Tales Of Vesperia

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها برای این بازی چه مدرک اینگلیسی نیاز هست میخوام بدونم سنگین هست و میشه در حد پیش دانشگاهی فهمید چی میگه
اره تقریبا.راستی مگه مدرک زبان مدرسه هم جایی حساب میکنن:biggrin1:
ولی بازیش بسیار جالبه خیلی داره به من حال میده:love:

سلام

آقا گیم پلی بازیش چجوریاست مثل Mass Effect ؟
.....................
من زیاد RPG باز نیستم ولی جدیدا میخوان بزنم توی این خط ، خزش کنم بره پی کارش!:دی

سلام

آقا گیم پلی بازیش چجوریاست مثل Mass Effect ؟
.....................
من زیاد RPG باز نیستم ولی جدیدا میخوان بزنم توی این خط ، خزش کنم بره پی کارش!:دی

Mass Effect که صحبتش نیست :-"
نه تا اون حد ولی جذابه و گرافیک خوبی داره
Eternal Sonata بازی کردی تقریبا تو مایه های این بازیه . فقط نحوه مبارزش کمی عوض شده
یکی تو بزنی یکی اون بزنه نیست هر کی بیاد وسط بزنه زودتر اینجوری شده :biggrin1:

من پیشنهاد میکنم اول Eternal Sonata بازی کنی بعد بری سر وقت Tales Of Vesperia :biggrin1:

من این بازی رو تازه شروع کردم
الان فکر میکنم غول چهارم بازی هستم نمیدونم یه گرگه چیه خدا میدونه رو باید بزنم توسط گل ها گیج کننده توی بازی .به نظر خودم بازی قشنگیه ولی به پای Eternal Sonata نمیرسه:love:

چند تا مشکلی که دیدیم توی این بازی به نظر خودم رو میگم دوستان نظر بدند :-" :

یکیش مشکل پر کردن سلامتی هست که زمان خاصی داره فکرمیکنم نمیتونی پشت هم جون اضافه کنی به افراد یا باید ثابت یک جا ایستاد تا جون پر کرد. بعضی موقع به افرادت در حالت طبیعی هم نمیتونی جون اضافه کنی که این خیلی عجیبه مثلا فقط به خودم میتونی جون اضافه کنی برای بقیه قبول نمیکنه

دوم اینکه دشمن خیلی راحت میمیره انگار داری Easy بازی میکنی راحت میتونی تو همون مراحل اول کلی لول اپ کنی . این لول اپ ها کجا میره من نمیدونم تاثیر ش روی کاراکتر از نظر اضافه کردن قدرت و سلامتی خیلی کمه ;)

سوم این نحوه شمشیر زنی نقش اصلی خیلی کسل کننده هست ;) . تکنیک خاصی نداره چرا
کمبو ها خیلی کم هست. حتی با اینکه شمیر ها رو هم عوض میکنی :mad:

چهارم هم نحوه اجرای مبارزه رو نمیدونم چرا به این صورت در اوردن;)
ادم نمیدونه مبارزه کنه یا جون پر کنه یا فرار کنه یا به فکر جون افرادش باشه :-" ( البته این هایی که گفتم در مورد غول های بازی صدق میکنه وگرنه دشمن های توی بازی در حد هلو هستند :biggrin1:)

ولی با همه این تفاصیر بازی قشنگیه :biggrin1:

خب دوست عزیز شما برو تو قسمت استراتژی و تنظیمات رو درست کن.وجود Ledy Estelisse در گروهتون به عنوان یک Healer نیاز به دادن ایتمها جون رو کم میکنه و اون با First Aid اول بازی نیازی به ایتمها نمیزاره.
در مورد کسلی مبارزات بری جلوتر مبارزات سختر و تعداد کاراکتر ها بیشتر میشه و المانها ی جدیدی به بازی وارد میشه که از خستگی کم میکنه تازه شما میتونید در مبارزات با هر کدام از کاراکتر ها که خواستید بازی کنید و هر کدوم شیوه ی خاص مبارزه دارند و این از یکنواختی مبارزات رو در میاره.

همونطور که MGS گفت با وجود استلیز خیلی پیش نمیاد که مجبور به استفاده از آیتم بشی واسه پر کردن جونت. یه مقدار جلوتر یه شخصیت دیگه هم اضافه میشه که اونم میتونه نقش Healer رو برای تیم ایفا کنه.
توقع هم نداشته باش که از مرحله اول Enemy خیلی قوی جلوت قرار بگیره. هروقت احساس کردی خیلی خیلی قوی شدی بعضی از نقاط شهرها یه غول هایی هستن (SideQuest) که اگه کمتر از لول 60 باشی امکان نداره بتونی خش رو صورتشون بندازی. (با معمولی بازی کردن نهایتاً لول بازیکن 45 تا 50 میشه در انتهای بازی) ;)
در مورد یکنواختی مبارزه و شمشیر زنی Yuri: هر کاراکتری تو این بازی یه قابلیتی داره به اسم Art که با Assign کردن اونها رو کلیدهای دلخواه خودت میتونی حرکات ویژه در حین مبارزه بزنی. بعضی از این Artها مربوط به اسلحه ایه که استفاده می کنی و بعضی دیگه هم نه، مربوط به خودته. تو طول بازی هم همراه با Exp کلی از اونها یاد میگیری. (البته من نفهمیدم ربط مستقیم داره به Exp گرفتن یا نه)
از نظر داستانی هم Tales به نظر من یه مقدار بهتر از Eternal Sonata س. شخصیت های بیشتر و پرداخت خوب اونها و البته پیچیدگی های خیلی قشنگی که تو داستان بازی دراومده.

به Vincent:
داستان کلی بازی در مورد Blastia ست که بوسیله ی اونها یه چیزی به اسم Barrier اطراف هر شهر بوجود میاد که اون شهر رو از هجوم Monsterهایی که در دنیا وجود دارن حفظ میکنه. هر Blastia هم انواع مختلف و قدرتهای متفاوتی داره که کل بازی براساس اون و تکنولوژی ساخت اون دنبال میشه... بیشتر اگه بگم فکر کنم اسپویل بشه.

به Cloud:
عزیز جان اون شخصیت اضافی که گفتی تو نسخه J هست و تو بقیه نیست میشه بگی کیه و کجاست؟ خوشحال میشم در مورد تفاوت های دیگه هم یه توضیح بیشتری بدی. چون یه مقدار هم از نسخه J بازی کردم اما هیچ خبری نیست فعلاً.

آخرین ویرایش:
اونجا که باید تو
Aspio دنبال Krityan بگردیم چکار باید بکنیم. از اونجا که بیرون نمیره هرچی میگردم هم خبری نیست.
با مردم که حرف زدم یه نفر گفت که یکی رو توی گروهتون دارین که میتونه با نمی دونم کی حرف بزنه.من​
judith رو هم جاش رو با yuri عوض کردم هیچی نمیشه

آخرین ویرایش:
اونجا که باید تو
Aspio دنبال Krityan بگردیم چکار باید بکنیم. از اونجا که بیرون نمیره هرچی میگردم هم خبری نیست.
با مردم که حرف زدم یه نفر گفت که یکی رو توی گروهتون دارین که میتونه با نمی دونم کی حرف بزنه.من​
judith رو هم جاش رو با yuri عوض کردم هیچی نمیشه

Special Flag داری؟ اگه داری جای Judith رو با Yuri عوض کن و برو تو میدون Aspio !! با اون Krityan ای که گوشه ی بالا سمت چپ وایساده حرف بزن، بهت میگه کجا بری و چیکار کنی.

(عوض کردن جای کاراکترها باهم -به طوریکه کاراکتر حین بازی هم عوض بشه- حتماً Special Flag می خواد.)

[/RIGHT]

Special Flag داری؟ اگه داری جای Judith رو با Yuri عوض کن و برو تو میدون Aspio !! با اون Krityan ای که گوشه ی بالا سمت چپ وایساده حرف بزن، بهت میگه کجا بری و چیکار کنی.

(عوض کردن جای کاراکترها باهم -به طوریکه کاراکتر حین بازی هم عوض بشه- حتماً Special Flag می خواد.)
البته تو منو باید دگمه X رو روی judith بزنی وگرنه جا عوض کردنش تفاوتی نداره

1- special flag
2- زدن دگمه x در منو روی عکس judith
3- صحبت با krityan در میدون Aspio

دوستان ، يك رئيس هست يك روبات كه يك كسي كه شبيه به كشيش هاست مياد اون رو روشن ميكنه. ميشه بگيد اين لعنتي رو چه جوري بايد كشت؟

من دفعه اولم چنين بازي هايي ميكنم توش گير كردم :biggrin1: اين ماكان هم كه ...

بعد يك سوال ديگه اين تعويض كاركتر ها چه طوريه؟ من يك كاركتر مثلا Manual ميكنم ولي نميتونم باهاش بازي كنم. ممنون ميشم توضيح بديد.

واسه تعویض کاراکتر اینو می خواد special flag

اون باسم کار نداره من لولم 20 بود اونجا . میخواد ضربه بزنه دفاع کن . برو از آرت هات هم خوب استفاده کن . اگه تی پی استل کم شد سریع ژل بهش بده که آدماتو باسه نکشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or