System Firmware Update v4.76 | PS3 >> آموزش نصب، سوالات و مشکلات [پست اول خوانده شود]

دوستان تو رو خدا کمک کنید من نه فریمور نه سیو بازیها رو تو دستگام نمیتونم بریزم با چند نوع کارت حافظه فلش و....با این اینترنت نفتی هم نمیشه دانلود کرد
اگه هیچ راهی نیست متال گیر اپدیت جدید داره
من دستگام 1.80هست
برای ریختن سیو:

داخل فلشت یک فولدر به نام PS3 و یه فولدر دیگه داخل فولدر PS3 به نام SAVEDATA ایجاد کن و سیو رو اونجا بریز. ( سیوی که میریزی باید با فولدرش بریزی )
در کل به این صورت میشه: Flash:\\PS3\SAVEDATA

برای فرمور:

داخل فلشت فولدر PS3 ایجاد و کن و داخل اون فولدر UPDATE و فرمور رو تو UPDATE بریز.
در کل به این صورت میشه: Flash\\PS3\UPFATE

نکته: به بزرگ بودن تمام حروف دقت کن.

آپدیتی که داخل MGS4 هست 1.35 هست و الان آخرین فرمور 2.42 هست.

با سلام:

دوستان من می خواستم بازی برن آت رو آنلاین بازی کنم ولی میگه باید ورژن دستگاه 1.30 باشه.ورژن الان 2.42 آیا راهی هست که بشه این بازی رو آنلاین بازی کرد چون واسه ما دیال آپی ها تنها بازی که تو انلاین جواب میده همین برن آت است.
راهنمایی کنید باید چکار کنم؟

burn out باید آپدیت بشه به ver 1.3 نه دستگاه . آپدیتش هم حدود 300 مگ حجم داره
میتونی با ps3proxyserver لینکشو بگیری بعد بری کافی نتی جایی دانلودش کنی بیاریش دوباره با ps3proxyserver بریزی روش

آپدیت کردن بازیها

با سلام

چطورمیشه آپدیت بازیها رو از طریق PC گرفت و چطور میشه به PS3 منتقل کرد اگه دوستان

بطور کامل توضیح بدن ممنون میشم

با سلام

چطورمیشه آپدیت بازیها رو از طریق PC گرفت و چطور میشه به PS3 منتقل کرد اگه دوستان

بطور کامل توضیح بدن ممنون میشم
صفحه اول همین تایپیک نگاه بندازی کاملا متوجه میشی !!

زمانی که اون فایلی که داری آسیب میبینه ps3 برای اجراش این error رو میده .و قطعا زمان کپی آپدیت روی هارد این پیغام رو میده نه زمان install و ممکنه چند تا دلیل داشته باشه .
1-حافظه فلشی که آپدیت رو داخلش میریزی خرابه .
2- هنگام انتقال به حافظه فلش ، فایل آسیب دیده باشه . ( قبل از اینکه فایل رو داخل فلش بریزی ، فلش رو فرمت کن)
3- نرم افزار دانلودی که باهاش آپدیت رو دانلود میکنی اشکال داره .
4- وسط دانلود آپدیت pause رو زده باشی که بعضی از نرم افزارهای دانلود با این کار باعث آسیب رسیدن به فایل میشن .

من يه فلش نو كرفتم و از جای دیگه دانلود کردم باز نشد اعصابم خورد شد محکم با مشت کوبیدم رو دسگاهم دیگه نمی دونم چیگار کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or