تا ببینم تغییراتش چه و سونی چه خوابی برامون دیده
دوست عزیز پشت حعبه ی کنسولم نوشته 3
توی Bowrs انترنت هم که رفتم اولین ادرس asia.playstion بود من هم رجین اسیا رو دان کردم.تا به الان هیچ مشکلی نداشتم 1 بار هم دستگاه فریز نشد همه بازی ها رو به خوبی اجرا کرد.البته ورژن 2.42
الان واسه جی تی ای 4 افت فریم دارم وحشتناک
یکی از دوستان تو انجمن گفت احتمالآ فریمور اشتباه ریختی دباره دان کن
الان هم 2.43 امده می خواستم بدونم کدوم و باید دان کنم؟
جعبه ی کنسولم قرمز ه پشتش هم 2 تا 3 زده.
من یه سوال داشتم که یکم شک دارم قبلا هم بود یا نه من الان آپدیت نکردم ولی تو psn میتونم برم.میخواستم بدونم قبلا هم بدون آپدیت میشد بریم تو psn یا نه؟
والا تو دفترچه راهنمای کنسول نوشته اگه دستگاهتون هنگام آپدیت ناگهان خاموش شد(بیچارهها نمیدونن قطع برق چیه)باید ببرین به مراکز رسمی تعمیرات سونیاون جا كه ps3 رو ازش خريدم بهم گفت اگه power رو چند ثانيه نگه داري دستگاه به تنظيمات اوليه بر ميگرده. ميخواستم بدونم اگه موقع نصب firmware برق قطع بشه ، با استفاده از اين قابليت ميشه دستگاه رو درست كرد و به حالت اوليه برگردوند؟؟؟؟ اگر نه ، هيچ راه ديگه اي وجود نداره؟
اون جا كه ps3 رو ازش خريدم بهم گفت اگه power رو چند ثانيه نگه داري دستگاه به تنظيمات اوليه بر ميگرده. ميخواستم بدونم اگه موقع نصب firmware برق قطع بشه ، با استفاده از اين قابليت ميشه دستگاه رو درست كرد و به حالت اوليه برگردوند؟؟؟؟ اگر نه ، هيچ راه ديگه اي وجود نداره؟