System Firmware Update v4.76 | PS3 >> آموزش نصب، سوالات و مشکلات [پست اول خوانده شود]

دوستان ببخشید با dail up چقدر طول میکشه اخرینfirmware رو دانلود کنم؟
اگر سرعتت خوب باشه چیزی حدود 5-6 ساعت.بیخیال دایال اپ بشو برو کافینت بشین نیم ساعته دانلود کن و بعد بریز تو مموری اینطوری خیلی راحت تره

سلام
من ورژن پال رو از لینک شما گرفتم وقتی روی کنسول تست کردم تا 60%میره بعد پیام میده که فریمور خرابه دلیلش چیه؟:confused:
دقیقاً چه پیغامی میده ؟ مالِ همه همینطوری که تا 60 اینا میره بعد یهو تموم میشه ! شما برو تو System Information ببین فرمورت رو چی نوشته.

دقیقاً چه پیغامی میده ؟ مالِ همه همینطوری که تا 60 اینا میره بعد یهو تموم میشه ! شما برو تو System Information ببین فرمورت رو چی نوشته.

سلام شرمنده که دیر جواب میدم:اقا من فریمور کنسولم 2/10 بوده الانم تغییر نکره پیغام دستگاهم اینه:
data is corrupted

سلام شرمنده که دیر جواب میدم:اقا من فریمور کنسولم 2/10 بوده الانم تغییر نکره پیغام دستگاهم اینه:
data is corrupted
زمانی که اون فایلی که داری آسیب میبینه ps3 برای اجراش این error رو میده .و قطعا زمان کپی آپدیت روی هارد این پیغام رو میده نه زمان install و ممکنه چند تا دلیل داشته باشه .
1-حافظه فلشی که آپدیت رو داخلش میریزی خرابه .
2- هنگام انتقال به حافظه فلش ، فایل آسیب دیده باشه . ( قبل از اینکه فایل رو داخل فلش بریزی ، فلش رو فرمت کن)
3- نرم افزار دانلودی که باهاش آپدیت رو دانلود میکنی اشکال داره .
4- وسط دانلود آپدیت pause رو زده باشی که بعضی از نرم افزارهای دانلود با این کار باعث آسیب رسیدن به فایل میشن .

دوستان تو رو خدا کمک کنید من نه فریمور نه سیو بازیها رو تو دستگام نمیتونم بریزم با چند نوع کارت حافظه فلش و....با این اینترنت نفتی هم نمیشه دانلود کرد
اگه هیچ راهی نیست متال گیر اپدیت جدید داره
من دستگام 1.80هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or