TearAway

تو استور که رفتی گزینه سرچ رو بزن و اسم بازی رو سرچ کن
منظورم این بود که چه ربطی داشت؟
تو پست قبلی هم اشاره کردم که پیش فروش دیجیتالی نداره آمریکا.

یکی از بازی های مورد انتظار ویتا که به فروشش هم میشه امیدوار بود نه تنها تو وسط دعوای لانچ ps4 و x1 میاد بلکه تاریخ انتشارش با ماریو و زلدای چدید تو یه روزه!

وقتی هنوز بازی نکردیم به چی رای بدیم:d

به نظرم شما درست میگید تقریبا چون :

نینتندو سه رقیب جدی داره : زلدای جدیدش میانگین متای 91 داره فعلا ! به غیر از اون pokemon جدید هم تقریبا نزدیک 90 (دقیقش یکی 87 و دیگری 88) هست و بازم به غیر از این animal crossing new leaf هم تقریبا نزدیک 90 هست (دقیقش 88)

در کنار بتمنم اینم میگیرم :دی ! شاهکاره :دی ! اون مصاحبه رو هنوز کامل نکردم :)) هنوز حسش نیست :دی

من که در کنار این بتمن رو هم میگیرم! البته 25 دلار بیشتر تو جیبم نیست مجبورم تا وقتی که بتمن تخفیف تپل برای پلاس بخوره صبر کنم! البته اگر تا اون موقع فری نشه! البته این بازی هم خودش یکی از کاندیدای فری شدن برای پلاس هستا نهایتا تا 1.5 سال دیگه:d

مرتضی شرط میبندم بازی سالانه پلاس این بازیه :دی ببین کی گفتم :دی ! یکی این و یکیم پرسونا 4 :دی
درهرصورت , این بازی آنلاینم داره ؟ آنلاین پس چطور ؟

شاهکاری دیگر...

27932971117457705026.png

متا باید روی 90 بچرخه
یکی از دوستام بازی ظاهرا دستش رسیده 2 ساعت بازی کرده بود میگفت بهترین بازی هست که روی ویتا رفته ( میگفت Better than persona 4 میخواستم بزنمش D: لول ) اما هیچی ... MM کارش درسته معلومه هر سبکی که بره
اینم IGN حال کنیم یکم دوره همی :D با امتیازش

خریدش 100% شد.

دو نفر اومدن توی meta آمتیازاتوش ثبت شده کلا متا رو رویختن به هم ×_×

نمیدونم الان کسی بازی رو دانلود کرده ؟
من فردا میخرمش ببینیم چه کرده MM :)

خدا رحم کنه برای ps4 اینا بازیشون بیاد چی میشه :-s#:-s>:)

آرمان ریلیزش 22ام هست الان 50 درصد حله ولی 50 درصد نه دانلود میشه ولی اجرا نمیشه:d فردا جایی نداره نرو :d
البته اگر تو استرالیا ممنوع نشده باشه=))
ویرایش: الان دیدم تو استرالیا از 20 ام که امروزه ریلیز شده:| خدا رو شکر ممنوع نبود:d

آخرین ویرایش:
آرمان ریلیزش 22ام هست الان 50 درصد حله ولی 50 درصد نه دانلود میشه ولی اجرا نمیشه:d فردا جایی نداره نرو :d
البته اگر تو استرالیا ممنوع نشده باشه=))
ویرایش: الان دیدم تو استرالیا از 20 ام که امروزه ریلیز شده:| خدا رو شکر ممنوع نبود:d
D:
اره اومده D: فردا میگیرم !!!! لول !_! 39 دلار هست. قیمتش خیلی خوبه به نسبت D:
سونی این اخری خیلی بازیهای خوبی داد یه تنه خودش واقعا !!!:)
حالا هی دوستان بگن فقط چندتا AAA میخواد ... چندتا!

لول دیگه ممنوع نمیکنن والا ! درجه 18 سال گزاشتن از امسال D: همه بازیا اومد ! MK هم رلیز کردن حتی لول

ارمان زودتر بازی کن بیا عکسو نقدت رو قرار بده داریم میمیریم از اعتیاد:d
من که بخاطر همون مشکل فعلا تو مود خداحاقفطی از گیمم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or