T10:سیستم ابری توانایی AI را تا 600% افزایش میدهد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130613_forza_5.jpg

آقایان Alan Hartman و Dan Greenawalt از سردمداران استدیوی Turn 10 در آخرین مصاحبه خود با OXM این بازی را سخت ترین کارشان تا به حال نامیده اند و هم چنین به امکانات سیستم ابری یا Cloud اشاراطی نیز کرده اند که در ادامه مشاهده میکنید:

Hartman توضیح میدهد:
من در این کار مدت طولانیی است که فعالم و در عین حال 20 سال است که تیم های بازی را رهبری می کنم , من 8 سال است که این تیم را رهبری میکنم و با راز مخفی خودم توانسته ام این تیم را موفق کنم و این راز خلق محیطی چالش برانگیز , مطمئن و جایگاهی برای جذب بهترین استعداد ها و اجازه کار به آن ها است.خب این چیز خاصی نیست درست اما استدیوی First party چالش برانگیز است
او ادامه میدهد:
انواعی از تکنولوژی و روند و همچنین نحوه تجارت است که همه ی این ها را محقق میکند.استمرار به تنهایی مهم نیست بلکه کیفیت نیز در کنار آن اهمیت فراوانی دارد.Forza5 بازیی با کیفیت بسیار بالا برای موقع عرضه کنسول است.این کار به شدت سخت و میتوان گفت این سخت ترین کاری است که ما تا به امروز کرده ایم
در ادامه Turn10 اشاراتی به چگونگی استفاده از سیستم Cloud برای بخش Drivitar است که شامل جا به جایی کد های از پیش تعیین شده است تا به بتوان هوش مصنوعی را به نسبت رفتار بازیکن تغییر داد.Greenawalt این را یک فرصت بسیار عالی خواند و توضیح داد:
خب ما الان میتوانیم به جای استفاده 20% قدرت کنسول برای هوش مصنوعی, آن را بر عهده سیستم Cloud قرار دهیم و تا 600% افزایش دهیم و آن 20% را برای گرافیک بهتر استفاده کنیم

آیا این به اندازه کافی هیجان انگیز نیست؟میتوانید ویدئو این بازی را در منبع مشاهده کنید.

منبع

آخرین ویرایش:
از کی تا حالا record کردن نحوه ی بازی کردن گیمرا و تکرار کردنش اونم نه بوسیله ی خود X1 بلکه توسط سیستم ابری AI حساب میاد و شونصد درصد هم قویتره؟
ترول کردن GT هم فقط و فقط noob بودن خودتون رو تو این سبک ( شبیه سازی واقعی ) نشون میده پس به چیزایی متوصل بشید که خودتون رو باهاش خراب تر نکنید.

تو اینکه GT همیشه بهترین شبیه سازی بوده و هست هیچ شکی نیست حالا هرچقدر دوست دارین خودتونو بزنید به در و دیوار که هوش مصنوعیش ایراد داره ! تنها دلیلی هم که متاش 84 بوده وجود یه سری چیزهای مسخره و الکی و رابط کاربری بیخودشه نه خود بازی پس الکی بحث GT رو وسط نکشید. کسی اینجا به FZ شما توهین نکرد که هرچی به ذهنتون میرسه بار GT میکنید. اصلاً در حدی هستید که در مورد همه چی نظر بدید؟ پس چطور اونایی که این همه GT رو بازی کردن و لذت بردن مشکل ندارن؟
شما مشکلتون اینه که فکر میکنید دانای کل هستید و همه چیز اگه با مترهای شما مقایسه بشه و بد باشه حتماً بده مثل سونی و هرچی که به سونی مربوطه ، اگه خوب باشه هم حتماً بدون شک خوبه مثل مایکرو و متعلقات. یادمون نرفته که از همون DRM چجوری دفاع میکردید که خود ماتریک هم اونجوری دفاع نمیکرد. الان اینجا بحث این بوده که اون شونصد%ـی که T10 گفته چرت ـه محضه. فرض بر اینم بگیریم که بتونن به اون رقم برسن ولی وقتی خود بازی ( چیزی که تو دیسک جا داده شده ) در اون حد نیست و قراره یه جا دیگه پردازش بشه ( البته اگه بشه اسمش رو گذاشت پردازش !!! بیشر شبیه همون Ghost ـی هست ک تو Time Trial ها تو مسابقات ریسینگ record میشد و دور بعد اون هم به نمایش در میومد. ) پس چیزی اینجا به اسم هوش مصنوعی وجود نداره بلکه بازی کردن بقیه رو تکرار میکنه. حالا هرچقدر دوست دارید بپرید بالا و پایین.
اینم باید اضافه کنم که خودم فن Forza هستم و واسه همین یه بازی هم که شده ننگ خرید محصول مایکرو رو تحمل میکنم ( بنا به دلایل شخصی دوست دارم واسه خودم بگم ننگ و به کسی هم ربطی نداره ) و X1 میخرم اما اینکه میبینم یه عده جوّ زده دارن GT رو ترول میکنن دیگه غیرقابل تحمله.

آخرین ویرایش:
.
.
همین جی تی 5 که اسم بردن ازش جلوی فورزا جز گناهان کبیره حساب میشه هنوز بعد از 3 سال روزانه بیش از 100000 نفر لوگین میکنن توش...
COD هم فروشش همچنان عالیه.چه ربطی به فروش داره؟پس اگر این جوری باشه COD بهترین بازی نسله:d

همین که تا بحث GT5 و Forza میشه، فن های GT5 پناه میبرن به آمار فروش و چیزهای مربوط به اون، نشون میده Forza خیلی بهتر و خفن تر از اون چیزی هست که در ظاهر به نظر میاد! GT5 خودش یه بازی خیلی عالی هست و واسه فن هاش هم فوق العاده بوده، ولی از نظر فنی کیفیت پایین تری نسبت به سری Forza داشته، خیلی واضحه :دی
محمد جان واقعا در اینکه فورزا یه شاهکاره هیچ شکی نیست اما نمیدونم چرا درکش برای بعضیا سخته که هر دو بازی قوت و ضعف خودشون رو دارن اگه جی تی این ضعف رو داره بجاش نقاط قوت زیادی نسبت به فورزا داره بهر حال هر گلی یه بویی لازم نیست من و شما به علت اینکه فن یه کمپانی بخصوص هستیم به مقدسات توهین کنیم:d
در مورد برتری جی تی هم اینجا بحث کنیم زیاد جالب نیست آف تاپیک میشه بهر حال جای بحث زیاده

- - -ویرایش - - -

نه خواهش میکنم Forza Motorsport رو با GT مقایسه کنید :))
بالا بودن اعتماد به نفسم حدی داره خو :d

معمولا متای 84 مشکلات به مراتب بیشتری نسبت به متای 92 داره حالا شما فکر میکنی GT5 برتری داره نسبت به فورزا نظر شخصیته :d
توی امضام یه لینک هست روش کلیک کن تمام کامنتا رم بخون به جواب سوالت میرسی

- - -ویرایش - - -

معمولا متای 84 مشکلات به مراتب بیشتری نسبت به متای 92 داره حالا شما فکر میکنی GT5 برتری داره نسبت به فورزا نظر شخصیته :d
توی امضام یه لینک هست روش کلیک کن تمام کامنتا رم بخون به جواب سوالت میرسی

فروش یا تعدا بازیکن نشونه بهتر بودنه؟؟:دی خب معلومه جی تی محبوب تره3نسل سابقه داره 2نسل هیچ رقیبی نداشت و راحت بالایه10میلیون میفروخت.بزرگ ترین سری سونی و بیشترین تبلیغات رو داره
ولی فورتزا1نسل اومده نسخه اول برا نسل قبل بود ولی2005اومد تبلیغات زیادی هم براش نمیشه انتظار دارین بیاد از جی تی بیشتر بفروشه؟؟
البته فروششم عالی و داره بهتر میشه

درضمن کسی جی تی رو ترول نکرده بود این سونی فن ها هستن میان بهش میگن ارکید میگن باید باnfsمقایسه بشه و اصلا رقیب جی تی نیست و..خب معلومه فن های فورتزا هم جواب میدن چه انتظاری دارین؟؟

بازم یه سری رو آوردن به ترول GT که! همین که تو تاپیک خبری خود Forza هم آرامش ندارید و دنبال مقایسه و متوسل شدن به این متا 84 هستید عظمت GT رو نشون میده ;;)جالبه 600% که هیچی با این قدرت نامحدود Cloud ـ 6000% هم باشه بازم فروش GT و فن بیس اون رو T10 باید فعلاً تو رویا دنبال کنه:d

اعتماد به نفس تو که خیلی بیشتره باو! باشه GT به کل قابل قیاس با Forza نیست اپیک فیل بوده نسلهای قبل هم چون رقیب نداشته اونطوری شاخ شده!

در مورد برتری جی تی هم اینجا بحث کنیم زیاد جالب نیست آف تاپیک میشه بهر حال جای بحث زیاده
images

نه مثل اینکه GT5 رو مظلوم گیر آوردین :دی

مقایسه ی هوش مصنوعی آخرین نسخه ی سلطان (!) با GT5 :

watch?v=VdXriG8P31E بچسبونید به آخر یوتیوب.

به نظر من GT دیگه به Forza نمیتونه برسه. Forza5 هم با هوش مصنوعی 600٪ برابری با Cloud انقدر بزرگ میشه که دیگه یامائوچی هم خودش بیخیال GT میشه و میشینه F بازی میکنه!:biggrin1: بنظر من از این به بعد بهتره GT رو با یه نسل قبل Forza مقایسه کنیم. این نسل که سونی و PS4 دیگه به X1 و Cloud نمیریسن، برای همین پیشنهاد میکنم فن های GT یه نسل وایستن تا GTX برای PS5 که امد ان رو با F5 مقایسه کنن. عادلانه تر هم هست.
ببین اصلا احتیاجی به ترول تو این زمینه نیست :دی GT فعلا از Forza عقب افتاده و با این وضعیت هم خیلی بعیده به این زودی بتونه به Forza برسه. در مورد اینکه PS4 به XOne نمیرسه هم شکسته نفسی میکنی، Best Gaming Device Ever هست بنده خدا، قویتر از هر چیزی که تا حالا ساخته شده :bighug:

مقایسه ی هوش مصنوعی آخرین نسخه ی سلطان (!) با GT5 :
بازم این ویدئو که معلوم نیست با چه تنظیماتی انجام شده و ... :)) :دی به نظرم جهت بررسی نتیجه خیلی بهتره به اینجا مراجعه کنیم و نقدهای ملت رو بخونیم:
www.metacritic.com/game/playstation-3/gran-turismo-5
www.metacritic.com/game/xbox-360/forza-motorsport-3‎
محمد جان واقعا در اینکه فورزا یه شاهکاره هیچ شکی نیست اما نمیدونم چرا درکش برای بعضیا سخته که هر دو بازی قوت و ضعف خودشون رو دارن اگه جی تی این ضعف رو داره بجاش نقاط قوت زیادی نسبت به فورزا داره
پس چرا Forza سه تا شماره تو این نسل داده و هر سه تا هم 90+ شدن؟ :-/ خیلی از سایت ها هم بهش لقب بهترین شبیه ساز کنسولی رو دادن؟ :-/

همین کم مونده بود اپل از ماکروسافت تقلید کنه که به لطف ماکرو فن ها این گونه هم شد؟
یه سوال.پس چرا این تبلت جدید ماکروسافت اسمش surface هم هست حتی از فاصله 1000000 کیلومتری هم نمیتونه به ایپد سلام هم بکنه چه برسه بخواد بهش برسه؟چرا نمیتونه؟:-/
و یه سوال دیگه.چرا ماکروسافت خودش رو به درو دیوار میزنه تا بتونه با اپل رقابت کنه؟

شما اصلا مشخصات Surface PRO رو می دونید چی هست حداقل تو تمام زمینه های 4- 5 برابر از ایپد های اپل قوی تره وخیلی راحت ویندوز 8 رو اجرا میکنه..
ماکروسافت تازه به عرضه سخت افزار اومده و تو دنیایی که حرف اول رو اسمارت فونها میزنن اپل زودتر شروع کرده و ماکرو داره تازه شروع می کنه و خیلی سخت افزار هاش نا شناخته هست..

یعنی جدا کسی روش میشه یه بازی متای 84 رو با با بازی که نسخه ی 90 به پایین نداشته تو این نسل مقایسه کنه بابا GT بازی خوبیه کسیم اینجا بهش کاری نداره اگه میخواین شان بازی مورد علاقتون حفظ اینقدر با بهترین ریس حال حاضر مقایسش نکنید که فقط باعث خراب شدن بازی خودتون میشه حداقل اگر میخواید مقایسه ای انجام بدید برید سراغ FM:H شاید اونجا کمتر بازی مورد علاقتون ترول بشه

راستی اینجا کسی کاری به GT نداشت، ولی وقتی از همون کامنت اول تاپیک شروع میکنین به ترول کردن انتظار نداشته باشین ملت فقط نگاه کنن :دی هر عملی یه عکس العملی داره، وگرنه هر کی با هر بازی بیشتر حال کنه میره سراغ همون، کاری هم به متا نداره. البته در هر صورت نظر من به Games Master نزدیکتره، در وصف Forza 4 گفته: The King of Sim Racers :دی

کسی نمیخواد جی تی رو ترول کنه یکی از بهترین سری ریسینگ های تاریخ و هر ریسینگ بازی ازش لذت میبره و بهش احترام میذاره
ولی هر فن جی تی تو همه تاپیک ها فورتزا ترول میکنن یارو پیشنمایش.نقد.مقاله میذاره فورتزا ترول میکنه.خب طبیعیه فورتزا فن ها هم جواب میدن چه انتظاری دارین؟؟
دلیل فورتزا فن ها برا بهترین ریسینگ نسل بودن کیفیت بازیه
دلیل جی تی فن ها فروش و تعداد بازیکن ه
نمیدونم انتظار دارین فورتزا تو1نسل با تبلیغات کمتر بیاد از جی تی که3نسل سابقه داره و پرفروش ترین ریسینگ بوده و بزرگ ترین سری سونی و بیشترین تبلیغات براش میشه بیشتر بفروشه یا اصلا در حد اون بفروشه؟؟
فروش فورتزا عالیه و هر نسخه داره بیشتر هم میشه.کیفیت هم که مشخصه

آخرین ویرایش:
یه جوری 84 84 میکنن انگار GT کلا یه نسخه داشته و اونم GT5 بوده که از زیر بُته عمل اومده. همین GT5 ــی که الان میگید اصلا قابل مقایسه با سلطان (!) نیست دو نسل بهترین شبیه ساز رانندگی بوده و وضعیتش اگر از الان Forza بهتر نبوده، مسلما بد تر هم نبوده. از اونجایی که زمین گرده و دنیا هم خیلی کوچیکه یهو دیدی تو این نسل سلطان هم به سرنوشت GT دچار شد. اونوقته که دیگه کسی ولتون نمیکنه.

پ.ن: یاد اون بازی معروفه که قبل از عرضه طرفداران عزیزش چه کارا که نمیکردن ولی بعدش یهو داستان غم انگیز شد هم بیفتید و عبرت بگیرید :دی

برادران عزیز, خواهشاً انقدر به بازی هایی که متاشون بین 80 تا 90 ـه گیر ندین, بیشتر دارین خودتون رو ترول میکنین :d:yes:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or