Tecmo: پردازنده‌ Wii U ازXbox 360 و PS3 ضعیف‌تر است

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
orochi.jpg

آقای Akihiro Suzuki تهییه کننده‌ی بازی Dynasty Warriors به تازگی فاش کرد که پردازنده (CPU) استفاده شده در Wii U از Xbox 360 و PS3 ضعیف تر است؛ وی همچنین توضیح داد که این مسایل و مشکلات باعث سخت تر شدن ساخت بازی روی این پلتفرم می‌شوند.
Suzuki در مصاحبه با Eurogamer اذعان داشته است که پردازنده‌ی Wii U تیم ساخت بازی را با مشکل روبرو ساخته است. وی در این مورد می‌گوید: "یکی از ضعف های Wii U در مقایسه با PS3 و Xbox 360 پردازنده‌ی ضعیف تر آن است؛ بنابراین در بازی هایی مثل سری Warriors که Dynasty Warriors و Warriors Orochi را شامل می‌شوند، هنگامی که تعداد زیادی از دشمنان به سمت شما حمله ور می‌شوند، کارایی و اجرای بازی تحت تاثیر ضعف CPU قرار گرفته که یک چالش بزرگ را برای ما درست کرده است. ساخت بازی روی سخت افزاری جدید و مشخص نمودن تاریخی برای عرضه بر روی Wii U نیز، چالش های بعدی را پدید آورده اند. اما از دید بصری، Wii U گرافیک بهتری نسبت به Xbox 360 و PS3 دارد."
Suzuki همچنین اذعان داشت که Wii U جلوه های بصری بهتری نسبت به همتا های خود پدید می‌آورد؛ وی در این مورد می‌گوید: "اشتباه نکنید، از لحاظ جلوه های بصری، این دستگاه گرافیک بهتری را نمایش می‌دهد، بنابراین چالش دیگر ما این بود که سطح گرافیکی بالاتری را ایجاد کنیم و به خاطر مسایل گفته شده، این مورد را عملی ساختیم."
منبع

خسته نباشه ! ... بعد 7 سال کنسول دادن میخوای بهتر اجرا نکنه؟؟؟... مسلما کمبود ها و کاستی های قبلی رو نداره و بهینه شده هستش ...اما جهش آنچنانی نسبت به این 2 تا کنسول الان نداره .... بازی های همینا رو با کیفیت بهتر اجرا میکنه ... ولی با شروع نسل بعد منزوی میشه.
سلامت باشی:dخب حداقل این رو قبول دارید که از کنسول های ان نسل قوی تر هست بعدش هم و سونی و مایکرو اگر بخوان یک سخت افزار خیلی قوی رو ارائه بدن قیمتش می ره بالا و باز شکست می خورن نسل بعد انقلابی در هوش مصنوعی هست نه گرافیک

سلامت باشی:dخب حداقل این رو قبول دارید که از کنسول های ان نسل قوی تر هست بعدش هم و سونی و مایکرو اگر بخوان یک سخت افزار خیلی قوی رو ارائه بدن قیمتش می ره بالا و باز شکست می خورن نسل بعد انقلابی در هوش مصنوعی هست نه گرافیک

قيمتش بالاتر نمي ره ، روي 199 تا 399 مي مونه ، حالا سخت افزارش هر چي باشه ، بازم قيمت روي اين مي مونه

آخه عقل كل ، كي مي ره واسه اجرا شدن بازي هاي اين نسل روي 1080p ، اسباب بازي Wii U بخره ؟!؟!
عزيز دلم داريم خيلي دوستانه با هم صحبت ميكنيم و نظراتمون رو ميگيم هركدوم هم يه نظري داريم ديگه چرا به اين بنده خدا توهين ميكني؟
نسل بعد انقلابی در هوش مصنوعی هست نه گرافیک
كه فكر كنم Wii U فاقد هوش مصنوعي باشه با اين وضعيت:d
البته همين الان انقلاب شده TLOU تو همين نسل انقلاب كرده نيازي به نسل بعد نيست:d

آخه قربونت تو خودت مردونه بگو اين كنسول نسل بعد نينتندو هست قراره تا 6،7 سال ديگه بمونه و در مقابل PS4 و Xbox دووم بياره بعد اينكه الان بياد يه بازي مثل Darksiders 2 رو روي 1080 بكشه يه مزيت بزرگ براش حساب ميشه؟
اصلا نیازی نیست که گرافیک بالا رو ارائه بده گیم پلی نسل بعد کافی هست و اما نکته اصلی ما هنوز نمی دونیم قدرت سخت افزاری کنسول های نسل بعد به غیر از wii u در چه حدی هست

درسته! ... ولی اینو بدون که هوش مصنوعی رابطش فقط فقط با پردازنده مرکزی کنسول هست و نه GPU ....در ضمن هوش مصنوعی بالا برای اکشن های پر زد و خورد هستش و نه برای بازیهایی مثل سوپر ماریو و کربی و زلدا!( پارتی گیمینگ ها هم بماند!).

بخدا دارم روانی می شم
اقا جان کجای این سخت افزار برابری می کنه با 360 وps3
رمش می گم 2 گیگ هست
بازی های این نسل رو داره بهتر اجرا می کنه

لزومی نداره حرف کسی رو عوض کنی یا چیزی رو ثابت کنی
اگه واقعا آمال و آرزوهات تو این کنسوله خوب حرفی نیست
هر کسی بهتره بره سمت علایقش همین
مشکل نیست

قيمتش بالاتر نمي ره ، روي 199 تا 399 مي مونه ، حالا سخت افزارش هر چي باشه ، بازم قيمت روي اين مي مونه
کی گفته این ها رو وقتی سخت افزار قوی تر بشه قیمت هم می ره بالاتر یعنی سخت افزارهایی که بهش می گن ابر کامیپوتر هم بیارن می شه بین 199 تا 399 بعدش مردم می رن کنسول ارزان تر رو می خرن

---------- نوشته در 04:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:19 PM ارسال شده بود ----------

لزومی نداره حرف کسی رو عوض کنی یا چیزی رو ثابت کنی
اگه واقعا آمال و آرزوهات تو این کنسوله خوب حرفی نیست
هر کسی بهتره بره سمت علایقش همین
مشکل نیست

خداروشکر یکی حرف من رو فهمید باز دمت گرم

اصلا نیازی نیست که گرافیک بالا رو ارائه بده گیم پلی نسل بعد کافی هست و اما نکته اصلی ما هنوز نمی دونیم قدرت سخت افزاری کنسول های نسل بعد به غیر از wii u در چه حدی هست
ببين بنيامين جان من اين يه تيكه حرفت رو قبول دارم واقعا ما نميدونيم نسل بعد كنسولا چه قدرتي دارن درسته شايد ضعيف تر از Wii U باشن ولي نبايد براي يك اِلمان ديگر قسمت هارو از بين ببريم اينكه نميشه استدلال شما تا حالا ديدي به يه كارگردان بگن چرا گرافيك بازيت انقدر ضعيفه بگه ولش كن برو سراغ موزيك بازي؟

درسته! ... ولی اینو بدون که هوش مصنوعی رابطش فقط فقط با پردازنده مرکزی کنسول هست و نه GPU ....در ضمن هوش مصنوعی بالا برای اکشن های پر زد و خورد هستش و نه برای بازیهایی مثل سوپر ماریو و کربی و زلدا!( پارتی گیمینگ ها هم بماند!).
خب خداروشکر بحث داره منطقی تر می شه اما ما هنوز نمی دونیم نینتندو از چه پردازنده ای برای wii u استفاده کرده پس بهتر هست زود نتیجه نگیریم

کی گفته این ها رو وقتی سخت افزار قوی تر بشه قیمت هم می ره بالاتر یعنی سخت افزارهایی که بهش می گن ابر کامیپوتر هم بیارن می شه بین 199 تا 399 بعدش مردم می رن کنسول ارزان تر رو می خرن

---------- نوشته در 04:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:19 PM ارسال شده بود ----------

خداروشکر یکی حرف من رو فهمید باز دمت گرم

شما فن نينتندو باش ، ما هم فن سوني و مايكروسافت;)

برو دنبال كار و زندگي خودت;)

صلوات

ببين بنيامين جان من اين يه تيكه حرفت رو قبول دارم واقعا ما نميدونيم نسل بعد كنسولا چه قدرتي دارن درسته شايد ضعيف تر از Wii U باشن ولي نبايد براي يك اِلمان ديگر قسمت هارو از بين ببريم اينكه نميشه استدلال شما تا حالا ديدي به يه كارگردان بگن چرا گرافيك بازيت انقدر ضعيفه بگه ولش كن برو سراغ موزيك بازي؟
امیرحسین می خوای ثابت کنم که wii u برای هاردکور ها هست

wii u برای هاردکور ها هست

اكثر بازي ساز هاي مشهور مي گن كه نگاه كردن به دو صفحه نمايش حواس بازي كن رو پرت مي كنه و سرعت عمل رو پايين مياره.(100 درصد تاييد مي شه)
يكي از بازي سازان هم گفته بود Wii U در كل از Ps3 و X360 ضعيف تره

با این حال قدرت کلی Wii U از X360 و PS3 بیشتره. بازی های مولتی پلتفرمی که در آینده عرضه میشه این مسئله رو بهتر نشون میده و مقایسه های سایت ها هم جزئیات بیشتری رو نمایش میده.
مثلا Black Ops 2 روی X360 در رزولوشن 880x720 اجرا میشه(به گفته مقاله تحلیلی Digital Foundry) و روی Wii U در رزولوشن 1920x1080 Native (به گفته ی Eric Hirshberg از Activision)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or