System Firmware Update v4.76 | PS3 >> آموزش نصب، سوالات و مشکلات [پست اول خوانده شود]

به به، گل و سنبل و شمع و گل و پروانه جمعن ...
عزيز جان،
اگه آپديت اشتباه دانلود كرده باشيم (ن000بيم ديگه!) آيا موقع نصب، سلطانت حاليش ميشه و يه warning اي ميده كه "آهاي مردكه bووN برو رجيون درست رو بيگير" ؟ يا همينطوري اوشگول ممدي نصب ميكنه و تا سيستان بايد به دنبال ره نورد، بنورديم؟

اگه آپديت اشتباه دانلود كرده باشيم (ن000بيم ديگه!) آيا موقع نصب، سلطانت حاليش ميشه و يه warning اي ميده كه "آهاي مردكه bووN برو رجيون درست رو بيگير" ؟ يا همينطوري اوشگول ممدي نصب ميكنه و تا سيستان بايد به دنبال ره نورد، بنورديم؟

نه اینجا سلطان مقداری دچار ضعفه :دی البته تقصیر سلطان چیه که صاحباش هر چی تو گوششون میخونی آقا ، آپدیت اشتباه نریز ، هی میریزه !!!!!!!!!!!!!!!

من یک سوال دارم اگه میشه جواب بدید ...
شما می گید که ورژن آپدیت مهمه که چی باشه و اگه مثلاَ دستگاه من j هستش حتماَ باید jبگیرم ولی من از همه ورژنی استفاده کردم و بیشتر هم uc زدم ولی هیچی نشده هم برای خودم هم برای دوستام بعد اگه این جوریه پس چرا وقتی یه بازی میزاریم که آپدیت می خواد با وجود اینکه ورژنش فرق میکنه نصب میکنه و مشکلی پیش نمیاد و از همه مهمتر دستگاه هیچ وقت ارور نمیده که ورژن آپدیت فرق داره و همیشه نصب می کنه ...
ممنون میشم یکی جواب بده ...

من یک سوال دارم اگه میشه جواب بدید ...
شما می گید که ورژن آپدیت مهمه که چی باشه و اگه مثلاَ دستگاه من j هستش حتماَ باید jبگیرم ولی من از همه ورژنی استفاده کردم و بیشتر هم uc زدم ولی هیچی نشده هم برای خودم هم برای دوستام بعد اگه این جوریه پس چرا وقتی یه بازی میزاریم که آپدیت می خواد با وجود اینکه ورژنش فرق میکنه نصب میکنه و مشکلی پیش نمیاد و از همه مهمتر دستگاه هیچ وقت ارور نمیده که ورژن آپدیت فرق داره و همیشه نصب می کنه ...
ممنون میشم یکی جواب بده ...
هیچ وقت ارور نمیده و قرار هم نیست که بده ولی اینکه میگی مشکلی نداشته؛ اولاً که مشکل داشتنش رو ممکن هست که شما نفهمی ( اونایی که مشکل داشتن یه افت فریم هایی (کم) تو بازی ها بوده )، ثانیاً در دراز مدت ممکنِ آسیب برسونه، مثلاً من خودم فکر میکنم که این اشتباه آپدیت کردن ها بی تاثیر در سوختن لنز نیست، ثالثاً چه لزومی داره ریسک کنی ؟ فرقی هم که ندارن در دانلود کردنشون ... تازه معمولاً واسه Japan زودتر از UC و PAL میاد.

من دیشب به 2.50 آپگرید کردم
فقط اگر از دوستان کسی اطلاعاتی از این فیرم ویر و تغییرات و کلا امکاناته جدیدش داره
لطفا یه توضیح مختصر بدید

ای بابا این سونی نمی زاره آدم نفس بکشه با این سرعت نفتی به زور 2.50 دان کردیم دوباره باید دان کنیم.

اقایون یه سوال داشتیم

از موقعی که فریمور 2.50 آپدیت کردم دیگه نمی تونم وارد پلی استوری بشم

تمام تنظیمات درسته

چکار کنم؟

يه سؤال
ديگه لازم نيست برای وصل شدن به پی اس ان حتماً دستگاهتون آپديت شده باشه به آخرين ورژن ؟
چرا باید اپدیت کنی . ولی فکر کنم چون این اپدیت 2.51 زیاد مهم نیست،لازم نیست اپدیت کنیم و میشه بدون اپدیت به PSN وصل شد...

آخرین ویرایش:
سلام. آقايون ببخشيد بنده اين سوال رو مي كنم و مي دونم خيلي ابتدايي هست پس شما به بزرگي خودتون ببخشيد.
مي خواستم بدونم بدون داشتن آخرين آپديت ها هم ميشه بازي هارو انجام داد يا نه. آخه من بيشتر PS3 رو ب هخاطر MGS4 گرفتم و اصلا به كنسول هيچ علاقه اي نداشتم. ولي خوب علاقه مند شدم و ps3 رو نگه داشتم. الان هم مي خوام بازي هايي مثل R2, RE5 , LBP ,... رو كه واسه pc نميان بازي كنم. وقتي adsl وصل بود هم متاسفانه به دليل تنبلي آپديت نكردم دستگاه رو. الان هم كه قطع شده كه كل حوصله ندارم. با كنسول هم فقط بازي مي كنم و بعضي وقت ها فيلم نگاه مي كنم. ميشه بگيد بدون داشتن آپديت ها هم ميشه بازي كرد يا نه؟ و آيا قابليت هاي وبژه و منحصر به فردي هم داره كه ارزش 100mb دانلود كردن رو داشته باشه يا نه.
در ضمن مي خواستم بگم كه من تا حالا 0يني از وقتي كنسول رو خريدم) آپديتش نكردم. مدل دستگاه هم NTCJ هست و رجيون دستگاه هم asia يا همون 3 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or