System Firmware Update v4.76 | PS3 >> آموزش نصب، سوالات و مشکلات [پست اول خوانده شود]

ای بابا پس من دوبار اشتباه دانلود کردم اه
خب بیخیال یکی لینکشو واسه asia بزاره
حالم گرفته شد.رو جعبش زده:a رو کره زده 3
تا حالا مشکلی نداشته یعنی ممکنه خراب شده باشه یه جاهایی؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من الان خواستم فریمور 2.41 دانلود کنم رفتم سایت پلی استیشن دیدم فریمور 2.42 گزاشته باسه دانلود من 2.41 دانلود نکردم حالا میشه همین 2.42 دانلود کنم چون 2.41 نیست که بخوام دانلود کنم ایا ضرری نداره که؟ اخه تمام فریمورا رو پشت سرهم دانلود کردم جز این که میخوام 2.42 دانلود کنم
ممنون

سلام دوستان من الان خواستم فریمور 2.41 دانلود کنم رفتم سایت پلی استیشن دیدم فریمور 2.42 گزاشته باسه دانلود من 2.41 دانلود نکردم حالا میشه همین 2.42 دانلود کنم چون 2.41 نیست که بخوام دانلود کنم ایا ضرری نداره که؟ اخه تمام فریمورا رو پشت سرهم دانلود کردم جز این که میخوام 2.42 دانلود کنم
ممنون

نه هیچ مشکلی نیست . میتونی 2.42 نصب کنی بدون اینکه 2.41 نصب کرده باشی .

سلام یه سوال پلی استیشن 3 من هنوز با همون 2.41 کار میکنه و اپدیت هم نخاسته من اپدیت دستی کنم ؟ به لایو هم وصل میشه روی گزینه اپدیت هم میزنم میزنه اپدیتی نیست برای اپدیت کردن مال من پال هستش

سلام یه سوال پلی استیشن 3 من هنوز با همون 2.41 کار میکنه و اپدیت هم نخاسته من اپدیت دستی کنم ؟ به لایو هم وصل میشه روی گزینه اپدیت هم میزنم میزنه اپدیتی نیست برای اپدیت کردن مال من پال هستش
play station که لایو نداره !! منظورتون Psn هست !!
فکر کنم برای همه ریجن ها اومده الان دیگه !! اما اگر نمیخاد که دیگه احتیاجی اپدیت نیست !!

play station که لایو نداره !! منظورتون Psn هست !!
فکر کنم برای همه ریجن ها اومده الان دیگه !! اما اگر نمیخاد که دیگه احتیاجی اپدیت نیست !!

اقا اولن لایو به چی میگن وقتی شما به اینترنت وصل میشی میگن لایوم مگه پسن با لایو فرقی داره که اینجوریمیگی اون ماکروسافت و سونی دیوانه شدن هر کدوم روی وصل شدن به اینترنت با دستگاه نیمی گزاشتن

در زم مگه نمیگین همه اپدیت رو خواسته پس چیجوری مال من نمی خواست من هم دستی اپدیت کردم

من آپدیت آخر برای رجین پال میخوام!!!!!
من دستگاهم آخرین بار با بازی mgs که uc بود آپدیت کردم
حالا مشکلی پیش نمیاد که با پال آپدیت کنم؟؟؟

snake-pianist جان این لینکی که گزاشتی واسه رجین دستگاه منم هست دیگه آره؟
رجین دستگاهم:ntsc/j a رو کره زده 3
بله، شما با همون آپدیت کن...

من آپدیت آخر برای رجین پال میخوام!!!!!
من دستگاهم آخرین بار با بازی mgs که uc بود آپدیت کردم
حالا مشکلی پیش نمیاد که با پال آپدیت کنم؟؟؟

فکر کنم اگر یکی دو صفحه قبل رو میخوندی پیدا میکردی ! هم برای خودت راحت تر بود و هم برای ما، بفرمایید:

اینم صفحه ای که ازش میگیرید:

http://uk.playstation.com/help-support/ps3/system-software/download/

میشه واسه ntsc/j japon هم بذارید؟ممنون

برای جاپونیش که صفحات پیش گذشتن بچه ها ولی یه بار دیگه هم میذاریم ولی جون من صفحشو یه book mark ای چیزی بزنید تا دیگه اشتباه نکنید و هر دفعه مستقیم از همون جا بگیرید.

این لینکش :
http://djp01.ps3.update.playstation...60a6c36e2dd2000b3fda3205428665dc/PS3UPDAT.PUP

این هم صفحه ای هست که لینک بالایی توشه :
http://www.jp.playstation.com/ps3/update/

من کنسولم پاله میخوام اپدیت کنم لطفا لینک مربوطه رو بزارین.(از داخل سایت ps نمیتونم با کامپیوتر دان کنم)

شوما اگه به لینکی که در امضای من هست بری و پایین اون صفحه بر روی agree کلیک کنی ، میتونی firmware مربوط به ریجن pal رو دانلود کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or