درضمن Firmware نه Firimware و Frimware و ... ! فرمور نه فریمور !!!
دیگه انقدرم ... نیستم . بعد چند بار دانلود و آپلود کردن firmware حالیم هست که به قول شما firmware درسته نه frimware ( دقت کنین میبینین اشتباه تایپیه )
ممنون از تذکرتون
درضمن Firmware نه Firimware و Frimware و ... ! فرمور نه فریمور !!!
bebakhshid daram ba labtop tipe mikonam farsi nadareاول فارسی تایپ کن و دوم به امضام نیگا کن !
از سایت خودِ PS3 دانلود کن. جاهای دیگه هست ولی ریجنش معلوم نیست !دوستان اگر میشه یه لیتک مستقیم دانلود 2.42 pal از هر جا بجز سایت playstation بدید چون از این سایت 60 بار دانلود کردم و با هر چی میریزم رو دستگاه ارور میده
از سایت خودِ PS3 دانلود کن. جاهای دیگه هست ولی ریجنش معلوم نیست !دوستان اگر میشه یه لیتک مستقیم دانلود 2.42 pal از هر جا بجز سایت playstation بدید چون از این سایت 60 بار دانلود کردم و با هر چی میریزم رو دستگاه ارور میده
باید صبر کنی تا بیاد، همیشه ( اکثراً! ) برای ژاپن و آسیا زودتر میاد و بعدش برای پال و آخر هم برای UC میاد. شاید برای تفاوت زمانی این اتفاق میوفته.ببخشید واسه PAL کی میاد ؟
تا جایی که من در جریانم همین عدد 1 برای تعغیر به عدد 2 باید 87 % سیستم نرم افزاری تعغیر کنه البته از دید چیزی اضافه نمیشه ...
.
درضمن اون فرمور هایی که مثل الان میاد و فقط یک عدد بهش اضافه میشه، چیزِ خاصی از نظر امکانات نداره و فقط برای رفع باگ ها و سیستم امنیتیش هست.