Tecmo: پردازنده‌ Wii U ازXbox 360 و PS3 ضعیف‌تر است

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
orochi.jpg

آقای Akihiro Suzuki تهییه کننده‌ی بازی Dynasty Warriors به تازگی فاش کرد که پردازنده (CPU) استفاده شده در Wii U از Xbox 360 و PS3 ضعیف تر است؛ وی همچنین توضیح داد که این مسایل و مشکلات باعث سخت تر شدن ساخت بازی روی این پلتفرم می‌شوند.
Suzuki در مصاحبه با Eurogamer اذعان داشته است که پردازنده‌ی Wii U تیم ساخت بازی را با مشکل روبرو ساخته است. وی در این مورد می‌گوید: "یکی از ضعف های Wii U در مقایسه با PS3 و Xbox 360 پردازنده‌ی ضعیف تر آن است؛ بنابراین در بازی هایی مثل سری Warriors که Dynasty Warriors و Warriors Orochi را شامل می‌شوند، هنگامی که تعداد زیادی از دشمنان به سمت شما حمله ور می‌شوند، کارایی و اجرای بازی تحت تاثیر ضعف CPU قرار گرفته که یک چالش بزرگ را برای ما درست کرده است. ساخت بازی روی سخت افزاری جدید و مشخص نمودن تاریخی برای عرضه بر روی Wii U نیز، چالش های بعدی را پدید آورده اند. اما از دید بصری، Wii U گرافیک بهتری نسبت به Xbox 360 و PS3 دارد."
Suzuki همچنین اذعان داشت که Wii U جلوه های بصری بهتری نسبت به همتا های خود پدید می‌آورد؛ وی در این مورد می‌گوید: "اشتباه نکنید، از لحاظ جلوه های بصری، این دستگاه گرافیک بهتری را نمایش می‌دهد، بنابراین چالش دیگر ما این بود که سطح گرافیکی بالاتری را ایجاد کنیم و به خاطر مسایل گفته شده، این مورد را عملی ساختیم."
منبع

عزيز دلم داريم خيلي دوستانه با هم صحبت ميكنيم و نظراتمون رو ميگيم هركدوم هم يه نظري داريم ديگه چرا به اين بنده خدا توهين ميكني؟

كه فكر كنم Wii U فاقد هوش مصنوعي باشه با اين وضعيت:d
البته همين الان انقلاب شده TLOU تو همين نسل انقلاب كرده نيازي به نسل بعد نيست:d
خودت هم داری می گی دارن روی این نسل همچین هوش مصنوعی رو ارائه می دن روی wii u هم می شه;)

خب خداروشکر بحث داره منطقی تر می شه اما ما هنوز نمی دونیم نینتندو از چه پردازنده ای برای wii u استفاده کرده پس بهتر هست زود نتیجه نگیریم

والا هرکی اومده از پردازنده نالیده و کلی بار نینتندو کرده!... احتیاجی به قضاوت زود هنگام نیست .... در ضمن همه دارن براش بازی رو مسازن و خیلی ها بازی رو ساختن و تنها منتظر عرضه این کنسول فضایی هستن ... اوکی؟

خب امیر حسین جان این هم دلیلم:
زلدایی که یک تیم بزرگ دارن روش کار می کنن با گیم پلی انقلابی و گرافیک بهتر از اون تک دمو و بودجه ای که برابری می کنه با بازی های راک استار هست و ازش قرار هست به عنوان یکی از بزرگ ترین بازی های تاریخ یاد بشه رو اصولا داره باری جماعت کژوال می ده

کی گفته این ها رو وقتی سخت افزار قوی تر بشه قیمت هم می ره بالاتر یعنی سخت افزارهایی که بهش می گن ابر کامیپوتر هم بیارن می شه بین 199 تا 399 بعدش مردم می رن کنسول ارزان تر رو می خرن
اگه سخت افزار نسل بعد 10 ميليون تومن هم باشه مردم هر طور شده می خرن، نمونه اش خودم.
اول همين نسل يه موسسه تو خارج بود نمی دونم بچه ملت رو می گرفت يا يه همچين چيزی و به مردم برای خريد PS3 وام می داد:دی
كلی بازی انحصاری درجه1 برای كنسول های نسل بعد سونی و مايكرو میاد، گرافيكشونم مسلما خيلی بالاتره پس همه می رن می خرنشون.
زلدایی که یک تیم بزرگ دارن روش کار می کنن با گیم پلی انقلابی و گرافیک بهتر از اون تک دمو و بودجه ای که برابری می کنه با بازی های راک استار هست و ازش قرار هست به عنوان یکی از بزرگ ترین بازی های تاریخ یاد بشه رو اصولا داره باری جماعت کژوال می ده
خب زلدا حال منو بهم می زنه و بازيشم كردم.
حالا فرقی نداره با چه گرافيكی باشه...اكثرا فن های نينتندو از اين بازی خوششون مياد.

اگه سخت افزار نسل بعد 10 ميليون تومن هم باشه و روش بازی های شاخ انحصاری با گرافيك بالا بياد مردم هر طور شده می خرن، نمونه اش خودم.
اول همين نسل يه موسسه تو خارج بود نمی دونم بچه كرايه می كرد يا يه همچين چيزی و به مردم برای خريد PS3 وام می داد:دی
كلی بازی انحصاری درجه1 برای كنسول های نسل بعد سونی و مايكرو میاد، گرافيكشونم مسلما خيلی بالاتره پس همه می رن می خرنشون.
پست بالا رو بخون ببین نظرت عوض می شه یا نه خب وقتی به قول خودت قیمتش بالا می ره به نظرت شکست نمی خوره

---------- نوشته در 04:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:30 PM ارسال شده بود ----------

آره ولي بايد دوچيز رو مد نظر بگيري CPU قوي تر PS3 و هنر دست NG ...
برادر من هنوز ما هایی که گیمر هستیم از cpu خبر نداریم بعد چطور باید قضاوت کنیم دربارش هنر دست ng هم جور می شه;)

الان اين استدلالت بود بنيامين جان؟:d

من دارم جلوم TLOU رو مي بينم ازش تعريف ميكنم ولي اين Zelda كه فقط در حد حرف هستش رو چطور ميتونيم بگيم شاهكاره و گرافيك فرابشري داره؟:d
در ضمن اين يه كنسول نسل بعد هستش و اگر چنين چيزي در حد اون تك دمو هم بسازن تازه ميتونن بگن يه كنسول تقريبا نسل بعدي عرضه كردن;)در اصل بايد اينو براي چندسال آينده و رويارويي با PS4 در نظر بگيري عزيزم نه HD بازي هاي حال حاضر;)

---------- نوشته در 03:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:33 PM ارسال شده بود ----------

برادر من هنوز ما هایی که گیمر هستیم از cpu خبر نداریم بعد چطور باید قضاوت کنیم دربارش هنر دست ng هم جور می شه;)
ميگم كه ما به حرف اكثريت اعتماد ميكنيم از رو شكم كه حرف نميزنيم;)

نمیدونم چرا سیاست های Nintendo اینجوریه !!!!

همیشه برام جای سوال بود که چرا اینقدر اصرار داره از کنسول های زمان خودش ،یه نسل عقب تر باشه !!!

یعنی واقعا طراح های Wii U ،یه بار هم به این مساله فکر نکردن که این کنسول هرچی باشه ،حداقل باید از X360 و PS3 از هر نظر قویتر باشه تا لااقل بشه بهش گفت نسل هشتمی ؟!!!!

شاید شما بگید در عوض Nintendo ، اهل خلاقیت و نوآوریه ،ولی این مساله با سخت افزار قوی و پیشرفته هیچ منافاتی نداره ! یعنی عیبی داره بازی مثل The Legend Of Zelda با کیفیت بهتری از هر نظر ساخته بشه و یا خیلی بازی های انحصاری دیگه این کنسول؟؟!!

استفاده از یه فرمول همیشگی برای موفقیت ،خطرناکترین کار ممکنه !!! ولی انگار Nintendo ، ظرفیت این مساله رو نداره .اینکه از Wii به عنوان یه کنسول به ظاهر نسل هفتمی استقبال خوبی شد ،لزوما به این معنی نیست که این موفقیت در نسل بعدی با همون سیاست قبلی ،تکرار بشه !!!!!!

در کل Nintendo در زمینه خلاقیت خیلی خودشو جدی گرفته و واسه خودش زیادی نوشابه باز میکنه .طوری که با ارائه همون کنترل تبلت مانند (فن ها توجه کنند :نمگیم این کنترل بده!!!) بازم خواست لقب خلاقیت رو به انحصار خودش دربیاره و بعد از مدتی یه کنترل با شباهت فوق العاده ای به کنترل X360 ، معرفی میکنه تا با یه تیر دو نشون بزنه .

بهتون قول میدم ارائه کنترل و سخت افزار های جانبی از طرف Nintendo همچنان ادامه خواهد داشت تا این شرکت ثابت کنه ،ظرفیت هیچ تعریف و تمجیدی رو نداره !!!!

الان اين استدلالت بود بنيامين جان؟:d

من دارم جلوم TLOU رو مي بينم ازش تعريف ميكنم ولي اين Zelda كه فقط در حد حرف هستش رو چطور ميتونيم بگيم شاهكاره و گرافيك فرابشري داره؟:d
در ضمن اين يه كنسول نسل بعد هستش و اگر چنين چيزي در حد اون تك دمو هم بسازن تازه ميتونن بگن يه كنسول تقريبا نسل بعدي عرضه كردن;)در اصل بايد اينو براي چندسال آينده و رويارويي با PS4 در نظر بگيري عزيزم نه HD بازي هاي حال حاضر;)

---------- نوشته در 03:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:33 PM ارسال شده بود ----------

ميگم كه ما به حرف اكثريت اعتماد ميكنيم از رو شكم كه حرف نميزنيم;)
پ ن پ بابا اون چیزی که توی e3 2011 دیدی می شد شب رو روز رو عوض کرد می شد دروبین رو جا به جا کرد و از زوایای مختلف دید تازه اون سخت افزار اولیه بود این اخرین نسخش قوی تر هست تازه اون ورژن قدیمیشون از موتورشون بوده الکی که نمی گم نینتندو الکی دورغ نمی گه در e3 2013 منتظر این بازی انقلابی هستیم

کلا بحث الکی هستش دارین انجام میدین .

چرا شما مسئله اصلی رو در نظر نمیگیرن رقیب WII U کنسول های نسل بعد این شرکت ها هستش نه نسل حاضر حتی اگه از کنسول های این نسل هم بهتر هم باشه از کنسول های نسل بعد سونی و ماکروسافت بهتر نیست 100% پس بحث الکی هستش دارین انجام میدین .

نمیدونم چرا سیاست های Nintendo اینجوریه !!!!

همیشه برام جای سوال بود که چرا اینقدر اصرار داره از کنسول های زمان خودش ،یه نسل عقب تر باشه !!!

یعنی واقعا طراح های Wii U ،یه بار هم به این مساله فکر نکردن که این کنسول هرچی باشه ،حداقل باید از X360 و PS3 از هر نظر قویتر باشه تا لااقل بشه بهش گفت نسل هشتمی ؟!!!!

شاید شما بگید در عوض Nintendo ، اهل خلاقیت و نوآوریه ،ولی این مساله با سخت افزار قوی و پیشرفته هیچ منافاتی نداره ! یعنی عیبی داره بازی مثل The Legend Of Zelda با کیفیت بهتری از هر نظر ساخته بشه و یا خیلی بازی های انحصاری دیگه این کنسول؟؟!!

استفاده از یه فرمول همیشگی برای موفقیت ،خطرناکترین کار ممکنه !!! ولی انگار Nintendo ، ظرفیت این مساله رو نداره .اینکه از Wii به عنوان یه کنسول به ظاهر نسل هفتمی استقبال خوبی شد ،لزوما به این معنی نیست که این موفقیت در نسل بعدی با همون سیاست قبلی ،تکرار بشه !!!!!!

در کل Nintendo در زمینه خلاقیت خیلی خودشو جدی گرفته و واسه خودش زیادی نوشابه باز میکنه .طوری که با ارائه همون کنترل تبلت مانند (فن ها توجه کنند :نمگیم این کنترل بده!!!) بازم خواست لقب خلاقیت رو به انحصار خودش دربیاره و بعد از مدتی یه کنترل با شباهت فوق العاده ای به کنترل X360 ، معرفی میکنه تا با یه تیر دو نشون بزنه .

بهتون قول میدم ارائه کنترل و سخت افزار های جانبی از طرف Nintendo همچنان ادامه خواهد داشت تا این شرکت ثابت کنه ،ظرفیت هیچ تعریف و تمجیدی رو نداره !!!!
گیم کیوب یک نسل عقب تر بود پس:|نمی دونم روانی شدم باید همون حرف ها رو تکرار کنم
اقا جان من منابع دارن می گن wii u برای هاردکورها هست مثل 3ds
سیاستش رو عوض کرده عزیز من در ضمن ما از نسل بعد خبر نداریم چه سخت افزار هایی قرار هست رونمایی بشه
این همه نسل 8 می گین خب بگید ببینم مشخصات ps4 و xbox بعدی چی هست
wii u بهتون قول می دم قوی تر هست

ای بابا توروخدا خجالت نمی کشین؟؟دوست عزیز ANDM یکی یه حرف زده باب تبع شما اومدین هی حرفشو گنده میکنین؟؟؟
این حرف رو چندبار باید بگم یکی اگه واقعا گرافیک واسش مهم باشه میره یه PCهای اند میگیره بازی میکنه!کسی Wii u رو بخاطر عناوین هارد کور نمیخره یه سوپر ماریوش می ارزه به هزار تا COD !
حالا اگه نینتندو اومده یه چندتا بازی هارد کور رو کنسولش آورده که چه بهتر!
این کنسول میاد و به بهترین نحو ممکن فروش میکنه!
پ.ن:مسخره کردن یکی بخاطر تعداد پستاش و یا چه میدونم تاریخ عوضیتش خیلی ضایع س اونم تو بازی سنتر یکم بزرگ شی بد نیس

چرا شما مسئله اصلی رو در نظر نمیگیرن رقیب WII U کنسول های نسل بعد این شرکت ها هستش نه نسل حاضر حتی اگه از کنسول های این نسل هم بهتر هم باشه از کنسول های نسل بعد سونی و ماکروسافت بهتر نیست 100% پس بحث الکی هستش دارین انجام میدین .
مشخصات کامل کنسول های نسل بعد سونی و مایکرو رو با منبع معتبر بگو همچنین از پیشرفت هاش و دستهاشون و قیمتش
خب نداری همه چیز گرافیک نیست هاردکوری که برای گرافیک یک کنسول رو بخره هاردکور نیست
wii u برتری زیاد داره

---------- نوشته در 04:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:52 PM ارسال شده بود ----------

ای بابا توروخدا خجالت نمی کشین؟؟دوست عزیز ANDM یکی یه حرف زده باب تبع شما اومدین هی حرفشو گنده میکنین؟؟؟
این حرف رو چندبار باید بگم یکی اگه واقعا گرافیک واسش مهم باشه میره یه PCهای اند میگیره بازی میکنه!کسی Wii u رو بخاطر عناوین هارد کور نمیخره یه سوپر ماریوش می ارزه به هزار تا COD !
حالا اگه نینتندو اومده یه چندتا بازی هارد کور رو کنسولش آورده که چه بهتر!
این کنسول میاد و به بهترین نحو ممکن فروش میکنه!
پ.ن:مسخره کردن یکی بخاطر تعداد پستاش و یا چه میدونم تاریخ عوضیتش خیلی ضایع س اونم تو بازی سنتر یکم بزرگ شی بد نیس
اتفاقا برعکش wii نینتندو اعلام کرده wii u برای هاردکور ها هست

wii u اصلا کاری به این نسل و نسل بعد نداره.هیچ رقابتی هم با کسی نداره.این سونی و مایکروسافتن که میخان به جایگاش دست پیدا کنن

گیم کیوب یک نسل عقب تر بود پس:|نمی دونم روانی شدم باید همون حرف ها رو تکرار کنم
اقا جان من منابع دارن می گن wii u برای هاردکورها هست مثل 3ds
سیاستش رو عوض کرده عزیز من در ضمن ما از نسل بعد خبر نداریم چه سخت افزار هایی قرار هست رونمایی بشه
این همه نسل 8 می گین خب بگید ببینم مشخصات ps4 و xbox بعدی چی هست
wii u بهتون قول می دم قوی تر هست

اولندش من سیاست کلی Nintendo رو گفتم نه جز به جز کنسولاشو (دقیقا منتظر بودم یکی برگرده GameCube رو مثال بزنه ).

دوما کسی نگفت Wii U واسه هارد کورا نیست !

چه حرف بی معنی میزنی شما !!! من بگم سخت افزار Xbox بعدی وPS4 چی هست ؟؟ وقتی حتی یه عکس هم ازشون منتشر نشده ،لازم نیست پای اونا رو هم وسط بکشی !!! در ضمن همه این نظرات بر پایه وهم و خیال ما نیست بر پایه اظهار نظر سازنده های بازیهاست !!!!

شما نباید قول بدی !! این Nintendo هست که باید قولی رو بده مگر اینکه شما سهام دار کارخونه یا عضو هیئت مدیره این شرکت باشی!!!!

در آخر هم بگم اگه شما پست دوستان رو با دقت بخونید ،مجبور نیستید حرفاتونو تکرار کنید که هیچ کدوم جواب حرفای ما نیست!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or