اون حاج آقای فروشنده ممکنه 2 تا منظور داشته ، یکی میتونه تنظیمات خروجی تصویر باشه که با نگه داشتن 10 ثانیه کلید power ، میشه تنظمیات تصویر رو دوباره انجام داد ، اونم باید دستگاه خاموش باشه ، تازه در این حالت تنظیمات ریست نمیشه ! منظور دومش هم که به گفته شما میتونه این باشه که تنظیمات دستگاه به کلی ریست میشه که کاملا اشتباهه و اصلا همچین چیزی امکان نداره و اگه اون فروشنده واقعا منظورش این بوده که ، در مورد خاموش شدن دستگاه در زمان install اه firmware ، بازم تاکید میکنم فقط و فقط در زمان install نه کپی کردن firmware روی HDD ، که زمانی حدود 3 دقیقه و خورده ای ثانیه هست ، اگه برق بره ، دستگاه باید بره نمایندگی های مجاز سونی تا تعمیر بشه ، اما به دلیل اینکه ما نمایندگی مجاز سونی در ایران نداریم ، پس باید به دست تعمیر کار بسپریم که اینجا متاسفانه تعمیر کارم نداریم ، میمونه تعویض کار که ماشاالله تعدادشون زیاده ، و اون جناب تعویض کار برای درست شدن دستگاه میاد main board رو عوض میکنه ! که هزینه سنگینی هم باید براش پرداخت ، تو تهران که برای این کار 150 تا 200 پول میگیرن ، اونجور که من شنیدم .
فکرشو بکنین مثلا یه قطعه از موتور یک ماشین خراب بشه ، تعمیر کارش بگه باید کل موتور ماشین عوض بشه !
اين كه ايران قانون كپي رايت رو رعايت نميكنه به نفع شركت سوني هست چون اگه قرار بود براي ايران هم ps3 بزنه ،اونم تو اين قطعي برق(كه ما پشت سر گزاشتيم)، آمار كنسولاي برگشتيش ميرفت بالا
يه سوال ديگه: موقع نصب firmware سخت افزار آسيب ميبينه؟؟؟ اگه سخت افزار آسيب ببينه شامل گارانتي نيست ولي در غير اين صورت ميتونه به عنوان يه عيب براي كنسول مطرح شه كه احتمالا براي جلو گيري از كپي خور شدن رو دستگاه گزاشتن
راستي من هنوز ps3 رو آپديت نكردم اگه هنگام دانلود برق بره بازم دستگاه خراب ميشه ؟؟؟
يعني دستگاه اول firmware رو دانلود ميكنه بعد نصب ميكنه يا دانلود هم جزء فرايند نصب حساب ميشه؟؟
ممنونهیچ ربطی به کپی خور شدن و اینا نداره، تو هر دستگاهی رو بخوای Firmwareـش رو آپدیت کنی ( مثل آپدیت Bios تو PC ) و وسط کار برق بره، دستگاه آسیب میبینه
هیچ ربطی نداره، آپدیت که بخواد بشه همینجوریه و دلیلی هم نداره که مثلاً یک کاری بکنن که وقتی برق میره، قطع نشه و ... چون هیچ جای دنیا مثل ایران نیست که هر ثانیه ( حتی 3 ـه صبح ! ) احتمال رفتن برق باشه !منم همین اعتقاد رو دارم... فریم ویر کار رو خیلی سخت میکنه (باسه کپی خوری)
130MB و بازی های خیلی جدید خودشون آپدیت دارن:smile:سلام
میشه بگید حجم کلی این اپدیتا میانگینش چقدره؟
و اینکه حجم اپدیت 2.43 چقدر هست
و درسته که اگه اپدیت نکنیم دستگاه رو بازیهای خیلی جدید رو نمیتونیم انجام بدیم؟
ممنون از پاسختون
بله حق با ایشون, متشکرم از راهنمایتون آقا معلم:biggrin1:ولی باید ریجن بازی با دستگاه یکی باشه پسرای عزیزم