِمت غول آخری نائل بشند و اولین حضورشون بر میگرده به بازی tournament fighter نسخه سوپر نینتندو ...
اما افراد فرهیخته و صاحب اندیشه ای که به حرف سایت های بیگانه گوش ندادند و فریب تزویر متا رو نخوردند و نسخه mutants in manhattan رو در سال 2016 انجام دادند میدونند که wingnut خون خوار ، اونجا باس مرحله ششم بود و به واسطه برتری هوایی که داشت ، در بالای یک آسمان خراش نیمه کاره و زیر بارش بارانی سهمگین، چه مصیبتی رو برای شما رقم میزد...

آخرین ویرایش:
picture9-min_cs15.png

آخ یک نکته دیگه که دوباره یادم رفت ... اگر با دقت بیشتری به داخل مپ بازی نگاه کنید علاوه بر حضور پرشور ایرما و رییس شبکه خبر دکتر Burne Thompsonجلوی درب غربی صدا و سیمای نیویورک...

می تونید پایین نقشه، گروه Punk Frogs رو مشاهده کنید..

تاریخچه تشکیل این هیئت بلند پایه 4 نفره برمی گرده به یکی از اپیزودهای انیمیشن 1987 که شردر میاد چهارتا قورباغه ریقونه میاره و جهش شون میده و شروع میکنه به آموزش هنرهای رزمی به اونها..و نام 4 تا از خبیث ترین قاتل های تاریخ رو بر روی اونها می نهه!!
آقایان ناپلئون بونافراگ ، آتیلا ، رازپوتین و چنگیز جون..!!

با این هدف که گروه شبه لاک پشت خودش رو داشته باشه ، ولی خب از اونجایی که این 4 تا قورباغه، انسان های !پاکدامن و نیک سرشتی هستند و بیشتر اهل هنر و ادب و موسیقی مجاز، از انجام کارهای بد سر باز می زنند و از اون خانه عنکبوت فرار میکنند..!

حالا بریم سراغ فرضیه و حدس و گمان های بی پایه و اساس ...دوباره تاکید میکنم فرضه ها ،تایید نشده ، نیایید برهان خلف بزنید و برچسب نشر اکاذیب در سایت به من بزنید...(البته بودنش هستا فقط رو جاش شک دارم...)
اینکه داخل نقشه جلوی اون 4 تا پیکسل که ما بهش می گیم قورباغه.. یک گردالی هست که احتمالا چالشی چیزی هست یا شاید هم کمک می خوان برای نابودسازی یک موجود سبز گنده..!! ...و اگه بیشتر دقت کنید اونجا هم لب ساحله و زیستگاه موجودات آبزی ...و با تکیه بر رابطه تنگاتنگی که بین اینها و بچه محل قدیمی شون در انیمیشن وجود داره...به نظرتون باس اون منطقه از نقشه کی می تونه باشه جز ... LEATHERHEAD...

picture11-min_robo.png

آخرین ویرایش:
picture3-min_g8fb.png

چند روز پیش یک تئوری توسط یکی از نازنین برادران اهل دل غربی ، در سطح اینترنت مطرح شد که توجه ام رو به خودش جلب کرد و من رو به فکر فرو برد..

اون تئوری برمیگرده به حضور شخصیت کیسی جونز در بازی که به روش زیر اثبات میشه:

با چیدن تصاویر پخش شده از صفحه انتخاب کاراکترها کنار هم و بررسی بیشتر 3 المان مربوط به هر کدام ، می بینیم که کاراکتر لئو کلاس میانه هست و اگه بگذاریمش کنار..
دوتا کلاس پاور داریم ،اسپلینتر و راف ، و دو تا کلاس اسپید، مایکی و اِپریل، و فقط یک نفر رنج ، که دانی باشه ...پس به یک کاراکتر کلاس رنج احتیاج داریم تا تعادل برقرار بشه...

s_(2)_qmkf.jpg

از اون طرف کیسی از چوب هاکی استفاده میکنه که مشخصه رنجش زیاده ولی چون خودم از نزدیک تا حالا ازاینا ندیده بودم ،
سرچ زدم دیدم طول یک چوب هاکی ارزان قیمت داخل دیجی کالا 160 سانتی متر هست..! در مقابل طول سای 30 تا 45 سانته...پس رنج 3 ستاره کاملا علمی هست!

خب حالا یک مقدار از درس شیرین ساختمان گسسته کمک بگیریم!
اگه دقت کنید می بینید هر کاراکتر 6 ستاره داره که بین 3 المانش یعنی رنج و پاور و اسپید تقسیم شده ،حالا با استفاده از بکار گیری اصل لانه کبوتر! و محاسبه تمام جایگشت ها و حالت ها ،می رسیم به ترکیب 3 ستاره برای رنج ، دوتا اسپید و یک پاور که همونطوری که میبینید درون کاراکترها فردی با این مشخصات وجود نداره...
و به چه کسی بهتر از کیسی جونز می شه این ستاره ها رو با ترکیب فوق الذکر اختصاص داد که رنجش 3 باشه، اسپید 2 و قدرتش بخاطر انسان بودن و نه جهش یافته بودن کم باشه و یک ستاره بهش تعلق بگیره درست مثل اِپریل...

پس میشه نتیجه گرفت که پای یک نفر دیگه هم میتونه وسط کشیده بشه حالا یا به عنوان کاراکتر مخفی و آزاد کردنی یا bonus یا DLC....
آها اینم عکسش , ببینید با اضافه شدن کیسی آیا بالانس بین کارکترها رو بیشتر در خودش منعکس نمی کنه...

s_(1)_98pg.jpg

آخرین ویرایش:

1-min_1zgg.png

دیروز یعنی 23 may مصادف با دوم خرداد، روز جهانی لاک پشت بود جا داره از همینجا این روز رو به تمامی لاک پشت هایی که شبانه روز در صنعت ویدئو گیم زحمت می کشند تبریک بگم ، به ویژه لاک پشت های خودمون و به علاوه توکا ، اسلش ، جنیکا و می و لیتا...

ببخشید دیروز حواسم نبود اشاره کنم ،عوضش یادتون باشه 22 سپتامبر روز جهانی کرگدن هست، حتما یادم بندازید.. و متاسفانه روز جهانی برای گراز ثبت نشده...چه حیف...

خب به این مناسبت بپردازیم به یک معرفی کوتاه از سایر لاک پشتِین از مجموعه که شاید کمتر شناخته شده باشند..

میرم سر اصل مطلب ، Slash....اسلش داخل انیمیشن ها شخصیت دوگانه داره یعنی یک جا خوبه یک جا خیلی بد ... داخل انیمیشن 2012 رافائل یک لاک پشت خونگی داره به نام اسپایک که یک روز میان می بینند رفته سر یخچال !از ooze از شب قبل مونده خورده و قاط زده ! بعد هی بزرگ و بزرگ تر میشه و وحشی تر..این وحشی و دیوانه بودن خصیصه ای هست که داخل انیمیشن ها و حتی بازی ها تکیه زیادی روش شده...هیچی دیگه اینجا اولش شخصیت بد و عصبانی ای داره ولی بعد توسط لاک پشت ها به آرامش میرسه و آدم !خوبی میشه... یک نقاب سیاه هم می بنده...

اسلش اینجا با دور هم جمع کردن ارازل تائب، یک تیم سوپر هیرویی تشکیل میده که از انیمیشن 2012 آغاز به کار می کنه و اتفاقا این تیم کمیک مخصوص خودش رو هم داره ..اسم تیم Mighty Mutanimals هست به رهبری اسلش و عضویت Leatherhead ، Rockwell , Pigeon Pete و Mondo Gecko و Muckman که به غیر از کله چرمی احتمالا اسم هیچ کدوم رو حتی نشنیدید...که مهم نیست خودتون رو ملامت نکنید...

داخل انیمیشن ۱۹۸۷ ، اسلش حیوان خانگی بیباپ هست! بیباپ و راکستدی میان جهشش میدن برای اینکه کارهایی رو که شردر بهشون محول میکنه و نمی خوان انجام بدن بندازن گردن ایشون..!!تا یک مدت داخل انیمیشن به عنوان خرحمال ! و دیوانه حضور داره و به این صورت مزاحمت ایجاد میکنه .... ولی جلوتر داخل یکی از اپیزود ها میره فضا ,اونجا یک نژاد بیگانه گوگولی میگیرن میزارنش تو یک دستگاه بهش یک چیزهایی وصل و فرو میکنند که هوش فراانسانی و لهجه ایتالیایی! پیدا میکنه و با تجهیزات و تفنگ لیزری برمیگرده به قصد تبدیل کردن همه انسان ها به لاک پشت ...داخل کمیک هم به شدت وحشی و دیوانه هست ...

با توجه به نقش آفرینی تقریبا موفقی که در بازی های قدیمی و جدید داشته ، درصد حضورش در بازی جدید تقریبا نزدیک 97 هست...! و همین روزهاست که به فضل خدا ازش پرده دری بشه...!!

2-min_6o38.png

خب دومین کاراکتر tokka هست .. داخل انیمیشن و شماره دوم فیلم قدیمی به همراه رازار از تولیدی شردر میان بیرون !..فقط هیکل گنده کرده و هوش اون در حد یک نوزاد گیج هست..توی شماره سوم بازی nes بالای پشت بوم احتمالا دیدینش و درون بازی لاک پشت ها در زمان، به همراه رازار، نکته جالب اینه که دوسال قبل از اینکه در انیمیشن با این هیبت حضور بیابند اکشن فیگورشون ساخته شده...! همونایی که آریا جان ازشون تصویر قرار داد...

در انیمیشن 2012 رازار از همون اول وردست شردر هست و با یک نفر به نام FISH FACE دوسته و تا تقریبا اواخر انیمیشن هیچ خبری از توکا نیست تا اینکه...توکــا اونجا یک کایجو هست و هیولایی باستانی و کیهانی با نفسی آتشین ...اونم عکسش...
داخل کمیک هم کارای میاد شهر جهش یافته ها این دوتا رو تو زندان میبینه درجا استخدام شون میکنه...!

اگه به پک و پوز توکا دقت کرده باشید متوجه منقارش شدید این به خاطر اینه که نژاد توکا با سایر لاک پشت ها فرق میکنه..من جانور شناسیم تعریفی نداره ولی گویا جونور شناسا بین خودشون snapping turtle صداش می زنند ..که ابعاد بزرگ با پنجه های تیز و خوی وحشی هم داره و بیشتر داخل آب زندگی میکنه... ..داخل بازی Mutants in Manhattan اسلش شباهت انکارناپذیری به توکا داره...
داخل بازی جدید هم که حضور خودش رو به اثبات رسونده ..خب کافیه دیگه خیلی بیشتر از لیاقتش تو این تاپیک تحویلش گرفتیم ..

3-min_yy3.png

اول بگم جنیکا خانم هیچ وقت داخل انیمیشن و بازی ها حضور نداشته و فقط داخل کمیک های IDW حضور داره احتمالا داخل بازی جدید هم نیست فقط محض اطلاعات عمومی ،این خانم جوان ابتدا یک بانوی بسیار زیبا و قاتل از فوت کلن بود ... بچه ها این foot clan با اون فوت کلن شردر فرق می کنه ها ..اینا از زمان ژاپن فئودال بودند , و قبیله ای وسط جنگل و روستا زندگی میکردند تا الان ..

نام پـــا رو بخاطر رد پای خونین موسس قبیله برای خودشون انتخاب کردن و اسپلینتر و شردر عضوی از این قبیله هستند و الان شردر می خواد به روش خودش اون رو در نیویورک احیا کنه..و بعد از مرگ شردر حتی رهبری اون به دست اسپلینتر یا همون هاماتو یوشی می افته اینجا جنیکا میاد برای استاد اسپلینتر شاخ میشه که چرا شما ؟ ولی استاد بعد از ضرب و شتم وی، هدایتش میکنه ..و یک پست مهم دولتی در قبیله بهش میده ! بعد کارای میاد برای جنیکا شاخ میشه ،بعد درگیری بالا میگره ولی کارای اهل هدایت و این حرف ها نیست، چاقو رو زارب فرو میکنه تو جنیکا..

بعد اعضا میان می بینند ای بابا دختر مردم خونین و مالین افتاده وسط اتاق ، بعد یکی اون وسط میگه حیف نیست دختر به این خوشگلی از دست بره ؟ بخدا حیفه! پس برای اینکه زنده نگاهش دارند مقداری از پماد ooze بهش میمالن! ..اون وسطا یک نمور خون کم میاد که لئوناردو فردین بازی در میاره بهش اهدا می کنه...هیچی دیگه خانم چشم وا میکنه میبینه شده یک بانوی لاک به پشت که شباهت های انکار ناپذیری هم با لئو داره...هوا برتون نداره مثل خواهر بزرگ لاک پشت ها می مونه! ولی حالا اینجاش قشنگه که روابط عاشقانه و پنهانی ای هم با کیسی جونز داره...!!
جنیکا از نقاب زرد رنگ برای حجاب استفاده میکنه و از کاتانا و Claws برای دفع مزاحمت نوامیس..!!

کلا قصه انیمیشن ها با هم و همگی با کمیک تفاوت های فاحشه ای داره و ابعاد داستان و شخصیت ها در کمیک خیلی خیلی گسترده تر از این حرف هاست.....

میمونه خانم mei و لیتا که بیخیال ، تو این بازی که نمیان..همون تبریک روز لاک پشت براشون کافیه..

4-min_75qz.png

آخرین ویرایش:
s1-min_phor.png

متاسفانه شایعاتی در اینترنت پخش شده و به واسطه اون خانم اونیل در مظان اتهام قرار گرفته ...=((
گویا تحلیل هایی از حرکات بانو به بیرون درز کرده که میگه الگوی مبارزه ایشون از کاراکترهای استریت فایتر برداشته شده ..8-|8-|
شخصیت هایی مثل chun li در مبارزه هوایی ،karin در استفاده از دست , guy و akuma در لگدپرانی...
و حتی حرکت تمام کننده استغفرالله روم به دیفال! R. Mika در استفاده از باسن...
به نظر شما آیا به این میگن الهام گیری عمیق و اصولی یا شیادی..؟ :-w
جیگرم ریش شد این خبرها رو خوندم ...آخ بمیرم برای اون مظلومیتت اِپریل جان..:-s:-s
خدا از اونایی نگذره که واسه دختر مردم حرف درمیارن ..
ویدئوی تحلیلی این از خدا بی خبرها رو اون زیر قرار دادم...:((:((

ss_edqq.jpg

آخرین ویرایش:
picture9-min_hxec.png
از نسخه ها فیزیکی بازی هم پرده برداری شد...

مثل همیشه شرکت Limited Run Games قبول زحمت کردند بازی رو رایت و سی دی فروشی های آمریکا رو تامین کنند...نسخه کلکسیونی بازی علاوه بر دارا بودن دیکس خود بازی ! 6 تصویر چسبونکی از 6 کاراکتر قابل بازی ، کاور دورویه و کتابچه هنری رو شامل میشه. جزئیات بیشتر در مورد نسخه Collector's Edition اینا ماه آینده در تاریخ 6 ژوئن فاش خواهد شد..لازم به ذکره این نسخه ها فقط برای کنسول هاست و تا اینجا pc ، نسخه فیزیکیش کجا بود آخه..؟

حالا برای اینکه تو این وضعیت کمبود قطعه به رایتر های LRG فشار کمتری بیاد ، یک شرکت دیگه هم که کارش فیزیکی کردن بازی های ایندی هست ،گویا اومده وسط تا یک گوشه کار رو هم اون بگیره .. Signature Edition Games با همکاری merge games منطقه اروپا رو تغذیه می کنند.. نسخه کالکتور ادیشنش اینا کاملا فرق می کنه ..خود بازی به علاوه دفترچه رمز! 24 صفحه ای از بیوگرافی شخصیت ها ، کارت امضای سازندگان ، یدونه نقاب لاک پشت ها بصورت رندوم , جاسوییچی ، سنجاق سینه و دلتون نخواد یک دریچه فاضلاب برای زیر لیوانی!... فقط قیمتش رو هنوز مشخص نکردند .. آ...این نسخه pc هم داره...

عذر خواهی میکنم سر ظهری این چیزهای تجملاتی و ضد ارزش های خانواده های ایرانی رو که جز خروج ارز از کشور و ضربه به اقتصاد ملی ،هدفی رو دنبال نمیکنه اینجا قرار دادم....
... ولی راستش حس خیلی خوبی داره داشتن یکی از اینها ...من به شخصه به اون درچه فاضلاب یک حس خاصی پیدا کردم...!!

1234_79i4.jpg

نمی دونم این چیزها تو ایران هم میاد یا... که احتمالا برای یک قشر خاص میاد!!
ولی خب خیلی ها مثل خودم دستشون به این چیزها نمیرسه...
اما این که ناراحتی نداره ..، صبر کنید بازی اومد ، بپرید سر کوچه یک دی وی دی بگیرید به همراه دوتا بستنی قیفی .. پول هم نمی خواد بدید بگید بزنه به حساب ..! یکیش رو خودتون بلیسید! دومی رو ببرید برای اون دوست تون که پرینتر لیزری خفن داره ، فقط چقر وایستید و تا سند یک باب کاور رنگی گلاسه دورو دست تون رو نگرفته خونه طرف رو ترک نکنید..
اگه کارتون در اثر مقاومت طرف تا ظهر طول کشید ، ناهار رو همون جا بمونید چون اخیرا دانش مندان به این نتیجه رسیدند که اگه تا دو ساعت بعد تناول بستنی قیفی ، معده خالی بمونه، عوارضش رو سال ها بعد در قدرت باروری فرد نشون میده ! شما که خدایی ناکرده نمی خواهید خلاف سیاست های جدید جمعیتی قدم بردارید، می خواهید؟...

از اونجا که اومدید بیرون خیالتون راحت ،چیزی که تو خونه ریخته قابه ..حالا اگه نداشتید می تونید نیم نگاهی به قاب های آرشیو فیلم های پدر، برادر ،خواهر یا حتی همسایگان داشته باشید..فیلم هایی مثل جومانجی ،آغاز بتمن یا باغبان رو بیشتر مد نظر داشته باشید اینا احتیاجی به قاب و محافظت ندارند چون صدا سیما هفته ای دوبار پخش شون می کنه..!
پس جلدی برگردید خونه ،سر راه بازگشت هم سر رو بندازید پایین به دخترها نگاه نکنید ،خوبیت نداره...
اینم نسخه فیزیکی شما که تازه لیمیت هم نشده! و بالاتر از اون کاملا ایرانی و بومی سازی شده است..!!

یادش بخیر اولین کارتریجی که یا بهتره بگم اولین بازی ای که تو عمرم خریدم شماره سوم tmnt بود 3500تومن..
یعنی اولش من به اتفاق هیئت همراهم که پدر و مادرم باشند رفتیم با بکارگیری فشار از پایین و چانه زنی از بالا نرخ رو تا 3300 بشکونیم ولی طرف مذاکره کننده به هیچ عنوان امتیاز نمیداد و آخرش هم مذاکرات نتیجه ای در بر نداشت و شد همون 3500...
الان با این پول نهایت بتونید از یک پیرمرد معتاد داخل پارک، 3 تا دونه لوبیا قرمز بخرید ببرید شب بکالید، بلکم صبح درختی چیزی شد ازش رفتید بالا..!!.و از این کشور خارج شدید...

123_7hh2.jpg

آخرین ویرایش:
picture9-min_hxec.png

مثل همیشه شرکت Limited Run Games قبول زحمت کردند بازی رو رایت و سی دی فروشی های آمریکا رو تامین کنند...نسخه کلکسیونی بازی علاوه بر دارا بودن دیکس خود بازی ! 6 تصویر چسبونکی از 6 کاراکتر قابل بازی ، کاور دورویه و کتابچه هنری رو شامل میشه. جزئیات بیشتر در مورد نسخه Collector's Edition اینا ماه آینده در تاریخ 6 ژوئن فاش خواهد شد..لازم به ذکره این نسخه ها فقط برای کنسول هاست و تا اینجا pc ، نسخه فیزیکیش کجا بود آخه..؟

حالا برای اینکه تو این وضعیت کمبود قطعه به رایتر های LRG فشار کمتری بیاد ، یک شرکت دیگه هم که کارش فیزیکی کردن بازی های ایندی هست ،گویا اومده وسط تا یک گوشه کار رو هم اون بگیره .. Signature Edition Games با همکاری merge games منطقه اروپا رو تغذیه می کنند.. نسخه کالکتور ادیشنش اینا کاملا فرق می کنه ..خود بازی به علاوه دفترچه رمز! 24 صفحه ای از بیوگرافی شخصیت ها ، کارت امضای سازندگان ، یدونه نقاب لاک پشت ها بصورت رندوم , جاسوییچی ، سنجاق سینه و دلتون نخواد یک دریچه فاضلاب برای زیر لیوانی!... فقط قیمتش رو هنوز مشخص نکردند .. آ...این نسخه pc هم داره...

عذر خواهی میکنم سر ظهری این چیزهای تجملاتی و ضد ارزش های خانواده های ایرانی رو که جز خروج ارز از کشور و ضربه به اقتصاد ملی ،هدفی رو دنبال نمیکنه اینجا قرار دادم....
... ولی راستش حس خیلی خوبی داره داشتن یکی از اینها ...من به شخصه به اون درچه فاضلاب یک حس خاصی پیدا کردم...!!

1234_79i4.jpg

اما این که ناراحتی نداره ..، صبر کنید بازی اومد ، بپرید سر کوچه یک دی وی دی بگیرید به همراه دوتا بستنی قیفی .. پول هم نمی خواد بدید بگید بزنه به حساب ..! یکیش رو خودتون بلیسید! دومی رو ببرید برای اون دوست تون که پرینتر لیزری خفن داره ، فقط چقر وایستید و تا سند یک باب کاور رنگی گلاسه دورو دست تون رو نگرفته خونه طرف رو ترک نکنید..
اگه کارتون در اثر مقاومت طرف تا ظهر طول کشید ، ناهار رو همون جا بمونید چون اخیرا دانش مندان به این نتیجه رسیدند که اگه تا دو ساعت بعد تناول بستنی قیفی ، معده خالی بمونه، عوارضش رو سال ها بعد در قدرت باروری فرد نشون میده ! شما که خدایی ناکرده نمی خواهید خلاف سیاست های جدید جمعیتی قدم بردارید، می خواهید؟...

از اونجا که اومدید بیرون خیالتون راحت ،چیزی که تو خونه ریخته قابه ..حالا اگه نداشتید می تونید نیم نگاهی به قاب های آرشیو فیلم های پدر، برادر ،خواهر یا حتی همسایگان داشته باشید..فیلم هایی مثل جومانجی ،آغاز بتمن یا باغبان رو بیشتر مد نظر داشته باشید اینا احتیاجی به قاب و محافظت ندارند چون صدا سیما هفته ای دوبار پخش شون می کنه..!
پس جلدی برگردید خونه ،سر راه بازگشت هم سر رو بندازید پایین به دخترها نگاه نکنید ،خوبیت نداره...
اینم نسخه فیزیکی شما که تازه لیمیت هم نشده! و بالاتر از اون کاملا ایرانی و بومی سازی شده است..!!

یادش بخیر اولین کارتریجی که یا بهتره بگم اولین بازی ای که تو عمرم خریدم شماره سوم tmnt بود 3500تومن..
یعنی اولش من به اتفاق هیئت همراهم که پدر و مادرم باشند رفتیم با بکارگیری فشار از پایین و چانه زنی از بالا نرخ رو تا 3300 بشکونیم ولی طرف مذاکره کننده به هیچ عنوان امتیاز نمیداد و آخرش هم مذاکرات نتیجه ای در بر نداشت و شد همون 3500...
الان با این پول نهایت بتونید از یک پیرمرد معتاد داخل پارک، 3 تا دونه لوبیا قرمز بخرید ببرید شب بکالید، بلکم صبح درختی چیزی شد ازش رفتید بالا..!!.و از این کشور خارج شدید...

123_7hh2.jpg

حالا کی بازی عرضه میشه؟!

ببینم ارزششو داره براش کنسولو روشن کنیم یا نه! :D

ولی جدا از شوخی، انصافا توی لیست ۱۰ بازی مورد انتظارم قراره داره! :x

picture9-min_hxec.png

1234_79i4.jpg

123_7hh2.jpg
عاشقتم چقد باحال مینویسی 😍

منم ساموئل رو تو نسخه های قدیمی بخاطر همون کوچیک بودن سایز چیزش:D سای هاش:p هیچوقت دوس نداشتم :D
ولی وقتی اون عکسارو دیدم دلم سوخت میخوام وقتی بازی عرضه شد بخرم فقط با ساموئل بازی کنم:bash:

عاشقتم چقد باحال مینویسی 😍

منم ساموئل رو تو نسخه های قدیمی بخاطر همون کوچیک بودن سایز چیزش:D سای هاش:p هیچوقت دوس نداشتم :D
ولی وقتی اون عکسارو دیدم دلم سوخت میخوام وقتی بازی عرضه شد بخرم فقط با ساموئل بازی کنم:bash:

ساموئل کیه دقیقا؟ :D

پ ن : میدونم رافائل منظورت بود ولی چه جوری تبدیلش کردی به ساموئل نمیدونم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or