T10:سیستم ابری توانایی AI را تا 600% افزایش میدهد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130613_forza_5.jpg

آقایان Alan Hartman و Dan Greenawalt از سردمداران استدیوی Turn 10 در آخرین مصاحبه خود با OXM این بازی را سخت ترین کارشان تا به حال نامیده اند و هم چنین به امکانات سیستم ابری یا Cloud اشاراطی نیز کرده اند که در ادامه مشاهده میکنید:

Hartman توضیح میدهد:
من در این کار مدت طولانیی است که فعالم و در عین حال 20 سال است که تیم های بازی را رهبری می کنم , من 8 سال است که این تیم را رهبری میکنم و با راز مخفی خودم توانسته ام این تیم را موفق کنم و این راز خلق محیطی چالش برانگیز , مطمئن و جایگاهی برای جذب بهترین استعداد ها و اجازه کار به آن ها است.خب این چیز خاصی نیست درست اما استدیوی First party چالش برانگیز است
او ادامه میدهد:
انواعی از تکنولوژی و روند و همچنین نحوه تجارت است که همه ی این ها را محقق میکند.استمرار به تنهایی مهم نیست بلکه کیفیت نیز در کنار آن اهمیت فراوانی دارد.Forza5 بازیی با کیفیت بسیار بالا برای موقع عرضه کنسول است.این کار به شدت سخت و میتوان گفت این سخت ترین کاری است که ما تا به امروز کرده ایم
در ادامه Turn10 اشاراتی به چگونگی استفاده از سیستم Cloud برای بخش Drivitar است که شامل جا به جایی کد های از پیش تعیین شده است تا به بتوان هوش مصنوعی را به نسبت رفتار بازیکن تغییر داد.Greenawalt این را یک فرصت بسیار عالی خواند و توضیح داد:
خب ما الان میتوانیم به جای استفاده 20% قدرت کنسول برای هوش مصنوعی, آن را بر عهده سیستم Cloud قرار دهیم و تا 600% افزایش دهیم و آن 20% را برای گرافیک بهتر استفاده کنیم

آیا این به اندازه کافی هیجان انگیز نیست؟میتوانید ویدئو این بازی را در منبع مشاهده کنید.

منبع

آخرین ویرایش:
دوستان این سیستم ابری چی هست چیکار میکنه...کلا یه توضیحی بدین؟!

باز خوبه شما میگید در حال حاضر نه بهترین در کل قرون و اعصار
خب بهترین ریسینگ این نسل بوده، اکثرا هم همین رو گفتن، بهترین ریسینگ نسل :دی

یعنی قول میدم 90% کسایی که اومدن Drivatar رو ترول کنن اصلا نمیدونن چی هست و چطوری کار میکنه.
و البته ارزش کار اینا باز بالاتر از اون 10% ـیه که میدونن چیه و باز ترول میکنن. اونا دیگه امیدی بهشون نیست.

نمیدونم اینو دیدید یا نه، ولی اگه ندیدید یه نگاهی بهش بندازید و دیگه اسم اون بازی متا 84ـی رو کنار بهترین ریسینگ حال حاضر نیارید.
Gran Turismo 6 demo vs. Gran Turismo 5 • Articles • Eurogamer.net
این انالیز DF درمورد مقایسه نسخه دمو جی تی 6 با جی تی 5 که در مورد رزولیشن و فریم ایناست چه ربطی به بهترین ریسینگ و متای 84 داره ؟
.
.
همین جی تی 5 که اسم بردن ازش جلوی فورزا جز گناهان کبیره حساب میشه هنوز بعد از 3 سال روزانه بیش از 100000 نفر لوگین میکنن توش...

دوستان این سیستم ابری چی هست چیکار میکنه...کلا یه توضیحی بدین؟!

ردازش ابری چیست؟

بنا به تعریف موسسه‌ی ملی فناوری و استاندارد(NIST)، پردازش ابری یا Cloud Computing به صورت زیر تعریف می‌شود:« پردازش ابری مدلی ست برای داشتن دسترسی فراگیر، آسان و بنا به سفارش شبکه به مجموعه‌ای از منابع پردازشی پیکره‌بندی پذیر ( مثل: شبکه‌ها، سرورها، فضای ذخیره‌سازی، برنامه‌های کاربردی و سرویس‌ها) که بتوانند با کمترین کار و زحمت یا نیاز به دخالت فراهم کننده‌ی سرویس به سرعت فراهم شود.»

تعریف فوق که کمی سنگین به نظر می‌رسد، مفهومی خیلی ساده دارد. به بیان عامیانه، استفاده از برنامه‌های تحت وب که توسط یک سرویس دهنده ارائه می‌شود پردازش ابری نامیده می‌شود. به عنوان مثال وقتی که شما با استفاده از Google Docs یک سند در قالب Word, Excel, Power Point و … تنظیم می‌کنید؛ در حقیقت از پردازش ابری استفاده کرده‌اید که سرویس دهنده‌ی آن شرکت Google می‌باشد. در شرایط فعلی، داده ها و ابزارها درون کامپیوترها تولید و استفاده می شوند. اما در پردازش ابری دیگر نیازی به وجود نرم افزار نیست، زیرا پردازش اطلاعات از طریق کامپیوترهای اصلی در محیط شبکه انجام می شود. از سوی دیگر نیازی به سخت افزار قدرتمند هم وجود ندارد و رایانه ها می توانند به راحتی از خروجی کامپیوترهای اصلی استفاده کنند. در این شرایط دیگر اهمیت ندارد که با یک رایانه قوی کار می کنید یا از طریق گوشی تلفن همراه قصد استفاده از این اطلاعات را دارید. تنها موضوع ضروری، نرم افزار واسطه یا رابط است که از طریق آن بتوان به شبکه و کامپیوترهای اصلی وصل شد و توان سخت افزاری نیز در حد اجرای همین نرم افزار واسطه خواهد بود.

این انالیز DF درمورد مقایسه نسخه دمو جی تی 6 با جی تی 5 که در مورد رزولیشن و فریم ایناست چه ربطی به بهترین ریسینگ و متای 84 داره ؟
.
.
همین جی تی 5 که اسم بردن ازش جلوی فورزا جز گناهان کبیره حساب میشه هنوز بعد از 3 سال روزانه بیش از 100000 نفر لوگین میکنن توش...
The highly advanced AI of Gran Turismo 6
[video=aparat;xPFBm]http://www.aparat.com/v/xPFBm[/video]

همین که تا بحث GT5 و Forza میشه، فن های GT5 پناه میبرن به آمار فروش و چیزهای مربوط به اون، نشون میده Forza خیلی بهتر و خفن تر از اون چیزی هست که در ظاهر به نظر میاد! GT5 خودش یه بازی خیلی عالی هست و واسه فن هاش هم فوق العاده بوده، ولی از نظر فنی کیفیت پایین تری نسبت به سری Forza داشته، خیلی واضحه :دی

Wow.عجب هوش مصنوعی فوق العاده ایی:eek:جدا تحولی در AI هست.

به این نتیجه رسیدم که جدی جدی یامائوچی و بروبچ PD کلا نمیدونن AI چیه.

من الان امتحان کردم حتی تو GT5 هم اینجوری نیست ! از یه دموی یه گیگی چه توقعی دارین واقعا ؟!
البته میدونم هدفتون فقط ترول و نمک پاشیه :)
اینم یکی از نسخه های بهترین ریسینگ (دمو نیست نسخه اصلیه )

به نظر من GT دیگه به Forza نمیتونه برسه. Forza5 هم با هوش مصنوعی 600٪ برابری با Cloud انقدر بزرگ میشه که دیگه یامائوچی هم خودش بیخیال GT میشه و میشینه F بازی میکنه!:دی بنظر من از این به بعد بهتره GT رو با یه نسل قبل Forza مقایسه کنیم. این نسل که سونی و PS4 دیگه به X1 و Cloud نمیریسن، برای همین پیشنهاد میکنم فن های GT یه نسل وایستن تا GTX برای PS5 که امد ان رو با F5 مقایسه کنن. عادلانه تر هم هست.

Wow.عجب هوش مصنوعی فوق العاده ایی:eek:جدا تحولی در AI هست.

به این نتیجه رسیدم که جدی جدی یامائوچی و بروبچ PD کلا نمیدونن AI چیه.
شما که قربونت برم منطقت من رو به قتل رسونده تو اونیکی تاپیک که فرموده بودید فورزا سلطان ریسینگ جهانه چون فیفا از PES بهتره:d
من هیچ نظری در مورد بازیهای شبیه ساز ورزشی ندارم چون تخصصشو ندارم بد نیست شما هم اگه در زمینه ای تخصص ندارید سکوت اختیار کنید

به نظر من GT دیگه به Forza نمیتونه برسه. Forza5 هم با هوش مصنوعی 600٪ برابری با Cloud انقدر بزرگ میشه که دیگه یامائوچی هم خودش بیخیال GT میشه و میشینه F بازی میکنه!:دی بنظر من از این به بعد بهتره GT رو با یه نسل قبل Forza مقایسه کنیم. این نسل که سونی و PS4 دیگه به X1 و Cloud نمیریسن، برای همین پیشنهاد میکنم فن های GT یه نسل وایستن تا GTX برای PS5 که امد ان رو با F5 مقایسه کنن. عادلانه تر هم هست.

نه خواهش میکنم Forza Motorsport رو با GT مقایسه کنید :))
بالا بودن اعتماد به نفسم حدی داره خو :d
محمد جان واقعا در اینکه فورزا یه شاهکاره هیچ شکی نیست اما نمیدونم چرا درکش برای بعضیا سخته که هر دو بازی قوت و ضعف خودشون رو دارن اگه جی تی این ضعف رو داره بجاش نقاط قوت زیادی نسبت به فورزا داره بهر حال هر گلی یه بویی لازم نیست من و شما به علت اینکه فن یه کمپانی بخصوص هستیم به مقدسات توهین کنیم
yahoo_4.gif

در مورد برتری جی تی هم اینجا بحث کنیم زیاد جالب نیست آف تاپیک میشه بهر حال جای بحث زیاده

معمولا متای 84 مشکلات به مراتب بیشتری نسبت به متای 92 داره حالا شما فکر میکنی GT5 برتری داره نسبت به فورزا نظر شخصیته :d

پستم دوبار ارسال شده عجیبه ، پاک بشه :D

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or